L’altre dia, com ja sabeu, va ser l’aniversari de l’Yves. El mateix dia 7, la família ho vam celebrar al Bolet. Hauríeu d’haver vist la carona de l’Àitor mentre jo li cantava al seu papa! En realitat, ell va fer una coreografia molt divertida i jo vaig posar la nota musical, per explicar-ho d’alguna manera. Aquell dia, com a pastís, li vaig fer un cake de plàtan que servien de postres d’un bon sopar. Això sí! No vaig fer cap foto! Com a mínim, que el dia del seu aniversari s’ho mengés tot calent!
Aquest cap de setmana hem aprofitat per celebrar-ho amb els amics, i ha estat molt especial, perquè hi havia uns quants bebès, va ser molt divertit! L’Ona, la Carlota i l’Àitor van ser el centre d’atenció de tots, i és que no paràvem de veure com reien i feien monades. Com que l’ocasió s’ho mereixia, vaig decidir fer un parell de pastissos. Avui us presento un pastís de plàtan, coco i ametlla que va tenir molt d’èxit! La veritat és que tinc uns amics encantadors, molts dels quals es consideren fans incondicionals d’aquest bloc!!! Així que aprofito per donar-los les gràcies i per animar-me a seguir cuinant.
Ingredients:
200 ml de llet de coco
750 g de farina
100 ml d'oliva
400 g de sucre
1 sobre llevat Royal
3 plàtans
50 g de coco ratllat
50 g d'ametlla molta
6 Ous
Amaretto
Preparació:
Escalfem el forn prèviament a 180º. Posem els ous, la llet, la farina, el sucre, el llevat i l'oli en un bol i ho barregem fins que ens quedi una massa sense cap tipus de grumoll. Seguidament tallem 2 plàtans a daus petits i ho afegim a la barreja anterior, juntament amb un rajolinet d'amaretto. Ho deixem reposar uns minuts i ho posem en un motllo prèviament pintat amb mantega. Per finalitzar ho empolvorem amb una mica de sucre, un grapat d'ametlles mòltes i unes rodanxes fines de plàtan. Ho posem al forn durant 60 minuts, o fins que el ganivet -al punxar- ens surti net. Un cop hagi transcorregut aquest temps el deixem refredar abans de desemmotllar-lo.
Que el pastís va triomfar és un fet innegable, era gran i va desaparèixer ràpidament, alguns repetint més que altres, hehehe.
ResponEliminaQue la foto és fantàstica -quina llum-, també.
Però que va ser un gran dia... això sí que és el millor de tot!!!!!!!
Gràcies!
L'ocasió es mereixia un pastís com aquest, quina pinta nena!! Me l'apunto que la combinació de sabors em crida molt l'atenció!
ResponEliminaLa foto és fantàstica i la taula de fusta també, jeje!
Petonets reina!
Sandra
Quina foto més preciosa i quin pastís més fantàstic. Qui en pogués agafar un tros per esmorzar!
ResponEliminaMolts petonets.
Quina bona pinta aquest pastís, és d'aquells que et diu menja'm!!!
ResponEliminaLa foto molt maca la llum natural per mi és la millor.
Petons
Doncs pel nom pensava que seria un d'aquells pastissos massa densos per mi, però vista la foto es veu molt molt lleuger! M'encanta!
ResponEliminaOstres!!! Quina pintassa!!! Aquest a casa sense les ametlles l'hem de provar. Volaria segur.....
ResponEliminaEl cap de setmana vaig repetir el de mascarpone, un altre éxit total....
Petonets
Quin bon pastís! m'encanta el plàtan!!! ummmmmmmmm!!!! i les ametlles!!!
ResponEliminaMe n'agafo un trosset!
Quin megapastís! I quina combinació d'ingredients, em sembla que m'agradarà! M'anoto la recepta perquè segur que algun dia el faré. és que mira que ha pujat!!!
ResponEliminaUna forta abraçada, bonica!
Ai!! és que els nens són l'alegria de la casa!
ResponEliminaI quin pastís més bonic i més alt! Te molt bona pinta.
Petonets
Acabo d'arribar al teu bloc i m'agrada tant que m'hi quedo...
ResponEliminaEl pastís és fantàstic ehhh!!
Petons
Pinya i coco... si que menjo molt sovint... pero combinat amb plàtan... crec que mai...
ResponEliminaPeró vaja veient el resultat i si t'ho dius será molt bo...
quin solete que es veu més maco!!!
un petonet
Però quina pintassa que té aquest pastís, per favorrrr!!
ResponEliminaSort que vaig veure la foto de la família Bolet i sé que esteu prims... Perquè sinó...Hahaha!
Petonassos bonica!
Por poco me desmayo con esta receta, ¡pero que cosa más rica!, me encanta la combinación de plátano, coco y chocolate, ¡es perfecta!.
ResponEliminammm m'encanten els dolços que porten plàtan, però mai he provat a combinar-lo amb coco, ho hauré de provar un dia per veure com queda.
ResponEliminaT'ha queda't amb molt bona pinta, per l'aspecte em recorda al Banana Bread, però pels ingredients de la llista em sembla que amb el gust no tenen res a veure l'un amb l'altre. Res que s'haurà de provar, s'haurà de provar :P.
Molts petonets!!
Nena que bo!!!
ResponEliminaTinc u pot de llet de coco sense obrir que no se que ferne, aquesta opció es molt i molt bona.
Requetepetons
Chica qué barbaridad, has hecho un pastel para toda la blogosfera. Guardame un trocito, que para variar, también me gusta. si es que soy una facilona jaja
ResponEliminaBesos guapa
Amb aquesta combinació tan sorprenent ha d'estar boníssim, mira que no guardar-ne ni un tallet...
ResponEliminaCrec que no he menjat mai un pastís amb aquesta combinació. La veritat és que té una pinta'estupenda'. M'apunto la recepta.
ResponEliminaUna abraçada!
Ains Judith quines ganes de tastar aquest pastís!! A vuere, has fet algun "truquillo" amb la foto o és un super pastís per 20!! es clar que a una festa familiar millor fer-ne més per si de cas... Aquesta taula de teca (és teca?) jo no la tenia en ment.. Petonets guapa!
ResponEliminavaya pastel para la celebracion. Te ha quedado de muerte. Bss
ResponEliminaSiempre he querido hacer un pastel con platano y no me daba decidido pues no me lo imaginaba y con esa mezcla menos ..Esta fantastico .BESOS MARIMI
ResponEliminaQue foto tan preciosa!, me imagino como estaría el pastel!
ResponEliminaUn beso
Yves: t'ho mereixes tot i més! ;P
ResponEliminaSandra: ja em diràs si t'agrada carinyet.
Moni: tenim un soparet pendent...
Judith: és de les poques fotos amb llum natural que tinc...
Cinta: és molt suau,i si l'acompanyes amb iogurt, melmelada o nutella ni t'explico!
Catieu: pots fer la versió que vulguis! ja em dirás si us agrada (próximament nova versió de cheescake!!!)
Locasita: gràcies guapa
Gemma: jo també em vaig quedar sorpresa del resultat, però crec que és gràcies al motlle de silicona!!!
Elisabet: visca els nostres nens!
Ribereña: gràcies guapa i benvinguda
Neus: va fer un dia fantàstic!
Marina: jijiji, ja veus que podem menjar més! ;)
Iratxe: xocolate??? no lleva pero la próxima vez se lo añado!!! ;)
Nee: doncs res! l'has de provar ja! jijijiji
Núria: ja em diràs si t'agrada
Pilar: te mando un trocito!!! ;P
Jordi: ups! ho sento molt guapo.
Nyanyels: ja em diràs si t'agrada!
Eri: tot l'atrezzo és dels meu sogres!!! també la taula, tot i que m'agrada molt no és gens el meu estil... ;)
Luisa: gracias guapa
Marimi: es súper suave! ya me diràs.
Molts petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris.
Espectacular com t'ha quedat el pastis! el toc d'amaretto hi debia quedar molt bé.
ResponEliminaPetonets!
¡que rico! ¡que rico! ya me habría gustado estar festejando ese aniversario :)
ResponEliminaM'encanta celebrar els aniversaris amb moltíssimes festes i pastissos.
ResponEliminaLa combinació de plàtan i coco m'encanta, queda boníssima!
A ver nenina y es que con estas cosas como no van a ser tus amigos fan de tu cocina eh...si yo que no lo pruebo me conquistas con estas fotos, ahora ellos!!! :D
ResponEliminaY con estas celebraciones...se disfruta mucho, con la familia y amigos que siga así siempre!!
Un besiño :D
una propuesta muy buena, saludable,rica y ademas con una energia para subir montañas
ResponEliminarico,rico como dice el Karlos
peto
miquel
Judith,
ResponEliminaLa próxima vez donde es la fiesta. Yo también quiero. Vaya pedazo de pastel, impresionante. Así no te van a faltar los amigos (je,je,je).
Qué curioso lo de utilizar leche de coco para un pastel, nunca lo he probado pero claro, tiene que estar delicioso. Me gusta mucho, sí.
Un besito,
Sacer
Me gusta mucho esta mezcla que has hecho para el pastel.Te ha quedado espectacular.besos Esther
ResponEliminaufffff! sense paraules... vull un tros!
ResponEliminaUna altra recepta impressionant de la super Judith. Molt bona combinació d'ingredients. Jo vaig comprar llet de coco en una de les meves visites estelars al supermercat i la vaig utilitzar ben ràpidament per fer un pastís, va ser tot un descobriment; no com la iuca que encara em mira a dins la gelera...uff!! Un petó, Paula
ResponEliminaChelo: gracias guapa!
ResponEliminaElisabet: t'ho recomano, li dona un gustet molt bo!
Sole: la próxima fiesta te invitamos! ;)
Gemma: gràcies guapa
Mayte: jajajja, que me voy a poner colorada! ;)
Miquel: tu ets millor que l'Arguiñano!
Sacer: ok! te aviso guapa! jijiji
Esther: gracias guapa
A.R: ja no en queda!!!
Paula: estic desitjant veure que fas al final amb la iuca! jajajajajja
Petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris!
Qué exótico, me encantan esos sabores. Un beso
ResponEliminaPlàtan i coco? mmm...no ho he provat mai però té tota la pinta de ser deliciós!!! Es veu preciós i ja me l'imagino al costat d'un gotet de llet amb cola cao :P!!
ResponEliminaPer cert, molt xula la foto amb llum natural!!
Molts petonets!! :)
Que rico tiene que estar y que bien te ha quedado. me la guardo para hacerla en cuanto pueda. me ha parecido delicioso. besos
ResponEliminaDelicioso, y la altura es perfecta.
ResponEliminaMe han encantado los vasos se yogurts, una estética muy bonita.
Besos
HOla Judith me ha encantado tu blog y la receta del bizcocho es espectacular que altura.
ResponEliminaUn besote guapa que lo eres
Una fotografia preciosa!!!
ResponEliminallàstima que el coco -ja m'entens-.. però el platan síííí!!!!
mglòria