Fa uns dies us vaig presentar la recepta d’un pastís de plàtan que vaig fer per l’aniversari de l’Yves. Doncs avui us presento l’altre pastís. No és un secret que sentim una autèntica passió pel formatge i els pastissos que estan fets amb aquest ingredient, de fet ja us he presentat algunes receptes. Així que ho vaig tenir clar a l’hora de decidir-me. Vaig agafar la recepta base que algun cop ja us he presentat i vaig fer alguna petita modificació. Aquest cop per fer-lo una mica més especial el vaig coronar amb melmelada i maduixes, i la combinació -segons diuen- va ser realment bona.
Avui us confessaré una coseta. El dia que vaig fer aquest pastís també volia fer un brownie-cheescake, i de fet el vaig fer, de fora va quedar preciós, però el centre em va quedar desfet. Així que ja tinc un nou repte! Espero que ben aviat pugui presentar-vos aquesta recepta que tan de bo no se’m torni a resistir. Hauríeu d’haver vist la cara de pena que se’m va quedar.
Ingredients pastís de formatge:
2 paquets de formatge tipus Philadelphia
1 paquet de Quark
3 ous
2 iogurts de llimona
80 g de farina
150 g de sucre
1 sobre de llevat Royal
Melmelada de maduixa
Licor de maduixa
10 maduixes
Preparació:
En un bol posem els ous i els batem; a continuació afegim la farina, el sucre, els iogurts, els formatges i el llevat i ho barregem tot amb l'ajuda d'un minipimer -ens assegurem que no quedi cap grumoll-. Agafem el motllo, l'untem de mantega i afegim la base pel pastís de formatge. Ho posem al forn, prèviament escalfat a 180º, durant 45 minuts i ho deixem refredar a temperatura ambient. Per finalitzar posem el pastís a la nevera durant un parell d'hores.
Preciosa i sobretot deliciosa !!!!!
ResponEliminaPetonets
ADORO CHEESECAKE E O TEU FICOU DIVINAL...ADOREI.
ResponEliminaBJS
Bon dia cuca!!
ResponEliminaEt pots creure que fa dies que busco un pastís per dissabte que tinc un aniversari... i que gràcies a tu ja l'he trobat? Jo no sóc gens pastissera i mai sé què fer!! He d'aprendre de vosaltres, perquè aquest té una pinta brutal!! Ja t'explicaré!
Petonets!
Sandra
Està clar que tens la ma trencada amb aquests pastissos! El formatge i les maduixes uns aliats perfectes, pel sabor però també pel color eh? Guarda'm una micona! Petonets
ResponEliminaDios mio!! Tiene una pinta espectacular.Vaya receton!! besos Esther
ResponEliminaNo tengas pena Judith, que todos hemos tirado algo a la basura.
ResponEliminaVes?, luego para compensar te sale este pedazo de tarta de impresión ;)
Besos guapa
Espectacular tot, el pastís, la foto. La única pega que hi trobo es que no l'he tastat, quin disguts!
ResponEliminaMolts petonets!
Esas pedazo de fresas están diciendo...¡cómeme!, se ve genial....
ResponEliminaUn besazo
ohhh! que bo!!!! I quina presentació, te'l menjaries amb la vista. Ja el tinc a pendents, tot i que, el de mascarpone va deixar el llistó molt alt....
ResponEliminaAquesta segur q m'agrada...jo faig una amb caramel...
ResponEliminaUn petó,
Ja ho saps, també som fans dels pastissos de formatge, però coronat amb aquesta melmelada i maduixes ha de ser més que bo. T'ha quedat molt bé!
ResponEliminaUna abraçada!
Bé, haver de menjar aquest pastís en comptes del brownie-cheesecake no crec que fos un gran sacrifici. En tot cas, si ho fos, la propera vegada me'l deixeu a mi!!!
ResponEliminaQuin pastís més bo! Té una pinta magnífica. Ara que és temps de maduixes s'ha d'aprofitar al màxim, que només duren fins al juny (les bones).
ResponEliminaM'encanten les adaptacions de les receptes. Sempre sorprenen.
Una abraçada!
mmm formatge y maduixes, una excelent combinació! Segur que estava boníssim. Saps com també podria quedar molt bo? amb fruites del bosc, jiji, és que no ho puc evitar m'encanten :P
ResponEliminaPetonets
Carme: gràcies guapa
ResponEliminaSâo: muito obrigada per la visita!
Sandra: ja veuràs que quan comencis a fer pastissos no pararàs! jijijiji
Eri: gràcies guapa! el próxim dia en faré un per tu!
Esther: gracias guapa
Pilar: gracias guapa! la próxima vez no se me resitirá!!! ;)
Moni: això ho arreglem ràpid!
María: gracias guapa
Catieu: és bastant similar... no pateixis!
Sonia: caramel? ha d'estar boníssim
Gemma: gràcies guapa!
Jordi: no. si sacrifici no va ser, però quin gran disgust vaig tenir!!! quasi em poso a plorar!!!!
Nyanyels: ja estic esperant les súper oferets de caixes al mercat per fer una gran producció amb maduixes! jijiji
Nee: mare meva! quina idea més bona m'has donat!
Molts petonets a tots i gràcies pels comentaris.
Ohhhh.... che splendida ricetta è meravigliosa
ResponEliminabrava ciao♥
Fans del pastíss deformatge, normalment fem un amb crosta 8teniu la recepta penjada) però aquest sembla super esponjòs..... Brownies de formatge??? Aixó ho volm veure!!
ResponEliminaUna abraçada
Boníssima i amb molt bona presència!
ResponEliminaYo no dudo que te quede espectacular el brownie con queso...ya verás, yo tengo mis "cocos" culinarios, los muffins...pufff son mi dolor de cabeza...a qué no has visto nunca unos en mi blog :p jejejeje pero sigo en el intento.
ResponEliminaUn besiño nenina, te ha quedado este pastel de queso como me gustan...ummmm, rico, rico!
T'ha quedat preciós . Es veu molt flonjo, a mi també m'agrada el pastís de formatge
ResponEliminaEls pastissos de formatge son la meva perdició.
ResponEliminaEn sòc adicte!
A més els meus preferits son aquests que van fornejats...
Delicious!
te ha quedado espectacular, la foto lo dice todo!
ResponEliminabesos
¡qué rico, qué rico, qué rico! hasta los platos dulces te quedan tremendos, querida. :)
ResponEliminaQue foto!, que tarta tan divina!, y ahora a por tu reto.
ResponEliminaQue rica tu tarta!
los pasteles de queso no fallan nunca estas todos buenos y esta tuya lo confirma,buena foto
ResponEliminapetons
miquel
Stefania: grazie mille bella!
ResponEliminaGG: ara miro la vostra recepta! a veure si em torno a animar...
Judith: gràcies guapa
Mayte: jijiji, supongo que al final nos saldrá! verdad?
PC: gràcies guapa
Núria: ets adicte??? sembles l'Yves.
Antonia: muchas gracias guapa
Sole: jijiji, eres la mejor!!!
Chelo: ya os contaré... próximamente brownie-cheescake!
Miquel: gràcies, aquest no porta poma, però està molt bo!
Molts petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris.
Hola Judith, guapa tu
ResponEliminam´emporto la teva recepta, es que m´encanten els pastissos de formatge i els provo tots..hummm
mil petonets Susanna
Ains, com m'agraden les maduixes!! O sigui, aquest pastís m'encanta!!! Uff...mentre estic llegint això vaig menjat un bon bol de cereals amb llet (són les meves postres d'avui)...uff, res a veure amb el teu super pastís i aixo que jo sóc addicta als cereals...I què has fet? 3 pastissos??!! Mare meva!! No em vull imaginar el mega pastís que prepararàs quan el Boletet faci un any!! Un petó, guapa!!
ResponEliminaEstic a temps per una talladeta? també sóc una forofa del pastís de formatge i així amb maduixes, guau!!!!
ResponEliminaPetonets!
Quina passada Judith!! Jo en vull un tros! mare meva!, te una pinta excel·lent!!!
ResponEliminaA mi també m'agrada molt el pastís de formatge i combinat amb fruita el trobo deliciós!! Un super Naym Nyam per aquest pastís taaaan bo!!
ResponEliminaEspero la recepta del brownie cheesecake!! :)
molts petonets guapa!!
Me encanta la tarta de queso, hoy mismo he hecho una que espero publicar en unos días. Las fresas le van genial, tiene una pinta estupenda.
ResponEliminaBesos:)
oHHHHH!!!
ResponEliminaMe encanta.
Te ha quedado exquisito.
Adoro los pasteles de queso y con fresas mas.
El rojo es mi color favorito.
¿Te cuento una secreto?
He hecho una vez una gelatina de fresas mitad sabor y mitad fresas naturales, en un molde de corona de silicona de Lekué y se me rompió toda.
La semana pasada lo intenté de nuevo con un bizcocho de zanahoria-calabaza y se pego y rompió al sacarlo.
Yo también lloré, snif, snif.
Besos
Una tarta maravillosa, me encanta con esa color tan vivo!
ResponEliminaSusanna: ja em diràs quan l'hagis tastat!!!
ResponEliminaPaula: en vaig fer 2, però com un va ser un desastre en vaig haver de fer un altre. Pel cumple del Boletet estinc pensant fer una taula de dolços!!!! ;)
QL: oooooooo, doncs ja no queda ni un trosset!
Elisabet: és súper fàcil! ja ho veuràs.
Alba: pots estar segura que el tornaré a fer!
HT: son tan rics... estaré a tenta a tu receta.
Margot: si ja sé que ens passa a tots, però et quedes tan trista...
Petonets a totes i gràcies pels vostres comentaris!
Formatge i maduixes, una combinació que m'encanta! I ja ens ensenyaràs el brownie, el proper cop segur que de dins et quedarà al punt ;)
ResponEliminaOstres, me'l menjaria ara per esmorzar...
ResponEliminaohhh! Què bo que debia estar, m'agraden molt els pastissos de formatge!!
ResponEliminaLuce rico el patis. Tienes un arte para la comida y fotos. Bendiciones.
ResponEliminaUn saludo y feliz fin de semana :)
Dios mioooo que pinta tiene tu cheesecake!! Las fresas encima me vuelven loca jaja
ResponEliminaBesos!
Només de veure'l em ve gana. A nosaltres també ens encanten els pastissos de formatge, allà on en veiem en demanem o comprem. Et deixo un link a la meva recepta de pastis de formatge amb maduixes, aviam si t'animes i el proveu de fer:
ResponEliminahttp://elquenomataengreixa.blogspot.com/2011/04/pastel-de-queso-y-fresa.html
Espero veure't pel meu blog ;)
Petons
Ara mateix me'n menjaria un tros...
ResponElimina