Ahir, repassant les receptes que he anat publicant al bloc, em vaig adonar que tenia poques receptes de pasta, i això que a casa ens agrada molt, sobretot a l’Yves. Aleshores va ser quan vaig pensar que seria una bona idea fer una recepta una mica diferent de les que habitualment cuino i, així, presentar-vos una nova proposta. De sobres sabeu que m’encanta cuinar amb verdures i anar combinant diversos sabors, però no patiu, que les receptes que no ens agradin –us aviso que l’Yves, tot i que no ho sembla pels seus comentaris, és el crític culinari més dur que m’he trobat mai- no les publicaré. Vaig mirar què teníem a la nevera i, tot i no estar en els seu millors moments, vaig trobar unes quantes cosetes. Últimament a molts dels vostres blocs he vist que heu fet crema de carbassa combinada amb taronja o llima, així que de sobte ja tenia una idea per la meva recepta! Tenia moltes ganes de tastar aquesta combinació tan peculiar, i us puc assegurar que no serà l’únic dia que la faci. Tot i semblar una mica estranya la combinació de sabors us asseguro que lliguen molt bé. El resultat és una pasta lleugera que pot servir com a plat únic. Espero que us agradi!
Ingredients per a 2 persones:
250 g de tulipes de verdures
1/4 de carbassa
1/2 albergínia
1/2 ceba
1 llima
1 taronja
20 g de festucs
Oli d'oliva
Sal
Pebre
Preparació:
Agafem la pasta i la bullim fins que estigui "al dente", normalment fa falta uns 10 minuts per aquest tipus de pasta. Mentrestant, a una paella posem un bon raig d'oli d'oliva, la carbassa i l'albergínia tallada a daus i la ceba tallada a làmines; ho salpebrem i ho saltegem durant uns 15 minuts. Un cop tinguem la pasta al punt, l'escorrem i la col·loquem en un bol. Afegim els ingredients de la paella i ho barregem. A continuació, tirem el suc de la llima -prèviament espremut-, un bon raig d'oli d'oliva, els festucs esmicolats i la pell de llima i taronja ratllades.
Una bella pasta dal sugo buono e profumato la fotografia lo dice veramente, ciao
ResponEliminaBon dia!
ResponEliminaQuin plat de pasta més fresca amb els cítrics! A mi segur que m'agradaria. No, no .. m'encantaria! Petonets i que passis un bon dia!
Bon dia cuca!
ResponEliminaSi que vas d'hora avui! A mi la crema de carbassa m'encanta amb una mica de pell de taronja ratllada per sobre... i aquest plat de pasta teus m'agrada tal qual! Quina delícia i quina foto mes maca!
Petonets crack!
Sandra
Ha de ser ben bona!!! els plats de pasta amb verdures a més de ser sans són senzills i entren sols!!
ResponEliminaPerò com no vols que les provi si me les poses cada matí aquí al davant???? I amb aquestes fotos!!!! Irresistible....
ResponElimina¿he oído pasta? ¿y encima con verduas? mmmm, hoy también me tienes que guardar un plato. Estupendo toque el de los cítricos ;)
ResponEliminaBesos guapa mía
Nena, doncs vaja pasteta que t'ha sortit per estar feta del que vas trobar dins la nevera... Uf! Fa molt bona cara i la combinació dels ingredients la trobo deliciosa! Segueix fent pastetes com aquesta ;)
ResponEliminaPetonets bonica!!
Me encanta, pasta y cítricos¡¡debe tener una frescura¡¡
ResponEliminaL'Yves crític? Au, va!
ResponEliminaUna combinació d'allò més original, visca la improvització!
Molts petonets.
Ha d'estar molt bona aquest plat de pasta amb verdures i el toc de la llima!!
ResponEliminamolt temptador!
Petons
Juju,
ResponEliminaQue rico que se deve ter quedado... Esta con un aspecto buenisimo : )
Besitos
Qui pot dir que no aun plat de pasta tan bo com aquest? La combinació sembla sorprenent, però estic segura que queda molt bona!
ResponEliminaa mí también me encantan las pastas, lo raro es la combinación que hiciste con cítricos. habrá que probar... :)
ResponElimina¡qué rico plato!, tiene que tener un saborcito especial.
ResponEliminabesos
Molt original! Això de que porti carabassa m'encanta, un cop vaig provar de fer salsa bolonyesa amb carabassa i va quedar molt bona combinada amb la pasta, així que si, a més, s'hi afegeix altres verduretes, segur que també està molt i molt bo.
ResponEliminaPer cert, això de repassar les receptes publicades per veure de què hi ha més i de què menys també ho faig, jeje, i després m'esforço en intentar publicar-ne de les que menys abunden xD. El que fa tenir un blog xD.
Petonets!!
Molt bona idea. Justament avui jo també he preparat pasta amb verdures que ja publicaré.
ResponEliminaPetons!
Ana de: 5 sentidos en la cocina
Original como ella sola, un plato de pasta lleno de color y sabor, vamos una maravilla.
ResponEliminaun besazo
Realmente es una combinación diferente, suena interesante.
ResponEliminaUmmmmmmm tiene que ser una delicia esa combinacion la foto dice comemeeee,como la crema catalana te ha quedado de lujo con esa presentacion.
ResponEliminaBicos mil wapa.
Puede ser una combinacion increible ...la apunto ..besos MARIMI
ResponEliminaNo m'acabo de creure això de que l'Yves sigui tan crític!!
ResponEliminaLa proposta d'avui m'encanta! I original, original, original...s'haurà de tastar!!
Un petó, guapa!
Stefania: grazie mille!
ResponEliminaEri: ha estat un dia esgotador!!!
Sandra: jijiji, avui he estat desconectada tot el dia, així que l'he publicat abans de sortir de casa ;P
TC: ja m'ho direu si us animeu!
Catieu: jijijiji, ja espero el teu següent post!
Pilar: para tí dos platos!
Marina: a vegades em d'acabar el que tenim! jijijiji
Smetling: es una combinación especial, pero rica
Moni: jajajaja, quin cunyat!
Ribereña: sóc fan incondicional de la llima...
Catarina: jijijiji, obrigada! primero pasta e despois frango? :P
Gemma: ja espero la teva versió dolça! jijiji
Sole: si la haces me das tu opinión, ok?
Dadá: es muy fresco
Nee: es que em de cuidar els posts!
Ana: ja espero la teva recepta, que segur serà boníssima
Chelo: jijijijiji gracias guapa
Pilar: parece rara pero queda muy bien
Nenalinda: gracias guapa
Marimi: ya me contarás
Paul: no el coneixes, en serio!!!!!
Molts petonets i gràcies pels vostres comentaris
Hola Judith, guapa tu
ResponEliminanena que bo, m´encanta combinar diferents sabors, olors, colors......hummm
de 10
mil petonets Susanna
Judith molt bo i una combinacio sorprenent i bona
ResponEliminasegu
peto
miquel
La verdura me encanta y con el toque cítrico debe quedar genial!
ResponEliminaQuina delícia!! ho faré! m'ha agradat molt el toc de la llima, i tot el plat en conjunt! la foto preciosa també! no sé com us ho feu, en sabeu molt de tirar fotos! bé, aniré practicant! De moment el plat de pasta, me'l quedo segur! petons!
ResponEliminaM'encanta la combinació. Llàstima que al meu marit no li faci el pes la pasta. M'apunto la recepta per quan estigui sola, que és quan aprofito per fer-ne. Una abraçada!
ResponEliminaLa pasta con verdura me encanta y eso que no la hago todo lo que debiera, pero el toque de naranja me ha matado con lo que me gusta, me parece ideal.
ResponEliminaMira me has puesto las pilas, la próxima semana la hago.
un besazo, preciosa
El plat parla per si sol, té una pinta estupenda, mai he posat taronja a la pasta, ha de ser molt bó!!!ptons
ResponEliminaSusanna: es més divertit si experimentem, no?
ResponEliminaMiquel: és molt diferent, però resulta molt fresca
Nyanyels: ostres! doncs ja et convidarem a casa perquè el meu és tot el contrari del teu! jijijiji
Isabel: espero tu opinión!
Silvia: si et sóc sincera, també ha estat el meu primer cop! jijiji
Molts petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris
M'encanta aquest plat de pasta! Només tinc un problema, no sóc fan de la carabassa!!!!!
ResponEliminaJo ja l'he fet, amb les verdures que tenia a la nevera, boníssim!! i hi he posat sèsam tmabe!
ResponElimina