La magrana és un fruit que, fins fa ben poc, no atreia per res la meva atenció. Però l'any passat vaig llegir que, segons el Feng Shui, és un símbol que representa la fertilitat (la traducció al llatí és fruit de múltiples llavors). Doncs bé, a casa dels meus sogres, entre d'altres arbres fruiters, tenen un magraner. Com que l'any passat vam decidir ser pares vaig introduir a la decoració de casa alguns elements que simbolitzaven la fertilitat, com per exemple les orquídies, una flor que personalment m'agrada molt, plantes de color vermell… i, com no, magranes; que em donava la Loles recent collides de l'arbre. Potser va ser només bona sort, però sempre que necessito bona sort reviso el plànol de casa segons el Feng shui -per si de cas, quan vaig dissenyar el nostre pis, vaig fer un estudi-. El que sí puc dir és que ara tenim un nen preciós i un nou aliment que ja forma part de la nostra dieta de tardor.
Ingredients:
Ruca
Pernil d'ànec
Formatge brie
Nous
1/2 magrana
Vinagre de Mòdena caramel·litzat
Oli d'oliva
Preparació:
En un plat, afegirem la ruca prèviament rentada, a continuació posarem el formatge brie tallat trossos petits, les nous i les grans de les magranes, ho barrejarem tot i afegirem un rajolí d'oli d'oliva i vinagre de Mòdena. Per finalitzar afegirem els talls de pernil d'ànec.
Ummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
ResponEliminaRecordo que les magranes m'agradaven de petita però vaig deixar de menjar-ne. No sé perquè.
Les magranes m'encanten; tan de postres com així... mmmm!
ResponEliminate ha quedado estupenda esta ensalada. Bss.
ResponEliminaMagnífica receta, estos platos son ideales para disfrutar en cualquier comida.
ResponEliminaBesotes
Una receta riquísima, me gusta.
ResponEliminasaludos (dadá flavors)
Me ha encantado esta ensalada, la granada es uno de los frutos de otoño que mas me gusta, y en ensaladas queda estupenda, la mezcla de estos ingrediente es un exito seguro.
ResponEliminaPor cierto no sabia lo que significa, y me alegro que a vosotros os trajera suerte.
Besos
aix no m'havien aparegut les teves noves entrades! Què bona aquesta amanida Ju! m'encanten i amb el toc dolç de la magrana queden boníssimes.
ResponEliminaPetons!
Moni: doncs jo no recordo haver-ne menjat! 8(
ResponEliminaYves: haurem de probar un postre ara
Luisa, Trotamundos i Dadá: gracias a todas!
Ana: cada día aprendemos cosas nuevas! 8)
Ana: ups! espero que t'hagin agradat!