Aquesta setmana la meteorologia no ens ha acompanyat massa, com a mínim a Barcelona. Semblava més que estiguéssim al mes d’octubre que no pas al de juny. Si hi ha una cosa que m’agrada a aquesta època de l’any és poder estar a una terrasseta fent l’aperitiu mentre el sol ens regala uns quants raigs que fan enrossir les nostres galtes. També m’agrada aprofitar el bon temps per preparar sopars i dinars amb amics on poder gaudir plegats d’unes quantes hores de bona conversa, tafaneries i bona companyia. L’Yves i jo som una parella que ens costa poc muntar trobades amb els amics, de fet us haig de confessar que ja estem preparant el primer aniversari del Boletet!!!. Quan ens ajuntem uns quants m’agrada preparar un àpat compost de diversos plats tipus aperitiu. A vegades és més difícil servir dos plats i postres, pel tema de la logística. Els ous de perdiu són ideals per fer aquest tipus d’àpats, ja que són molt versàtils i donen molt de joc. Avui us proposo un aperitiu molt senzill que pot ser una bona alternativa a les olives a l’hora del vermut. Espero que us agradi.
Abans d'acabar, m'agradaria comentar-vos que si voleu seguir el món de juju através del facebook us heu de fer "fans" -apretar el botó m'agrada que teniu al l'ateral- de la pàgina. El perfil del món de juju només serveix per poder-vos comentar els vostres enllaços -com a pàgina no em deixa-, però no hi ha les actualitzacions del bloc. Així doncs, si no us voleu perdre cap detall, premeu "M'agrada"!!!! Molt bon cap de setmana a tots i fins dimarts, que dilluns és festiu.
Ingredients:
Ous de perdiu
1 bitxo vermell
Alfàbrega fresca
Sal d’olives negres
Popurri 5 pebres
Oli d'oliva
1 bitxo vermell
Alfàbrega fresca
Sal d’olives negres
Popurri 5 pebres
Oli d'oliva
Preparació:
Posem a una cassola amb aigua bullint els ous i els deixem durant 8-9 minuts. Un cop transcorregut aquest temps, els deixem refredar i els pelem. Mentrestant podem anar posant a un bol, l’oli d’oliva, les fulles d’alfàbrega tallades molt petites i el bitxo també tallat i sense les llavors. Ho salpebrem i ho barregem bé. Amanim els ous i els posem en culleretes. Si voleu els podem preparar amb antelació i deixar-los a la nevera.
Posem a una cassola amb aigua bullint els ous i els deixem durant 8-9 minuts. Un cop transcorregut aquest temps, els deixem refredar i els pelem. Mentrestant podem anar posant a un bol, l’oli d’oliva, les fulles d’alfàbrega tallades molt petites i el bitxo també tallat i sense les llavors. Ho salpebrem i ho barregem bé. Amanim els ous i els posem en culleretes. Si voleu els podem preparar amb antelació i deixar-los a la nevera.
Me parecen un bocado delicioso.
ResponEliminaQue tengas buen finde.
Besos
Quin tastet més bo... ufff ja imagino l'explosió
ResponEliminaBon cap de setmana
petonets
Bon dia bonica!
ResponEliminaJa vull fer aperitius en terrassetes... snif! Quan dius que en fem un? Quan em convides a menjar aquests super ous? Me'ls apunto, els faré pel sopar de Sant Joan! :P
Això tots a fer-se fans del Món de Juju, eh? ;)
Petonets!
Sandra
Molt ràpid de fer i de menjar! pqè volen!!!!!!
ResponEliminaHoy no me pierdo, que son huevos de perdíz!!!!
ResponElimina;-)
ostres, que xulo! Per provar!
ResponEliminaQue bons... no me'ls penso perdre per res del món!
ResponEliminaPer cert, jo també sóc de els teves, terrassetes, solet, amics, converses i aperitius... a veure si el mes de Juny fa un canvi ja!
Fins aviat! ;)
Qué gracioso, había flipado con los huevos de perdiz y es que yo siempre los he llamado de codorniz, al leer el título, he creido que era algo exótico, jajajaj.
ResponEliminaDe todas formas nunca los he probado así. Me lo apunto, guapa.
Besos
quin aperitiu més deliciós!
ResponEliminabon cap de setmana
muakis
estupendo aperitivo, rápido y bonito. Sólo me falta probarlo :D
ResponEliminaAquí el lunes también es fiesta. Feliz fin de semana laaaarto
Besitos
tinc a la nevera un tupper amb uns 10 ous!!! ja se que faré amb ells!!!petons i Bon CDS
ResponEliminaQuina cosa mès bona!!!!. M`agrada molt. Petons!!!!.
ResponEliminaDoncs em sembla fantàstic aquest aperitiu!! a mi també m'agrada fer sopars tipus pica pica, són més divertits i t'hi pots lluïr molt! encara que sigui amb receptes ràpides... Ah i que guai la foto!! m'agrada la cullereta, és de color lila? Que vagisuper bé el cap de setmana!! jo me'n vaig a fer una desconnexió post-exàmens ;) petonets!!
ResponEliminaOus de perdiu?? Doncs aquests mai els he provat però amb el toc de l'alfàbrega segur que són boníssims!
ResponEliminaUn petó :)
Ous de perdiu????????No són de guatlla?
ResponEliminaMolts petonets.
Creía que hoy eras tu la que preparabas la crema, pero yo he visto que ha sido Mónica jeje
ResponEliminaMe encantan siempre tus puestas en escena, yo tambien me muero de ganas de sentarme en una terracita a que me de el solecitoooooo
Noia no sabia que tenies pagina al facebook!! ja t'he clicat a "m'agrada", m¡agrada mooolt!! jeje i aquest aperitiu també, amb el toc de bitxo inclòs, per donar-li una mica de virilla a aquesta vida! ;) petons i molt bon cap de setmana!
ResponEliminaJuju,
ResponEliminaQue bueno se quedou... Se ya quedado com un aspecto fabuloso : ) Muy pratica, pero por certo una delicia : )
Besitos y bueno fin de semana!
Quines idees més bones tens, Judith. Aquests aperitius són la mar de bonics i de segur que estan ben bons. Per cert, dis-me ignorant, però que és això del Boletet? Ho he llegit unes quantes vegades al teu bloc, tens un restaurant? Si és així, dis-me on. Besets.
ResponEliminaQuin pica-pica, més original noia!!
ResponEliminaA mi em torna boixa l'alfabrega, tàstala amb cervesa i llimona!! una delicia.
petons
Acabo de bullir uns ous de perdiu per guarnir uns canapes i han sobrat algun. Ja se com els aprofitare...
ResponEliminaPetonets
Una proposta exquisita i molt vistosa, ideal per a un aperitiu dels que has de quedar bé!
ResponEliminaM'encanta la presentació amb la cullereta, queda molt elegant.
Un altre plat que m'apunto pel sopar de Sant Joan. Al final semblarà que sopem a casa teva!!
ResponEliminaUn petonàs,
Esther
mmmmmmhhhhhh...... Jud, ya van dos recetas que hago de tu Blog..... creo que esta será la tercera.
ResponEliminaPetons.
Me apunto a la sesión vermut.
ResponEliminaBesos guapa
¡que lindo! me encantó la imagen sobre la terraza, los rayos de sol (de ser posible el atardecer) con una picadita, unos tragos y amigos. excelente momento :)
ResponEliminaQuin moset mes bo!!Queda xulisim.
ResponEliminaBesets.
Te ha quedado precioso...no soy de mucho huevo...pero en casa les fascinan así que anotada queda linda :D
ResponEliminaDisfruta mucho, mucho del fin de semana, nos leemos el lunes.
Que delicadeza....y que delicia!!.....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaUn bocado delicioso! Apuntado queda! Y ya "me gusta" tu página en FB ;)
ResponEliminaBesitossssssssss!
ME GUSTA EL MUNDO DE JUJU!!!!!, y lo digo bien alto a la ves que cliqueo el me gusta!!!
ResponEliminaTambien me gusta mucho montar cenas improvisadas y no improvisadas con amigos..aunque antes lo haciamos mas amenudo que ahora..será la edad??? :)
Estos huevitos son perfectos....solo tienen un defecto...pelarlos!!!jijiji!!!!
que pases un gran super fin de semana, te espero el martes....eh????:)
No n'he menjat mai però són un tastet ideal. hi pensaré el proper cop que en prepari. Gràcies per la idea.
ResponEliminaJuju, a nosaltres ens passa igual, també ens agrada improvisar i preparar qualsevol cosa de manera col·laborativa, així és més divertit, no només menges sinó que cuines amb els amics.
ResponEliminaPer cert que em sembla una recepta, ràpida, simple i picant. Felicitats.
Salutacions des d'Ulldecona.
Estic d´acord amb el redactat de la teva entrada.Avui he tornat de Barcelona xopa de dalt a baix...on és el mes de juny???
ResponEliminaT´ha quedat una bona tapa que entra per la vista.
Quina idea més bona!! Ja veig que podré amortizar les culleretes d'aperitiu que vaig comprar l'any passat!
ResponEliminaAixò no és broma: no sabia que era un bitxo (jo li deia bitxo a la traducció castellana de bicho -un animalet-) Quan he llegit això de bitxo i a damunt vermell he quedat a quadres. Sort de la viquipèdia que m'ho ha aclarit. ;DDDD
Petonets!!!
Hola,
ResponEliminaMolt bons Judith! I la foto ha quedat molt, molt maca. Petons i bon finde
exquisito y muy lindo,cariños y abrazos.
ResponEliminaQue buena pinta! Se ve muy apetitoso!
ResponEliminaun beso
Quina passada d'aperitiu! M'encanta. Els ous de perdiu sempre m'han atret molt (deu ser per la seva mida) i sempre en solc tenir a la nevera, perquè mai se sap. T'asseguro que els provaré.
ResponEliminaUna abraçada i bon cap de setmana!
Judith,quieres creer que nunca he probado los huevitos de codorniz!!
ResponEliminacada dia me gustan mas tus recetas y tus fotitos.
besitos pasalo bien el fin de semana.
esther
¡Wowwwwwwwwwwwwww!!! em "pirran" els aperitius, tapes i pintxos. I aquest es senzill i original. El tinc que probar. Moltes gràcies pel vot, ets un solete.
ResponEliminaUn super petonàs
Fàcil, original un aperitiu per quedar bé!!!!
ResponEliminaLa foto i la presentació guai.....
Ara bé la prova, de si se m'ha solucionat el enviar misatges.....
Gràcies i petonets.
la cuina de la Isabel
¡Una propuesta exquisita!, me ha encantado.
ResponEliminabesos
Uf estoy super nerviosa, hay tantas recetas buenas publicadas ultimamente y yo casi las falto!! Me encanta tu huevecito!
ResponEliminaBesos
Judith,m'encantat sa teva proposta de ous,quina manea més deliciosa i original de presentar.los.
ResponEliminaUn petó ben gran.
Ay ay ay, estos huevitos me recuerdan mucho a los que venden marinados en escabeche en México y los cuales yo comía como si fuesen caramelos, al diablo el colesterol que los huevitos son deliciosos!
ResponEliminaA mi també m'encanten els aperitius a l'aire lliure, si pot ser a la vora del mar. I si és amb aquests tastets tan bons que ens presentes, encara millor!!!
ResponEliminaPetons!
Anna
Vaja..., no m'ho hagués imaginat, que era el teu fill, sí que sóc ignorant, ha ha ha! No sé si quan ho llegia no em fixava bé o que ja ho vaig pensar el primer dia i així se'm va quedar. Gràcies per la informació i pels teus comentaris. Besets.
ResponEliminaQue rico aperitivo y muy bonita la foto.
ResponEliminaSaludos
Me ha encantado la idea para un aperitivo. Un beso
ResponEliminaNeni, me paso a desearte feliz semana...y mimos!
ResponEliminaTe has pasado!, lo haré con huevos de codorniz y los dejaré a todos con la boca abierta, igual que me he quedado yo.
ResponEliminaUn beso Chef Judith
Moltíssimes gràcies a tots pels vostres comentaris. De veritat que si els tasteu no us defraudaran, són tan senzills de fer i estan tan bons que al final fareu curt!!!! Molts petonets
ResponElimina