Totes les fruites de color vermell em criden l’atenció, però especialment les cireres. Les trobo tan i tan maques... Tant se val si són vermelles i fortes o gairebé negres... Seria capaç de menjar-me un Kg jo sola. Ara és l’època ideal per poder-ne comprar a bon preu i gaudir molt d’elles, així que hem d’aprofitar i treure-lis partit. La recepta d’avui l’he anomenat pecat de xocolata, però perfectament la podria haver batejat com a bomba de xocolata. Són unes postres ideals pels amants de la xocolata, així que els que no us faci el pes millor que no us hi acosteu! Us semblarà estrany que hi hagi gent que no li agradi la xocolata, però jo conec a dues noies que no la poden ni veure. La Bàrbara -la meva cunyada- i l’Eli -una bona amiga-. Sempre he pensat que era ben estrany, però per sort hi ha gustos per tot! Espero que us animeu a fer-la, i sé d’uns quants de vosaltres que no deixareu passar l’oportunitat de pecar una miqueta, veritat?
Ingredients pastís:
Ingredients pastís:
200 ml de llet
375 g de farina
200 g de sucre
1 sobre llevat Royal
3 ous
200 g de cacau
70 ml d’oli
Rom
375 g de farina
200 g de sucre
1 sobre llevat Royal
3 ous
200 g de cacau
70 ml d’oli
Rom
Ingredients mousse:
210 ml de nata per muntar
3 clares d'ou
150 g de cobertura de xocolata
50 g de sucre glaç
100 g de cireres
2 fulles de gelatina
Sal
3 clares d'ou
150 g de cobertura de xocolata
50 g de sucre glaç
100 g de cireres
2 fulles de gelatina
Sal
Preparació:
Escalfem el forn a 180º. Posem en un bol els ous i el sucre i remenem fins que comenci a emblanquir. A continuació afegim la farina i el llevat, i a poc a poc ho anem incorporant fins que no ens quedin grumolls. Tirem la llet, el cacau i l’oli i seguim remenant. Per últim afegim un bon raig de rom. Pintem el motllo amb oli i introduïm la base que hem preparat. Ens assegurem que ens quedi una superfície homogènia. Ho posem al forn durant 45 minuts, el traiem i el deixem refredar a temperatura ambient, abans de desemmotllar-ho. Un cop fred, el partim per la meitat i, amb l’ajuda d’un arc metàl·lic, fem les bases per muntar les postres. Per fer la mousse de xocolata, agafem les cireres, traiem els pinyols i les tallem a trossets petits. Posem les clares d’ou en un recipient amb un polsim petitó de sal i les muntem a punt de neu amb l’ajuda d’unes tiges metàl·liques, quan les tinguem pràcticament a punt, afegim el sucre i les acabem de fer -quan girem el recipient i les clares no baixin, significa que estan al punt- i les reservem. Muntem la nata - aquest cop no afegim sucre- i la reservem. Per últim anem incorporant les clares a punt de neu girant suaument amb la nata, la cobertura de xocolata desfeta –al microones o al bany maria- i els trossets de cirera. Un cop ho tinguem afegim les fulles de gelatina, que haurem tingut amb aigua freda prèviament, i ho incorporem amb molt de compte. Passem la mousse als gots on haurem col·locat una base de pastís de xocolata i ho deixem a la nevera un mínim de 4 hores -és recomanable que ho fem un dia abans-. Abans de servir posem unes quantes cireres per sobre i ja tindrem la mousse a punt.
Ja ho pots ven dir que pecaré!!!!como una posesa!!!ja ja!!! però que maco que queda en gotet!! apuntat a preferits, petons guapi!!!
ResponEliminaPecat no, esto ya es pasaporte directo!!! qué pinta nena, cada día está todo más rico por aquí...
ResponEliminaYa que no me mandas un pan voy a tener que hacerlo, ya tengo la masa levando... ;-)
PECADO É EU NÃO PODER PROVAR....
ResponEliminaQUE DELICIA QUE DEVEM TER FICADO , CHOCOLATE E CEREJA DUAS COISAS QUE EU ADORO.
FICARAM LINDAS DEMAIS...
BJS
Nena, jo sóc una gran pecadora... això és una autèntica temptació!!! Qu jo només penso en començar a fer bondat i em poseu aquestes bombes! jijijiji
ResponEliminaEts una crack!
Petonets preciosa!
Sandra
guauuuu...jo així peco encantada de la vida eh?!jiji... =)
ResponEliminaM'encanta, i com a mi també em van molt les cireres, és perfecte!! me l'apunto!!
Petons guapa. Helena
Judith, a mí, que soy una devoradora de chocolate, también me parece raro que a alguien no le guste pero también conozco a alguna persona, aunque si vieran esta maravilla que has hecho... seguro que caerían en la tentación.
ResponEliminaBesos
Un pecat, però del grossos!!
ResponEliminaSi señor, es un pecado y de los gordos.....
ResponEliminaY no soy muy chocolatera, pero me lo tomaría con los ojos cerrados.
Un beso.
He llegit pecat i m'he vingut de cap! aqui no han sortit encara les cireres, queden uns dies...em guardo la recepta...
ResponEliminaXe, quin pecat ens portes hui??? mare meua!!
ResponEliminaSi, es un pecado! Uno de verdad, no me podría resistir si tengo uno delante mía. El chocolate y yo formamos 1, es mi mejor amigo jaja
ResponEliminaBesos!!
A mi no me gustan mucho las cerezas pero viendo las tuyas me estoy planteando cambiar de opinión jiji
ResponEliminaBesos
Pues yo no es que lo odie, pero tampoco me emociona. El negro no me gusta nada. Lo que si me chifla son las cerezas y cómo una tiene que cocinar de todo, me llevo tu postre, que seguro que alguien disfruta y peca con él ;)
ResponEliminaBesos
Tu, pecadora!! que encara em queden un parell d'hores ben bones per arribar a casa i em fas venir gana!!!!
ResponEliminaDoncs hauré de tastar el teu pecat que ja saps que la gelatina i jo...
ResponEliminaPetonets.
Jo crec que també pecaré...!!! és genial aquest postre!
ResponEliminaMmmmm.... Pecat de xocolata... jo tinc la mort per xocolata.... mmmmmm.... Et ve de gust una pometa??? jajajajajaja (banyada en xocolata, es clar!)
ResponEliminaUn petonet
Sònia
A mi no és que no m'agradi la xocolata, però no m'acaba de fer el pes, sobretot en postres com pastissos, mousses....la xocolata que més m'agrada és la dels magnums jajaj!!! tot i que aquest postre no deixaria de tasta'l ehhh..petons!!
ResponEliminaQué postre tan delicioso, Judith y yo a dieta :((((
ResponEliminaEl cake me lo llevo enterito, qué receta tan buena, me encanta. Mucha suerte en el concurso.
un besazo
Jo no vull, però soc dèbil...i tu em temptes d'aquesta manera. Crec que farem l'esforç... perquè a nosaltres la xocolata tampoc no ens acaba d'agradar massa. ;DDD
ResponEliminaEstic d'acord amb tu...jo cireres i gerds... i les prunes aquestes primerenques tan petites...ufff..
ResponEliminaI pregunto jo si es pecat pq ho publiques???... jajajaj aquestes coses tindrien que estsr totaaaalment prohibides.
petonets maca
I tant que és un pecat. la xocolata amb les cireres és toto un postre per pecar.
ResponEliminaPetonets
A mi m'encanta la xocolata... però a tu... a tu t'apassiona!
ResponEliminaPecat però dels grans...eh! quina delícia de combinació cireres i xocolata. M´agradat molt la presentació.
ResponEliminaQue seria de la vida si no pequessim de tant en tant no, Judith!!
ResponEliminaDirectes al infern ens anirem amb aquests gotets!
Petons,
Esther
Aquí en tens una altra que pecarà!!! jajaja
ResponEliminaQuina bona pinta aquest pecat posat dins el got!! Però si de lo bonic que és ja no hauria de ser pecat!! ;)
Petons!
a mí también me encantan las cerezas, no sólo estéticamente sino su dulzor, es una de mis frutas favoritas, lástima que por acá ya no estamos en época... :o(
ResponEliminaMe encanta el chocolate, las cerezas y tambien los pecados... el pecado es tan apetecible! Este postre tuyo es de pecado pero MORTAL DE NECESIDAD!
ResponEliminaSoy pecadora, lo confieso, y además hoy estoy rabiosa de hambre, uf doy cada traganton que al final me ahogo, ya lo verás. Ay que cosa más rica!
ResponEliminaMare meva Judith!!! Acabo de descobrir el postre ideal pel meu marit i jo. A ell li tornen boig les cireres, com tu dius és capaç de menjar-se´n un Kg, i a mi m´encanta la xocolata! Jaja!
ResponEliminaMolts petonets.
Unes postres boníssimes, les cireres amb el xocolate combinen molt bé. Jo tampoc no entenc la gent que no li agrada el xocolate, de moment, crec que no conec ningú. A mi, m'encanta, de totes les maneres, el negre més encara, i en xicotetes porcions, és un plaer. T'ha quedat una foto xulíssima, molt elegant. Besets.
ResponEliminaGuau! com m'agrada pecar d'aquesta manera... La combinació xoco i cireres m'encanta o sigui que aquest gotet seria perfecte per mi. Em guardes un?? Petons
ResponEliminaNena, quina combinacuó mes bona....l'apunto a pendent.
ResponEliminaPetonets
Si us plau, aixó ha de ser un escandal de postre, peró a mi em passa com amb les maduixes, les cireres no sobreviuen a cap postre.
ResponEliminaL'altra dia li van regalar una caixa de cireres al meu marit, i volia fer mil coses, saps que faig fer? menjarme-les tal qual estaven bonissimes.
Petonets
Doncs sí que és estrany trobar algú a qui no li agradi la xocolata, a casa això no passa!!! Un postre guapíssim!
ResponEliminaSoy chocolatera hasta la medula asi que con este postre me has conquistado,nunca se me habia ocurrido ponerle las cerezas encima de la mousse,me ha parecido una idea genial!!
ResponEliminaBesitos
Pecato di cardinali ... o no es diu així??? :D
ResponEliminaDeliciós!
Petons.
Belén.
Un postre de lujo....totalmente delicioso. A mi los frutos rojos me fascinan...entre más oscuro mejor!!
ResponEliminaBesos neni. ;)
Vui pecar, vui pecar. Ummmmmmmmmmmmm!! Nena que ens hem de cuidar que arriba l'estiu, no fagis aquestes coses..........
ResponEliminaUn petonet
Per mi l'has batejat amb el nom perfecte. Menar tanta xocolata ha de ser pecat. Però noi, qui es pot resistir a la xocolata? Una recepta excel·lent.
ResponEliminaUna abraçada!
Un gran pecado delicioso!!!!!!!!!!!! Todos debemos pecar con este postre tan delicioso, besos.
ResponEliminaÉs clar que pecant de gust, ja no és tan pecat, oi?
ResponEliminaQuina cosa més bona!
Petons
Yo feliz quiero pecar comiendolo!!....todos los dias como chocolate....me encanta y lo necesito!......y este postre satisface todos mis antojos!!....que delicia......al fin puedo comentar y tengo identidad!!....yupi!.....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaSilvia: millor en vasets, que atipa molt!!! ;P
ResponEliminaIsabel: jajaajja, te estoy preparando un pack! ;)
Sâo: muito obrigada linda
Sandra: bondat? impossible amb la xocolata aprop!!!
Helena: doncs ja em diràs quan el facis
Ana: más para nosotras!!!
Josep: sí!!!
Rosaleda: para ti ya haremos una versión mini! ;)
Sonia: a Barcelona en tenim un munt!!!!
Lola: que dolenta soc! jaajajaja
Valerie: pues compartimos amigo!!!
Heva: si quieres lo puedes adaptar con fresas
Pilar: no te preocupes que a ti ya te haré otro postre! ;P
Albota: és horrorós mirar blocs quan un té gana...
Moni: fet! ja en faré uns quants per Llàbiro
Bet: ;P
Sònia: avui ens hem superat amb la xocolata!!!!
Roser: doncs a veure si et faig una recepta de magnum!!! ;P
Isabel: pero si es light!!! jijijiji
Paula: aquest postre és ideal per l'Òscar d'ulls blaus!!! ;)
Neus: a vegades ens hem de saltar les normes!!!
Ribereña: casen a la perfecció
Yves: i a l'Àitor???
Cristina: moltes gràcies guapa
Esther: totalment d'acord!!!! ;)
Mercè: que bona ets... intantant salvar-nos de l'infern!!!
Sole: pues nada, a guardar la receta!
Salomé: jajajajajajaja, está bueníssimo!
Chelo: no sufras, que te mando uno por Seur urgente!!!
Muxu: doncs sí que és ideal per compartir entre vosaltres
Asela: en canvi a mi el negre només per fondre...
Eri: et guardo els que faci falta!+
Gemma: gràcies guapa
Artemisa's: són com les pipes! n'agafes una i no pots parar...
VC: hi ha uns quants!!!
Esther: son tan vistosas que quedan perfectas
Belén: gràcies bonica
Mayte: síiiiii, es que el rojo pasión engancha!
MªJosé: però és una excepció... ;P
Nyanyels: hi ha moltíssima xocolata!!!
Tere: moltíssimes gràcies guapa
Margarida: esperem que sí!
Marcela: Blogger va fatal, no te preocupes guapa!!! ;P
Molts petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris
Ya lo creo que es pecado...y de los gordos!Tienes unas recetas fantasticas!
ResponEliminaBesets.
Pues a mi se me está saliendo la babita, y eso que son apenas las 10 de la mañana...me tomaba un vasito de esos ahora mismo!
ResponElimina