La Sonia, del bloc l'Exquisit, ha convocat el 1er concurs d'aperitius. Alguns de vosaltres ja heu participat (amb un nivell molt alt, per cert!), i haureu pogut comprovar que és un concurs molt original! I els qui no ho heu fet us animo que us presenteu. Qui no ha fet mai un aperitiu?. Doncs bé, ja fa dies que dono voltes per veure quina recepta presentar. En les bases del concurs s'especifica que ha de ser una recepta que no haguem publicat en el nostre bloc (llàstima, perquè hagués presentat els meus xarrups de formatge), així que pensant-m'ho molt he decidit presentar aquests petits tastets de bolets i formatge que vaig fer pel sopar del Tió al Bolet. Tot i ser una recepta molt simple us puc ben assegurar que són molt saborosos i els convidats van quedar encantats! Sobretot el meu cunyat que és una mica perepunyetes amb el menjar!. Us recomano que els feu quan tingueu molta gent a casa. És un bon aperitiu per anar obrint gana i molt fàcil de fer!.
Ingredients:
7 ous
200 ml de nata per cuinar
250 g de variat de bolets (rovellons, llenegues i fredolics)
100 g de formatge emmental
100 g de formatge gouda
Mitja ceba petita
Oli d'oliva
Sal
5 pebres
200 ml de nata per cuinar
250 g de variat de bolets (rovellons, llenegues i fredolics)
100 g de formatge emmental
100 g de formatge gouda
Mitja ceba petita
Oli d'oliva
Sal
5 pebres
Preparació:
Agafem els bolets, els netegem i els tallem a daus petits i els reservem. Repetim el mateix amb la ceba. En una paella afegim un bon raig d'oli i, quan estigui calent, afegim els daus de ceba. Quan estiguin rossejats afegim els bolets i ho sofregim durant 5 minuts -més o menys-, i ho reservem. En un bol batem els ous, a continuació afegim la nata líquida, un polsim de sal i de pebre (preferiblement una combinació de pebres recent mòlts al molinet), i els formatges tallats a daus, la ceba i els bolets. Untem els motllos individuals (he utilitzat els de fer magdalenes de silicona) amb una mica d'oli perquè no se'ns enganxin al desmotllar-los. Per últim, afegim la barreja que hem fet prèviament i ho posem al forn, preescalfat a 180º durant 30 minuts. Un cop hagi transcorregut aquest temps, els deixem refredar a temperatura ambient i els posem a la nevera un parell d'hores perquè acabin de quallar. A l'hora de servir poden ser freds o calents.
Què tinguis Bona sort!!!
ResponEliminaFam una pinta estupenda!!!!!!
Petonets
Tenen un aspecte genial, amb el que a mi m'agraden els bolets!!! Molta sort! ;)
ResponEliminaPetonets,
Sandra
Me acabas de terminar de ganar. Setas y queso son de las cosas que más me gustan (huevos y patatas también, por si me quieres hacer otra cosa jajaj).
ResponEliminaMuchísima suerte con el concurso. Vas a ser una dura rival.
besazos
Hola Judith!
ResponEliminaI tant que seràs una dura rival! Mira si m’agrada la teva proposta.. que quan l’he vist m’he rigut pensant .. a que hem pensat fer el mateix? O sigui que si presento uan segona proposta, serà no germana .. però si cosina de la teva! Molta sort guapa! Petonets,
Els aperitius sempre m'han fet respecte. I no sé el motiu. Són tan exquisits! Tan delicats! I els teus tenen aquest aspecte. Han d'estar boníssims.
ResponEliminaQue tinguis sort!
Una abraçada.
Bona proposta! Molt original la combinació d'ingredients, m'agrada.
ResponEliminaSort amb el concurs!
Petonets!
Hola! t'ha quedat genial! I la foto és boníssima! Jo encara estic donant voltes pensant quin aperitiu puc fer! Un petó, Paula
ResponEliminaT de C: moltes gràcies!
ResponEliminaSandra: tenim moltes coses en comú!!! segur que acabarem sent bopnes amigues! ;)
Pilar: jajajaja, haré una receta especial para tí! què te parece?
Eri: però si la teva recepta xarrups de sangria es insuperable!!! és súper xic!
Nyanyels: segur que ara amb el bloc t'animes a fer-ne!!!
Nee: si pogués t'enviava un! ;P
Paula: és complicat decidir que presentes, no? a mi m'ha costat molt!!!
molts petonets a totes i gràcies pels vostres comentaris, m'encanten!
¡excelente aperitivo! ¡éxitos en el concurso de Sonia! :)
ResponEliminaPues me parece genial. Seguramente sería una cosa buenísima.
ResponEliminaGracias!!!!!!
Besos
Judith, muchísima suerte con el concurso. Te digo desde ya que tus setas tienen una pinta estupenda, ya nos tienes a Max y a mi babeando en este momento, y es que setas+quesito=yum!
ResponEliminaAntes de nada Feliz año.
ResponEliminaEspectacular wapa ,muxa suerte en el concurso.
Bicos mil y feli finde.
suerte en el concurso te ha quedado genial. Bs
ResponEliminaMandarina: gracias guapa!
ResponEliminaPilar: mi cabecita ya está pensando una receta...
Blo: pues a ver si le haces unos a Max!!!
Nenalinda: Feliz año guapa
Luisa: Gracias
Besitos para todas!!!!!!
Quina pinta que fan aquests aperitius!!!
ResponEliminaMmmmmmmmmmmmm....
Esperem vagi bé; tot i que l'objectiu ja està complert, fer-los i que quedin boníssims!
ResponEliminaHola,
ResponEliminaGracias por la visita a mi blog, me a gustado mucho lo tuyo e me vou quedar ja estou seguindo : )tem um aspecto delicioso e de certeza que são uma maravilha. Boa sorte no concurso : )
Besitos
Hola Judith ..es la primera visita a tu blog , me encanta esta propuesta que haces para el concurso de TAPAS .. es muy buena .. que tengas suerte .Bicos MARIMI
ResponEliminamm què bons han d'estar! a veure si sóc a temps per fer-los (pels bolets dic).
ResponEliminaSort al concurs.
petó.
Cunyat perepunyetes?????? No sé perquè ho dius...;)
ResponEliminaEstaven boníssims!
Bona sort al concurs i a seguir experimentant.
Petonets.
Només de llegir els ingredients i veure la recepta ja se m'ha fet la boca aigua!!!
ResponEliminaMolta sort en el concurs.. ejem! de fet tu no necessites la sort, l'aperitiu ja parla per si sol!
Un petó ben fort!!!
Gourmenderies
Tania: gràcies guapa
ResponEliminaYves: tens tota la raó!
Catarina: benvinda!! beijinhos
Garlutti: bienvenida! y gracias
Ana: a veure si t'agraden!
Moni: gràcies guapa
MGloria: gràcies!!! però hi han dures rivals!
petonets i gràcies a tots pels comentaris!
Ummmmmmmmmmm, Judith, qué ricas esas cestitas... ñam ñam. Me encantan!
ResponEliminaEn breve pongo concurso, así que si te animas...
Un besote
Oh, que bons que han de ser!! Sort al concurs!
ResponEliminaPetons!
Laube: seguro que participo!!! ;P besos
ResponEliminaMercè: gràcies guapa, petonets
De moment m'emporto aquests tastets pel concurs, pero ara vaig a veure els xarrups...
ResponEliminaGracies per participar!
Una abraçada,