Aquesta setmana la blocosfera ha estat farcida d'amanides, i tot gràcies a la recepta del 15. Volia aprofitar per felicitar a la Sandra i al Xavi per la feina que estan fent. Han aconseguit que més de 70 persones fem una recepta i la publiquem el mateix dia. Sou uns cracks, i us mereixeu tot l'èxit que està tenint aquest repte blocaire. Aquest cop tenia dues propostes preparades i fins l'últim moment no em vaig decidir. Finalment vaig publicar l'amanida d'albergínia i feta i vaig guardar la recepta que avui us presento. És veritat que al Bolet som addictes a la ruca, així que a la nostra nevera mai en falta. Cada cop que anem a fer la compra intentem comprar els productes de temporada i/o oferta. La setmana passada la pinya era la protagonista del mercat. No ho vam dubtar i vam comprar un parell d'exemplars fantàstics. I la vam encertar, quan la vam obrir estava en el seu punt de maduració ideal, així que la vaig guarnir una mica i vam tenir un primer plat fantàstic. Haig de confessar que quan feia la recepta no pensava en publicar-la, però l'Yves, en veure la presentació, em va animar a que ho fes. És una recepta senzilla i molt fresca que espero que us agradi molt! Molt bon cap de setmana, ens veiem dilluns…
Ingredients:
1 pinya natural
12 ous de guatlla
Ruca
Llavors de sèsam negre
Oli d’oliva
Popurri de 5 pebres
Salmó fumat
100 g de formatge de cabra
Nous
Vinagre balsàmic caramelitzat
Sal
Preparació:
Partim la pinya per la meitat, la buidem i tallem la polpa a daus petits. En un bol posem la ruca, els daus de pinya, els ous de guatlla bullits, el salmó fumat tallat a trossets i el formatge esmicolat. Ho barregem, ho salpebrem i ho amanim amb oli d'oliva verge i vinagre. Per acabar tirem unes quantes nous i unes llavors de sèsam negre.
Qué cosa tan chic!!! y a mí que siempre me ha dado pena usar las piñas así... no sé, tengo la sensación de que las estropeo!
ResponEliminaPero mira que queda preciosa...
Te ha quedado preciosa y me imagino con esa mezcla que tiene que estar deliciosa la ensalada.
ResponEliminaCon una así ya tengo yo la comida solucionada. que ricas estas ensaladas tan completas!!!. besos
Tu sí que ets una crack preciosa!!! :) Moltes gràcies carinyet!
ResponEliminaAquesta amanida és una preciositat, m'encanta com t'ha quedat... sort que l'Yves et va animar a fer la foto!!!
Molts petonets!!
Sandra
és una amanida preciosa!! ha quedat molt maca! I amb el que m'agrada la pinya...no li faria cap lleig, no! jeje petonets guapa
ResponEliminaCom volies no fer la foto?¿?¿?¿?¿ ai... sort en té aquest bloc de mi... hahahah
ResponEliminaUMA APRESENTAÇÃO LINDAS E COM TODO O QUE LEVA SÓ PODE SER UMA DELICIA.
ResponEliminaFICOU 5*
BJS
I és clar que l'havies de publicar! és genial! A nosaltres també ens agrada molt la ruca, a mi molt més que l'enciam!
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana!
Pues menos mal que la has puesto, porque está preciosa y tiene que estar muy rica. Menos mal que hubo alguien que te animó.
ResponEliminaUn día tenemos que hablar tú y yo muy seriamente del traductor jajaj
Besos
Que presentación! Que receta más rica nos has traído hoy! Muy tropical!! Me acuerda a mi isla jaja
ResponEliminaMuchos besos!!
Doncs l'ghas guardada... però l'espera ha merescut la pena!! Es veu fantàstic i segur que està molt bona!!
ResponEliminaUn petó :)
Ummm!!!la he fet una vegada amb gambes i salsa rosa!!!aquesta la he de probar!!! Petonets guapi!!
ResponEliminaXe, quina presencia!! i els ingredients apeteixen molt. un beset fort!
ResponEliminaT'he escrit al facebook pero lo del xirop :-)
Em sumo a la felicitació! Visca els Fogons de la Bordeta!
ResponEliminaAra que m'he reconciliat amb la pinya m'encantaria la teva amanida.
Totalment d'acord amb l'Yves, s'havia de publicar!
Molts petonets.
Cómo te ibas a quedar sin publicar esto Juju! Es que me parece una delicia y una belleza de plato...con esto quedas como una reina con invitados!
ResponEliminaTus platos son siempre espectaculares y con una presentación super cuidada ¡da gusto venir a verte!
ResponEliminaFeliz fin de semana!
Que bona aquesta pinya farcida!!! El salmó, el formatge de cabra... se'm fa la boca aigua...i no paro de salivar!!! ;-)
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana!
No pot quedar més maco!! M'ha encantat.
ResponEliminaSalutacions.
Me encanta como te ha quedado Judith seguro que está buenísima.
ResponEliminaUn besazo
Que presentacion!!....es divina....imagino el sabor y me encanta!!.....esto se ve buenisimo!!.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaEl problema de comentar després dels altres...ja no puc ser molt original!!
ResponEliminaTotalment d'acord!! Visca casa Bordeta!!!! Oe,oe,oe,oe,oe!!!
Com ja ha dit l'Yves, tanta sort que el tens de conillet d'índies i t'ha fet publicar aquesta recepta!!
Confirmat: tens una plantació de ruca a casa!
Bon cap de setmana guapetona!!!
A mi també m'agrada comprar els productes de temporada, estan en el seu millor moment de maduració i més barats. T'ha quedat un pinya farcida molt bonica i refrescant, amb aquests contrasts de sabors tan bons ara que fa tanta calor. Gràcies pels teus comentaris, m'alegre que t'agrade aprendre vocabulari. Besets i bon cap de setmana.
ResponEliminaM'encanta les amanides amb pinya em tornan boja, la teva variant no la he probat, i m'encantará segur. A mi també m'agarda molt la ruca, però com vagi molt tard al mercat no en queda ja.
ResponEliminaBon cap de setmana guapa
Me fascina tu ensalada, te ha quedado divina!!!
ResponEliminaMuchos besiños neni que disfrutes mucho del fin de semana!
Però... com no volies publicar-la? Si és veu fenomenal!!! Petonets i bon finde
ResponElimina¡que bonitas cestas! ¡y que trabajo, nena! me encantan. y adoro el quesito de cabra que le dará un disparador en el sabor :)
ResponEliminaQue rica y que fresquita la ensaladita tropical ! genial para una ocasión especial! me la apunto en entrantes para cena romántica, jejeje
ResponEliminapetons maca!
Super apetitosa i la presentació genial.
ResponEliminaPetons!
Ana de: 5 sentidos en la cocina
¡Qué delicia!, está espectacular.
ResponEliminabesos
Què no la volies publicar? Et volies guardar aquesta meravella per tu? Fa una pinta molt bona i la presentació li dóna molt "glamour".
ResponEliminaPetons
Però quina passada, no m'estranya que l'Yves t'animés, és espectacular! Amb el que m'agrada a mi la pinya i de petita no volia ni tastar-la!
ResponEliminaI tant que havia de veure la llum aquesta recepta!!! Una presentació genial...a mi m'encanta la pinya en amanides, en canvi al Riqui no li agrada gens...sniff sniff!!
ResponEliminaEiiiiii, quan és el cumple del Boletet? Quins nervis, oi??? i pensar que fa 1 any estàven a la panxa...aisssss...
Petuents,
Eva.
Quina bona composició dins una pinya. Sensacional. Petons,
ResponEliminauna buena manera de presentarla pues a me gusta las dos la de ayer y esta
ResponEliminabon cap de setmana
peto
miquel
Si que hemos visto muy buenas ensaladas pero esta se sale por lo original y apetitosa!
ResponEliminaUna ensalada muy original y apetitosa......
ResponEliminaBesos
Juju te ha quedado deliciosa esta piña.
ResponEliminaBuenfinde.
Besos
Qué presentación tan vistosa! A mi me gusta mucho esta ensalada! Bss
ResponEliminaWOW que maravilla de cestos!!!! me encantan la combinación de ingredientes, ideal! que tangas un buen fin de semana, besos
ResponEliminaL'Yves tenia tota la raó. Una presentació així no es podia quedar a casa. És exquisita. La combinació entre pinya i ruca es sembla una delícia.
ResponEliminaUna abraçada i bon cap de setmana!
Nena he estat uns dies algo desconectada, peró sempre és un luxe venir a visitar-te.
ResponEliminaUn petonet
Quina presentació. M'encanta ho hauré de provar
ResponEliminaM'encanten totes les amanides, però aquesta te mol bona pinta..
ResponEliminaAra mateix no li faria un lleig.
Petonets
Abans la feia molt sovint la meva mare pero amb aquest farcit, noi és una pasada!
ResponEliminaQuin tinguis una setmana genial!
Un petó guapa,
Esther
Que preciosa te ha quedado Judith! y como no te iban a animar que la publicaras, tiene una presentación de lujo.
ResponEliminaUy però quina idea més original!!! M´encanta! Ja tenía raó l´Ives ja..... nena es sencilla però fresqueta i sana! I jo també adoro la ruca!! Vaig a continuar visitan-te que feia dies que no em pasava...... Muack!
ResponEliminasalmó fumat, ou dur, pinya...hauré de treure la ruca que a l´Arnau no li agrada gens, però me l´emporto presentació inclosa!!què bona i fresqueta!! :)
ResponEliminamolts petonets!!
Isabel: pues que no te de pena!! Que seguro que haces una buena receta
ResponEliminaAnna: sí, una ensalda completa te resulve una comida!
Sandra: només faltaria! ;)
Roser: doncs si t’agrada anima’t a farcir-les
Yves: jajajajaja, sí sort de tu! TMO
Sao: muito obrigada
Albota: sí! té un toc un xic amarg que li dona un sabor molt interessant!
Pilar: jajaajajajaja, que malo és el traductor!!! ;P
Valerie: gracias guapíssima! Tu isla???
Anniki: a nosaltres ens va agradar!
Silvia: és una versió més lleugera al portar oli.
Lola: moltíssimes gràcies per la info! ;)
Moni: no t’agradava la pinya? Això no ho sabia!
Rosilet: gracias guapa
Heva: muchísimas gracias por tus palabras!
Ribereña: doncs espera’t quan la tastis! Jijijiji
Mari: molts gràcies i benvinguda
María: disfruta de tus vacaciones guapa
Marcela: pues te digo lo mismo que María! Disfruta de tus vacaciones!
Paula: tu sempre ets original solet!!! ;P
Asela : m’encata visitar-te !!! ja ho saps
Artemisa’s: això no pot ser!!! Has de matinar, qui sap, potser un dia et posen per equivocació 3 paquets ! jajajajajajaja
Mayte : gracias guapa
Eri: es que a vegades em sap greu perdre tant temps entre que faig el sopar i les fotos…
Sole : és muy fàcil ! no son tan laboriosas como parecen
Romescaire: segurq ue la teva dona queda encantada
Ana: gràcies bonica
Dadá: muchas gracias
Silvia: jajajajaja, sort que l’he publicat doncs!
Cristina : impossible !!! segur que acabaries menjant-la
Eva: ostres! doncs t’hauràs de fer una pinya petitona per tu! El cumple del Boletet és el dia 26 de juliol! ;)
Joaquima: gràcies guapa
Miquel: ai el dia que no t’agradi una recepta… ;)
Salomé: suerte que las ensaladas siempre nos vienen bien!
Rosaleda: gracias reina
Margot: molts gràcies
Lydia: és sencilla y muy fresquita
Eva: y combinada con una de tus recetas… que ricas!!! ;P
Nyanyels: no ho diguis molt fort a veure si se li pujaran els fums! Jajajajajajaja
Mª José: tu no pateixis, que les receptes segueixen aquí!
Núria: ja em diràs si t’agrada
Isabel: amb la caloreta que està fent, és el que ens ve més de gust, no?
Esther: és més normal amb enciam, gambes i salsa rosa, no?
Blo: gracias guapa, además és light! que más podemos pedir?
Mª Angels: espero que t'agradi el que vegis! jijijiji
Alba: cap problema! la pots substituir per brots si vols...
Molts petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris