Avui en dia, qui no és membre d'una xarxa social? Facebook, twiter, blocs… Al principi jo era una persona una mica contrària, tot s'ha de dir; però ara puc afirmar que estic ben enganxada. Molta gent és detractora d'aquest tipus de xarxa, ja que consideren que poden violar la seva privacitat; però d'altres, com nosaltres, creiem que és una eina més de connexió amb el món. Doncs bé, gràcies al facebook hem conegut a una nova amiga -que a més dóna la casualitat que té una botiga, a la qual us recomano que hi aneu! Es diu Vom Fass i està a la Gran Via de Barcelona, entre Passeig de Gràcia i Pau Clarís, és una botiga de délicatesse líquids, encara que poc a poc van introduint nous productes com algues, sals aromatitzades, foie, etc.- ella en realitat era amiga d'un amic nostre, però coses del facebook ha acabat sent una bona amiga! I una gran troballa, ja que els productes que venen son boníssims! Així doncs, puc dir que sense el facebook aquesta amanida no seria el mateix...
Ingredients:
Brots: Lollo vermell, Tatsoi, Rúcula, Red Chard
Taronja
Formatge de cabra
Pinyons
Panses
Vinagre balsàmic de mango
Oli d'oliva
Preparació:
En un plat, afegirem els brots prèviament rentats, a continuació posarem el formatge de cabra tallat a daus, els pinyons i les panses, ho barrejarem tot i afegirem un rajolí de vinagre balsàmic de mango i oli.
Ummmmmmmmmmm.Ràpid i boníssim:perfecte!
ResponEliminaT'has guanyat una mostassa de gra feta amb vinagre balsàmic de calamansi...
ResponElimina:D
Petonss!!!
Moni: com que ens falta temps...
ResponEliminaVom Fass: a si??? que be!!!! més productes per probar!!!!
Tomo buena nota de la tienda que nos recomiendas y de esta riquísima receta.
ResponEliminaBesos.
Petardis, quan anem a Vom Fass?? he de probar aquestes cosetes tan bones!!!
ResponEliminaSilvia: seguro que te gusta!
ResponEliminaTania: dime el día y te acompaño encantada!