>

dijous, 14 d’octubre del 2010

Amanida de brots

Avui en dia, qui no és membre d'una xarxa social? Facebook, twiter, blocs… Al principi jo era una persona una mica contrària, tot s'ha de dir; però ara puc afirmar que estic ben enganxada. Molta gent és detractora d'aquest tipus de xarxa, ja que consideren que poden violar la seva privacitat; però d'altres, com nosaltres, creiem que és una eina més de connexió amb el món. Doncs bé, gràcies al facebook hem conegut a una nova amiga -que a més dóna la casualitat que té una botiga, a la qual us recomano que hi aneu! Es diu Vom Fass i està a la Gran Via de Barcelona, entre Passeig de Gràcia i Pau Clarís, és una botiga de délicatesse líquids, encara que poc a poc van introduint nous productes com algues, sals aromatitzades, foie, etc.- ella en realitat era amiga d'un amic nostre, però coses del facebook ha acabat sent una bona amiga! I una gran troballa, ja que els productes que venen son boníssims! Així doncs, puc dir que sense el facebook aquesta amanida no seria el mateix...


Ingredients:

Brots: Lollo vermell, Tatsoi, Rúcula, Red Chard
Taronja
Formatge de cabra
Pinyons
Panses
Vinagre balsàmic de mango
Oli d'oliva


Preparació:

En un plat, afegirem els brots prèviament rentats, a continuació posarem el formatge de cabra tallat a daus, els pinyons i les panses, ho barrejarem tot i afegirem un rajolí de vinagre balsàmic de mango i oli.




6 comentaris:

  1. T'has guanyat una mostassa de gra feta amb vinagre balsàmic de calamansi...

    :D
    Petonss!!!

    ResponElimina
  2. Moni: com que ens falta temps...
    Vom Fass: a si??? que be!!!! més productes per probar!!!!

    ResponElimina
  3. Tomo buena nota de la tienda que nos recomiendas y de esta riquísima receta.

    Besos.

    ResponElimina
  4. Petardis, quan anem a Vom Fass?? he de probar aquestes cosetes tan bones!!!

    ResponElimina
  5. Silvia: seguro que te gusta!
    Tania: dime el día y te acompaño encantada!

    ResponElimina