>

divendres, 21 de gener del 2011

Tricolor de xocolata

M'agrada visitar, cada dia, les actualitzacions dels blocs que segueixo. Ara ja en són uns quants i tots ben diferents, encara que amb una cosa en comú –a excepció dels blocs Amb idees a la llengua i Stellissima-: la passió per la bona cuina. Ahir, mentre llegia el bloc de la Nee, Le petit chat rose, estava molt contenta de veure que li havien concedit un premi, Stylish Blogger Award. Consisteix en explicar 10 coses sobre ella, però han de ser coses fins aleshores desconegudes pels seus seguidors. Ella diu que és una persona tancada, que no acostuma a explicar molt sobre la seva vida privada, però no crec que sigui així. Amb les seves entrades, a poc a poc, ens hem anar fent una idea de com és, i si la seguiu podreu comprovar que és una noia encantadora.
 
La sorpresa va arribar quan vaig veure que ella havia de nominar a 10 persones més i fer el mateix. Quan vaig llegir el meu nom vaig pensar: ostres, si m'ha nominat! Però si jo semblo un llibre obert! I ara què explicaré? Crec que tots vosaltres ja teniu una idea feta sobre mi, o almenys és el que jo crec, però com que ho he trobat divertit, aquí van els 10 punts sobre mi que encara no sabeu:
 
1. Sóc una apassionada del menjar japonès, sobretot dels makis, però és una recepta pendent, i no pas per no haver-ho intentat. Ho he intentat dos cops i ha estat un fracàs, però no patiu que ho seguiré intentant fins aconseguir-ho i així poder publicar un post.

2. No suporto ni la col ni la coliflor. L’últim cop que en vaig menjar va ser quan tenia uns 12 anys, i després de l’ajuda del meu pare -la meva mare volia que me la mengés sí o sí- i la meva plorera ja no la vaig haver de tastar mai més!

3. Tinc certa debilitat per tot allò que estigui cuinat amb xocolata. Sobretot amb llet, ja que la xocolata blanca la trobo molt empallegosa i la negra massa amarga.

4. Em considero una fan incondicional dels Swatch, de fet és l’única marca de rellotges que porto. Si no he perdut el compte ja en tinc més de 70! Tots han estat regals d’amics o familiars, i fins fa pocs anys tots tenien piles, però ara només en tenen 4. L’últim model me l’ha regalat l’Yves per Nadal i és una xulada: és d’acer inoxidable de color lila.

5. Només m’agrada el vi blanc –els amants del vi millor que us abstingueu de llegir aquest punt-, i aquest ha de ser afruitat i servit molt fred.

6. M’agrada tenir un fons d’armari molt divers i variat, però bastant extremat i colorista. M’encanten els texans i no suporto els vestits jaqueta.

7. M’apassiona fer regals personalitzats. Sempre que hi ha una data especial m’agrada fer embolcalls i detalls únics, un fotomuntatge d’una revista, un joc de l’oca personalitzat o d’altres moltes coses. Això sí, sempre hi ha un regal dels que jo anomeno econòmic, tant se val on l’haig d’anar a buscar, el més important és pensar que li agradi a la persona a qui li haig de regalar.

8. M’encanta posar-me música a casa i ballar. De fet ens hauríeu de veure a la família Bolet en acció. Som uns freeks, i de moment a l’Àitor sembla que li agrada molt, perquè no para de riure.

9. M’agrada l’ordre i no suporto els llocs on regne el desordre. Potser peco de ser massa perfeccionista.

10. Porto ulleres per treballar o llegir. Tinc la vista cansada des dels 12 anys! I les meves ulleres han evolucionat molt. Però amb l’últim model –de pasta negre, a l’exterior, i carbassa, a l’interior, amb línies rectes de Prada- em sento molt a gust, encara que no sé si ja toca actualitzar-les.
 
Com haureu vist la majoria de coses que he explicat són sobre gustos culinaris, oi? I és que aquest és un bloc de cuina, tot i que a les meves introduccions sempre intento explicar una miqueta de mi. Sé que per molts de vosaltres aquest tipus de premi és una xorrada, però jo l’he trobat divertit, així que he volgut seguir amb el joc que m’ha proposat la Nee.
 
Ara em toca a mi nominar a 10 persones més, i tot i que m’encantaria nominar-vos a tots els que teniu bloc haig d’escollir. Alguns de vosaltres us he descartat perquè sé que no us agradarà participar, a algun la Nee ja l'ha posat a la llista i als que us agradaria i no us he nombrat perdoneu! No sabeu com m'ha costat decidir-me. Aquí van els meus candidats:

1.       Amb idees a la llengua
2.       El taller de cuina
3.       Bon Tiberi
4.       Mi mesa para 3
5.       Xocolata desfeta
6.       Tast de cuina
7.       Tots a la Cuina
8.       Pastissets
9.       Cocinando con Neus
10.     La cuina de l’Eri


Ja estic desitjant veure les vostres entrades a veure que expliqueu!!!!! Ah! I si hi ha algú a qui li agradaria seguir amb el joc i no l’he nominat que m’ho digui, m’encanta saltar-me les normes! ;P I si algún dels que he nominat no el vol seguir, doncs tampoc passa res! Només faltaria.

Com que no podia ser d'una altra manera, m'acomiado amb una recepta. Aviso que la d'avui és pura gola. Només comentar-vos que el vaset millor compartir-lo entre dos.
 

Ingredients per a 4 :

400 g de xocolata blanca
200 g de cobertura de xocolata
400 ml de crema de llet
200 ml de llet
Colorant vermell
Licor de maduixa
8 galetes Maria
Gerds
Menta fresca


Preparació:

En un bol afegim la xocolata blanca a daus i la crema de llet i ho desfem al bany Maria fins obtenir una crema homogènia. Un cop ho tinguem ho separem en dues meitats i en una de les parts afegim unes gotes de colorant alimentari vermell i unes gotes de licor de maduixa. Seguidament ho posem a la nevera i ho deixem un mínim de 12 hores. 1/2 hora abans de servir posem la cobertura de xocolata i la llet i ho posem a foc mig al bany Maria fins obtenir una crema un xic espesa (si ho preferiu, ho podeu substituir per xocolata desfeta, feta amb cacau i llet). Per fer el muntatge dels postres, agafem uns gots no molt alts i posem una galeta Maria, a continuació posem la xocolata rosa, una galeta Maria, una capa de xocolata negra, una capa fina de xocolata blanca i acabem decorant-ho amb els gerds frescos i unes fulles de menta.





32 comentaris:

  1. Veramente delizioso.
    Complimenti per la bella presentazione
    Baci

    ResponElimina
  2. Saps que m'encanten els gerds i no me n'has guardat!:((
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Perfecte Judith! jajaja ja ens agrada conèixer una mica més de tu :P (i sento la NO nominació... però el nostre blog és paritari, jo no l'escric jejeje)

    I d'aquest pecat què dir... me n'has guardat per postres?!

    Petonets preciosa!
    Sandra

    PD: a mi també m'agrada només el vi blanc, fer regals personalitzats (ara estic fent un dibuix per regalar), porto ulleres per veure la tele, ordinador, etc... però mai porto rellotge!:P

    ResponElimina
  4. Ai mare estem nominats!!!

    Coincidim amb la passió pels makis i pels regals personalitzats, que a vegades t'agrada més a tu fer-los que al que els reb ;)
    Tan de bò coincidissim amb l'ordre!!

    Aquest vaset és una cucada i la combinació de xocolata amb els gerds, nyam!!!

    Petonets guapa!

    ResponElimina
  5. Yo no sé como lo haces. Yo me paso la semana comiento cosas a la plancha y verdura. Sólo los fines de semana me permito ciertas licencias.
    Me gusta tu vasito. El clásico tres chocos, pero visulamente espectacular con el rosa.
    De lo otro ya hablaremos, que te voy a matar... ;-D
    Besos

    ResponElimina
  6. Os3!!! com pots fer-nos aquestes temptacions???... aquesta combinació de colors és una passada, demés que ha d'estar molt i molt bo... oi?
    Bé.. m'aconformaré a mirar aquesta genial fotoo...
    ;)
    Petonets

    ResponElimina
  7. Jejejejeje!!!! Ens has selecccionat!!!! Ja veuràs quan li expliqui a l'Annie aquest migdia jejejeje
    Acceptem encantades i moltíssimes gràcies per pensar en nosaltres. Com que es tracta d'un blog compartit en farem 5 cada una.

    Què dir-te del vasets tricolor, una cucada. Mira si m'agraden que aquesta tarda els penso fer. La meva mare té convidats demà i li haig de fer les postres. M'has donat una idea genial. que vistosos!!! Seran un triomf total, entren per la vista i la combinació d'ingredients fabulosa.

    ResponElimina
  8. ¡Qué alegría lo de la nominación!. A mi también me gustan el orden y la limpieza, y los makis, y el chocolate... en fin. ¡Qué postre delicioso has hecho, me encantan los colores!.

    ResponElimina
  9. Ai! Judith!! que ets dolenta!!!
    Mare meva! i ara què??....
    Bé, quan tingui una estoneta m'hi poso... a veure què sortirà...
    És bonic poder saber una mica més de tots no?

    Pel que fa a la recepta d'avui, mmmmm.... què he de dir, ha de ser deliciós aquest vaset!
    Petons i gràcies per la nominació!
    Elisabet

    ResponElimina
  10. Che colori ! Grazie per "la pubblicità " ;)
    Con queste posto ho saputo alcune cose su di te, che non sapevo...
    Bacci
    PS : manca solo un po piu de 3 mese .....

    ResponElimina
  11. Judith,
    Ai que tentacao que ficou este tricolor de chocolate... As cores ficaram lidas, e de certesa que de sabor não ficou nada a trás : )
    Beijinhos

    ResponElimina
  12. ya sabemos mas de ti, y un postre bonito , vistoso que tiene que estar super bueno. Bss guapa

    ResponElimina
  13. Angicock: grazie milla!!!
    Moni: no pateixis, estic en plena producció!
    Sandra: no estàs nominada però ja et coneixem una miqueta més! ;P
    T de C: espero el vostre post!
    Pilar: las recetas no las publico en orden de producción! jajajaja. En realidad cada dia como ensalada o verdura... ;)
    Tast de C: ai que no has vist la nominació...
    Catie: vaig pensar amb l'Annie! no podieu fallar! jajajajaja, espero els vostres 5x2!
    Iratxe: para la próxima ya se a quien nomino! ;)
    Elisabet: dolenta? va! que és divertit, i cap obligació! ok?
    Stella: il tuo blog e fantàstico!!! manca meno!!! ;P
    Catarina: o sabor e muito bo!!!! beijinhos
    Luisa: está de muerte!!! ;)

    petonets a totes i gràcies pels vostres comentaris

    ResponElimina
  14. Judith!!

    Espectacular, poca cosa més puc dir després de tot el que ja han dit.

    Petonets!!

    ResponElimina
  15. A veure, primer de tot felicitar-te per les nominacions que has escollit, sobretot aquesta de Amb idees a la llengua, es veu un bloc molt elaborat i de culte. ;-)
    Respecte a les postres... estaven boníssimes, fantàstiques, però la foto encara ho millora, quin joc de colors! felicitats, cada dia fas millors fotos!!!

    ResponElimina
  16. MMMmmmm que rico!! tiene una pinta estupenda!! y el color precioso!!

    ResponElimina
  17. Té molt bona pinta el dolç d'avui, amb les fruites vermelles a sobre t'ha quedat molt però que molt fotogènic, a més segur que també està boníssim.
    Vaja, vaja, interesant llegir sobre tu, ni que algunes coses ja les intuía :P. Faré veure que no he llegit lo dels vins, jajaj, a mi m'encanten, però només en bec en ocasions especials.


    Molts petonets!!

    ResponElimina
  18. Toda una delicia!

    Gracias por compartir con nosotros cositas de ti.

    Un besiño!

    ResponElimina
  19. Quin potet tricolor mes xulo! jo tambe porte ulleres per conduir i per llegir, m'agrada moltissim el menjar japones i crec que algunes cosetes mes estic d'acord en tu. En cuant als makis, si vols animarte et deixe aquest enllaç de Chez. http://chezdashita.blogspot.com/2010/01/uramaki-sushi.html
    Besets i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  20. Hola Judtih!
    Anava llegint, llegint ... embadalida dels 10 punts que ens expliques, no per que sigui una tafanera eh? sinó per que no m’ha sobtat res de les teves “confessions”. No un llibre obert, però per a la teva manera de redactar , el què ens expliques... creia haver-me format una idea de tu que pel que veig no anava mal encaminada. I sorpresa, estic nominada! Ains! No se que explicar... però encantada de fer una entrada amb els 10 punts i gràcies per pensar-hi en mi. I de les postres... doncs que són uns gotets preciosos que ningú es podria resistir a menjar-los. T’han quedat de luxe. Petons i bon cap de setmana,

    ResponElimina
  21. Hola Judith!! Ains, que estic nominada!! Això em passa per ser una bona fan, oi?? D'acord, assumiré el "càstig"!! Aquesta entrada d'avui espectacular i la foto increïble; cada dia augmentes el llistó, eh? Ja no sé quines meravelles arribarem a veure en aquest món de Juju!! Una abraçada, Paula (He de reconéixer que en el fons m'ha fet gràcia això de la nominació, encara que no tenc ni idea del que diré!!)

    ResponElimina
  22. Judith...si estic jo nominada....moltes gràcies per pensar en mi....
    Ainsss....si que recullu premis, peró mai segueixo la cadena, quan eren pocs seguidors si que ho feia, pero ara no ja no puc fer-ho pel volum de seguidors.
    Deixam pensar que puc fer.... per seguir una mica la cadena... Vale...

    M'ha fet molta gracia llegir.te... el punt 2, 3, 5, 8 i 9.... sóc jo...jajajaja

    un petonet i moltes gràcies

    ResponElimina
  23. No el coneixia el teu blog i m'ha agradat moltíssim! me l'apunto a la llista i me'n faig seguidora! gràcies per compartir aquestes receptes tan bones! a mi també m'ha fet molta gràcia llegir aquests punts, m'hi he sentit identificada en casi tots! no tinc cap blog, només penjo les receptes aquí: http://www.clubdecuines.cat/usuari/betflorensa/973 i encara amb mooooltes coses per aprendre! :)

    ResponElimina
  24. enhorabuena por tu premio! y menuda bomba de receta, tiene que estar buenísimaaaa!
    besos

    ResponElimina
  25. Judith! molt interessant tot el que expliques i aquesta mena d'intercanvi de "qui sóc jo".
    Aquest triplet de xocolata... Mmmmmm! no se pas d'on treus el temps per fer aquest munt de receptes!!!
    M'agradat saber més coses de tu, algunes les comparteixo, i crec que som molts els que podem dir que tenim gustos i manies semblants.
    Com sempre aportes a cada entrada molt més que una recepta!
    Un petó i una forta abraçada,
    Gourmenderies

    ResponElimina
  26. Qué bueno el chocolate...y muy original con el colorante. Delicioso. Un beso y enhorabuena

    ResponElimina
  27. Ummmmmmmmmmmmmmm, esas cosas no son buenas para que yo las vea... Que no, Judith, que yo no puedo verlas... jejejejeje
    Un besote

    ResponElimina
  28. Gastro.: moltes gràcies!
    Yves: jajajajja, com t'agrada que tingui el bloc, eh? tu sempre ho cates tot!
    Alimenta: gracias
    Nee: ja veus que he seguit el joc! ;P jijijiji
    Mayte: gracias guapa
    Chez Lola: si el problema no son les receptes! no l'encerto amb l'arrós!
    Eri: cóm no volies que et nominés? jajajajja
    Antonia: tu lo has dicho, es una bomba
    Neus: no pateixis guapa! ho entenc perfectament! només faltaria
    Paula: ja he vist els teus 10 punts! ets un crack
    Elisabet: benvinguda al bloc! segur que n'acabes fent un!
    Mª Gloria: gràcies guapa, ha estat divertit fer-ho!
    Linda: me gusta el rosa ;P

    petonets a tots i moltes gràcies pels vostres comentaris!

    ResponElimina
  29. Judith, bravooooooo!! Unes postres de xocolata de luxe!! I quina combinació de colors més bonica! Fantàstic!
    Petons!

    ResponElimina
  30. Me ha gustado saber algo mas de ti wapa ,la verdad es que estos premios sirven para conocernos un poco mas.
    El postre espectacular como los pastelillos la tarta de piña colada ummmmmmmmmmm to rico ricooooo me voy pipitando antes de que me hagas caer en la tentacion jis..jis.
    Bicos mil y feli domingo.

    ResponElimina
  31. Me ha encantado conocerte un poquito más.
    Ese postre es toda una delicia, para la vista y para el paladar. Fantástico
    bsts. maite

    ResponElimina
  32. Judith a mi em passa al revés, explico poques cosetes de mi als posts! a vegades em costa molt.
    Els gotets de luxe.
    petonets!

    ResponElimina