En alguna ocasió ja us he parlat del Jari, un amic incondicional, el meu padrí de boda i, des de fa pocs dies, ja és oficialment el padrí del Boletet. Per fi el nostre petit príncep ja té els millors padrins del món: la Moni i el Jari. Serà perquè queda poc per la Mona? Doncs bé, el Jari i l’Yves intenten quedar un cop per setmana per dinar, i no sé per quina raó sempre acaben escollint el Bolet... Serà per tastar els meus experiments? Crec que ja us he comentat que l’Yves només té una hora per dinar, i sort que va en moto, perquè sinó no sé com s’ho faria. Els cops que queden s’han de fer alguna coseta ràpida, però a mi em sap greu, ja que quan la gent ve al Bolet m’agrada que mengin alguna cosa que no sigui una amanida, tot i que amb el Jari això és impossible! Crec que no he conegut mai a ningú que tingui tanta gana. Això sí, és tan alt que té espai de sobres per guardar reserves, sort que la Beti, la seva xicota, és primeta i no és una gran menjadora, sinó ja m’imagino les reserves que haurien de tenir al rebost de casa. Com que aquests dos noiets són uns grans improvisadors, cada setmana intenten canviar el dia que han de quedar, així que més d’un cop s’han trobat amb les reserves del Bolet als límits... Sempre els hi dic que m’avisin, però no em fan gaire cas. Però aquesta setmana ha estat diferent! L’Yves ja feia un parell de dies que em deia: “ja has pensat el menú que ens faràs?”. La veritat és que amb l’excusa del bloc aprofito cada moment que puc per cuinar i fer noves receptes, així que vaig pensar que unes cuixetes de pollastres cuinades al forn serien una bona opció. Aquest cop no us diré si ha quedat bo o no, perquè jo no l’he tastat, però feia una oloreta... Suposo que ells ja deixaran un comentari per donar la seva valoració!
Avui m'agradaria dedicar-li a la meva princesa aquesta recepta. Una senyoreta meravellosa que em té el cor robat i que justament avui fa 10 anys… Felicitats nina!!!!
Ingredients:
8 cuixetes de pollastre
8 làmines de bacó curat
200 g de bolets variats
50 g d’ametlla en làmines
100 ml de brou de pollastre
2 fulles de llorer
Oli d’oliva
Popurri de 5 pebres
Sal
8 làmines de bacó curat
200 g de bolets variats
50 g d’ametlla en làmines
100 ml de brou de pollastre
2 fulles de llorer
Oli d’oliva
Popurri de 5 pebres
Sal
Preparació:
Agafem les cuixes, les netegem i les salpebrem. A continuació les posem en una safata per anar al forn amb un bon raig d’oli d’oliva i les deixem durant 10 minuts a 200º. A continuació afegim el brou de pollastre i les fulles de llorer i ho deixem durant 25 minuts a 180º. Mentrestant agafem els bolets, els netegem, i els afegim a la paella per saltejar-los amb una mica d’all, tallat a trossets, i un bon raig d’oli d’oliva. Per últim, traiem del forn les cuixetes, les emboliquem amb les tires de bacó -ens podem ajudar amb un escuradents-, afegim els bolets i les làmines d’ametlla i deixem que s’acabi de coure. Recordeu que hem d’anar donant voltes a les cuixetes i banyar-les amb el caldo de tant en tant per evitar que ens quedin seques.
Agafem les cuixes, les netegem i les salpebrem. A continuació les posem en una safata per anar al forn amb un bon raig d’oli d’oliva i les deixem durant 10 minuts a 200º. A continuació afegim el brou de pollastre i les fulles de llorer i ho deixem durant 25 minuts a 180º. Mentrestant agafem els bolets, els netegem, i els afegim a la paella per saltejar-los amb una mica d’all, tallat a trossets, i un bon raig d’oli d’oliva. Per últim, traiem del forn les cuixetes, les emboliquem amb les tires de bacó -ens podem ajudar amb un escuradents-, afegim els bolets i les làmines d’ametlla i deixem que s’acabi de coure. Recordeu que hem d’anar donant voltes a les cuixetes i banyar-les amb el caldo de tant en tant per evitar que ens quedin seques.
M'encantaria venir a dinar amb vosaltres, quin aspecte que té això!!!
ResponEliminaSegur que els nois estaran encantats.
En petonàs maca!
Esther
http://comosiempremadreando.blogspot.com
Quan vulguis m'avises que vinc a dinar... encara que amb el que mengen aquests homes seria complicat que em quedés alguna coseta, no? Perquè mira que té bona pinta!! Visca els padrins!!
ResponEliminaI per molts anys a l'Aina (suposo que és ella, no? jijiji) ... la meva Aina també té 10 anys, i és com una neboda postissa! :P
Petonets guapíssima!
Sandra
Se ve muy rico! Que suerte tienen de venir a comer 1 vez por semana en tu casa... Tienen que disfrutar mucho!!
ResponEliminaBesos
Judith, éste pollo tiene un aspecto delicioso!!
ResponEliminaMuchas felicidades a tu princesa y un besito para las dos.
Bon dia!
ResponEliminaSegur que et va quedar fantàstic!!!! Jo també puc venir a dinar a casa teva, però per facilitar-te la cuina, puc venir cada dia !
La teva nina, és la filla de la Mònica?? Bueno és igual moltes felicitats!! Petonets
Judith, Judith, no vas bé. Si els prepares plats així de bons has begut oli. Àra ja no es conformaran en preparar-se ells una amanideta jejeje......
ResponEliminaJudith, qué pollo más estupendo.
ResponEliminaNada más verlo me he puesto a babear de hambre.
Te lo copio.
Besos
Es que pollastre i bolets es una combinació perfecte!!! I amb bacó curat ni et dic! Apetitós plat, com sempre fas! Petons guapa!
ResponEliminaAiiii que ve de gust un pollastret així, eh!!
ResponEliminaVinga, no et queixis, que encara que això et passa per mimar-los tant, ja et veig, encantada de la vida amb els piropillos que t'han de dir cada setmana jajaja.
I no m'estranya, amb la pintassa que fa aquest pollastre, amb les ametlletes, el bacon, els bolets.... deliciós!
Felicitats a la teva princeseta, estarà encantada que l'hagis dedicat la recepta!!
Petonetssss
Amb aquest plat el Jari no podia dir que no. Visca els padrins de l'Àitor, ja,ja,ja.
ResponEliminaI de la teva princeseta, què et puc dir??????? Que té molta sort de tenir una titi-padrineta tan fantàstica!
Fins després!;)
Una receta deliciosa Judith, me encanta la costumbre que tienen el Yves y el Jari, la verdad es que da gusto tener amigos de verdad......Teneis mucha suerte de tener tan buenos amigos..Muchas felicidades a tu princesa y a ti por esta entrada tan chula.....
ResponEliminaUn besazo
Juju,
ResponEliminaQue delicia se ya quedado lo pollo con setas. La receta se ve deliciosa : ) Felicidades pra la tua princesa, por los 10 anos.
Besitos
Estic segura que amb aquest pollastre es van llepar els dits!!! amb els rovellons ha de ser molt bó. ptons
ResponEliminaSe ve delicioso seguro que estaba de muete lenta que suerte tiene tu amigo Javi y su costillita de ir a comer a tu casa.
ResponEliminaLa coca divina como el bacalao en baranda y el bizcoxo de zanahoria y xocolate ummmmmmmmm babeando me marxo ,a ver si como ya po que despues de tanta cosa rica no aguanto mas jis..jis.
Bicos mil wap@s.
Mil besitos a tu princesa que tiene tu corazón!!!!
ResponEliminaY tu recetilla para tu amigo es estupenda...contigo tienen una buena comidita asegurada Juju!!!!
Feliz semana linda!!!!!
Ja tinc una recepta més per fer pollastre! és que sempre el faig igual, nena. I aquest sembla beeen bo i no gaire complicat ;)
ResponEliminaPetonarroooos!
¿10 añitos? ¿y con esa edad come este tipo de platos tan elavorados? ¡que buen comer que tiene esta niña! ¡se merece más de una felicitación! :)
ResponEliminaQuina bona pinta! El pollastre combina molt bé amb els bolets, segur que queda molt melós i suau.
ResponEliminaA la fotografia, fa venir molta gana, jeje, encara no he dinat i es nota, es nota xD.
Petonets!!
Esther: no pateixis! el próxim dia t'aviso! jijijiji
ResponEliminaSandra: són com llimes, però ja saps que sempre tens un plat al Bolet!!! i sí! és l'Aina! ;P
Valerie: además es súper sencillo!
CN: muchas gracias guapa
Eri: si portes el pa sí!!! i sí que és la filla de la Moni!!! la meva súper nebodeta!!!
Catieu: jajajajja, ja ho sé ja!
Anna: ya me dirás si te gusta
CT: síiiiiiii! els bolets són un bon complement!
Mónica: jijiji, la veritat es que són molt agraits!
Moni: visca!!!! són els millors del món!!!
María: los amigos se tienen que cuidar!! gracias guapa
Catarina: de primero o pollo e de sobremesa sufflé!!! ;P
Silvia: ho pots fer amb qualsevol bolet!!!
Nenalinda: jijiji, ya he visto que has pasado lista!!! gracias guapa
Juana: gracias guapa!!!
Sole: jijijiji! la princesa en realidad ya le gustaría a su madre que se comiera este pollo, pero si no hay ketchup es difícil!!! ;P
Nee: es molt dur visitar un bloc de cuina amb la panxa buida! jijijijiji
Petonets a tots i moltes gràcies pels vostres comentaris!
Els pits de pollastre embolicats amb bacó sempre m'han encantat però es que si es cuixeta... encara m'agrada més! delicioses! I amb els bolets deuen estar molt bones!!
ResponEliminaQue passis una feliç setmana! :)
Aquest plat va servir, si més no, per comunicar-li al padrí que era padrí; així que a la memòria quedarà. Tot i que com ell va dir: "Ja m'ho esperava que fos jo!" hahahaha.
ResponEliminaFelicitats a la Princess, que és tota una detectiu, amb molt d'enginy, i que llegeix molt per fer-se, dia a dia, més intel·ligent!
Aquest plat és de categoria! mira que jo avui he fet pollastre al forn, però res a veure!!
ResponEliminaPetonets boletaires!
Per molts anys Aina!!
Ui, quantes Aines que fan l'aniversari pel març... la meva neboda ba fer 11 anys el 26 de març i també es diu Aina :)
ResponEliminaSegur que aquest guisat va quedar sensacional!
¿cómo no va a ser amigo si le haces esos platos? Yo me pensaría si no es por el interés jajaj
ResponEliminaDi que sí guapa, que los amigos son muy importantes y hay que cuidarles bien. Y tú lo haces de maravilla, porque ese pollo tiene que estar bien rico.
Besos guapa
Deliciosa recepta amb una presentació impecable, els amics devien quedar contentntíssims i disposats a repettir quan ho diguis, qui no ho faria mab aquest palt.
ResponEliminapetons
Felicidades a la peque por el cumple y la mamá por tener el corazón robado y hacer una receta tan rica.
ResponEliminaUn besazo
Pues preciosa, tu pon la cena y yo llevo el postre chocolatoso...jejejeje :D
ResponEliminaTe ha quedado además de hermoso, seguro que lleno de saborcito!!
Un abrazo y bonita semana Neni. Beshiñosss
Crec que després d'això hi haurà un abans i un després....crec que a partir d'ara vendran a dinar dues vegades a la setmana...ja veuràs, ja veuràs...els mimes massa...o no..."Pitonisa" Paula dixit ;)))
ResponEliminaAh, per cert, demà toca recepta a l'altre bloc,oi??...ains, que serà, que serà...tic, tac, tic, tac....
te ves cocinando tan bien que la tendras mas veces.Buena receta
ResponEliminapeto
miquel
Hola Judith, guapa,
ResponEliminaQuina gràcia conèixer una mica més aquesta gran família d' "El món de Juju" :) Felicitats a la princesa i a la cuinera! Què diuen els xiquets del plat? Entre l'oloreta que comentes i la foto...Ho diu tot! Pa em faltaria per no deixar ni rastre,mmm! ;)
Petonets i feliç setmana,
Marina
Judith me encanta venir a tu blog, siempre es una sorpresa porque hasta que no llego y veo las fotos no se lo que me voy a encontrar,es por mi mal catalan,jaja
ResponEliminaMe ha encantado este plato y ademas con lo que me gustan las setas es como hecho para mi.
Felicidades a esa niña guapa.Besos Esther
Ese es el problema de que nos guste cocinar, todos esperan algo "distinto" cada vez. Pero con amigos la verdad es que se disfruta un montón!
ResponEliminaNo deben de haber dejado ni un poquito!
Cariños
Ostres que bo!! Aix cadia dia trobo més a faltar el forn! però me l'apunto a la memòria, i quan vagi a casa dels meus pares segur que cau! és que fa una bona pinta... va vaig a sopar, ara mateix em menjaria el món! Moltes felicitats a la princeseta! i també al nou padrí jeje :-)
ResponEliminaAnniki: gràcies guapa! igualment
ResponEliminaYves: jijiji, quin crack has escollit!
Albota: si et serbeix de consol no cuino sempre així ;P
Gemma: doncs no ho sé perquè no el vaig tastar...
Pilar: mira si quedo contento que ahora es el padrino del Boletet!!! jijijiji
Mai: de fet, dimecres torna...
Chelo: es mi sobrina guapa!!! ;)
Mayte: hecho!!!!! cuando quedams?
Miquel: moltes gràcies
Paula: jijijiji, i que veus? milions de galetes????? :P
Marina: doncs porta dues barres, que jo poso el pollastre
Esther: es más divertido, seguro!!! ;)
Erika no sobró ni una pequeña seta!
Bet: doncs a la llista de pendents!!! molts gràcies bonica
Petonets i molts gràcies pels vostres comentaris
Judith es una ricura y además súper bien presentado. Me imagino que esa princesa es tu hija, pues felicítala de tu amiga blogera
ResponEliminaBsos preciosa
Lástima que me pierdo cosas por no entenderlo todo!!
ResponEliminaMe ha encantado.
Besos
Hola Judith!! un dels meus plats favortis...M'encanta el pollastre i que dir dels bolets...........Yo l'hi posaria els pits que m'agraden més. Sensacional!!
ResponEliminaSort que faig les vostres visites quan ja he sopat perquè sinó...
ResponEliminaQuina pinta! Me l'apunto
Seguro que a tu amigo le ha encantado el plato que preparaste porque tiene muy buena pinta. Muchas felicidades a tu princesa por esos 10 añitos!!
ResponEliminabesitos
Es veu deliciós. No te l'han deixat tastar? El proper dia te'n guardes una miqueta per a tu.
ResponEliminaUna abraçada!
Saranno stati felici di pranzare con te, deliziosa ricetta
ResponEliminabaci ciao
Caram Judith com els cuides! segur que van disfrutar amb aquest pollastre.
ResponEliminaPetonets guapa!
Epa,
ResponEliminael pollastre boníssim, casi li robo a l'Yves un part del seu plat.
Ja espero amb ganes que tindrem demà per dinar.
Molts molts petons.
L'orgullós padrí del boletet!
Uauuuuu menuda pinta, me lo apunto
ResponEliminaQUE DELICIA DE FRANGO, É DAS MINHAS CARNES PREFERIDAS E ESTA RECEITA AGRADOU-ME BASTANTE.
ResponEliminaBJS
Maria: es mi sobrina!!! ;)
ResponEliminaIsabel: si necesitas ayuda me lo dices!
MJ: segur que està igual, o més bo!
PC: és un perill! i t'ho dic per experiència
Dadá: estaban encantados con esta comida
Nyanyels: pobrets, es que tenen molta gana! jijiji
Stefania: grazie bella
Elisabet: m'encanta cuinar pels altres!
Jari: jijijiji!
Laura: gracias guapa
Sao: beijinhos
Petonets i gràcies pels vostres comentaris