>

divendres, 6 de maig del 2011

Pink shake

A Catalunya el dia 23 d'abril és molt especial, és Sant Jordi. La llegenda explica que un poble estava amenaçat per la presència d'un drac. El rei, cada cert temps, per pal·liar l'ira d'aquest monstre, li oferia la vida d'una innocent donzella. El temps va anar passant i les donzelles es van acabar. L'última que el rei podia oferir era la seva bella filla. Aquest, molt musti, va demanar a tots els cavallers de la cort si hi havia algun valent que es volgués enfrontar al drac. Un jove cavaller anomenat Jordi va dir que ell s'encarregaria de salvar a la jove i bella princesa. Es va armar de valor i va anar a matar el drac. Després d'una lluita molt sagnant, en Jordi li va clavar la seva espasa al cor del drac, aquest va caure desplomat al terra i es va dessagnar. De la seva sang va néixer una rosa, i en Jordi i la bella princesa van viure feliços per sempre més.

Sé que aquesta entrada ve amb una mica de retard, però aquest any Sant Jordi va caure en plena setmana Santa, i els integrants del Bolet vàrem aprofitar per marxar fora i passar uns dies de descans. És tradició que aquest dia els homes regalin una rosa vermella a les seves enamorades, i les dones regalin un llibre als seus enamorats. Aquest any ha estat molt especial perquè era el primer cop que ho podíem celebrar amb l'Àitor. Com marca la tradició els vaig compar un llibre a cada un. Ells em van regalar una rosa blanca molt maca que l'Yves va collir d'un camp mentre quedava xop per culpa d'una tempesta -aquell dia vam fer ruta per pobles petits on no vam trobar cap floristeria-. La meva sorpresa va venir quan, el dimarts següent, vaig tornar de la feina i em vaig trobar sobre la taula del menjador un ram preciós de roses vermelles amb un escrit molt maco. Sembla que sí, les coses bones es fan esperar, i les meves roses vermelles no van faltar.

Amb aquesta recepta participo al concurs "Mamas cocineras y especiales", que organitza el bloc Food, travel & wine . Fa temps que no participo en cap concurs, però aquest cop el més important no és guanyar. M'encanta que les receptes serveixin per ajudar a mares a crear diversos menús pels seus fills. Us animo a tots a participar, a veure si entre tots aconseguim donar bones idees. Molts petonets i bon cap de setmana!

 
Ingredients:

500 ml de llet de coco
250 g de pinya natural
250 g de maduixes
Sucre morè


Preparació:

En un bol posem les maduixes, prèviament rentades, i els trossets de pinya. Ho passem per la batedora i, quan sigui un puré ben fi, afegim la llet de coco. Per aquestes quantitats és aconsellable afegir dues cullerades soperes de sucre morè, però això va a gust de cadascú. Ho deixem refredar 1 hora a la nevera i, abans de servir, ho remenem. Per a la presentació podem posar una maduixa i un polsim de sucre.



54 comentaris:

  1. Serè la primera????? mai és tard diuen!! M'encanta Judith! Tant com la foto que és preciosa. Molta sort en el concurs. Petons i bon cap de setmana

    ResponElimina
  2. Que bo!! i quina bona iniciativa!!
    Per cert com s'ho curra l'Yves, no et queixaràs!
    Petonets i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  3. Ohhhhhhhhhh!! La foto és preciosa!
    Si no et fa res, canvio la llet de coco...
    Bona sort al concurs!
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Genial! i quina foto més bonica!
    I per cert, on vas conèixer aquest xicot? perquè nena, aquest noi no és d'aquest planeta! ;-)
    Una forta abraçada i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  5. Judith, preciosa entrada y estupenda receta.
    Suerte en el concurso.
    Besos

    ResponElimina
  6. Al final farem un grup al facebook: "Volem que els nostres homes siguin com l'Yves!!" jajajajaja

    M'encanta aquest batut, me'l prendria ben a gust i la foto preciosa :)

    Petonets bonica!!
    Sandra

    ResponElimina
  7. M´agraden molt les maduixes i aquestaa combinació que li dóna un cert aire tropical se´n va directament a pendents.

    ResponElimina
  8. UMA EXCELENTE PARTICIPAÇÃO, ESTA COM UM ASPECTO MARAVILHOSO.
    ADORO RECEITAS COM LEITE DE COCO.
    BJS

    ResponElimina
  9. Me encanta este batido! Me lo apunto porque seguro que lo preparo...a correr a buscar fresas antes que se terminen...Y la iniciativa del concurso no puede ser más hermosa, yo también ya tengo pensado algo...
    Un besito y feliz finde!

    ResponElimina
  10. Wow! me xiflen els batuts... en llet de coco mai ho havia tastat. Un beset!! bon cap de setmana!

    ResponElimina
  11. Un batut molt energètic que em va anar genial!

    ResponElimina
  12. Vaja un batut per agafar forces i amb molt de sabor.
    obn cap de setmana, maca
    petonets

    ResponElimina
  13. Per cert (nota pels milions de seguidors del Mon de Juju): avui és el seu SANT!! jijiji

    FELICITATS PRECIOSA!!

    ResponElimina
  14. Un batut ben carregat d'energia i vitameines, ideal per a un berenar molt sa i molt bo!

    ResponElimina
  15. Que maco tot, la foto, les roses i el batut!!!
    Sort al concurs
    Petonets,
    Esther
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ResponElimina
  16. Tiene que estar riquísima!! No he probado la leche de coco. La buscaré para hacerla. Bss

    ResponElimina
  17. Molt bo, el post molt maco...mai és tard!!! petons

    ResponElimina
  18. Como dices, lo importante de este concurso es hacer llegar a estas madres unas recetas distintas y aptas para sus hijos. ese batido me encanta ya que adoro la leche de coco. es tan exótica!!!. besos guapa

    ResponElimina
  19. La verdad es que no se que le ha pasado al teclado. quería decir "distintas y aptas para sus hijos" (Lo de pensión no se de donde ha salido), ja,ja,ja.....

    ResponElimina
  20. Gracias!!.....yo estoy en Canada por eso te estoy recien leyendo!....me ha encantado este batido.....lo probaremos en casa!.......tu receta queda anotada y ya esta enlazada!!.....suerte en el concurso!!.....Abrazotes, Marcela
    Puedes ver el enlace aqui http://foodtravelandwine.blogspot.com/p/concurso-

    ResponElimina
  21. Eri: sí guapa! avui has estat la 1ª, ole ole!!! ;P
    Alba: a veure si us animeu! l'Yves és The Best...
    Moni: no t'agrada la llet de coco??? no ho sabia
    Gemma: al poble, era amic d'un amic! jijijiji
    Ana: gracias guapa
    Sandra: ja has vist el resultat! jijiji. Vaig estar dubtant de fer-lo per la recepta del 15!!!
    Cristina: ben fresquet entra molt bé
    Sâo: muito obrigada
    Rosilet: cuando vi la iniciativa en varios blocs no tardé en nada en animarme!!! ;)
    Lola: combina molt bé
    Yves: després de cridar i mullar-te molt al camp... ;)
    Neus: sí, súper energètic!
    Sandra: ets la pera! gràcies bonica
    Gemma: ideal per una escaladora com tu
    Esther: gràcies bonica
    AH: si te gusta el coco te gustará esta leche!!
    Silvia: jijijiji, gràcies guapa
    Anna: viendo tus recetas me animé!!! ;)
    FT: gracias a tí por hacer esto. Me parece fantástico y espero que se anime mucha gente!!

    Petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris

    ResponElimina
  22. Ai que bonic això que expliques de sant jordi, jo encara estic esperant la meva però com que estem lluny tardarà una miqueta a arribar, no passa res, tal i com dius lo bo es fa esperar! i serà més sorpresa el dia que la tingui que no pas per sant jordi quan ja se sap que aquell dia toca rosa! A part d'això (sempre m'enrotllo com una persiana!!) aquest batut que has fet deu ser molt bo, jo l'altre dia també me'n vaig fer un, amb maduixa, taronja i iogurt... No he provat mai la llet de coco, l'hauré de buscar, petonets :)

    ResponElimina
  23. Hola Judith, bonísiiiiiiimmmm. I la foto espectacular com sempre. Nena la teva cuina fa un goig!!!!!!!!!

    Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  24. Què bo i refrescant, aquests batuts comencen a venir molt de gust!! :)
    Mencanta el nom, no odia ser un altre!
    Una foto molt xula!

    Molts petonets guapíssima!! :)

    ResponElimina
  25. Has hecho un batido a la altura de ese precioso ramo!...es una foto encantadora!
    Moitos bicos

    ResponElimina
  26. Quin batut més bo i refrescant per aquesta época. Em poso al dia que fa temps que no trec el cap pel blog.

    Petons i bon finde!
    Ana de: 5 sentidos en la cocina

    ResponElimina
  27. mmm què bo ha d'estar ben fresquet!
    ho tastarem ;)
    petons i sort en el concurs!

    ResponElimina
  28. OOOOH!!!, Juju!!, que historias tan romanticas nos cuentas siempre!!!!, desde luego no te falta nada de romanticismo en tu vida!! ;)
    Tu batido es genial, y como bien dices lo es mas el concurso de Marcela....ese recetario hara las delicias de esos pequeños y sus mamis, ya veras!
    Mil besitos y feliz fin de semana Juju!!

    ResponElimina
  29. Una receta perfecta para el concurso!! Me gusta mucho, y el color rosa es precioso!

    Besos

    ResponElimina
  30. un buenisimo batido pero lo mejor hoy es la foto suerte en el concurso
    bon cap de setmana
    peto
    miquel

    ResponElimina
  31. Mmmm...ja no sé si m'agrada més la història, la recepta, la foto o el títol...pink shake!! M'agrada! M'agrada!
    Bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  32. Mucha suerte en el concurso, la verdad tiene que estar delicioso me encanta!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  33. mmmmmmm, ha des ser bo fresquet i amb el contrast del coco i les maduixes.... i quin ram més bonic!
    petonets

    ResponElimina
  34. Boníssim Judith! soc fans dela batuts, pero dels que no duen llet de vaca com el teu, que no mágrada! M'encanta la combinació que has fet!

    ResponElimina
  35. Llet de coco, pinya i maduixes!!! quina cosa més rebona!!!!
    Molts petonets bonica i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  36. Que batido rico nos has traido y bueno para el verano y no solo para los niños que esto le viene bien a todo el mundo.
    Me gusta la foto.Besos y buen finde.

    ResponElimina
  37. Quin batut més refrescant. Ara que diuen que ja vindrà la calor... serà una bona solució. Els quatre ingredients m'agraden. Com seran barrejats?! Mmmm...
    Una abraçada i bon cap de setman!

    ResponElimina
  38. aixo ha d'estar bonissimm!!un berenar perfecte per aquests dies de calor i deshidratació que venen!! ;) un petó!!

    ResponElimina
  39. Un batido de lujo no solo para el paladar sino también para la vista, tiene un color fantástico. Creo que es una combinación brutal, parecida a una piña colado con fresas! besos

    ResponElimina
  40. La fotografia té ha sortit molt bé, i a més tenen molt bon aspecte!

    ResponElimina
  41. qué bien has explicado la tradición :) Mucha suerte en el concurso. Tiene muy buena pinta lo que has preparado.

    ResponElimina
  42. Què bo aquest batut!!! les maduixes i la pinya són les meves fruites preferides.
    Sort al concurs!!!
    Petons

    ResponElimina
  43. Quina història més bonica. Nosaltres, enguany, aprofitant que Sant Jordi era dissabte i que queia en Setmana Santa, vam estar a Barcelona aquell dia. Em vaig quedar impressionada de la gentada que hi havia i de la quantitat de roses que es vénen al carrer. El batut m'encanta, precisament la setmana que ve vaig a publicar un batut molt semblant, també amb llet de coco i també per a un concurs de begudes, la veritat és que és un invent que encara no sé com eixirà..., espere que bo. El teu té una combinació genial i el color ha quedat molt bonic, amb les roses de fons. Besets i sort al concurs.

    ResponElimina
  44. Mai he tastat la llet de coco, tot serà cosa de fer-ho alguna vegada! segur que m'agrada, perquè el coco m'agrada molt (excepte en iogurt).
    Petons, guapa!

    ResponElimina
  45. Niña, nunca nunca, nadie me había contado la leyenda de St. Jordi, de esta forma que bonita!!!

    A mi me llego desde allá una rosa preciosa simbólica de alguien a quien aún adoro :D jo..me has hecho poner nostálgica, maluca!

    El batido, sensacional, que me lo preparo ya en cuanto el sol asome con fuerza, que aún es muy pronto acá y hace brisa de mañana.

    Besiños grandes, nenina!

    ResponElimina
  46. ¡qué colorido! nunca se me hubiera ocurrido el toque de piña... hay que probarlo!

    ResponElimina
  47. Un olé por los chicos detallistas.
    No sabes la cantidad de veces que ví la versión de manos de "Las tres mellizas", a Lucía le encantaba ver al "ragón", como le llamaba.
    Bueno, como ya no quedará ni rastro de esos ricos vasitos, me llevaré la receta. Algo es algo.
    Besos guapa.

    ResponElimina
  48. Es una historia molt ñoña pero taaaan maaaca!!!! I això que has fet sembla deliciòs oi??? Te molt bona pinta! I vaja ram nena!!! Petonets

    ResponElimina
  49. Ohhh!!!! que mono el coloret tan rosa. N'haig de fer perquè el tasti l'Annie i en preparem per a una festa d'aniversari serà la sensació jejeje....

    ResponElimina
  50. Me encanta, Judit, porque es un dulce (lo cual le añade valor) pero no tiene grasa ni toneladas de mantequilla, es de lo más sano, me llevo esta receta, me gusta mucho.

    Suerte en el concurso, aunque si es por sano, el premio es tuyo.

    un besazo

    ResponElimina
  51. Bet: lo bo es fa esperar... ;P
    Mª Jose: gràcies guapa
    Alba: saps que np n'havia fet mai? jajajajaja
    Pili: muchas gracias guapa
    Ana: no pateixis! amb tants blocs és normal...
    Anna: espero que t'agradi
    Juana: espero que Marceloa pueda recopilar muchas recetas!
    Valerie: gracias guapa
    Miquel: jijiji. Moltíssimes gràcies
    Paula: tu ets un solet, sempre t'agrada tot!!!
    Tere: muchas gracias!
    GG: aquest no és el ram original... eren les roses que quedaven després d'una setmana... ;P
    Lucia: no se perquè pensava que t'agradaria...
    Ingrid: gràcies guapa
    Esther: y bien frío sienta genial!
    Nyanyels: té un gustet molt suau i tropical
    Roser: sí, sobretot molt fred!
    FP: sí, es tipo pinya-colada però sin ron
    BL: moltes gràcies
    Martu: me alegro que te guste! en Catalunya es nuestro día de los enamorados
    Carme: doncs segur que t'agrada
    Asela: segur que molt bo!!!!
    Locasita: té un gust especial, però molt bo. A mi m'agrada per cuinar
    Mayte: y seguro que si la explicas tu aun queda mejor!! te la cedo para el próximo año para que hagas un post!
    Foodafok: moltes gràcies
    Antonia: queda perfecto!
    Pilar: jajajajaaj, como me he reído cuando he visto "ragón" si es que Lucía es única
    Mª ângels: vols dir que es nyonya? ;)
    CAtieu: segur que als nens els hi agrada!
    Isabel: de eso se trataba para el concurso!

    Molts petonets i gràcies pels vostres comentaris.

    ResponElimina
  52. Mucha suerte en el concurso!, me parece admirable hacer recetas especiales, sin duda que todas las que participáis lo sois
    Un beso

    ResponElimina
  53. Que m'agrada la llegenda de St Jordi!!! Es tan maca... a mes, es el dia que mes m'agrada de l'any!!!
    La receta... perfecte!!! M'encanta!
    Sort al concurs!
    Un petonas
    Sònia

    ResponElimina