El mes de setembre és un mes molt especial. Hi ha moltes coses bones a celebrar, i alguna que és millor no recordar... A mesura que passa el temps els dies es van omplint amb anotacions a l’agenda, i és que aquesta cada cop té més cosetes: aniversaris de grans i de petits, d’amor i de mancances, i sobretot de fer anys, però poc a poc ho anireu descobrint.
Avui és un d’aquests dies on hi ha alguna coseta a celebrar; i no és que sigui dia 7 - m’encanta aquest número-. Sinó que avui una persona molt i molt especial fa anys. L’Anna és una persona riallera, estrovertida, noble, creativa i un munt d’adjectius que no pararia d’enumerar, però per sobre de tot és una bona amiga amb la qual em passaria hores i hores xerrant. Ens coneixem des de que som petites, tot gràcies a les llargues temporades que vam passar al poble on gaudíem dels jocs, de les excursions amb bicicleta i, sobretot, de les nostres paradetes a Sant Antoni amb productes fets amb fang i plastilina! Que només abandonàvem a l’hora de berenar.
L’amor ha volgut que aquesta jove i inquieta dissenyadora gràfica s’anés a viure a Cadaqués, un poblet meravellós de la Costa Brava que, pels que no hagueu estat mai, us animo a que visiteu. Aquest estiu la seva vena més creativa ha fet que l’Anna engegui el seu propi negoci. Es tracta d’ una petita botiga al centre històric d’aquest poble, on hi podreu trobar samarretes, tovalloles i xancles que ella mateixa ha dissenyat; i algun que altre complement –una temptació per a qualsevol dona- de joves dissenyadors. Us deixo l’enllaç de Onegraphicgirl, el seu petit somni fet realitat.
Des d’aquí m’agradaria desitjar-li que avui -i sempre- sigui molt feliç i segueixi somniant com fins ara. I sobretot que es prepari perquè queda molt i molt poquet perquè la família Bolet l’omplim de petons! De moment t’hauràs de conformar amb aquests estels de xocolata virtuals, però ja pots comptar que alguna cosa dolça et caurà... Moltíssimes felicitats! Ens veiem aviat...
La recepta d’avui és fruit de la casualitat, i és que la meva vena més galetaire volia experimentar amb unes cookies de xocolata, però no sé que vaig fer que més que cookies són uns pastissets molt i molt llaminers. El seu interior esponjós és més semblant a un cake que no pas una galeta, però no patiu que seguiré practicant...
Ingredients:
100 g de farina integral
100 g de farina de rebosteria
80 g de margarina vegetal
40 g de sucre morè
40 g de sucre normal50 g de perletes de xocolata
30 g de quicos
1 c/c de llevat
1/2 c/c de sal
1 c/c de bicarbonat
Sucre glaç
1 ou
Rom
Llet
100 g de farina de rebosteria
80 g de margarina vegetal
40 g de sucre morè
40 g de sucre normal50 g de perletes de xocolata
30 g de quicos
1 c/c de llevat
1/2 c/c de sal
1 c/c de bicarbonat
Sucre glaç
1 ou
Rom
Llet
Preparació:
A mi ja m'estan be aixi aquests estels!
ResponEliminamolt maca la web de l'Anna...molta sort per ella en aquesta etapa!
No soy mucho de galletas, pero si dices que son más un cake que cookies, pues no las voy a despreciar, verdad? :)
ResponEliminaMuchísima suerte a tu amiga en su carrera!
Judith!!! M'has fet plorar d'ALEGRIA!!! gràcies per les teves paraules, per aquestes cookies i per ser com ets, T'ESTIMO!!!! ja tinc ganes de menjar-vos a petons!!!!
ResponEliminaJudith tenen molt bona pinta!!! si gairebé semblen galetes de nadal!!!!, la teva amiga estarà encantada!!!petonets.
ResponEliminaQuina bona pinta...mmmmm....
ResponEliminaohhh!! però quina xulada!!!!
ResponEliminamuakis
¡Guauu, fantástico el trabajo de Ana!, las camisetas son una chulada pero me ha gustado mucho los trabajos de diseño gráfico, preciosos. Seguro que va a tener un gran futuro.
ResponEliminaLas estrellas de la casualidad se ven tremendas, para comerse hasta las migajas que se ven en la mesa. Están fantásticas Judith.
Besitos
Que xula la web de l'Anna,tota una temptació ja ho has dit bé!
ResponEliminaEls estels segur que estaven bonissims!!!! La xocolata es sempre triomf assegurat!
Petonets
mmm s'assemblen moltíssim als estels de nadal, però de xocolata, segur que estan boníssims, el toc de quicos cada cop m'agrada més amb la xocolata, li aporta un contrast cruixent deliciós.
ResponEliminaAh sí, felicitats per l'Anna, Cadaqués és tan bonic, tinc mono de costa brava, però prefereixo esperar a que arribi el fred, així les platges no estan massificades i s'hi pot passejar tranquilament.
Molts petonets!!
Estels per donar un cop de dolç al septembre.
ResponEliminaBona sort a la teva amiga
Petons
Felicitats per l'Anna! Per ser tan valenta i tan maca!!!!!!
ResponEliminaFelicidades a Anna, por su cumple y mucha suerte.
ResponEliminaY a tí guapa que te voy a decir, que me vayas guardando alguna estrella. No se si sabes que soy una fanática de los kikos, me chiflan y se los quito a mi hija cuando los trae jaja.
Besos cielo
Què vols que et digui, per mi no et cal gaire més pràctica!! Quina bona pinta que tenen! Vas trobar que hi hauries d'haver posat més kikos, o que ja eren suficients? (ho dic per fer-les, jeje)
ResponElimina(Per cert, que maca la dedicatòria a la teva amiga!! :D)
Che meraviglia ..bravissima
ResponEliminaciao
estos estels enamotran nada mas verlos,buenos seguro
ResponEliminapeto
miquel
Visca, visca: no rebo les actualitzacions, fa un moment no podia deixar comentaris, què li he fet jo al Sr. Blogger perquè em tracti així???????????????
ResponEliminaTu practica que jo ho tasto, estaven boníssimes!
Moltes felicitats a l'Anna.
Petonets.
Es deu haver enrojolat l'Anna amb tantes floretes!!
ResponEliminaPastissets o cookies tant se val, han de ser boníssims aquests estels!
Doncs m'encanten igual les camisetes i els estels! Enhorabona a les dues per la feina feta!
ResponEliminaXocolata i quicos, mmmmmm!!!
ResponEliminaM'encanten les dues coses.Les faig segur.
La web de l'Anna es molt xula, felicitats i molta sort. Si pasem per Cadaqués no dubtis que anirem a visitar-la.
Petonets.
Moltes felicitats per l'Anna, tal com en parles segur que és un grandíssima persona!!!
ResponEliminaI aquests estels fantàstics... m'ofereixo a anar tastant les teves provatures en galetes, jo potser m'hi hauria de posar ja... demà he de fer cookies amb els nens! jejejeje Avui hem fet piruletes de xocolata, que bé que ens ho passem! :P
Petonets preciosa!
Sandra
Siguin cake o siguin galetes, tenen una pinta deliciosa, segur que l'Anna estarà molt contenta amb aquests estels virtuals :)
ResponEliminaBona dissenyadora i bona emprenedora espero que tingui molt d'èxit.
ResponEliminaUnes galetes amb una pinta deliciosa.
Mi Juju!!, que bonitas tus estrellas..y que bien te salio tu experimento!!:)
ResponEliminapara mi el mes de septiembre es un mes bonito..pero desde hace un año, por desgracia..hay algo que no quisiera recordar :(
pero bueno, asi es la vida, no???
cariños mi Juju!!!!
Deliciosas tus galletas, parecen unos bizcochitos muy ricos y bien presentados.
ResponElimina¡que bonitas estrellitas para celebrar el natalicio! ahora, ¿qué son los quicos? yo sólo conozco al vecino del chavo del 8, jeje
ResponEliminaQuins estels més monos, t'ha quedat genial!!
ResponEliminaPetons.
Ja siguin galetes ja siguin cakes a casa aquests estels serien molt benvinguts!!
ResponEliminaM'ha encantant la dedicatòria que has feta. L'Anna té molt sort de tenir una amiga com tu.
Ahir una bona amiga em contava un nou projecte que té entre mans i em demanava: "és una bogeria??"...I què seria del món sense els nostres projectes, il.lusions i somnis? O sigui que a fer de valents i endavant que el món els dels valents i lluitadors...o això espero!! ;P
Petons!!
Aquests estels són molt macos. Ja m'agradaria poder menjar-me un parell!!
ResponEliminaMolta sort a l'Anna, amb aquest talent segur que li anirà genial
Petonets,
Esther
hola ,primero me ha encantado la foto de hoy!!!no se, me parecen muy especiales esas galletas que nos traes en ella.
ResponEliminabesitos ,Esther
Per picar i no parar en tot el dia...un bon regal; de debò!
ResponEliminaNo sé si sabes que no puedo resistir al chocolate! Y además que hoy no tomé nada y ahora veo tus estrellas tan hermosas y ricas... como aguantar???
ResponEliminaBesos!!!
aquestes estrelletes superen de bon troç les de la riera ehh!! quina pinta!! i amb els quicos encara més. m'agraden els contrastes! petons guapa
ResponEliminaQuina bona pinta Ju! a mi ja m'estan bé així esponjoses, i amb kikos? interessant :)
ResponEliminaMolt maco el post per l'Anna
petonets bonica.
Que bonita entrada. Las estrellas me han encantado, me daría un gustazo probandolas, ahora voy a ver el enlace que nos has dejado
ResponEliminaUn beso
se ve incríble esta receta! me encantó!
ResponEliminaQue mones Judith! jo sempre dic que de les improvitzacions en surten les millors coses! La web de la teva amiga Anna em va agradar molt, em sembla que la vaig veure pel facebook! petonets
ResponEliminaMuy original y la foto preciosa. Un beso
ResponEliminaQue galletitas más deliciosas!! lo mejor es que llevan harina integral (me gusta mucho).
ResponEliminaGracias por pasar por mi blog por dejarme unas palabritas las que son siempre bienvenidas y nos alimentas.
Bss
Tita
Eres una delicia total nenina, tus gestos, tu cariño...dice todo de ti, un abrazote que hasta yo me he emocionado, que vengan tanto para Ana, como para ti muchos logros bonitos en la vida!
ResponEliminaDe la receta...ni digo nada, sin cenar, y quiero devorar pantalla ;)
Besotes :D
Que suerte poder trabajar en lo que te gusta y en un sitio tan maravilloso como Cadaqués... y que suerte poder zamparse alguna de esas estrellitas! Besos
ResponEliminaTu amiga no podría haber elegido un sitio mejor,Cadaqués,es uno de "nuestros sitios",con mis hijos y mi marido hemos pasado años de vacaciones allí,tenemos recuerdos entrañables con los nenes pequeños...estuvimos hace dos semanas,pero ahora como vamos sin mi hija,parace que estamos cojos,la vida cambia mucho cuando los hijos se independizan....pero sigue siendo un sitio mágico...iré a verla,eh!
ResponEliminaTus galletas,como siempre invitan a devorar.
CAriños
Les galetes mes bonés.
ResponEliminaJo que soc xoco- adicte, les apunto a pendents.
La web de l'Anna mol maca.
Se la paso a la meva filla
Petons
Con quicos? Qué combinación tan interesante! Hay que probarlo! Bss
ResponEliminaUy, qué maravilla, y qué original!! Me ENCANTA la foto!!!!
ResponEliminaBesos.
Judith, crec que l'Anna haurà quedat contentíssima amb aquests estels tan bonics i segur que deliciosos que has preparat! Molta sort per ella en aquest nou projecte!
ResponEliminaPetonets!
Mis mejores deseos para Ana. Una web preciosa.
ResponEliminaDeliciosas las estrellas.
Besos.
Ahora me doy una vueltita por la página de tu amiga.
ResponEliminaYo estuve en Cadaqués y tengo que decir que me enamoré de ese lugar. Volvería una y mil veces.
Tus galles me parecen deliciosas, ideales para tomar la leche con amigos
Cariños
Uhmmmm, hace unos años septiembre era un mes de muchos cumpleaños familiares pero las ausencias lo han entristecido un poquito... uhmm... pero tus estrellica para Ana me han alegrado mucho. Le deseo lo mejor en su nuevo proyecto y a ti también, que todo lo que toques y te propongas brille a lo bestia:-)
ResponEliminaBesos,
M'encanta la recepta i Cadaqués.... què t'he de dir... El meu poble preferit.
ResponEliminaFelicitats a la teva amiga.
Petons
Mónica-Recetasdemon
Espectaculars, aquests estels, tenia al meu fill al meu costat, i em deia -jo vui, mama, jo vui-. Així que ja saps, envia'm uns quants.
ResponEliminaUn petonet
Que bona pinta, em sembla una manera excel.lent d'estrenar el meu nou tallador de galetes, que es de la botiga Casa?
ResponEliminaPetonets maca
Se ven preciosas y con una pinta estupenda!!. Besos
ResponEliminaxocolata i kikos, mmmmmmmmm, m'agraden totes dues coses, ho probem?
ResponEliminaSònia: sí, però seguiré intentant fer galetes! Jijiji
ResponEliminaBlo: no parecen galletas!
Anna: jo també t’estimo carinyet!
Silvia: aix, potser sí, no????
Miscelania: gràcies
Lídia: ;)
Dadá: es una gran diseñadora. Espero que tenga mucha suerte!!!
Ribereña: jo fa dies que estic estalviant!!!
Nee: els quicos queden be amb la xocolata pel contrast dolç i salat!!!! Ja et queda poquet perquè no hi hagi gent
Neus: gràcies bonica
Anna: ;)
Pilar: pues esto es nuevo!!! Apuntado
Anna: en galetes sí! La textura no ha quedat cruixent. Haig de seguir experimentant! Però aquesta recepta queda molt bé així
Stefania: grazie mille
Miquel: i si els tastes, més
Moni: ja torna a fallar??? Aiaiaiaiaiai
Albota: s’ho mereix! T’ho asseguro
Cinta: ;)
Gemma: segur que us fireu!
Sandra: tu i ella us assembleu molt de caràcter!! ,)
Gemma: gràcies
Núria: segur que sí!
Juana: a veces no todo sale como queremos, pero es ley de vida!!!!
Mary: si, son más unos bizcochitos
Sole: es maiz frito salado. Un aperitivo
Roser: ;)
Paula: ets un solet guapa, i sí, hem d’arriscar-nos!!!! ;)
Esther: uix, doncs ja no en queden! Els hauràs de fer
Esther: muchas gracias!!!!
Cristina: don’t stop!
Valerie: pues con quicos ya verás!
Roser: jajaja, només s’assemblen en el format
Anna: sí, però això no treu que hagi de buscar unes bones galetes de xoco! Crec que va fallar la margarina
Chelo: el contraste queda muy bien! Las tienes que hacer y me cuentas
Fran: gracias guapa
Bet: a vegades, no sempre! Però en aquest cas sí
Susan: gracias
Tita: me gusta utilizar harina integral en algunas recetas... Sólo faltaría!
Mayte: ;) gracias cariño
Salomé: pues sí, y más en estos tiempos
Silvia: espero que os guste la tienda! ;)
Isabel: gràcies, espero que li agradi a la teva filla
Lydia: sí, queda muy bien el contraste!
Mercé: així ho espero!!! ;P
Rosaleda: gracias
Erika: parece un lugar de cuento, verdad?
Mai: gracias cariño, el tiempo pasa y las fechas se mueven...
Mónica: i a qui no li agrada aquest lloc??? És fantàstic
MJ: jajaja, que mono el teu fill
Artemisa’s: ja l’he vist!!!! i et pot ajudar la nina!
Anna: y estaban ricas!!!!
Ara: doncs espero una de les teves súper galetes!
Molts petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris!!!!!
No importa lo que sean, ja,ja, se ven estupendísimas!
ResponEliminaDe buena gana me acercaba yo a compartirlas con un cafetito!
Besotes
A estos estels sí que no em puc resistir...
ResponEliminaem quede la recepta, val?
Ja mateixa em posava en la cuina a preparar-los... quina delicia!
rosanna (cosas con encanto)
¡qué bonitas, por favor! Se comen sólo con mirarlas.
ResponEliminaMe guardo la receta porque estas las quiero tomar yo con un té en cuanto refresque un pelín.