>

divendres, 22 d’octubre del 2010

Cake de plàtan i nous

Hi havia una vegada, en el món dels bolets, un barrufet que cada matí preparava l'esmorzar a la seva enamorada; així, quan la barrufeta es llevava per anar a treballar, sempre es trobava la taula parada i un bon somriure per desitjar-li bon dia. Si era dissabte, tenia la sort de trobar-se croissants de xocolata i crema, recent portats del forn. Doncs bé, la barrufeta es va quedar embarassada i el barrufet la va seguir mimant com sempre. Van passar 9 mesos (ni un dia més) i el petit barrufet va néixer! El Bolet es va omplir de noves rialles. Un bon dia, la barrufeta va pensar que estaria bé compensar al barrufet per tants bons dies que li havia desitjat, així que va pensar que la millor forma d'agrair-li era fent un bon cake de plàtan i nous…


Ingredients:

1 Iogurt natural
3 Mides* de farina
2 Mides* de sucre
1/2 Mida* d'oli oliva
3 Ous
1 Sobre llevat Royal
2 Plàtans mitjans
1 Grapat de nous
Anís

* Les mides es fan amb l'envàs buit del iogurt.


Preparació:

Escalfarem el forn prèviament a 180º. Posarem els ous, la farina, el sucre, el llevat i l'oli en un bol i els barrejarem fins que ens quedi sense cap tipus de grumoll. Seguidament, tallarem els plàtans i les nous a daus petits i ho afegirem a la barreja anterior, juntament amb un bon rajolí d'anís. Ho deixarem reposar uns minuts i ho posarem al forn durant 40 minuts.




6 comentaris:

  1. La recepta boníssima però el millor és el boletet tan preciós que teniu!

    ResponElimina
  2. Aquest cake està boníssim!!!! Com a mi m'agrada, molt esponjós! hmmmmmm

    ResponElimina
  3. Moni: si que és maco si!
    Yves: quin esmorzar, eh?
    Luisa: gracias! el gusto tambien era estupendo. Besos

    ResponElimina
  4. T'ha quedat meravellós!! té un aspecte de fàbula!!! una bona compensació!!
    Petons

    ResponElimina
  5. Judith, quina gràcia el barrufet. És un secret però jo en tinc més de 100!
    Una abraçada, segueixo mirant!

    ResponElimina