Ara feia dies que no feia res al wok, així que l’altre dia vaig pensar que podia fer un plat ben sa. Per les entrades del bloc pot semblar que últimament al Bolet només mengem coses calòriques! Però no és així. Mengem molta fruita i verdura i, de tant en tant, mengem algun caprici, així que no patiu per la nostra dieta -que algun de vosaltres ja m’ha semblat que estava patint-. L’explicació està en què al bloc vaig penjant les receptes segons temàtiques. Cada setmana intento proposar-vos unes quantes receptes variades i que hi hagi una mica de tot. El plat d’avui és molt senzill i, si un dia no teniu moltes ganes de cuinar, us el recomano, ja que pràcticament es fa sol i pot ser un plat únic.
Ingredients:
1 paquet d'arròs salvatge i llarg amb verdures Nomen
2 peres conference
50 g d’encenalls de pernil
½ ceba
Oli de gira-sol
Curry
Sal
Preparació:
Omplim una cassola amb aigua i, quan comenci a bullir, afegim el preparat d'arròs de Nomen, ho deixem a foc mig fins que estigui al punt, normalment són uns 15 minuts, i ho reservem. Al wok afegim un bon raig d’oli de gira-sol i, quan estigui ben calent, afegim la ceba tallada a tiretes i la pera tallada a trossets i ho saltegem durant 5 minuts. A continuació, afegim l’arrós, els encenalls de pernil i un polsim de sal i curry i ho saltegem durant 10 minuts, més o menys. És important menjar-ho recent cuinat, d’aquesta manera els sabors són més intensos.
Ohhhh!!!! que bo!!! Mira que fa temps que em vull comprar un wok perquè faig les receptes amb la paella normal i segur que el resultat no és el mateix.
ResponEliminaHe estat la primera!!!! No m'ho crec jejeje.....
ResponEliminaNo he provat mai aquest arròs salvatge amb veruretes que sempre anomenes, l'haurem de comprar!! jejeje Ets la més original, pera? m'encanta!
ResponEliminaPetonets super Juju!!
Sandra
Me encanta el arroz salvaje y los platos sencillos. Me encanta cocinar con el wok, tiene encanto, siempre que lo uso, hago comida sana, con verduras y pollo, o cerdo, o langostinos... El arroz siempre seinta bien y el arroz salvaje es una delicia, ¡muy bueno!. Bss.
ResponEliminaMolt però que molt interessant aquest arròs, el farè!!!ptons
ResponEliminaQue rico!! Ese wok se ve original, me encanta la comida asiática.
ResponEliminaMuchos besos!
Tengo un paquete de arroz salvaje sin estrenar ...ya se como ...que receta mas estupenda ...y que bonita foto ..bssss MARIMI
ResponEliminaPues bien rico tu arroz, si lo coge mi chico sólo deja la sartén, la cual cogería yo porque me encanta jajaj
ResponEliminaMe encanta el toque dulce de la pera.
Feliz lunes y muchos besos guapa
Uy quin arros mes bo y quina barreja mes exquisita! A mi tambe m'agrada molt cuinar en wok! Una recepta sana i que fare! Petonets
ResponEliminaUn arròs molt sa i saborós!! M'encanta així presentat!!
ResponEliminaMolts petonetss guapa!
NUNCA USEI ARROZ SELVAGEM, MAS ADOREI O ASPECTO ,PARECE-.ME BEM GOSTOSO.
ResponEliminaBJS
M'agrada molt la combinació i crec q tinc arros per l'armari....m'ho apunto...
ResponEliminapetons,
Judith preciosa muy ligerito y sano pero sin renunciar a un gran sabor.
ResponEliminaEs estupendo, bsos
Curiosa la combinació d'arrós i peres, però té un aspecte molt saludable.
ResponEliminaPetons!
Ana de: 5 sentidos en la cocina
Boníssim, nena! Això del wok és una de les altres 5765095845 coses que tinc pendents de provar...
ResponEliminaAmb la pera deu tenir un sabor ben especial, eh? Nyam, nyam...
Petonets bonica!!
Otro dulce salado de los tuyos con que siempre me tientas y siempre caigo. Estupenda receta.
ResponEliminaBesos.
Mira que m'agrada cuinar al wok!! Però de veritat, mai se m'hagués acudit posar-hi pera. Trobo que és una combinació arriscada però de ben segur, boníssima, així que me la deixo ben apuntadeta.
ResponEliminaPetonetssss
La combinació amb la pera va ser genial! Felicitats altra vegada!
ResponEliminaSort que no volies wok...
ResponEliminaNo n'he fet mai amb fruita, em sembla una molt bona idea!
Mooooooooolts petonets.
una bona combinacio amb la pera i rico,rico
ResponEliminapetons
miquel
Quina recepta més xula!! Quan he de fer alguna recepta i afegir-hi fruita sempre em ve al cap una poma (deu ser perquè és el que sempre hi ha a casa), però amb pera ha d'estar...mmmm...el pròxim dia wok d'arròs estil Judith!! Un petonet, guapa!!
ResponEliminaCatieu: al wok els aliments queden més cruixents!! ets la 1ª!!!!! ;P
ResponEliminaSandra: és veritat, crec que totes les receptes d'arrós les he fet amb aquest!!! es que ens agrada molt!!!!
Iratxe: los alimentos quedan fantásticos!
Silvia: ja em diràs si t'agrada
Valreie: no se si es muy asiática mi receta de hoy... pero lo parece, no? ;)
Marimí: jijijiji, ya me contarás
Pilar: es mi mini-wok!!! me lo regaló Moni :P
CT: si el fas ja em donaràs la teva opinió!!!
Ingrid: gràcies guapa
Sonia: jijiji
Maria: gracias guapa
Ana: ai sí, es que a vegades faig unes barreges... però ja veuràs com si ho fas t'agrada!!! el toc dolç de la pera lliga molt bé.
Marina: no pateixis, si crec que necessitem com a mínim 10 vides per fer totes les receptes pendents.
Silvia: gracias guapa
Mónica: estic convençuda que no et decebrà!!!!
Yves: jijijiji, últimament estàs molt content!!!
Moni: sort que me'l vas regalar...
Miquel: jijijiji!
Paula: a casa sempre tenim molta fruita i verdura... així que quan començo a fer servir el caperró comencen les barreges made in juju!!!!! jijijiji
Petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris
Que rico!!!!! y yo todavia no tengo wock, creo que necesito uno ahora mismito ...
ResponEliminabsts. Maite
Juju,
ResponEliminaMe encanta las comidas feitas no wock... Lo arròs se ya quedado con un aspecto delicioso e muy sano : )
Bejitos
Què bo aquest arrosset! La pera li deu donar un gustet molt original i deliciós!
ResponEliminaA mi l'arròs salvatge m'agrada molt, és molt més aromàtic que el normal!!
Molts petonets bonica!! :)
Hola Judith!
ResponEliminaM'encanta el wok! Però crec que amb arròs no he fet mai.. i amb les peres i el curri, quin sabor més bo i aromàtic! Molt bé pel menjar sa, però no t'oblidis de posar els capricis eh? Petonets maca!
La pera y el curry esto tengo que hacerlo ya!
ResponEliminammm segur que està boníssim, la pera hi escau molt a les receptes salades. Saps què m'ha sorprès però? que no hi posesis formatge, jeje, no se perquè, però quan he llegit pera al títol m'he imaginat que duria formatge també, jeje.
ResponEliminaL'arròs salvatge és una de les varietats més saludables, jo també l'utilitzo molt. Un dia provaré de fer-lo a la teva manera :P.
Molts petonets!!
gracias por aclarar que las recetas no se publican por orden cronológico sino pensaría que en breve empezarían a rodar en esa casa, jeje
ResponEliminagran acierto de esta receta, excelente combinación de dulces y salados :)
Que bo!! la mare d'en Jordi ens va regalar un wok per Nadal i últimament m'hi he aficionat. Haurem de tastar aquest plat!
ResponEliminaPetons
Hola Judith, guapa,
ResponEliminaQuin arrós més apetitós! Estic encuriosida en tastar-ho amb aquesta combinació amb les peres i el curry...Deliciós! ;) Prenc nota!
Petonets i feliç setmana,
Marina
Hola Judith, guapa tu
ResponEliminaque bo, anoto la teva proposta ...et donc 10 punts
mil petonets Susanna
Que combinación tan rica el arroz y la pera, me ha parecido delicioso y original, me encanta!
ResponEliminaBesos,
Nasy
La cocina en el wok es súper sana y tú plato es una buena prueba de ella.
ResponEliminaMe encanta que le hayas puesto pera, uhmmmmmmmm, rico, rico.
Un besazo y gracias por felicitarme en mi cumple!
Qué combinación más rica la pera con el arroz...me la apunto. besitos...
ResponEliminaJudith he cadat encantada amb la teva recepta i en el wok,jo encara no en tenc peró me has cautivat i ja li tenc ganes.
ResponEliminaEl arròs amb pera ha de esser una pesada.
Mil petons reina.
M'encante les barrejes amb fruita, a mi la pera m'agrada amb carbassó i gambetes, un saltejat. Crec que amb arrós la pera encara no la he probat, pinta bó.
ResponEliminaPetonets
Al final tindrem que comprar un wok...
ResponEliminaI la llista de la compra creix i creix....
Un petó!
Quina pinta! No hi he treballat mai amb el wok però pel que veig val la pena
ResponEliminaQue bé! una bona excusa per tornar a fer servir el wok! en tinc un dels petitons, que per fer racions només per mi va super bé, i és moníssim! Per cert! avui m'he comprat motlles de silicona en forma d'estrelleta per fer les de xocolata! :-)
ResponEliminaFelicidades a la cocinera porque me ha encantado!!!
ResponEliminaMe chiflan los woks y este me parece original y exquisito
Bss esther
Si segueixes una dieta equilibrada, de tant en tant et pots permetre algun caprici, oi? ;)
ResponEliminaAquest arròs d'avui és super sa i segur que ben gustós. El toc de les peres ha de quedar fantàstic!
Ohh Judith ¡qué original!, me parece una idea genial. Seguro que está buenísimo. Muy buena idea lo de la pera, yo el que hice con manzana quedó muy bien.Me lo apunto...
ResponEliminaUn besazo
Maite: yo no lo quería porque ocupaba mucho espacio y mi hermana me regaló este tan mono.
ResponEliminaCatarina: e muito sano!
Alba: aquest, a més, amb les verduretes li dona un toc fantàstic
Eri: no mateixis que tinc un bon estoc dolç ;P
Chelo: a ver si te gusta
Nee: no he tastat mai formatge al wok, m'ho apunto!
Sole: jijijij, por eso lo aclaro!!! ;P
Albota: doncs a treure-li profit!
Marina: espero que t'agradi
Nasy: muchas gracias guapa
Isabel: solo faltaría! la próxima vez vengo a comer un trocito de tarta!!!
MªJesús: gracias guapa
Ague: és una combinació diferent, però que ens ha agradat molt. Anima't amb el wok
AP: i és lleuger...
Sisters: aquest és el perill de tenir un bloc de cuina
PC: doncs sí, es una bona inversió
Bet: jijiji, tu i la Catieu crec que sou les que més receptes esteu fent!!! us hauré de fer un menú degustació!!!
Esther: gracias guapa
Gemma: sí! no pateixis que no deixaré de fer dolços!!! ;P
María: pues ahora lo haré con manzana!!!
Petonets a tots i moltes gràcies pels vostres comentaris.
Muy original!
ResponEliminaBesotes
Oh estarem encantades! jejejeje
ResponElimina