Feia molts dies que em rondava pel cap fer unes postres amb papaia. Cada cop que anava a la fruiteria veia un exemplar ben llampant exposat en un punt estratègic i em venia molt de gust comprar-lo -clar, sóc la típica compradora que enganyen amb les estratègies de màrqueting-. Doncs bé, l’altre dia ja no em vaig poder resistir més i vaig comprar una meitat, per si de cas no m’agradava. Vaig estar pensant una bona estona que fer, però de cop una llumeta es va encendre dins del meu caparró! Us enrecordeu de les meves il·luminacions, veritat? De cop i volta només veia mousse per tot arreu! Així que vaig pensar que podia ser una bona opció i que podia sortir un bon resultat. A més, fa molt poc que he aconseguit muntar les clares a punt de neu amb èxit i ben fermes, així que cada cop que puc aprofito per practicar. Avui us presento el resultat: una mousse amb una textura molt lleugera i una combinació una mica peculiar que espero que, si us animeu, us sorprengui favorablement.
Ingredients per a 4 persones:
Ingredients per a 4 persones:
210 ml de nata per muntar
3 clares d'ou
350 g de papaia
50 g de sucre glaç
2 sobres de Petazetas
1 c/p de sucre avainillat
Gerds
3 clares d'ou
350 g de papaia
50 g de sucre glaç
2 sobres de Petazetas
1 c/p de sucre avainillat
Gerds
Preparació:
Agafem la papaia, li traiem la pell i les llavors i la triturem fins que ens quedi un puré fi sense grumolls. Posem les clares d’ou en un recipient amb un polsim petitó de sal i les muntem a punt de neu amb l’ajuda d’unes varetes metàl·liques, quan les tinguem pràcticament a punt, afegim el sucre i les acabem de fer -quan girem el recipient i les clares no baixin, significa que estan al punt- i les reservem. Muntem la nata - aquest cop no afegim sucre- i la reservem. Per últim posem la nata i el puré de papaia i ho barregem amb molt de compte i, per acabar, anem afegint les clares a punt de neu girant suaument. Passem la mousse als gots on ho volem servir i ho deixem a la nevera un mínim de 4 hores -és recomanable que ho fem un dia abans-. Abans de servir tirem el Petazetas per sobre, col·loquem un gerd i ja tindrem la mousse a punt.
Agafem la papaia, li traiem la pell i les llavors i la triturem fins que ens quedi un puré fi sense grumolls. Posem les clares d’ou en un recipient amb un polsim petitó de sal i les muntem a punt de neu amb l’ajuda d’unes varetes metàl·liques, quan les tinguem pràcticament a punt, afegim el sucre i les acabem de fer -quan girem el recipient i les clares no baixin, significa que estan al punt- i les reservem. Muntem la nata - aquest cop no afegim sucre- i la reservem. Per últim posem la nata i el puré de papaia i ho barregem amb molt de compte i, per acabar, anem afegint les clares a punt de neu girant suaument. Passem la mousse als gots on ho volem servir i ho deixem a la nevera un mínim de 4 hores -és recomanable que ho fem un dia abans-. Abans de servir tirem el Petazetas per sobre, col·loquem un gerd i ja tindrem la mousse a punt.
Espectacular. El mousse de papaya no lo he probado nunca, y si además le añades los petazetas.... wow! menuda explosión de sabores. Por cierto,donde consigues los petazetas??
ResponEliminaBessos
Quina recepta més divertida amb els Peta-zetas jejeje..... Nena cada dia et superes, ets una crack!!!!
ResponEliminaM'encanta la mousse, lleugera i esponjosa... i aquesta deu quedar molt suau, la papaia té un gust molt subtil.
ResponEliminaEl petazeta del final deu quedar molt divertit!
Buenos días niña. Estás hecha una crack mezclando, inventando y presentando los platos. Cada día te superas.
ResponEliminaY para variar, también me gusta tu plato de hoy (¿seré una glotona ? jajaj.
besos guapa
crick---crick ...oh com m'agradava omplir-me la boca de petazetas de petita... fa temps vaig veure unes de xocolata, pots imaginar-te com vaig gaudir...
ResponEliminam'agraden les teves postres.
petonets maca
Juju,
ResponEliminaMe encanta las mousses... Quer dizer tudo que seja dulce jajaja. Se quedo con un aspecto buenisimo e muy rica: ) La apresntacion esta como siempre de revista.
Bejitos
Esto tengo que probarlo sin falta. Desde que hice los bombones de petazeta y vi la de posibilidades que me da este dulce infantil he andado buscando recetas con el mismo y mira por donde tu me traes una magnífica y además con fruta ¡¡Genial!!
ResponEliminaBesos.
Judith bravo, bravísimo por esta mousse que además de delicioso su aspecto tiene que ser una fiesta de explosivos sabores.Espectacular y original.
ResponEliminaUn besote
no soy yo mucho de papaya pero seguro que en la mousse me encanta. Te ha quedado genial. Bss guapa.
ResponEliminaQuè divertit! Amb petazetas!! La papaia és un producte molt bo, tot i que encara no s'utilitza massa. A mi no m'acaba de convencer però aquesta mousse segur que m'encantari! Petonets
ResponEliminaEls postres amb papaia sempre queden molt suaus, i el toc dels peta zetas m'ha semblat molt divertit!!
ResponEliminaPetons
No recordo haver menjat papaia, ara petazetas si, i no poques!
ResponEliminaSegur que estava boníssim, amb la foto ja es veu!
Petonets.
Em passa amb la papaia que la vaig descobrir a Cuba (fruta bomba crec que es deia pq allà papaia no es pot dir en públic) i aquí arriba més verda i no és igual... Ara que amb textura de mousse i els petazetas segur que entra bé!!!
ResponEliminaQuieres creer que nunca he probado la papaya?y los petazetas pense que ya ni existirian porque desde que los tomaba de pequeña ya han pasado unos añitos.pero que mejor ocasion que este mousse espectacular que nos traes para probar cosas nuevas y recordar viejos sabores.bss esther
ResponEliminaMe has dado en mi punto débil, me rechifla la papaya y nunca he probado el mousse con esta fruta, me lo apunto.
ResponEliminaMagnífica presentación!!
besitos
Ostres Judith, que original! Alguns cops ja havia vist alguna recepta amb petazzetas, i sempre pensava que hi donarien un toc espectacular...i amb la mousse de papaia o de qualsevol altra fruita, m'imagino que deu quedar de fàbula!
ResponEliminaNica: en la tienda de chuches! ;)
ResponEliminaCatieu: l'heu de fer amb l'Annie!
Gemma: és molt suau com bé dius, molt lleugera.
Pilar: jijiji, tu que me miras con buenos ojos!
Neus: ja he vist el petazeta amb xocolata, però no l'he tastat encara...
Catarina: tu sempre tan querida!!!! obrigada
Silvia: yo la primera vez también los usé en unos bombones ;)
María: es divertido tomarlo como postre.
Luisa: en la mousse queda muy subtil
Eri: tot es tastar-ho, no?
Ribereña: és un toc diferent
Moni: i el sorollet que fan? jijijiji
Albota: les fruites que porten mai són el mateix, però així disfressada queda molt i molt bé!
Esther: gracias guapa! siempre he sido fan de las chuches ;P
Isabel: ya me darás tu opinión, ok?
Gemmota: doncs a tastar-la!!!!
Molts petonets a totes i gràcies pels vostres comentaris.
Debe de haber una produccion de papayas brutal, porque yo cada vez que voy al super las veo, alli, en primer puesto ofreciendose voluptuosas!!..de hecho yo hace bien poco hice unas quesadillas con ellas!!...tu mousse ess genial y me gustaria probarla..los peta zetas...ummmm!, si tu lo dices...pero es que nunca me gustaron!..tal vez ahora que soy mayor les encuentre el gusto!!! :)
ResponEliminaBesitos Guapa!!!
Hola Judith! Muchas gracias por haberte pasado por mi blog! Me ha encantado descubrir el tuyo, sobretodo me ha llamado la atención esta receta tan original! Qué combinación de sabores tan rica y explosiva! :)
ResponEliminaEncantada de conocerte!
Un besote!
Posdata: por cierto, tengo organizado un concurso de dulces americanos, si te apetece me encantaría que te animases a participar!
http://mysweetcarrotcake.blogspot.com/2011/02/concurso-usa-y-bizcocho-de-naranja-la.html
:)
Hola preciosa!
ResponEliminaA mi la papaya me fascina...la he puesto en ensaladas y cremas frías, pero en mousse no lo he probado así que voy a hacerlo con tu receta que seguro me encanta y no falla!
Un besiño grandote.
Hola Judith, guapa tu
ResponEliminaque bo, ple de vitamines i divertit amb el plaf, plaf,....et doncs un 10
mil petonets Susanna
una mousse fantastica y en la boca estallan los truenos de placer
ResponEliminapeto
miquel
Ets una crack inventant plats!! A mi la papaia m'agrada i els petzetas m'encanten, o sigui que aquest postre me l'enduc, eh?
ResponEliminaI a mi també em passa, les estratègies de marquèting són un perill per compradores com nosaltres! jajajaja
Petonets bonica!
Sandra
Més que interessant! petonsssss
ResponEliminaM'apunot la recepta. L'altre dia vaig anar a un restaurant i per postres vam demanar mousse de coco. Era deliciós. Vaig jurar-me que buscaria la recepta, però me n'havia oblidat fins avui. No m'imaginava que es fes amb clares. La teva versió la provaré, però crec que abans ho faré amb coco. ;)
ResponEliminaA vegades tinc clares que no sé què fer-ne i sempre acabo fent merengue. Són bones, però són una bomba ensucrada. La mousse sembla més sana. Gràcies!
Una abraçada!
qué chulo! me encantan los postres con peta zetas!!la foto es una maravilla
ResponEliminabesos
Amb Petazetas????? Ets la bomba!!!
ResponEliminaPetons
Tu no cuines, el que fas és incuinar (vull dir que inventes i cuines al mateix temps, això no li donis a llegir a l'Yves que em perdrà el concepte si veu que m'estic inventant noves paraules, però no sé com definir-ho ;))
ResponEliminaOriginal, original, original!! Jo també vaig fer una mousse mooolt lleugera però no porta nata ni ous...ja la veuràs; vaig investigar fins que ho vaig aconseguir...una pista la meva no és de papaia, és d'una fruita vermella més previsible...Bingo.. I no, no tenc accions en cap producció de maduixes!!
M'agraden els peta zetas. Jo en tenc de xocolata. El problema és que els vaig comprar per decorar pastissos però cada vegada que veig la capsa en vaig menjant...:S
Un petó, guapaaaa!!
No he tastat la papaia i mira que em crida l'atenció. El teu resultat és sorprenent.
ResponEliminaPetons!
Ana de: 5 sentidos en la cocina
¡Qué bueno Judith!, precisamente el pasado fin de semana al ir a comprar chuches a mis peques me compré un paquete de petazetas por si acaso.....¡me has leido el pensamiento!
ResponEliminaUn besazo
Juana: piensa que a veces con la edad nos gustan cosas diferentes... ;P
ResponEliminaCC: muchas gracias a ti! a ver si puedo participar.
Mayte: jijijiji, ya me contarás si te ha gustado ;)
Susanna: gràcies guapa
Miquel: jijiji, que inspirat estas avui!
Sandra: doncs llavors ja se amb qui mai aniré a comprar! jijijiji
Sweet: gràcies bonica
Nyanyels: segur que queda bé amb el coco, potser ho faria amb una llet molt espesa, no?
Antonia: gracias guapa! a mi también me gustan los postres con PZ
GG: la bomba són els PZ!!!!
Paula: jijijiji, no pateixis que ja li diré al mr. que saltii el teu comentari! ;P
Ana: té un gust molt suau així
María: pues ya sabes que hacer, si quieres más tambien tengo unos bombones...
Petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris.
Quina bona idea!!!
ResponEliminaPapaia i peta zetas!
Nosaltres li posem a les cupcakes infantils i sel´s hi posa una cara quan li esclaten a la llengua...
Jijijiji
UN petonet, guapa!
ohhhh...que xuli això de posar petazetas!!! Ho trobo genial!!!
ResponEliminammm la papaya em diu poca cosa, però la teva proposta m'ha encantat, té una textura deliciosa, i desprèn molta frescura, segur que està boníssima.
ResponEliminaPetonets!!
Qué buena idea lo de los petazetas, además me encanta la papaya. sabes que es muy buena para el estómago?. es un protector natural de lo mejor que hay. un beso.
ResponEliminaJo mai he probat la papaia! i amb el petazetas.... quina explosió!!!! i mai millor dit....... jajaja.
ResponEliminaPetons!
Qué rica! Las mousses son mis favoritas!
ResponEliminaEl peta-zeta en los postres es sorpendente para todos los comensales. La primera vez que lo probé me entró la risa floja jejeje
Originialitat no en falta!!!
ResponEliminaQuina creativitat!!!
Mglòria