Ja fa uns quants dies que la Maria ens va convidar a sopar a casa seva per celebrar el seu aniversari. Al final vam ser tota una colla i ens ho vam passar d’allò més bé. De fet, el Boletet va fer el pendó com mai! Estava tan animat que no volia anar a dormir, però finalment la son es va apoderar d’ell i va acabar dormint a l’habitació dels peixets. Haig de dir que durant el sopar tots estàvem esperant que la Maria i el Jairo ens diguessin que es casaven, però no va ser així. Haurem d’esperar una mica més! Jairo: des d’aquí et demano, si us plau, que compris el pedrusco ja!!!! Que estem desitjant anar al vostre casament. Tornant al tema culinari, una de les receptes que ens va fer la Maria, que és una gran cuinera, va ser una sopa de maduixa espectacular. Em va agradar molt la combinació d’ingredients que tenia. Li vaig dir que si li importava que la fes pel blog, i em va dir que estaria encantada! Ja veus Maria que no he tardat massa en publicar-la, hem d’aprofitar ara que les maduixes estan en el seu millor moment. Aprofitant que l’Yves i jo volíem fer un soparet especial vaig decidir que com a entrant seria un bon plat. Us el recomano!
Ingredients:
1 kg de maduixes
1 c/s de vinagre de Mòdena
1 c/p de sucre morè
Fulles d’alfàbrega
Oli d’oliva
Formatge fresc
Tomàquets cherry
Vinagre de Mòdena caramel·litzat
Sal
1 c/s de vinagre de Mòdena
1 c/p de sucre morè
Fulles d’alfàbrega
Oli d’oliva
Formatge fresc
Tomàquets cherry
Vinagre de Mòdena caramel·litzat
Sal
Preparació:
Agafem les maduixes, les rentem i les triturem fins obtenir un puré fi. Afegim la cullerada de vinagre i el sucre morè i ho reservem durant un mínim d’una hora a la nevera. Abans de servir agafem les fulles d’alfàbrega i les piquem i les barregem amb un bon oli d’oliva -és molt important- i un polsim petit de sal. Per presentar la copa aboquem primer el puré de maduixa, una capa d’alfàbrega i posem uns tocs de vinagre balsàmic caramel·litzat. Per finalitzar muntem una broqueta intercalant tomàquets cherry i formatge fresc. És important servir-ho fred.
Hoy he aprendido que la fresa es la maduixa, al final acabaré hablando catalán!! ;-)
ResponEliminaDeliciosa Judith
jajajajajaja lo del pedrusco m'ha matat! Ets la bomba... potser al Jairo li agafa alguna cosa quan ho llegeixi ! jajaja
ResponEliminaLa sopeta ha de ser fantàstica, me l'apunto per un entrant!! Nyam, nyam!
Petonets preciosa!
Sandra
Por favor... qué cosa tan rica y tan bien presentada. Guárdame un vasito para mí :D
ResponEliminaBesos.
Ya veo que esta vez no te has pasado con el vinagre ;)
ResponEliminame encanta, es una combinacióne excelente y una presentación preciosa.
besos guapetona y que pases un lindo día.
Qué bona!!! La presentació, una pasada!!
ResponEliminaLa faré per un sopar romàntic, la trobo molt romàntica.
Petonets guapi,
Esther
http://comosiempremadreando.blogspot.com
Me has matao... ¡QUÉ COSA TAN DELICIOSA!, me imagino el sabor que le imprime el vinagre y las hojas de albahaca a esta sopa ¡de fresas!. ¡QUÉ RICO!. Bss.
ResponEliminaDios mio!! Que cosa más buena. Ahora que viene el buen tiempo es una delicia tomar eso fresquito.
ResponEliminaBessos
Pues tendré que probar esta sopa con esa combinación tan espectacular¡¡ a ver si a mí también me cae un pedrusco jajaja
ResponEliminaQué rica, Judith.
ResponEliminaComo siempre que entro en tu blog, me has dejado pegada a la pantalla del ordenador con esta receta.
Besos
Quina recepta més xula Judith! Ha de ser boníssima!
ResponEliminaUn plato delicioso Judit....
ResponEliminaCon estos días de primavera que empiezan ahora, es un plato imprescindible.
Besos
¡qué pasada!, me encanta Judith, te ha quedado de lo más original y la presentación de 10.
ResponEliminaUn besazo
Quina cosa més bona! A mi que m'agraden tant les maduixes l'he de tastar ja!
ResponEliminaPetonets.
Ohhhh!!!! que bo!!!! m'encanta la idea de maduixa i alfàbrega i aquests pinxos li acaben de donar el toc. Felicitats per la Maria. Si han de ser receptes com aquestes ja te'n pot passar més.....
ResponEliminaAixò, això! a veure si el Jairo espavila! hahaha
ResponEliminaEl resultat és molt bo! Unes combinacions perfectes!
Aquesta proposta és molt atrevida per a mi... em costa barrejar coses dolces i salades... mai m'he atrevit a menjar maduixes amb vinagre i això que diuen que són molt bones... ai hauria de probar-ho i no pensar-m´ho tant
ResponEliminammm sopa de maduixa, segur que està d'allò més bona. Jo es que sóc una gran fan de la maduixa, tan en dolç com en salat, de fet, trobo que és una fruita que hi escau molt bé en receptes salades, sobretot en entrants, amanides, i begudes vàries.
ResponEliminaFa poc vaig provar el gazpacho de maduixa i era una delícia, m'has fet enrecordar-me de que el tinc pendent de publicar xD.
Petonets!!
Isabel: jijiji, eso es bueno!
ResponEliminaSandra: pobret, ja t'ho diré!!! ;P
Silvia: aiaiaiai que ya no queda...
Pilar: jijiji, tranquila, eso sólo fue la primera vez! menos mal!
Esther: espero que us agradi!
Iratxe: es súper refrescante!
Nica: sí! cosas ligeras sin renunciar al sabor
smeteling: el pedrusco siempre acaba callendo!!! ;P
Anna: jajajaja, exagerada!
Lucia: ideal per una vegetariana! ;)
Rosaleda: sí!!! gracias guapa
María: muchas gracias
Moni: t'agraden les maduixes? jijijiji
Catieu: tinc una recepta més! són cookies...
Yves: jijiji, quin présing!
Laura: no t'ho pensis!!!
Nee: gaspatxo de maduixa??? ha d'estar boníssim! ja estic esperant la teva
Molts petonets i gràcies pels vostres comentaris!
Judith!!!que bona la recepta!!!encara trobo maduixes força bones!!! jo també animo als meus amics a conprar preduscos!!!alguns fan cas!!!:))) ptons
ResponEliminaHola,
ResponEliminaJo ja vull veure les cookies de la María.. i el pedrusco!! Ens ho diràs oi? Un aperitiu fantàtic Judith! pel sabor, pel color, aroma.. Molt bé guapa!
Judith es alucinante y además los matices de sabores tan sorprendentes que tiene, me encanta su presentación. Hija como haces para poder publicar a diario.
ResponEliminaBsos
que rico esto debe de estar delicioso. Bss.
ResponEliminararísimo, esto sí que es un plato raro para mí. me imagino que debe de ser muy rico, una pena que ya no se consiguen las frutillas por estos lados... tendré que esperar algunos meses.
ResponEliminaBellissima presentazione! Un abbraccio e buona serata
ResponEliminaJa ho saps, Jairo: compra el pedrusco!!!!
ResponEliminaQue refrescant i original aquesta sopeta!! Per impressionar els convidats!!
Judith vaya marcha que le das tu a las maduixas!!
ResponEliminaVaya cantidad de recetas ricas que tienes con fresas,esta me ha encantado y con una presentacion espectacular.Bss
Yo esta la hago porque esta buenísima...con todos esos sabores, que bueno que la compartes nenina... con lo que deliro yo con las fresas!!!
ResponEliminaBesiño :D
jo el pedrusco ja fa tems que el vaig compra, ara eh de seguir enamorant a la meva xicota amb receptes aixi gracies. petons
ResponEliminaper l'amor de déu, però es que tú no descanses mai, filleta??? m'encanta la presentació d'aquesta sopeta, per un soparet especial ha de ser la bomba!!
ResponEliminaahhhh, i visca la Maria!
Petonets guapetona
Molt refrescant! ma l'anote per ferla el cap de setmana. Un beset!
ResponEliminaCasi em poso vermella ;) qui millor que tu per presentar-la de la manera mes especial. Mil muacs d maduixa!
ResponEliminaJujuuuuuuuuu!!!, vaya sopa original y bonita nos traes hoy!!!!!...me la guardo porque es una de esas recetas que no puedo evitar desear probar!!
ResponEliminaY desde aqui me sumo a la suplica de que tus amigos se casen YAAAAAAAA!!!! ;)
Asi luego nos cuentas que tal! :)
Mil besitos y me llevo la sopa!!!
tienes un buen ojo clinico para saber a golpe de vista que es una receta buena,Me gusta y hago lo mismo que tu me la llevo, me dejas!!
ResponEliminapeto
miquel
En plein dans mes goûts:) Bon mardi charmante amie!!xxx
ResponEliminaQue sopa tan fresca, dulce, rica, me gusta!, ahora la que la copio soy yo.
ResponEliminaUn beso
Això del pedrusco m'ha matat!!!!!
ResponEliminaM'agrada, m'agrada la recepta. Jo també vaig provar un gaspatxo de maduixa i em va encantar...ai, estic obsessionada amb les maduixes; per cert, ara en vaig a menjar (és veritat, són les meves postres de cada dia des de fa un mes)
Genial el teu paper d'actriu amb els brioixos ;)) Telepatia??!!
Un petonet, guapa!
Perfecte per al bon temps. ja ve de gust! Petons
ResponEliminaA veure si ho provo, felicita a la Maria per aquesta sopa tan original. T'ha quedat una presentació fantàstica
ResponEliminaHace tiempo que veo las frutillas en preparaciones que no son postre. Todavía no me animé a probarlas así. Le dan un color formidable! Una presentación muy atractiva.
ResponEliminaCariños
Però que original! m'encanta, és molt refrescant i bona, segur!!
ResponEliminaJo he provat la sopa de síndria i també és deliciosa. Me l'apunto!! Visca aquests amics tan originals!!
Molts petonets!!:)
M'encanten les receptes amb maduixes, he vist que tinc tots els ingredients, i les maduixes s'estàn possant una mica lletjes, es una bona opció per donar-lis sortida
ResponEliminaPetonets guapa
ADORO MORANGOS LOGO ESTA RECEITA ME AGRADA.
ResponEliminaO ASPECTO ESSE FICOU MARAVILHOSO,ADOREI ...ADOREI E QUERIA PROVAR....
BJS
Buf, que bona!
ResponEliminaOstres, com a entrant ha d'estar molt bé!!
Salut!
És un molt bon entrant per un sopar especial. La maduixa m'encanta i no fa pas massa a casa hem descobert l'alfàbrega. Ens hem tornat addictes. M'apunto la recepta per fer-la.
ResponEliminaUna abraçada!
Hola, Judith!
ResponEliminaNo me extraña que no tardases mucho en hacer la sopa fresca de María porque me parece una receta de las de guardar, me encanta la presentación que le has dado, espectacular.
un beso, preciosa
Silvia: són tan maques les bodes dels amics!!!
ResponEliminaEri: sí sí! a veure si faig ja les galetes!!! no pateixis que us informo!!
María: hay días que cocino 2 o 3 recetas... ;P
Luisa: gracias guapa
Sole: como me gusta la palabra frutillas!!!
Marifra: grazie mille
Jordi: i tu? ja l'has comprat per l'Alba? jijijiji
Esther: es verdad! últimamente no paro, pero es que me gustan tanto! de hecho ayer compré otra cajita... ;)
Mayte: ya me cuentas si te gusta!
Francesc: ben fet! s'ha de cuidar a la parella...
Mónica: si home sí! però soc uhna mica hiperactiva!!! jijiji
Lola: espero que us agradi!!!
Maria: guapa, ja veus que ara no només els longmingues esperem el pedrusco! jijijiji
Juana: el contraste de sabores es fantástico!
Miquel: clar que sí!! espero la teva opinió
Lexibule: merci
Chelo: jajajaja, tu pones los postres y yo la sopita! ;P
Paula: el gaspatxo de maduixa no l'he fet mai, però ha d'estar boníssim! m'ho apunto solet
Sweet: sí, ara cosetes fresquetes i lleugeres!
Cristina: gràcies guapa
Erika: no lo dudes! queda muy bien
Alba: sopa de cíndria? apuntada!
Artemisa's: espero que us agradi! sobretot al "cachorro humano" jijiji
Sao: muito obrigada
Massitet: ara que comença el bon temps és ideal!
Nyanyels: ja ho diuen que hem d'anar en compte amb l'alfàbrega...
Isabel: gracias guapa
Molts petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris!
esto tiene que estar de muerte, madre mía! adoro la fresa
ResponEliminaBaixo i em trobo un altre recepta, i bona, i es clar, algo tinc que opinar, no?? Que una de dolç no em sap molt, però aquesta la controlo! je He provat algo semblant, amb cindria, veig que algú t´ho a dit també, però no portava la broxeta....^.^ pendré nota! + muacks!
ResponElimina