Les darreres entrades al bloc han estat una mica llamineres i molt calòriques. Molts de vosaltres m’heu comentat que ara que esteu en plena operació bikini hauria de fer plats més sans i equilibrats. Sempre em llegeixo atentament tots els comentaris i intento contestar-los el més aviat possible, encara que últimament tardo una mica més. Doncs bé, fent cas de les vostres recomanacions avui us proposo un plat ben senzill i lleuger a més de fàcil i ràpid. Què més podem demanar? Espero que us agradi.
Ingredients:
4 pomes fuji
200 g de salmó fumat
150 g de formatge semi
150 g de codonyat
Sal d’olives negres
Llavors de sèsam negre
Vinagre balsàmic caramel•litzat
Oli d'oliva
200 g de salmó fumat
150 g de formatge semi
150 g de codonyat
Sal d’olives negres
Llavors de sèsam negre
Vinagre balsàmic caramel•litzat
Oli d'oliva
Preparació:
Agafem les pomes, les rentem i les tallem a làmines d'uns 5 mm. Fem el mateix amb el formatge semi i amb el codonyat i comencem a muntar el plat. Primer, una capa de poma, seguidament una de formatge i, per últim, codonyat. Ho repetim un parell o 3 de cops. Coronem el timbal amb un tros de salmó fumat i tirem unes quantes de llavors de sèsam, ho salpebrem i amanim amb vinagre caramel•litzat i un bon raig d’oli d’oliva.
Pues sí, esto es más light, pero igualmente rico...
ResponEliminaAhora me estoy enterando... fuiste tú la que me hablaste ayer de las cocas??!!!
ResponEliminaQuè mono nena, això li faré al Xavi i em farà la ola! jajajajaja I li diré: "Ves a fer-li a la rulera Juju, que és la crack number one!" :P
ResponEliminaOperación bikini en marxa! Que a Mallorca he de lluir tipito! jajaja
Petonets
Sandra
¡qué bien!, un platito ligero y fácil de hacer....es justo lo que me hace falta.
ResponEliminaUn besazo
Ai nena, que bo! Sembla que ho hagis fet al grill, t'ha quedat maquíssim!
ResponEliminaAhir deia que tenia el samó fumat oblidat...
Molts petonets.
Però que deliciós i ràpid, amb el que m'agrada el salmó!! Perfecte per cuidar-nos una mica..que falta en fa a tots! petons
ResponEliminam'agradan moltissim els timbals...y aquest no el coneixia!!! fantastic...com sempre!
ResponEliminajuju! que bo! m'encanten tots els ingredients!
ResponEliminamuakis
Lindissimo, com uma imagem fantástica.
ResponEliminaBeijo
Maria José
Pero que rico!, hija es una maravilla el color que tiene y lo facilito que nos lo has puesto.
ResponEliminaUn beso guapa y buen día!
Doncs em sembla genial!! el salmó m'encanta! és el meu plat per quasi totes les nits de la setmana. Aquesta opció l'apunto!!!
ResponEliminaMolts petonets guapa!!
NO em parlis d'operació bikini!! Ho intento, peró s'hem fa molt dificil des de que tinc el blog. Ahir em deien al cole: no tens ni una recepta de règim!
ResponEliminaSort que tú sí.
Petonets maca,
Estehr
Mai he provat la combinació de salmó amb poma però es veu deliciós!! Me'n enduia un ara mateix!! jejeje
ResponEliminaUn petó!!
Apa que bo!!! Tots els ingredientes m'agraden moltíssim!!! Jo no estic pas en operació bikini, però m'agraden molt aquest tipus de plats!!!
ResponEliminaPetonets
Hola Judith! Doncs s´agraeix molt aquest plat! Com be dius es lleuger, a més molt sà... però com ens enganyem, jo la primera!! ^.^ Però si ens encanten els plats copiosos!!! jeje o aquells que rebosen de chocolata i sucre!!! Però bueno està bé fer un pensament, com aquest plat! Petonets guapa!!
ResponEliminaLight no ho sé... però és boníssim!!!
ResponEliminapetonets!
Menudo plato sencillo y con muy buena pinta
ResponEliminaRàpid de fer i boníssim!! què més es pot demanar?? =)
ResponEliminaT'ha quedat genial...
Petonets. Helena
Pues bien rico, yo me apunto a las comidas ligeras, que como siga así no entro en mí. Fantástico.
ResponEliminaBesos
ah, no vale, yo quiero más platos calóricos, que acá hace frío y el cuerpito lo anda pidiendo. ya me gustaría estar en plena primavera como ustedes, jeje
ResponEliminaAquest plat ho té tot! I encara t'has deixat un adjectiu: super vistós i elegant!!
ResponEliminaQue bonito te ha quedado, ah y sano!!! jejeje ¡Tu si que sabes presentar un plato!
ResponEliminaUn besote
Hola Juju, este prato está com uma apresentação fantástica, gostei muito!
ResponEliminaBesitos.
Jo que tinc al marit en plena operación trikini que diu ell...li encantarà...bé i a mi!!!!Petons
ResponEliminaSembla mentida que una cosa tan fàcil de preparar tingui tan bona pinta!!!
ResponEliminaEncara que jo el faria sense salmó...
Petons
Un espectacle i a més és light jajajaj! Millor impossible. Petons
ResponEliminaJudith despues del pecado de ayer menos mal que me traes este maravilloso timbal ligerito.
ResponEliminaMe encanta como deslumbra el solito en la foto.
Bss esther
Juju!!!, adivina a quien le han sacado una muela y se ha acordado de ti durante toda la operación?...pues siii!!! YO!!!
ResponEliminano veas como pensé en ti y en tu dieta blanda!!...hoy no podia morder ,y estoy muerta de hambre!!...me comeria tu timbal, o tu vasito de choco que hiciste ayer.... o todo a la vez!!!
HAMBRE!!!!! :)
besitos linda Juju!!!...que me encanta la receta, eh!!:)
Que apetitoso .se ve con un colorido increible ...preciosa foto bssssMARIMI
ResponEliminaDelicioso timbal...
ResponEliminaTiene un colorido la mar de apetitoso.
Besos
Interesante combinación de sabores...me gusta!! Un saludo y feliz semana :)
ResponEliminaMmmmmm, delicioso!!!!
ResponEliminaHola Judith!! Acabo d'entrar per primera vegada al teu bloc i... no?? Això no t'ho creus, oi??
ResponEliminaDeixo el paper d'actriu...
L'Òscar arrugaria el nas: això de criatures marines que tenen ulls no va amb ell, però jo em clavaria un parell de timbalets. T'han quedat molt vampírics...ui, perdò vull dir amb molt de glamour!!
;DD
Pues por la pintaza que tiene yo diría que engorda una barbaridad, es que yo tengo un ojo que siempre se posa en lo menos indicado!
ResponEliminafacil bueno y saludable ademas de lait entonces es bueno seguro
ResponEliminapeto
miquel
Jo, la operació bikini la deixo per el proper estiu, ja no hi soc a temps! De primer el timbal i de postres.... el pecat de xocolata!
ResponEliminaPtns
Jo ja se que mes puc demanar!!! Un timbal per sopar!!! Aixo si, per al meu home que jo soc alergica al peix :-(((((((((
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Una recepta perfecta per al que ens ve a sobre!
ResponEliminaSegur que aquesta combinació a mi m'encantaria!! M'encanta el salmó. I si, com diu la Moni, sembla que ho hagis posat al grill! PEtons
ResponEliminaQue bonito!! Que arte tienes haciendo las cosas! Y sabes lo que más me ha gustado?? El membrillo!!!
ResponEliminaMuchos besos!
De tant en tan va bé un plat lleuger. Però qui es pot resisitir a un tall de pastís? Jo no. M'encanta la barreja peix i poma. La poma és tan versàtil! M'encanta.
ResponEliminaUna abraçada!
Que postre más original. Una presentación excelente. Si es por mí hacé cosa para gorditos que me encantan, solo hay que medirse en la porción.
ResponEliminaCariños
Salivando me tienes!....la belleza de este timbal me encanta.....y el sabor me fascina!!.....una delicia!!.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaUna opción deliciosa!. me ha encantado la mezcla y así presentado queda precioso. besos guapísima!.
ResponEliminaM'encanta! a més tinc codonyat del bo que me'l fa la meva àvia (com moltes coses, quan hi penso veig que tinc una sort...!! però he de pensar a demanar-li el secret de tot!) No havia pensat mai en barrejar-lo amb salmó fumat, pro ho provaré!
ResponEliminaun bocado ideal y sorprendente, me encanta esta combinación!!!! besos
ResponEliminaMe encanta como haces estas fotos con fondos oscuros!
ResponEliminaOtra cosa rica de esas que preparas! Me lo apunto!
ResponEliminaQuina delícia, quina delícia! Això ha d'estar increïblement bo. Besets.
ResponEliminaNena, que he estat una mica liada i ving i em trobo aquestes cosetes, un mil fulles de luxe.
ResponEliminaUn petonet