>

divendres, 15 d’octubre del 2010

Mousse d'albergínia

Com ja he comentat en alguna altra entrada, a casa ens agrada fer molts sopars; així que molt sovint tenim convidats. Per això sempre intento fer plats nous, encara que  alguna vegada hem de repetir, ja que la imaginació a vegades falla. La mousse d'albergínia és un plat ben senzill, que serveix d'aperitiu. És una recepta que combina amb molts menjars, i si teniu convidats "perepunyetes" és un plat bastant neutre. També queda molt bé si l'acompanyeu d'un bon humus, però aquesta recepta ja la farem un altre dia, que avui no tenim cigrons!


Ingredients:

1 albergínia
1 iogurt grec
1/2 gra d'all
1/2 llimona
Sal
Oli d'oliva
Nachos


Preparació:

Primer de tot, escalivarem l'albergínia; en aquest cas jo ho he fet al microones (15 minuts a 800W). La deixarem reposar durant 1 hora perquè reposi. A continuació, en un pot, afegirem el iogurt grec, la carn de l'albergínia, la 1/2 dent d'all, el suc de la 1/2 llimona, una mica de sal i un rajolí d'oli d'oliva. Ho passarem tot pel minipimer. Ho deixarem a la nevera durant 1 hora i ja estarà llest per menjar. A nosaltres ens agrada molt acompanyar-ho amb uns nachos, encara que ho podeu fer amb pa de pita o, fins i tot, amb una bona llesca de pa torrat!




8 comentaris:

  1. Quina competició entre germanes jejeje, em teniu amb el cor en un puny, crec que supereu la trama "belen esteban" jejeje
    petonets

    ResponElimina
  2. Ya solo el nombre de la receta me encanta. La foto me ha encandilado pero seguro que lo mejor de todo es el tremendo sabor. DELICIOSO.

    Besos.

    ResponElimina
  3. mmmm he de probar esto, tiene que estar delicioso. un beso

    ResponElimina