Per fi les cremes han quedat enrere i, a simple vista, la meva cara torna a ser la mateixa! -dic això perquè si em mireu molt a prop encara es veu un xic inflada la meva galta esquerra-. Per celebrar-ho l'Yves i jo hem decidit fer un dels nostres sopars. El menú va consistir en diversos plats tipus aperitiu, on el formatge ha sigut el gran protagonista. No és cap secret que ens encanta el formatge, així que la nostra nevera sempre està plena de diverses varietats. Un dels plats d'aquest àpat ha sigut l'aperitiu que avui us proposo. Un plat molt i molt senzill, però que resulta ideal per a qualsevol pica-pica amb el que ens vulguem lluir una mica. Espero que us agradi.
Ingredients:
100 g d'emmental ratllat
100 g de mozzarella ratllada
100 g de gouda ratllat
5 tomàquets de branca
1 pebrot verd
1/2 ceba
1 gra d'all
Oli d'oliva
Alfàbrega fresca
Pebre
Sal
Preparació:
Escalfem el forn a 180º. Per fer les teules de formatge folrem la safata del forn amb paper especial o Silpat i anem posant grapats dels formatges mesclats, ho deixem durant 5 minuts i, un cop els traiem, els deixem refredar un minut. Els agafem i els donem forma conca i els deixem refredar. Mentrestant, podem anar preparant el farcit. Agafem els tomàquets, la ceba i el pebrot verd i ho tallem a trossets petits. Posem en un vas una mica d'oli, un polsim de sal i de pebre, l'all tallat a trossets petits i les fulles d'alfàbrega picades, ho mesclem i amanim la barreja anterior. Amb l'ajuda d'una cullera farcim les teules de formatge i, si és necessari, ho rectifiquem de sal, pebre i oli.
Riquisimas y muy refrescantes.. no se puede pedir más.
ResponEliminaBesos y buena semana.
Un aperitivo bien rico y fresquito, me gusta.
ResponEliminaMe alegra que ya estés bien :)
Muchos besos, pero del lado bueno de la cara :D
Visca, la Judith ha deixat de ser un castoret!! jijijiji A mi quan em convidis a sopar a casa teva no em treguis tots els formatges, eh? Que jo algo menjo, però sóc d'aquelles a qui no els hi agrada... :( I ja em sap greu!!
ResponEliminaPerò aquestes teules me les menjaria ben a gust!!! Són moníssimes i ben farcidetes!
Petonets
Sandra
Me alegro de que tu cara haya vuelto jaja A mi no me gusta... me encanta!! Perfecto como aperitivo. Me quedo con tu receta!
ResponEliminaBesos
Trobo que és molt original!!! apuntada a preferits!!! Petons i m´en alegro que estiguis molt millor!!!
ResponEliminaMe alegro que ya estés mejor Judith, prueba de ello es este fantástico aperitivo, me encanta es supervistoso.
ResponEliminaUn besazo
QUE ASPECTO MARAVILHOSO.
ResponEliminaÉ BOM SABER QUE JÁ ESTAS MELHOR.
BOA SEMANA
BJS
Sí que es un aperitivo que luce!
ResponEliminaLas tejas son una forma muy original de presentar el queso!
Bicos
Quin aperitiu més xulo!! me l'apunto, a l'estiu caurà segur!! a casa nostra també agraden molt els formatges, i la barreja de dins té pinta de ser molt fresqueta. Que bé que ja estiguis millor :D
ResponEliminaEn primer lugar, me alegro que ya este mejor y en segundo lugar, !!!!!este plato se sale!!!!!
ResponEliminaPero.... mentalmente me pongo a hacerlo y lo veo super dificil, ¿seguro que el queso se queda con esa forma?, jejeje seguro que a mi no
Tendria que intentarlo con mucho tiempo y sobretodo mucha dosis de paciencia
Que bien que todo haya vuelto a la normalidad, y a cocinar lo que te gusta, asi que por un tiempo fuera cremas!!!! este aperitivo me ha encantado, que original y alegre con ese colorido y seguro que esta riquisimo. Me lo apunto
ResponEliminabsts. maite
Con este plato cualquiera mejora, ¡qué cosa tan rica, qué vistoso, cuántos clores y me imagino el saborrr... qué rico!. Bss.
ResponEliminaMai se'm havia ocurregut fer les teules de formatge amb un farcit! Han d'estar genial i ademès m'agrada molt tot el que hi has posat!! Molt refrescant per aquesta calor :)
ResponEliminaUn petó!
Em va agradar molt. A més, vaig trobar que és un plat senzill i ràpid que vesteix molt!
ResponEliminaohhh que xulu!! jo quan tinc convidats d'entrant m'agrada fer pica pica! m'ho apunto!!
ResponEliminaFantàstica aquesta combinació de formatges amb la teula. M´agrada molt. Ho trobo molt refrescant.
ResponEliminaUns entrants extraordinaris, per llepar-s'hi els dits!!
ResponEliminaquin aperitiu més bo, original i perfecte!!!! m'agrada molt molt..aii el colesterol que em pujarà...jajaj petons!!
ResponEliminaOlá Ju, que bien que esás mejor querida. La receta de hoy hummm quedó fantastica, gracias por compartires,
ResponEliminabesos e buena semana!!
Tanta sort que has deixat de ser un castoret simpson i ja pots començar a menjar més!
ResponEliminaQuines teules més xules!! Un poc més i podríen ser uns rulos! ;P
M'apuntaré la idea per quan tengui convidats. S'estiraran els cabells quan vegin aquestes teules! Je,je,je!!!
Petonets guapa!
Judith, cuando quedamos?, como me gustan estas tejas, si es que el queso me pierde.
ResponEliminaUn beso y buena semana
me gusta este aperitivo facil sano y bueno
ResponEliminapeto
miquel
A casa el formatge també és un dels incondicionals, aquest aperitiu és molt refrescant i segur que molt bo.
ResponEliminaT'ha quedat de luxe.
Petons i feliç dilluns!
Me estoy asustando!, cuanto hace que te sacaron la muela???, aún no esta tu cara deshinchada???.....me parece que el dia 8 mi dentista se va a quedar esperandome!!! ;)
ResponEliminaOye!!, esta cenita ya nos pasarás el menú!..a nosotros tambien nos encantan los quesos y en la nevera hay siempre un variadito, incluyendo los babibel de las niñas!
Mientras me quedo con esta receta..se ve genial y tan aparentosa!!! :)
Besitos!
Que bueno estas mejor!.....que se sufre con los dentistas!!.....esto es un lujo....lo intentare pero no se si me saldra siquiera parecido!!.....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaJudith, deliciosa y preciosa receta. Todo en uno. Petonets.
ResponEliminaQué veraniego... ay queridísima mía, y yo que tengo al dentista en casa y duermo con él, no sabes lo que es...
ResponEliminaGenial!! Estic preparant la verbena-aniversari de Sant Joan i no faltaran a la taula! Vui deixar a alguna patidifusa!! Je, que dolenta que sóc!
ResponEliminaPetons,
Esther
Aquí me llegó el olorcito del queso en el horno...y con esa ensaladita fresquita...que ricooo.
ResponEliminaQue bueno que ya estás mejor :)
Besitos
se me hace la boca agua!! ¡me encanta! tomo nota para hacerlo, gracias!
ResponEliminaUn aperitiu molt gustós i molt vistós!
ResponEliminaM'alegro que ja estiguis bé, segur que ho hauràs celebrat molt contenta!
Boníssim!! i molt vistós!!
ResponEliminaA la propera qu tingui convidats cauen!!
Petonets
¡y ya empezamos a comer! ¡felicitaciones! me ha encantado esta especie de reallity sobre tu muela, jeje
ResponElimina¡saludos y buena semana!
Quin farcit més refrescant i quina presentació més original
ResponEliminaPetonets
Molt bé Judith! M'ha encantat. A casa també sempre hi ha formatges. Aquesta presentació és xulíssima i amb el farcit li dona el toc refrescant!!!
ResponEliminaM'alegro que ja estiguis quasi recuperada. Petonets
Judith, me alegro mucho de que estés mejor y con ganas de cocinar y comer.
ResponEliminaMe han gustado mucho estar tejas. Tienen pinta de fresquitas. Me las apunto.
Besos
Quina tapa més xula!
ResponEliminaMe n'alegro de que ja estiguis gairebé recuperada.
...mmmmmmm!! amb el que m'agrada el formatge!!! M'enporto la recepta per provar-la, que té una pinta!!!!
ResponEliminaEstic contenta que estiguis millor!!
Laura (Cocina Homemade)
Las tejas de queso me fascinan, las hace uno que yo me sé (porque él si es sano, no como yo) que las hago hipercaloricas y dulces, así que esta receta le va a fascinar cuando se la enseñe niña :D
ResponEliminaUn besote y bonita semana!
Juju,
ResponEliminaQue pinta se ya quedado... Que bueno que estas te sentindo mejor. Esta con un aspecto delicioso : )
Besitos
Nena, quina súper pinta! M'ha encantat i la foto és preciosa!
ResponEliminaMolts petonets.
Yo al final ya me perdì o no me acuerdo. Te sacaron o no la muela del juicio?
ResponEliminaQuin aperitiuet més bonic i més bo. Sempre m'ha fet gràcia això de les teules de formatge, però no n'he fet mai. Sembla molt fàcil de fer i queda molt presentable. Besets.
ResponEliminaRosaleda: gracias guapa
ResponEliminaPilar: jijiji, tus besos siempre son bienvenidos!
Sandra: ostres nena! aquesta setmana ho passaràs fatla al bloc! :(
Valerie: gracias guapa
Silvia: ja veuràs que no t'arrepentiràs
María: menos mal!
Saô: muito obrigada linda
Pili: es la primera vez que las hago, pero no la última. Son súper fáciles y el resultado es fantástico!!!
Bet: a casa teva han d'estar tan contents amb tu...
Laura: que va! no hay problema, cuando lo sacas queda blandito, te esperas 1 minuto y le das la forma!!!!
Mayte: muchas gracias guapa
Iratxe: es súper fresquito
Anniki: la veritat es que ho vaig imprvitzar, però el resultat ens va encantar!
Yves: ets el meu fan nº 1!!!
Lídia: doncs no et defraudarà aquest!
Cristina: moltes gràcies guapa
Josep: jijiji, tu sempre tirant floretes
Roser: colesterol??? no home no! si són verduretes
Paula: muito obrigada
Paula: jijiji, que faria jo sense els teus comentaris ruleros?
Chelo: cuando quieras!!! jajaajajaj
Marcela: seguro que te queda genial! es súper sencillo
AQH: gracias guapa
Isabel: horror!!!!!!!!!!!!! jaajajajajaj
Esther: doncs espero que us agradin!
Rosilet: gracias guapa
Antonia. muchas gracias
Gemma: no saps les ganes de que tenia de poder mossegar un xic!!!
Albota: ja em donareu el vostre veredicte
Sole: jajajaja, sou un poco freek, verdad?
Neus: gràcies bonica
Eri: els formatges són tant versàtils que ens donen molt joc a la cuina
Ana: gracias guapíssima
Lucía: gràaaaaaaaaacies
Laura: doncs si la fas ja m'ho dirás
Mayte: tu no eres sana??? tu eres una bomba! jajajaajaj
Catarina: obrigada querida
Moni: gràcies guapi! el proper cop que vingueu cauen!
Blo: dos muelas Blo!!!!
Asela: les has de fer! són súper fàcils i bones
Petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris
Yo viviria de platos como este!! Tengo pendiente las tejas de queso para hacer ya...
ResponEliminabesitoss!!
Nena, es un pal quan només pots menjar cremes... tot i que t'agradin !! Aquestes teules han d'estar tremendes. Jo que soc formatge-adicta les de probar!! Petons
ResponElimina