S'acosta el bon temps i comencem a tenir ganes d'àpats més lleugers. No només per l'operació bikini, que preocupa a tanta gent, sinó que amb la calor no ens bé massa de gust menjar plats pesats. Evidentment sempre hi ha excepcions, però en el cas del Bolet ens encanta variar de menjar, segons les estacions, i gaudir dels aliments que cada una ens brinda. Com bé sabeu és època de maduixes i maduixots, un aliment ric en ferro i un munt de vitamines tan necessàries durant la primavera. Avui us presento unes postres ben fàcils, ideals per cuinar amb nens. El seu sabor de cítrics, combinat amb la textura divertida de la gelatina és una proposta que agradarà a grans i a petits; com a mínim, així ho espero.
Ingredients:
1 sobre de gelatina de maduixa Royal
250 ml d'aigua mineral
1 pomelo gran
3 taronges de suc
3 llimes
200 g de maduixes
1 Kiwi
Preparació:
Agafem les llimes, les taronges i el pomelo, exprimim el suc i el reservem. Agafem les peles de llima, les netegem i raspem la pell i ho reservem. A continuació, en una cassola petita, posem 250 ml d'aigua durant uns minuts, fins que arrenqui el bull, llavors la retirem del foc i afegim el sobre de gelatina. Un cop ho tinguem ben barrejat afegim els sucs de cítrics que tenim reservat. Per finalitzar, afegim la pell de la llima, que prèviament hem preparat, i les maduixes tallades a daus petits, i ho deixem quallar durant un parell d'hores a la nevera. Per fer la presentació agafem un kiwi, que estigui una mica verd, tallem dos trossets d'uns 3 mm i fem dos talls per poder-los juntar com a la fotografia, i ho acabem amb un polsim de pell de llima.
A mi segur que m'agrada, i més amb aquesta presentació tan xula en gotets i amb el kiwi... com sempre senyoreta Juju, un 10!! jijijiji
ResponEliminaVisca la primavera que ens porta fruites divertides!
Petonets carinyo!
Sandra
Por aquí el sol y el buen tiempo no han tenido a bien acompañarnos aun pero con tanta calefacción la verdad apetecen comidas frescas y ligeras ¡y esta me ha encantado!. Un beso.
ResponEliminaMira que no soy amiga de las gelatinas, pero esta dice, comeme.
ResponEliminaQué refrescante!! y además poco calórico, sano y precioso de color. ¡qué más podemos pedir! (yo quito el kiwi, que no me hace muchos tilín)
ResponEliminaBesos guapa
Com que sóc una fredolica, em guardo la teva gelatina per una mica més endavant (només de pensar a menjar-la ara ja m'esgarrifo jaja). Però a l'estiu ha de ser tan refrescant... m'agrada molt!!
ResponEliminaPetonets
Quina foto més xula, si pogués agafar un gotet!!!!!!!!
ResponEliminaMolts petonets.
Yo no soy muy amiga de las gelatinas pero esta dice comemeeeeeeee ,me llevo una para mi peque a el le encantan.
ResponEliminaBicos mil wapa.
Judith súper refrescante y buenísima tiene que tener un sabor delicioso
ResponEliminaBsos
Gelatina i fruita! Ideal pels esportistes! I quina presentació! Ole!
ResponEliminaJuju.
ResponEliminaLa gelatina se quedo riquisima... muy refrescante e con unas colares kindas : )
Besitos
Sandra: jijiji, ets la bomba! ;P
ResponEliminaIratxe: aqui va a días, pero mejor cada día!
Laura: a mi según que día
Pilar: los puedes servir con una fresa ;)
Mónica: cap problema, quan vingui la caloreta forta la tastes!
Moni: agafen 2 que al Jordi li agrada molt!!!
Nenalinda: pues para el peque!
Maria: gracias guapa
Yves: és una indirecta?
Catarina: muito obrigada!!!!
Petonets i moltes gràcies pels vostres comentaris
Ohhh!!! Amb aquest color és irresistible. i les fruites que porta uhmmm!!!! La decoració amb el kiwi moníssima!!!
ResponEliminaUMA COMBINAÇÃO MAIS QUE PERFEITA E SABOR DEVE SER DIVINO.
ResponEliminaBJS
Sí jo també necessito cosetes més lleugeres i fresquetes, cada estació lo seu.
ResponEliminaPetonets guapa!
ualaaaaaaa! això als meus fills segur que els agrada!!! Una presentació super xula!
ResponEliminaUna abraçada.
¡que primaveral este plato! muy rico, muy sano y muy fácil, ¿qué más se puede pedir? :)
ResponEliminachica esto tiene una pinta estupenda. QUe rico y que color me gusta. bss.
ResponEliminaGuardo con molto interesse questa ricetta voglio proprio provarla, deliziosa ciao
ResponEliminaOhhh!!! que refrescant, quan fa bon dia aquestes receptes animen a fer-les, m´en porto un gotet, soparè soleta!!!!
ResponEliminaJudith unes postres ben fresques. Respecte al teu comentari, perquè no provar amb el bróquil? segur que també queda bé encara que el sabor es una mica diferent. Ja em dirás si ho proves, ok.
ResponEliminaUna abraçada!
Ana de: 5 sentidos en la cocina
Quan més miro els vostres blocs, més m'adono que tinc moltes coses bones a fer.
ResponEliminaUn postre sensacional i senzill que hauré de posar en pràctica perquè no he fet mai res amb gelatina.
Judith, qué rico este postre.
ResponEliminaTan fresquito suena ya a verano. ¡¡Qué ganas!!
Besitos, guapa
A mi de petita m'encantva la gelatina!! Bé, ara encara en menjo també...:P
ResponEliminaQuè ben presentades, com sempre!! :)
Molts petonets guapa!
La gelatina sempre ens ha semblat més vistossa que saborossa, però aquesta sembla molt refrescant.... crida al bon temps i com be dius es un recurs fàcil i ràpid.
ResponEliminapetons gastronómics
Judith que me ha gustado mucho, ay si puediera coger uno para la merienda!
ResponEliminaI ara que dius?? És temps de maduixes???...No me n'havia adonat...
ResponEliminaA la carpeta de pendents. La presentació de 10...com sempre!!
Un petó guapa!!
És veritat que ara ja venen de gust coses més lleugeretes, jeje, jo ja he començat amb les maduixes, m'encanten, sóc capaç d'acabar-me'n una caixa sencera jo sola.
ResponEliminaLa teva proposta d'avui em sembla ideal per aquests dies, a més a més, queda tan bonica presentada d'aquesta manera... que entra totalment per la vista. Això sí, estic convençuda de que a part de maca també deu ser una recepta bonísima.
Petonets!!
Judith,quina delicia més bona i quina decoració més maca,
ResponEliminam'emporto la recepta per que tenc que testar.la
mil petonets guapa.
Que bé perque el meu metge m´ha dit que mengi gelatina!!! Es veu refrescant i bó! Agafo nota, això ho faig segur però quan surti el sol, que ara plou, leches!!! Muack
ResponEliminaNenina, te has pasado con esta gelatina, con lo que me gustan, antes se me resistian pero les voy tomando el truquillo :D
ResponEliminaAsí que esta caerá sin duda porque me encantan entre comidas!!
Un besiño grandote y bonita semana.
En algun lloc vaig llegir que els cítrics no deixaven gelificar, ja veig que no és veritat. Fan molt bona pinta aquests vasets!!
ResponEliminaPetons
Judith,
ResponEliminaQuina pinta més bona que fan aquests gotets.. Sa, poques calories i a més amb una presentació tan maca que convida a fer-ho JA!!! Petonets
diuen que "La tentacion viste de rojo", i quina millor tentació que aquets got tant espectacular, per caure en lo pecat,
ResponEliminaQue bona la gelatina i amb aquesta combinació ha ser encara millor. I tant que la provaré.
ResponEliminaUna abraçada!
Oh Judith, ayer precisamente comprè un poco de fresas en el mercado, tenìa pensado usarlas para otra cosa (que luego ni lo hago porque termino comièndomelas directamente del bowl), pero despuès de ver tu gelatina y sobre todo ver que es muy sana, creo me la harè porque el postrecito se requiere siempre!
ResponEliminaHola maca! quins colors mes cridaners!te molt bona pinta segur que es bonísim!!
ResponEliminaUn abraçada Wapa!! i encantat de coneixer.
qué es maduixa ? fresa? lo otro más o menos lo he entendido
ResponElimina