“Parabéns a vocè, nesta data querida, muitas felicidades, muitos anos de vida. Hoje é dia de festa, cantam as nossas almas, para a minina Catarina, uma salva de palmas...”
Aquesta és la cançó que d’aquí a unes hores, si tot surt bé, li cantarem a la nostra estimada fillola, la Catarina.
Quan us vaig presentar la recepta del magret d’ànec amb reducció d’Oporto us explicava que tinc la immensa sort de ser padrina per partida doble! Doncs bé, seguint amb les celebracions especials d’aquest més, avui li toca a la nostra minina. Avui fa dos anys que aquesta nena riallera, simpàtica, amant de les cuinetes i divertida companya de joc del Boletet va néixer. El 9 del 9 del 2009 va decidir que era moment de conèixer món i tot feia indicar que seria una nena molt i molt especial. La distància no permet que la puguem veure tant com ens agradaria, i exercir de bons padrins -l’Aina ho té més fàcil!-, però intentem fer-ho el millor que podem. Gràcies a les noves tecnologies sembla que les distàncies són més curtes, i també gràcies a la meva estimada Inês, la seva súperfashion mami -una persona molt i molt especial per a mi- que no para d'enviar-nos fotos i vídeos perquè no ens perdem cap detall.
Al Bolet ja ho tenim tot preparat per quan pleguem de treballar: anirem a buscar l’avió que ens portarà a retrobar-nos amb els nostres amics en un dia tan especial com avui, ja estem desitjant poder-li cantar la cançó en persona -és tradició que la cantem l’Yves i jo, cada cop que els nostres amics fan anys!!!- i sobretot omplir-la de petonets -ja sabeu que ens agrada molt de donar-ne, i rebre'n-.
La recepta d'avui és ideal pels amants dels pastissos de formatge que no volen tardar més de 10 minuts en preparar-lo! És una recepta que he tret del llibre "Todo sobre el queso", de la Fiona Beckett, i que he adaptat als nostres gustos, ja que la recepta original portava lemon curd i les galetes s'havien de coure al forn.
Si voleu veure una altra versió d'un pastís de mores i formatge no us perdeu l'entrada de la Moni -coses de Llàbiro- d'avui, és boníssima.
Espero que gaudiu del cap de setmana! Us espero la propera setmana...
Ingredients per a 4 persones:
6 galetes tipus digestive
250 g de formatge mascarpone
1 c/s de sucre
200 g de mores
Llet semidesnatada
Mel de taronger
2 llimes
Mel
Preparació:
En un recipient posem el formatge mascarpone, el sucre, el suc d'una llima, un rajolí de llet -perquè ens quedi més cremós- i ho barregem fins obtenir una crema fina. A continuació ratllem la pell de les dues llimes i ho incorporem a la crema. Als gots que ho vulguem servir, repartim les mores, posem la crema de formatge i amb un film transparent ho tapem i ho deixem refredar a la nevera durant una hora com a mínim. Per la presentació final esmicolem les galetes tipus digestive, les posem per sobre i les acabem banyant amb una miqueta de mel. És important que aquest pas el feu just abans de servir, ja que sinó les galetes estarien toves en comptes de cruixents.
Ooooh, quina entrada més bonica!! La meva padrina no exerceix com a tal, puc demanar-te com a padrina? Porfa, porfa, porfa?! jajaja
ResponEliminaM'encanten aquests gotets, són genials i boníssims!
Visca les mores i les germanes més xules de la gastroesfera!!
Que passis un cap de setmana genial preciosa, i moltes felicitats a la petita!
Petonets
Sandra
Hola nena!!!
ResponEliminaQué pasteles tan ricos, qué ganas de andar por aquí de nuevo!!
Besinos!
Parabens Catarina!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaLes teves filloles tenen moltíssima sort amb la padrineta que tenen!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaFelicitats a la Caterina i la propera vegada anem juntes a collir mores amb els nostres súper mini ajudants!
Molts petonets.
Aquesta versió tampoc està gens malament!!! com li dic a la Moni....les mores i el formatge fan molt bona parella!!!!Muaks i bon CDS
ResponEliminaUna pinta boníssima, i a més, uns gots preciosos!
ResponEliminaAixo m'ho tinc que preparar... Un visca per els postres de cullera...
ResponEliminaI els gots són molt macos.
Petons i bon cap de setmana per a tu tambe
Me gusta el montaje..... el mundo alreves.
ResponEliminaBesos y buen finde.
Doncs, si que fàcil, i quina presentació més bona!!
ResponEliminaQue vagi bé el viatge!!
Petons
Hola guapa, ya estamos de vuelta, y esto es una perdicionnnnnn
ResponEliminaUn besete
Ens ho poseu difícil avui la Moni i tú ehhh, no sabría amb quin quedarme... de primer un i de segon l'altre, i arreglats!!!
ResponEliminaM'encanten les versions individuals.
Petonets i bon cap de setmana pels membres del Bolet!
Quina delicia nena, aquests gotets m'encanten, i ara que les mores són tan bones.... ohohoh la penso preparar avui mateix! sóc una incondicional dels postres amb formatge ;)
ResponEliminaQue tingueu bon viatge i a disfrutar de la vostra fillola :)
nyam! i quins gotets mes xulos! bon cap de setmana!
ResponEliminaRedéu, això ha d'estar ben bo!
ResponEliminaPer cert, quina sort tenir-te de padrina, tu! jejejeje
Salut! :-)
Judith, qué fácil y qué rapidito y qué resultado tan fantástico, me ha encantado.
ResponEliminaDisfruta del finde, guapa
muy chulo asi en copa y facil y muy bueno seguro,me gusta hoy las dos hermanas de moras je,je
ResponEliminabon cap de setmana
peto
M'agrada l'entrada,m'agrada el postre i m'agraden els gots!!
ResponEliminaBon viatge i bon cap de setmana.
Petonets.
Doncs encara ens creuerem avui a l'aeroport, jajaja,jo també hi he d'anar, però per motius diferents, jeje.
ResponEliminaEl pastís, té una pinta genial, m'agrada molt com l'has presentat, i de gust segur que està boníssim les mores i el formatge formen una combinació deliciosa, una aposta segura.
Molts petonets!!
Los postres en vaso quedan fenomenal y son fáciles de hacer. Tus vasitos son preciosos!!!. Besos
ResponEliminaY venga excesos!!!, ¿es que a tí no te sobra un gramo después de las vacaciones?
ResponEliminaEse postre me parece irresistible
que paseis muy buen fin de semana
Besos
ha de estar boníssim!! i amb aquesta presentació es fa irresistible....!!!
ResponEliminabon cap de setmana i que vagi bé la celebració**
Mmmm boníssim Judith! els de formatge m'encanten tmb, m'agrada perquè no necessita forn, així que me l'apunto per quan estigui a barcelona!! petonets guapa!
ResponEliminaQuina meravella! i tan fàcil! no teniu un raconet a la maleta?? sóc petita!
ResponEliminaMe encantan este tipo de postres, yo hago uno muy similar con yogurt griego y berries queda buenísimo.
ResponEliminaBss
Tita
Hola maja! Que disfrutéis muchísimo de esa fiesta de cumpleaños. Qué suerte tiene la peque de teneros a vosotros cantándole esa canción.
ResponEliminaLa receta me encanta: ¡¡¡fácil, rápida y deliciosa!!!.
Petonets
Moltes felicitats a la Catarina! Que passeu un felicissim cap de setmana... mentres tant, me'n vaig a comprar mascarpone perque de mores en tinc un munt ;-)
ResponEliminaAh! I els gots son preciosos!!!
Un petonet
Sònia
Felicitats a la Caterina!!! Quina padrina li ha tocat!!!
ResponEliminaUna recepta fàcil i que té una pinta deliciosa, guardada queda.
Bon cap de setmana guapa!!!
Judith, que original presentación del pastel invertido, me encanta con las moras !!! tiene que estar riquísimo, lo probaré sin duda! besos guapa
ResponElimina¡cuantas niñas cumpliendo natalicios por estas fechas, jeje! ¡feliz cumple a Catarina y feliz fin de semana para vos!
ResponEliminaoh !!!!
ResponEliminaJudith mi niña guapa que entrañable lo haces todo.Este postre tiene que gustarme muchísimo soy una apasionada de las tartas de queso.
ResponEliminaBsos
Nena!!!! la barreja mascarpone mores és molt potent, m'encanta.
ResponEliminaPetonets i que passis un cap de setmana genia!!!!
Que suerte tiene esa nenita de tener esta supermadrina, tan risueña, amable y buena cocinera, me encanta tus vasitos es una forma original de tomar tarta de queso sin ser tarta de queso.
ResponEliminamuy bueno Judith
besitos Esther
Ja pot estar invertit o del dret, el fet és que ha d'estar impresionant!! me l'apunto ara mateix, a veure si faig una excursió a la muntanya!! jaja petons i bon cap de setmana!
ResponEliminaHa d`' estar deliciós...Bon viatge
ResponEliminaM'encanten les presentacions en gotet i aquesta combinació ha de quedar boníssima. Amb la mateixa idea vaig fer un cheesecake amb maduixes que quedava molt bo.
ResponEliminaI quina casualitat amb la Mònica, je je je...
rápido, rico y fácil, la verdad es que no hay excusa para no hacerlo ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.cultura-libre.net
Juju,
ResponEliminaSe an quedado con un aspecto delicioso... Los vi en lo blog de Monica ayora : ) Que maravilha que se ven los tuyos. Me ya gustado mucho.
Besitos y bueno fin de semana.
QUE DELICIA DE SOBREMESA. ADORO AMORAS.
ResponEliminaFICOU PERFEITO.
BOM FIM DE SEMANA
BJS
Judith, una presentación fantástica y con lo que me gustan a mí las moras y el queso, de lujo, vamos. Un abrazo. Alicia.
ResponEliminaAcabo de ver la "otra versión" y es que las moras son tan fantásticas. Que van con todo. Me encantan las dos. Un beso
ResponEliminaUna altra deliciosa recepta de pastís de formatge amb mores. Té molt bona pinta i així en gots queda molt ben presentat. Quina casualitat...
ResponEliminaFelicitats a la fillola!!!
Petons i que us vagi molt bé el viatge
Delicios!!!
ResponEliminaTinc els gots iguals.
Petosn maca.
Deliciosos muy linda versión me encantaron,abrazos grandes.
ResponEliminaAquesta vegada arribo ben tard a comentar... :SS
ResponEliminaLa Catarina té els millors padrins que podria tenir!! Segur que ja us l'heu menjada a petons!!
M'encanten els pastissos de formatge, m'encanten les mores, o sigui que m'encanta la proposta d'avui. I els tassonets (aquí no bevem en gots, utilitzam tassons!!) també m'encanten!! Mmmm...he estat molt repetitiva???
Petonets guapa!!
Me parece una receta espectacular, deliciosa, apetecible, de mirame y comeme y sobre todo si es rápida mejor, muy buena esta versión, besos.
ResponEliminaAy que soy amante de las tartas de queso, y esta versión me ha encantao! Me voy también a ver la de la Moni! Espero que hayan disfrutado del cumple de tu ahijada!
ResponEliminaFeliz semana guapa!
M'encanta la idea de que sigui tan ràpid de fer. Com sempre, prenc nota, mestra.
ResponEliminaPetons,
Esther
Quina sort tenir-te com a padrina, les teves filloles deues estar molt contentes. Felicitats!!! Aquest estiu he practicat molt els gots amb fruita, iogurt i galetes i m'han fet pensar amb aquest pastís teu tan bo i refrescant. Enhorabona!
ResponEliminaqué suerte tienen tus ahijadas ¡una madrina que ejerce!!se nota que las adoras! me encanta la receta que nos dejas, aunqeu este año salí a coger moras con muy poco éxito...
ResponEliminaJuju!!!!, gracias por tu visita al blog de salsas mi linda!!!!!
ResponEliminavengo con otro perfil, pero me gusta taaanto este pastel que me lo llevo a la cocina de babel!!! JIJIJ!!!!
espero que no se entere mi socio!!!:)
besitos linda!!!!!
Hola Judith, bonica!
ResponEliminaQuina entrada més emotiva :) Espero que aquest findeaniversari hagi estat fantàstic, per molts anys Catarina! Quin luxe de padrina! ;)
Gràcies per compartir aquests gotets, quina monada! Els faré perquè sóc fan del mascarpone, el mató, els iogurts grecs...
Petons i feliç setmana,
Marina
Hola Judith!!!! muchísimas gracias por el comentario que me has dejado en el blog!!!
ResponEliminaYa he visto a mis socia por ahí arriba! jejej!!! másss majaaaa!!!
Con tu permiso por aquí me quedo de seguidor para admirar todos tus platos!! tus platos y tus vasos... porque madre míaaaa que pintaza que tienen estos!!! me encanta todo lo que llevan!!!!
Muchísimas gracias de nuevo y te sigo desde YA!!!
:))
Vengo de ver a Moni y no podía ponerme en marcha sin pasar a verte, que delicia nos traeis las dos, aunque las otras recetas que me he perdido son ñam ñam ¿porque te lias a publicar mientras estoy de vacaciones??? ¿lo pasasteis bien en Oporto? ¡seguro que si! me acordé de ti.
ResponEliminaUn besote
Apa!! quins gotets més bons i quina entrada més bonica. No se si ja heu arribat, si és així espero que hagueu passat uns dies fantàstics i hagueu pogut cantar i fer petons a la vostra fillola!
ResponEliminaMolts petonets guapos!
Pues a menudas horas llego yo, ya habrás ido y vuelto a casa! Que pronto pasa la vida.. cuidad a esos peques como lo estais haciendo, es la satifacción que nos queda verdad? De 'esas cositas' con moras ni hablar por ahora... ya volveré a por la receta cuando a acabe con mi dieta! Besos
ResponEliminaHola Judith! Aquests mesos d'estiu que no he passat pels blocs, de segur que heu publicat coses boníssimes. A veure si tinc un momentet i me les mire. La recepta d'avui m'encanta, és bona, ràpida de fer i ben presentada. Espere que ho hages passat bé en Portugal. Besets.
ResponEliminaMuy rico, me encanta!!! Y los vasitos, una monada, por dios!!!
ResponEliminaBesos.
Adoro las moras! Lástima que no las encuentro a menudo. Un postre buenísimo! Muacks
ResponEliminaY en vasito, me gusta! y el mascarpone, madre mia que rico!
ResponEliminaYo también soy madrina por partida doble. No hay nada más lindo que los ahijados, ya que con ellos podemos dar rienda suelta a toda nuestra "malcrianza" y disfrutarlos un montón , ya que es un plus que nos da la vida.
ResponEliminaCariños
Ju quina bona pinta! i en aquests gotets queda genial aquest pastís invertit,
ResponEliminaTinc pendent una recepta molt similar ;)
ja la veuràs!
Suposso que debeu estar de viatge, no has tornat a publicar.
Molts petons guapa!
Hola guapísima, només llegint el post em donen ganes de marxar a cantar jo també. Que tingueu bon viatge, esteu que no pareu. I el pastís per que parlar, una presentació de luxe.
ResponEliminaVaig volant a veure que a fet la Moni.
Un petonet
Sandra: m’encantaria ser la teva padrina! ;)
ResponEliminaIsabel: bienvenida guapa!
Yves: vas cantar molt bé la cançó! Ella va estar feliç
Moni: més sort tinc jo de tenir-les!!!
Silvia: sí, combinen molt bé
Cinta: gràcies bonica
Neus: la veritat es que amb aquest tipus de presentació pots fer unes postres amb 5 minuts!
Rosaleda: y además más fàcil y sin horno
Roser: gràcies bonica
Laura: bienvenida!!!
Ribereña: sí, els vasets ens donen la possibilitat de fer porcions individuals presentades amb glamour! ,)
ADF: l’has fet al final? Què et sembla?
Massitet: de moment estan molt contentes les meves filloles!
Isabel: creo que no puede ser más sencillo
Miquel: ha estat casualitat! No ho haviem xerrat abans de publicar! Jijijiji
Gemma: gràcies bonica
Nee: al final no ens vam veure, o si?
Anna: sí, podemos hacer un montón de recetas intercambiando productos
Pilar: la verdad es que sólo he engordado 500gr! ;) pero es que no paro...
Lídia: si ho fas ja m’ho diràs!
Bet: a més, pots utilitzar la fruita de temporada!
Albota: aix, si ho hagués llegit abans et portavem!!!
Tita: sí, sí, con yogurt queda buenísimo!
Zaida: gracias guapa, sólo te falta añadir que es barata! ;)
Sònia: ara ja no tens excusa per no emprar les mores!!!!
Catieu: la pot fer l’Annie! Segur que li agrada
Eva: ya me contaràs
Sole: si, y aún quedan més! Y para ti la más importante!!!
Frederique: ;)
Maria: pues si te gustan las tartas de queso te encantarà este postre!
Artemisa’s: a nosaltres també
Esther: es una receta ideal para cuando queremos quedar bien y no tenemos tiempo
Roser: has anat a collir mores?
Cristina: gràcies bonica
Gemma: sí. Aquest tipus de postres accepten qualsevol fruita. Així el podem menjar durant tpt l’any.
Paula: pues no! No hay excusa
Catarina-Sâo: muito obrigada
Alicia: muchas gracias. Ahora es buen tiempo de moras!!! Aprovecha
Susan: sí, son muy fáciles de combinar
Carme: aquesta versió a més de ser senzilla i econòmica és molt fàcil de fer! A tenir en compte ,)
Margot: jijiji, això es el que té anar al Zara Home
Rosita: gracias
Paula: no pateixis sol, tu sempre ets benvinguda!!! I sí, ens la vemmenjar a petonets! És una monada de nena
Tere: vaya! Cuantos piropos niña!
Rosilet: entonces la tienes que hacer
Esther: jajajajaj, mestra? Exagerada
Cristina: i la padrina més! Doncs ara canvia el iogurt per formatge cremós, ja em diràs
Antonia: sí, me encanta ser madrina!
Juana: sólo faltaría guapa! El día 19 estaré viendo vuestras salsas
Marina: va ser fantàstic. La nena és un solet, i estava feliç de ser la protagonista! Els pots fer amb qualsevol producte! Són molt versàtils
Tito: gracias a ti por la visita. Bienvenido
Heva: aix niña, si es que no puedo estar quieta! Jijiji. Fue un fin de semana genial!
Alba: sí sí, vam cantar-li, i no ho deuriem fer del tot malament!!!! ;) estava feliç
Salomé: jjaajajaj, pues sí, ya estoy de vuelta, pero la receta sigue aquí!
Asela: les vacances estan per desconectar! Benvinguda
Elena: gracias
Lydia: fuimos al bosque a buscarlas. Nunca las compramos
Chelo: ;)
Erika: sí, a los hijos los educamos, pero a los ahijados ya es otra cosa!!!! ;P
Ana: segur que està boníssima la teva versió. Aquesta setmana he canviat els dies de publicació per temes logístocs
MªJ: el proper any també vens! ;)
Molts petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris