>

dimarts, 9 de novembre del 2010

Muffins salats

El bloc és una bona excusa per provar noves receptes. Com ja vaig comentar en una entrada anterior, la blocosfera gastronòmica està plena de receptes de Muffins de tot tipus; així que un dia xafardejant blocs vaig descobrir una proposta molt interessant: Muffins salats. Aleshores em vaig dir, per què no provar-ho? I el resultat va ser molt bo. A més, crec que és una recepta amb molt de joc, es pot anar variant els ingredients i és una bona opció com a aperitiu o per acompanyar algun plat on hem de sucar! I es guarden ben tendres durant un parell o tres de dies.


Ingredients:

1 iogurt natural
375 g de farina
65 ml d'oli d'oliva
65 g formatge parmesà
1 sobre llevat Royal
1 cullera de postre de sal
8 fulles d'alfàbrega
10 tomàquets cherry
Sèsam
3 Ous


Preparació:

Escalfarem el forn prèviament a 180º. Posarem els ous, la farina, la sal, el formatge parmesà ratllat, el llevat i l'oli en un bol i ho barrejarem fins que ens quedi sense cap tipus de grumoll. Seguidament tallarem els tomàquets a daus petits i ho afegirem a la barreja anterior, juntament amb l'alfàbrega prèviament tallada a tiretes petites. Ho deixarem reposar uns minuts i ho posarem en motllos individuals. Els omplirem 3/4. Per finalitzar els empolvorarem amb una mica de parmesà i un polsim de sèsam. Quan els tinguem preparats els posarem al forn entre 25 i 30 minuts.





8 comentaris:

  1. A les cinc poso a l?Alba a treballar jejeje

    ResponElimina
  2. Sempre penso que he de fer muffins salats, no n´he fet mai i han de ser ben bons, la teva foto és meravellosa!! petonets

    ResponElimina
  3. Hola Judith!

    He descobert la teva cuina a través d'altres blocs. Si no t'importa, m'hi quedo! :)

    JO també he vist en vàries ocasions les muffins salades i tot i que sempre penso que han d'estar molt bones, no em llenço a fer-les mai... Les teves t'han quedat estupendes!

    ResponElimina
  4. se ven super ricos. Me encantan los miffins salados. bss.

    ResponElimina
  5. Moni: els has de provar! ummmm
    VF: l'Alba segur que li surten molt bons
    Mª J: gràcies pels comentari, prova'ls de fer!
    Alba: encantada de tenir-te per aquí! petonets
    Luisa: muchas gracias seguro que repito! estan buenísimos.

    ResponElimina
  6. Los cake salados me encantan y lo scupcakes me parecen una propuesta estupenda. La idea del sésamo por encima me a encantado.
    Tienen un aspecto fabuloso
    Un beso

    ResponElimina
  7. No era gens partidari dels muffins salats, però després de provar-los... canvio d'opinió!

    ResponElimina