>

dilluns, 30 de maig del 2011

Teules de formatge farcides

Per fi les cremes han quedat enrere i, a simple vista, la meva cara torna a ser la mateixa! -dic això perquè si em mireu molt a prop encara es veu un xic inflada la meva galta esquerra-. Per celebrar-ho l'Yves i jo hem decidit fer un dels nostres sopars. El menú va consistir en diversos plats tipus aperitiu, on el formatge ha sigut el gran protagonista. No és cap secret que ens encanta el formatge, així que la nostra nevera sempre està plena de diverses varietats. Un dels plats d'aquest àpat ha sigut l'aperitiu que avui us proposo. Un plat molt i molt senzill, però que resulta ideal per a qualsevol pica-pica amb el que ens vulguem lluir una mica. Espero que us agradi.


Ingredients:

100 g d'emmental ratllat
100 g de mozzarella ratllada
100 g de gouda ratllat
5 tomàquets de branca
1 pebrot verd
1/2 ceba
1 gra d'all
Oli d'oliva
Alfàbrega fresca
Pebre
Sal


Preparació:

Escalfem el forn a 180º. Per fer les teules de formatge folrem la safata del forn amb paper especial o Silpat i anem posant grapats dels formatges mesclats, ho deixem durant 5 minuts i, un cop els traiem, els deixem refredar un minut. Els agafem i els donem forma conca i els deixem refredar. Mentrestant, podem anar preparant el farcit. Agafem els tomàquets, la ceba i el pebrot verd i ho tallem a trossets petits. Posem en un vas una mica d'oli, un polsim de sal i de pebre, l'all tallat a trossets petits i les fulles d'alfàbrega picades, ho mesclem i amanim la barreja anterior. Amb l'ajuda d'una cullera farcim les teules de formatge i, si és necessari, ho rectifiquem de sal, pebre i oli.

46 comentaris:

  1. Riquisimas y muy refrescantes.. no se puede pedir más.

    Besos y buena semana.

    ResponElimina
  2. Un aperitivo bien rico y fresquito, me gusta.
    Me alegra que ya estés bien :)
    Muchos besos, pero del lado bueno de la cara :D

    ResponElimina
  3. Visca, la Judith ha deixat de ser un castoret!! jijijiji A mi quan em convidis a sopar a casa teva no em treguis tots els formatges, eh? Que jo algo menjo, però sóc d'aquelles a qui no els hi agrada... :( I ja em sap greu!!

    Però aquestes teules me les menjaria ben a gust!!! Són moníssimes i ben farcidetes!

    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Me alegro de que tu cara haya vuelto jaja A mi no me gusta... me encanta!! Perfecto como aperitivo. Me quedo con tu receta!

    Besos

    ResponElimina
  5. Trobo que és molt original!!! apuntada a preferits!!! Petons i m´en alegro que estiguis molt millor!!!

    ResponElimina
  6. Me alegro que ya estés mejor Judith, prueba de ello es este fantástico aperitivo, me encanta es supervistoso.
    Un besazo

    ResponElimina
  7. QUE ASPECTO MARAVILHOSO.
    É BOM SABER QUE JÁ ESTAS MELHOR.
    BOA SEMANA
    BJS

    ResponElimina
  8. Sí que es un aperitivo que luce!
    Las tejas son una forma muy original de presentar el queso!
    Bicos

    ResponElimina
  9. Quin aperitiu més xulo!! me l'apunto, a l'estiu caurà segur!! a casa nostra també agraden molt els formatges, i la barreja de dins té pinta de ser molt fresqueta. Que bé que ja estiguis millor :D

    ResponElimina
  10. En primer lugar, me alegro que ya este mejor y en segundo lugar, !!!!!este plato se sale!!!!!

    Pero.... mentalmente me pongo a hacerlo y lo veo super dificil, ¿seguro que el queso se queda con esa forma?, jejeje seguro que a mi no

    Tendria que intentarlo con mucho tiempo y sobretodo mucha dosis de paciencia

    ResponElimina
  11. Que bien que todo haya vuelto a la normalidad, y a cocinar lo que te gusta, asi que por un tiempo fuera cremas!!!! este aperitivo me ha encantado, que original y alegre con ese colorido y seguro que esta riquisimo. Me lo apunto
    bsts. maite

    ResponElimina
  12. Con este plato cualquiera mejora, ¡qué cosa tan rica, qué vistoso, cuántos clores y me imagino el saborrr... qué rico!. Bss.

    ResponElimina
  13. Mai se'm havia ocurregut fer les teules de formatge amb un farcit! Han d'estar genial i ademès m'agrada molt tot el que hi has posat!! Molt refrescant per aquesta calor :)

    Un petó!

    ResponElimina
  14. Em va agradar molt. A més, vaig trobar que és un plat senzill i ràpid que vesteix molt!

    ResponElimina
  15. ohhh que xulu!! jo quan tinc convidats d'entrant m'agrada fer pica pica! m'ho apunto!!

    ResponElimina
  16. Fantàstica aquesta combinació de formatges amb la teula. M´agrada molt. Ho trobo molt refrescant.

    ResponElimina
  17. Uns entrants extraordinaris, per llepar-s'hi els dits!!

    ResponElimina
  18. quin aperitiu més bo, original i perfecte!!!! m'agrada molt molt..aii el colesterol que em pujarà...jajaj petons!!

    ResponElimina
  19. Olá Ju, que bien que esás mejor querida. La receta de hoy hummm quedó fantastica, gracias por compartires,

    besos e buena semana!!

    ResponElimina
  20. Tanta sort que has deixat de ser un castoret simpson i ja pots començar a menjar més!
    Quines teules més xules!! Un poc més i podríen ser uns rulos! ;P
    M'apuntaré la idea per quan tengui convidats. S'estiraran els cabells quan vegin aquestes teules! Je,je,je!!!
    Petonets guapa!

    ResponElimina
  21. Judith, cuando quedamos?, como me gustan estas tejas, si es que el queso me pierde.
    Un beso y buena semana

    ResponElimina
  22. me gusta este aperitivo facil sano y bueno
    peto
    miquel

    ResponElimina
  23. A casa el formatge també és un dels incondicionals, aquest aperitiu és molt refrescant i segur que molt bo.

    T'ha quedat de luxe.

    Petons i feliç dilluns!

    ResponElimina
  24. Me estoy asustando!, cuanto hace que te sacaron la muela???, aún no esta tu cara deshinchada???.....me parece que el dia 8 mi dentista se va a quedar esperandome!!! ;)
    Oye!!, esta cenita ya nos pasarás el menú!..a nosotros tambien nos encantan los quesos y en la nevera hay siempre un variadito, incluyendo los babibel de las niñas!
    Mientras me quedo con esta receta..se ve genial y tan aparentosa!!! :)
    Besitos!

    ResponElimina
  25. Que bueno estas mejor!.....que se sufre con los dentistas!!.....esto es un lujo....lo intentare pero no se si me saldra siquiera parecido!!.....Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  26. Judith, deliciosa y preciosa receta. Todo en uno. Petonets.

    ResponElimina
  27. Qué veraniego... ay queridísima mía, y yo que tengo al dentista en casa y duermo con él, no sabes lo que es...

    ResponElimina
  28. Genial!! Estic preparant la verbena-aniversari de Sant Joan i no faltaran a la taula! Vui deixar a alguna patidifusa!! Je, que dolenta que sóc!
    Petons,
    Esther

    ResponElimina
  29. Aquí me llegó el olorcito del queso en el horno...y con esa ensaladita fresquita...que ricooo.
    Que bueno que ya estás mejor :)
    Besitos

    ResponElimina
  30. se me hace la boca agua!! ¡me encanta! tomo nota para hacerlo, gracias!

    ResponElimina
  31. Un aperitiu molt gustós i molt vistós!
    M'alegro que ja estiguis bé, segur que ho hauràs celebrat molt contenta!

    ResponElimina
  32. Boníssim!! i molt vistós!!
    A la propera qu tingui convidats cauen!!
    Petonets

    ResponElimina
  33. ¡y ya empezamos a comer! ¡felicitaciones! me ha encantado esta especie de reallity sobre tu muela, jeje
    ¡saludos y buena semana!

    ResponElimina
  34. Quin farcit més refrescant i quina presentació més original
    Petonets

    ResponElimina
  35. Molt bé Judith! M'ha encantat. A casa també sempre hi ha formatges. Aquesta presentació és xulíssima i amb el farcit li dona el toc refrescant!!!
    M'alegro que ja estiguis quasi recuperada. Petonets

    ResponElimina
  36. Judith, me alegro mucho de que estés mejor y con ganas de cocinar y comer.
    Me han gustado mucho estar tejas. Tienen pinta de fresquitas. Me las apunto.
    Besos

    ResponElimina
  37. Quina tapa més xula!
    Me n'alegro de que ja estiguis gairebé recuperada.

    ResponElimina
  38. ...mmmmmmm!! amb el que m'agrada el formatge!!! M'enporto la recepta per provar-la, que té una pinta!!!!
    Estic contenta que estiguis millor!!

    Laura (Cocina Homemade)

    ResponElimina
  39. Las tejas de queso me fascinan, las hace uno que yo me sé (porque él si es sano, no como yo) que las hago hipercaloricas y dulces, así que esta receta le va a fascinar cuando se la enseñe niña :D

    Un besote y bonita semana!

    ResponElimina
  40. Juju,
    Que pinta se ya quedado... Que bueno que estas te sentindo mejor. Esta con un aspecto delicioso : )

    Besitos

    ResponElimina
  41. Nena, quina súper pinta! M'ha encantat i la foto és preciosa!
    Molts petonets.

    ResponElimina
  42. Yo al final ya me perdì o no me acuerdo. Te sacaron o no la muela del juicio?

    ResponElimina
  43. Quin aperitiuet més bonic i més bo. Sempre m'ha fet gràcia això de les teules de formatge, però no n'he fet mai. Sembla molt fàcil de fer i queda molt presentable. Besets.

    ResponElimina
  44. Rosaleda: gracias guapa
    Pilar: jijiji, tus besos siempre son bienvenidos!
    Sandra: ostres nena! aquesta setmana ho passaràs fatla al bloc! :(
    Valerie: gracias guapa
    Silvia: ja veuràs que no t'arrepentiràs
    María: menos mal!
    Saô: muito obrigada linda
    Pili: es la primera vez que las hago, pero no la última. Son súper fáciles y el resultado es fantástico!!!
    Bet: a casa teva han d'estar tan contents amb tu...
    Laura: que va! no hay problema, cuando lo sacas queda blandito, te esperas 1 minuto y le das la forma!!!!
    Mayte: muchas gracias guapa
    Iratxe: es súper fresquito
    Anniki: la veritat es que ho vaig imprvitzar, però el resultat ens va encantar!
    Yves: ets el meu fan nº 1!!!
    Lídia: doncs no et defraudarà aquest!
    Cristina: moltes gràcies guapa
    Josep: jijiji, tu sempre tirant floretes
    Roser: colesterol??? no home no! si són verduretes
    Paula: muito obrigada
    Paula: jijiji, que faria jo sense els teus comentaris ruleros?
    Chelo: cuando quieras!!! jajaajajaj
    Marcela: seguro que te queda genial! es súper sencillo
    AQH: gracias guapa
    Isabel: horror!!!!!!!!!!!!! jaajajajajaj
    Esther: doncs espero que us agradin!
    Rosilet: gracias guapa
    Antonia. muchas gracias
    Gemma: no saps les ganes de que tenia de poder mossegar un xic!!!
    Albota: ja em donareu el vostre veredicte
    Sole: jajajaja, sou un poco freek, verdad?
    Neus: gràcies bonica
    Eri: els formatges són tant versàtils que ens donen molt joc a la cuina
    Ana: gracias guapíssima
    Lucía: gràaaaaaaaaacies
    Laura: doncs si la fas ja m'ho dirás
    Mayte: tu no eres sana??? tu eres una bomba! jajajaajaj
    Catarina: obrigada querida
    Moni: gràcies guapi! el proper cop que vingueu cauen!
    Blo: dos muelas Blo!!!!
    Asela: les has de fer! són súper fàcils i bones

    Petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris

    ResponElimina
  45. Yo viviria de platos como este!! Tengo pendiente las tejas de queso para hacer ya...
    besitoss!!

    ResponElimina
  46. Nena, es un pal quan només pots menjar cremes... tot i que t'agradin !! Aquestes teules han d'estar tremendes. Jo que soc formatge-adicta les de probar!! Petons

    ResponElimina