>

divendres, 10 de juny del 2011

Ous de perdiu perfumats amb alfàbrega

Aquesta setmana la meteorologia no ens ha acompanyat massa, com a mínim a Barcelona. Semblava més que estiguéssim al mes d’octubre que no pas al de juny. Si hi ha una cosa que m’agrada a aquesta època de l’any és poder estar a una terrasseta fent l’aperitiu mentre el sol ens regala uns quants raigs que fan enrossir les nostres galtes. També m’agrada aprofitar el bon temps per preparar sopars i dinars amb amics on poder gaudir plegats d’unes quantes hores de bona conversa, tafaneries i bona companyia. L’Yves i jo som una parella que ens costa poc muntar trobades amb els amics, de fet us haig de confessar que ja estem preparant el primer aniversari del Boletet!!!. Quan ens ajuntem uns quants m’agrada preparar un àpat compost de diversos plats tipus aperitiu. A vegades és més difícil servir dos plats i postres, pel tema de la logística. Els ous de perdiu són ideals per fer aquest tipus d’àpats, ja que són molt versàtils i donen molt de joc. Avui us proposo un aperitiu molt senzill que pot ser una bona alternativa a les olives a l’hora del vermut. Espero que us agradi.

Abans d'acabar, m'agradaria comentar-vos que si voleu seguir el món de juju através del facebook us heu de fer "fans" -apretar el botó m'agrada que teniu al l'ateral- de la pàgina. El perfil del món de juju només serveix per poder-vos comentar els vostres enllaços -com a pàgina no em deixa-, però no hi ha les actualitzacions del bloc. Així doncs, si no us voleu perdre cap detall, premeu "M'agrada"!!!! Molt bon cap de setmana a tots i fins dimarts, que dilluns és festiu.
 

Ingredients:

Ous de perdiu
1 bitxo vermell
Alfàbrega fresca
Sal d’olives negres
Popurri 5 pebres
Oli d'oliva
 

Preparació:

Posem a una cassola amb aigua bullint els ous i els deixem durant 8-9 minuts. Un cop transcorregut aquest temps, els deixem refredar i els pelem. Mentrestant podem anar posant a un bol, l’oli d’oliva, les fulles d’alfàbrega tallades molt petites i el bitxo també tallat i sense les llavors. Ho salpebrem i ho barregem bé. Amanim els ous i els posem en culleretes. Si voleu els podem preparar amb antelació i deixar-los a la nevera.


 

53 comentaris:

  1. Me parecen un bocado delicioso.

    Que tengas buen finde.

    Besos

    ResponElimina
  2. Quin tastet més bo... ufff ja imagino l'explosió
    Bon cap de setmana
    petonets

    ResponElimina
  3. Bon dia bonica!
    Ja vull fer aperitius en terrassetes... snif! Quan dius que en fem un? Quan em convides a menjar aquests super ous? Me'ls apunto, els faré pel sopar de Sant Joan! :P
    Això tots a fer-se fans del Món de Juju, eh? ;)
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  4. Molt ràpid de fer i de menjar! pqè volen!!!!!!

    ResponElimina
  5. Hoy no me pierdo, que son huevos de perdíz!!!!
    ;-)

    ResponElimina
  6. Que bons... no me'ls penso perdre per res del món!
    Per cert, jo també sóc de els teves, terrassetes, solet, amics, converses i aperitius... a veure si el mes de Juny fa un canvi ja!
    Fins aviat! ;)

    ResponElimina
  7. Qué gracioso, había flipado con los huevos de perdiz y es que yo siempre los he llamado de codorniz, al leer el título, he creido que era algo exótico, jajajaj.
    De todas formas nunca los he probado así. Me lo apunto, guapa.
    Besos

    ResponElimina
  8. quin aperitiu més deliciós!

    bon cap de setmana
    muakis

    ResponElimina
  9. estupendo aperitivo, rápido y bonito. Sólo me falta probarlo :D
    Aquí el lunes también es fiesta. Feliz fin de semana laaaarto
    Besitos

    ResponElimina
  10. tinc a la nevera un tupper amb uns 10 ous!!! ja se que faré amb ells!!!petons i Bon CDS

    ResponElimina
  11. Quina cosa mès bona!!!!. M`agrada molt. Petons!!!!.

    ResponElimina
  12. Doncs em sembla fantàstic aquest aperitiu!! a mi també m'agrada fer sopars tipus pica pica, són més divertits i t'hi pots lluïr molt! encara que sigui amb receptes ràpides... Ah i que guai la foto!! m'agrada la cullereta, és de color lila? Que vagisuper bé el cap de setmana!! jo me'n vaig a fer una desconnexió post-exàmens ;) petonets!!

    ResponElimina
  13. Ous de perdiu?? Doncs aquests mai els he provat però amb el toc de l'alfàbrega segur que són boníssims!

    Un petó :)

    ResponElimina
  14. Ous de perdiu????????No són de guatlla?
    Molts petonets.

    ResponElimina
  15. Creía que hoy eras tu la que preparabas la crema, pero yo he visto que ha sido Mónica jeje
    Me encantan siempre tus puestas en escena, yo tambien me muero de ganas de sentarme en una terracita a que me de el solecitoooooo

    ResponElimina
  16. Noia no sabia que tenies pagina al facebook!! ja t'he clicat a "m'agrada", m¡agrada mooolt!! jeje i aquest aperitiu també, amb el toc de bitxo inclòs, per donar-li una mica de virilla a aquesta vida! ;) petons i molt bon cap de setmana!

    ResponElimina
  17. Juju,
    Que bueno se quedou... Se ya quedado com un aspecto fabuloso : ) Muy pratica, pero por certo una delicia : )

    Besitos y bueno fin de semana!

    ResponElimina
  18. Quines idees més bones tens, Judith. Aquests aperitius són la mar de bonics i de segur que estan ben bons. Per cert, dis-me ignorant, però que és això del Boletet? Ho he llegit unes quantes vegades al teu bloc, tens un restaurant? Si és així, dis-me on. Besets.

    ResponElimina
  19. Quin pica-pica, més original noia!!
    A mi em torna boixa l'alfabrega, tàstala amb cervesa i llimona!! una delicia.
    petons

    ResponElimina
  20. Acabo de bullir uns ous de perdiu per guarnir uns canapes i han sobrat algun. Ja se com els aprofitare...
    Petonets

    ResponElimina
  21. Una proposta exquisita i molt vistosa, ideal per a un aperitiu dels que has de quedar bé!
    M'encanta la presentació amb la cullereta, queda molt elegant.

    ResponElimina
  22. Un altre plat que m'apunto pel sopar de Sant Joan. Al final semblarà que sopem a casa teva!!
    Un petonàs,
    Esther

    ResponElimina
  23. mmmmmmhhhhhh...... Jud, ya van dos recetas que hago de tu Blog..... creo que esta será la tercera.
    Petons.

    ResponElimina
  24. Me apunto a la sesión vermut.
    Besos guapa

    ResponElimina
  25. ¡que lindo! me encantó la imagen sobre la terraza, los rayos de sol (de ser posible el atardecer) con una picadita, unos tragos y amigos. excelente momento :)

    ResponElimina
  26. Quin moset mes bo!!Queda xulisim.
    Besets.

    ResponElimina
  27. Te ha quedado precioso...no soy de mucho huevo...pero en casa les fascinan así que anotada queda linda :D

    Disfruta mucho, mucho del fin de semana, nos leemos el lunes.

    ResponElimina
  28. Que delicadeza....y que delicia!!.....Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  29. Un bocado delicioso! Apuntado queda! Y ya "me gusta" tu página en FB ;)
    Besitossssssssss!

    ResponElimina
  30. ME GUSTA EL MUNDO DE JUJU!!!!!, y lo digo bien alto a la ves que cliqueo el me gusta!!!
    Tambien me gusta mucho montar cenas improvisadas y no improvisadas con amigos..aunque antes lo haciamos mas amenudo que ahora..será la edad??? :)
    Estos huevitos son perfectos....solo tienen un defecto...pelarlos!!!jijiji!!!!
    que pases un gran super fin de semana, te espero el martes....eh????:)

    ResponElimina
  31. No n'he menjat mai però són un tastet ideal. hi pensaré el proper cop que en prepari. Gràcies per la idea.

    ResponElimina
  32. Juju, a nosaltres ens passa igual, també ens agrada improvisar i preparar qualsevol cosa de manera col·laborativa, així és més divertit, no només menges sinó que cuines amb els amics.
    Per cert que em sembla una recepta, ràpida, simple i picant. Felicitats.

    Salutacions des d'Ulldecona.

    ResponElimina
  33. Estic d´acord amb el redactat de la teva entrada.Avui he tornat de Barcelona xopa de dalt a baix...on és el mes de juny???
    T´ha quedat una bona tapa que entra per la vista.

    ResponElimina
  34. Quina idea més bona!! Ja veig que podré amortizar les culleretes d'aperitiu que vaig comprar l'any passat!
    Això no és broma: no sabia que era un bitxo (jo li deia bitxo a la traducció castellana de bicho -un animalet-) Quan he llegit això de bitxo i a damunt vermell he quedat a quadres. Sort de la viquipèdia que m'ho ha aclarit. ;DDDD
    Petonets!!!

    ResponElimina
  35. Hola,
    Molt bons Judith! I la foto ha quedat molt, molt maca. Petons i bon finde

    ResponElimina
  36. exquisito y muy lindo,cariños y abrazos.

    ResponElimina
  37. Que buena pinta! Se ve muy apetitoso!
    un beso

    ResponElimina
  38. Quina passada d'aperitiu! M'encanta. Els ous de perdiu sempre m'han atret molt (deu ser per la seva mida) i sempre en solc tenir a la nevera, perquè mai se sap. T'asseguro que els provaré.
    Una abraçada i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  39. Judith,quieres creer que nunca he probado los huevitos de codorniz!!
    cada dia me gustan mas tus recetas y tus fotitos.
    besitos pasalo bien el fin de semana.
    esther

    ResponElimina
  40. ¡Wowwwwwwwwwwwwww!!! em "pirran" els aperitius, tapes i pintxos. I aquest es senzill i original. El tinc que probar. Moltes gràcies pel vot, ets un solete.

    Un super petonàs

    ResponElimina
  41. Fàcil, original un aperitiu per quedar bé!!!!
    La foto i la presentació guai.....
    Ara bé la prova, de si se m'ha solucionat el enviar misatges.....
    Gràcies i petonets.
    la cuina de la Isabel

    ResponElimina
  42. ¡Una propuesta exquisita!, me ha encantado.
    besos

    ResponElimina
  43. Uf estoy super nerviosa, hay tantas recetas buenas publicadas ultimamente y yo casi las falto!! Me encanta tu huevecito!

    Besos

    ResponElimina
  44. Judith,m'encantat sa teva proposta de ous,quina manea més deliciosa i original de presentar.los.
    Un petó ben gran.

    ResponElimina
  45. Ay ay ay, estos huevitos me recuerdan mucho a los que venden marinados en escabeche en México y los cuales yo comía como si fuesen caramelos, al diablo el colesterol que los huevitos son deliciosos!

    ResponElimina
  46. A mi també m'encanten els aperitius a l'aire lliure, si pot ser a la vora del mar. I si és amb aquests tastets tan bons que ens presentes, encara millor!!!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  47. Vaja..., no m'ho hagués imaginat, que era el teu fill, sí que sóc ignorant, ha ha ha! No sé si quan ho llegia no em fixava bé o que ja ho vaig pensar el primer dia i així se'm va quedar. Gràcies per la informació i pels teus comentaris. Besets.

    ResponElimina
  48. Que rico aperitivo y muy bonita la foto.
    Saludos

    ResponElimina
  49. Me ha encantado la idea para un aperitivo. Un beso

    ResponElimina
  50. Neni, me paso a desearte feliz semana...y mimos!

    ResponElimina
  51. Te has pasado!, lo haré con huevos de codorniz y los dejaré a todos con la boca abierta, igual que me he quedado yo.
    Un beso Chef Judith

    ResponElimina
  52. Moltíssimes gràcies a tots pels vostres comentaris. De veritat que si els tasteu no us defraudaran, són tan senzills de fer i estan tan bons que al final fareu curt!!!! Molts petonets

    ResponElimina