"…Well surprise, surprise, come on open your eyes and let your love shine down. Well today is your birthday, we've traveled so far we two, so let's blow out the candles on your cake and we'll raise a glass or two and when the sun comes out tomorrow, it'll be the start of a brand new day, and all that you have wished for I know will come your way…". Bruce Springsteen.
Doncs sí! Avui també toca cantar una cançó d'aniversari i tots els components del Bolet ho fem ben fort perquè arribi fins a Mallorca, i és que la nostra estimada Paula avui fa anys i, com no podia ser d'una altra manera, les rul·leres de la Fletxer li volem fer una entrada especial i ben dolça perquè en aquest dia tan senyalat ho puguem celebrar juntes, ni que sigui a la distància.
Quan vaig decidir començar el bloc, ja fa quasi un any, no em podia imaginar que arribaria a crear uns vincles tan i tan especials amb molta gent. Després de tot aquest temps, us he conegut a molts de vosaltres gràcies als vostres blocs, comentaris i algun que altre e-mail. Uns sou d'aquí i uns altres d'allà, però gràcies a la xarxa les distàncies són més curtes i sembla que estiguem més a prop.
La Paula, encara que no fa falta que us la presenti, és una persona dolça, noble, innocent, amb el do de la justícia molt present en la seva personalitat i sobretot molt divertida. Després d'un munt d' e-mails intercanviats, molts comentaris i alguna que altra confessió, us puc assegurar que és una persona que val la pena mantenir-la ben a prop i no deixar-la escapar! Gràcies Paula per ser com ets i, sobretot, per tenir cura de les gavines.
Des del Bolet ens agradaria que bufessis ben fort aquesta espelma perquè els teus somnis es facin realitat, estem convençuts que ben aviat es compliran. Com bé dius tu, aquesta vida és pels valents i emprenedors, així que tanca els ulls i bufa ben fort! Moltíssimes felicitats bonica.
Un dels seus pastissos preferits és amb lemon curd i merengue, així que quan vaig estar pensant què li podria fer pel seu aniversari se'm va ocórrer fer aquests cupcakes de limoncello. El gust de la llimona és molt suau i refrescant i el frosting de mascarpone us asseguro que és una perdició. A més és tan fàcil de fer que no teniu excusa. Espero que us agradi, molt bon cap de setmana!
Ingredients muffins:
1 iogurt de llimona
375 g de farina
250 g de sucre
50 ml d'oli d'oliva
1 sobre llevat Royal
50 ml de limoncello
1 llimona gran
3 ous
50 g de crocant d'ametlla
Ingredients frosting:
250 g de mascarpone
Limoncello
Colorant alimentari de color groc
3 c/p de sucre
Preparació:
Escalfem el forn prèviament a 180º. Posem els ous, la farina, el sucre, el iogurt, el llevat i l'oli en un bol i ho barregem fins que ens quedi una massa homogènia. Seguidament afegim el suc de la llimona i la pell ratllada -només la part groga-, juntament amb el limoncello. Ho deixem reposar uns minuts i ho posem en motllos individuals. Els omplim deixant un marge d'un cm i afegim un polsim de sucre, per obtenir una crosta cruixent, i un grapat de crocant d'ametlla. Quan els tenim preparats els posem al forn durant 25 minuts. Mentrestant anem preparant el frosting. Posem el formatge mascarpone en un bol, amb 4 cullerades de postres de sucre, un bon raig de limoncello i unes gotes de colorant alimentari -en aquest cas de color groc-. Amb l'ajuda d'una cullera ho remenem a poc a poc per obtenir un frosting cremós. Per decorar el cupcake ens ajudem d'una màniga pastissera i fem petites flors -o el motiu que més ens agradi-. Els deixem reposar a la nevera durant un mínim de 30 minuts i 5 minuts abans de degustar-los els traiem perquè estiguin més cremosos.
Que fotos tan guapas!!! Y tienen que estar muy ricos con el limoncello. Te quedaron estupendos. Besinos.
ResponEliminaSi estan tan bons com la fotografía...seran deliciosos!
ResponEliminaPero bueno no sabia tu aficion cupcakera!! te han quedado genial y la foto es lindisima, se ven muy romanticos.
ResponEliminaBesitos,Esther
Gràcies, gràcies!!
ResponEliminaAra anava a dormir tota feliç amb el meu llibre nou de la Nigella Lawson i mira quina sorpresa em trobo...
Buaaaaaa!! Buaaaaaa!! No podré dormir. M'heu fet caure uns bons "lagrimones"
Uff! Crec que per primera vegada m'estic quedant sense paraules per escriure...serà l'edat? o l'emoció?
M'encanten aquests cupcakes. Demà soc l'encarregada del dolç al dinar a casa dels pares, i sí, hi haurà un pastís de merenga i llimona i una altra de xocolata (ja sabem per a qui és)!!
Prepara un tupper que ara t'enviaré la gavina!!
Gràcies, m'ha encantat!!
Ah, i la cançó tot un detall!! ;DDD
Jo també vull felicitar na Paula! La vostra cançò a arribat a Mallorca, que l'he sentit!
ResponEliminaMolts d'anys Paula!
Muchas felicidades para Paula también desde Madrid. Esto es lo que tienen los blog, que además de enseñar nuestras recetas, se van uniendo sentimientos que se fortalecen y crean grandes amistades. Un beso. Ah!, y los cupcakes se ven una delicia....Adoro el limoncello!!!!.
ResponEliminaQuin detall més bonic!!!!... Felicitats Paula!!!
ResponEliminaFelicitats a la Paula i enhorabona pels cupcakes, fan molt bona pinta.
ResponEliminaUna abraçada :)
Me he puesto moarada de limoncello esta noche después de cenar! pero lo hubiese preferido en esta forma dulce, qué idea...
ResponEliminaCrec que a la paula li agafarà algo eh?? Perquè veient tot el que li heu fet no n'hi ha per menys...!
ResponEliminaPetonts
Una foto maravillosa, una receta deliciosa, ya sabes que yo amo el limoncello, asi que anotados quedan :D!!!
ResponEliminaBesotes.
Quina sort té la Paula! que li facin aquests pastissos tan meravellosos! aquest cupcake té una pinta amb el frosting de limoncello que...se'm fa la boca aigua!! petons
ResponEliminaL'àitor i jo creiem q estava boníssim! Ehhehe
ResponEliminaNena, quina foto... Espectacular!
Quina bona pinta tenen aquest cupcakes, i quin detall per la Paula.... segur que el toc de limoncello els fa deliciosos. Petons i bon diumenge.
ResponEliminaFelicitats! Caram entre tots esteu fent una pila de pastissos per celebrar-ho, je je je...
ResponEliminaAquest estiu vam estar al poble de Limone al Llac de Garda, on fan el Limoncello. M'encanta per posar a pastissos i a postres!
Bon dia! Moltes felicitats pels Premis Blocs, soc la Mireia Puignou de platsipostres i nosaltres també hem quedat finalistes junt amb receptes.cat !
ResponEliminaEt mereixes guanyar, el teu bloc és magnífic! Petons,
M'encanta el llimoncello. A Sicília em vaig fer un fart de veure...Te´l posen com a xupito al final de l' àpat...Si t´en sobren vinc a per un.
ResponEliminaAquestes rul•leres sou un sol!!!!!
ResponEliminaI quina passada de cupcakes, jo tambe en vull!!
visca les rul•leres, la Paula i en Bruce Springsteen!!
Petonets
Pero que delicia de cupcakes, me encantan. Y las fotos de domingo como manda el día :D
ResponEliminaFelicidades a Paula y besos para tí
Unos cupcakes impresionantes, y con el sabor del limoncello .... tienen que estar de infarto. La foto preciosa.
ResponEliminaBessos
Són molt interessant les relacions personals que neixen a través del blog, son experiències molt enriquidores.
ResponEliminaM'agrada la teva recepta, i els frostings de mascarpone haurien d'estar prohibits!!!
Petonets
Que suerte tiene de tener a tantos pasteles tan ricosss!! Y enhorabuena a ti por llegar entre los finalistas de los premios bloc de catalunya!!
ResponEliminaMuchos besos!!
Realment les ruleres també sou especials. Quin detall més bonic!!! Moltes felicitats a la Paula i atu per aquests cupcakes. Amb el teu permís me'n emporto la recepta.
ResponEliminaPetonets guapa!!!
Visca les rul·leres!!Sou uns crqacks i heu creat una amistat molt especial, que duri moooolt i la seguiu compartint amb nosaltres!!
ResponEliminaAquests cupcakes es veuen boníssims, el frosting m'encanta, és un substitut millons de vegades millor que la buttercream (ecs!!)
Molts petonets guapa!!
¡Guauuu, qué foto!, está preciosa y esos cupcakes se ven divinos, me gustan.
ResponEliminabesitos
mare meva, quina preciositat!! :O tenen una pinta... i amb gust de llimona mmm..!! jaja M'apunto això de posar-hi crocant d'ametlla sota el frosting, ha de quedar genial, com una sorpresa! :D
ResponEliminaMoltes gràcies una altra vegada!! jeje
Petonets!!
Te han quedado de lujo!!! menuda pinta que tienen estos cupcakes, besitos.
ResponEliminaOooooooooooooh!! M'encanta l'intro que has fet, no m'estranya que la Paula estigui tan contenta!!
ResponEliminaCom m'alegro de ser part de les ruleres, m'encanteu!!
Petonets preciosa!
Sandra
ESSES CUPCAKES FICARAM DIVINOS....UMA TENTAÇÃO.
ResponEliminaBOM DOMINGO
BJS
Que be que han quedat!!!!felicitats de nou Paula!!!Petons
ResponEliminaOhhhhh, quina dedicatòria tan complerta, una pasada, no li falta res!
ResponEliminaEls cupcakes són preciosos i el frosting de mascarpone és boníssim!
Mooolts petonets i gràcies a tu!!!!;)
Ah, ja pots començar a planxar el vestit...enhorabona!
Te han quedado preciosos!! Felicidades a Paula...Un beso
ResponEliminaEstán perfectos! ideales! me encantan, y seguro que, además, deliciosos...
ResponEliminafelicidades a Paula!
Quina monada de cupcakes!!!Molt bonics i m'agrada molt com has fet les petites flors,que a mi no em surten tan boniques!Felicitats pe a la Paula!!!
ResponEliminaAquests cupcakes son molt macos!! Peró no tan com el lpost que li has dedicat a la Paula, m'agradat molt!
ResponEliminaUn petó,
Esther
Nuria, una amiga de tu "amiga" Anna me ha recomendado tu blog y aquí me tienes de seguidora. Me ha encantado, unas recetas deliciosas y unas fotos increibles!
ResponEliminaBesos
Fan una pinta fantàstica! Han de ser delicioses.
ResponEliminaPetons.
Belén.
Quin bon regal "virtual" per la Paula..
ResponEliminaPetonets.
Espectaculares!
ResponEliminaYo sigo resistiéndome, pero con estas maravillas creo que sucumbiré pronto!
Besotes
Hola Judith
ResponEliminaMolt maca aquesta iniciativa de felicitació a la Paula. He tingut que mirar a la Viquipèdia que és el limoncello. M'agraden molt aquest Cupcakes que has fet.
Bona cuina
T'han quedat molt xulos... i les fotos cada dia son més maques.
ResponEliminaPetons
¡que ricos cupcakes! me encanta el frosting, divinos.
ResponEliminaen otro orden, por acá seguimos igual. no hay novedades. si para el miércoles no sale, me programan la inducción para finales de la semana. así que esta semana, nace o nace, jeje
¡salutes!
Què emotiu. Quin detallàs i quina pinta!
ResponEliminaPues si, tienes razon en todo, en todo eso de internet y sobre todo en que ese cupcake tiene que estar ummm no se si le gustará a Paula, no tengo el placer, pero yo me lo apunto para mi cumple jijiji
ResponEliminaBesitos
Ohhh que guai!!! la Paula pot estar ben contenta!! són molt bufons aquests cupcakes, jo no m'he atrevit a fer-ne encara... L'altre dia vaig tastar una gominola de limoncello a un lloc molt especial on vam anar a dinar, en pocs dies ho explico al blog! petonets guapa!
ResponEliminaJudith, quins cupcakes més macos que has fet!!! Ja m'explicaràs què tal amb això del colorant que jo encara no m'he iniciat i m'he proposat fer un pastís de dinosaure pel proper aniversari... i pel que fa al detall maquíssim aquest gest que heu tingut. NO m'estranya que la Paula estigui tant contenta. Des d'aquí també li envio la meva felicitació. Petonets,
ResponEliminaHola guapa, t'ha queda't espectacular el cupcake. I quin detallet, la Paula segur que ha flipa't
ResponEliminaUn petonet
Judith, t'han quedat genials aquests cupcakes!! I segur que la Paula va quedar encantada! :)
ResponEliminaPetons!
juju!!! fa molts i molts dies que vull provar de fer els cupcakes i en vista de com t'han quedat aviat m'animaré!!
ResponEliminamuakis
Judith!! Acabo de veure que estàs entre els blocs finalistes als Premis Blocs Catalunya!!! :) Enhorabona!!!!! Quin dia es fa l'entrega dels premis?? Quina emoció!!
ResponEliminaJudith, te han quedado fantásticos y me parece divino el frosting, muuuucho más sano con mascarpone que con mantequilla, ideal, ricos y más sanos.
ResponEliminaun besazo, divina y buena semana
Quin goig que fan!
ResponEliminaPerò quina pinta més bona! A més, és curiós, un cupcake una mica més sa, i sense mantega. Aquest me l'apunte. T'ha quedat espectacular. Felicitats a Paula de la meua part. Besets.
ResponEliminaQue bonita entrada, Felicidades Paula!, y que sepas que he flipado con la foto es preciosa!
ResponEliminaUn beso guapa y buena semana
casi no llego a ver la sorpresa que le habeis echo a Paula ayer,magnico post y la receta muy buena y fantasticamente bien lograda
ResponEliminapeto
Que ricos !!!Y yo sin conocer tu blog
ResponEliminaBesos
Espectaculares Judith!!
ResponEliminaTienen un aspecto fantástico.
Un beset.
P.D: como va el nano? Corre como un velocípedo?
Judith, qué cupcakes más chulos! Y lo ricos que tienen que estar al llevar limoncello y mascarpone, por dios!!! Y la foto, espectacular.. pero lo mejor es el motivo, sin duda. Qué gesto más bonito, seguro que has hecho muy feliz a Paula. Yo seré una de las pocas que no la conozco, pero seguiré tu recomendación y me paso ahora mismo por su blog.
ResponEliminaBesos.
ohh, te han quedado preciosos!!! Yo soy abstemia, pero con estos pecadillos hago pequeñas excepciones, jajaja
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.cultura-libre.net
Labidú: gracias, el sabor del limoncello queda muy suave y fresco!
ResponEliminaNani: millor! ;P
Esther: gracias guapa por publicarlos en Directo al paladar! Que ilusión
Paula: t’ho mereixies tot i més! Ets un solet
Lucia: hem desafinat molt? ;)
Anna: es verdad Anna, es una pasada los vínculos que se crean!
Exquisit: gràcies
Kuinetes: estaven molt bons
Isabel: si me hubieras avisado... ;P
Anniki: s’ho mereix!!! Jijiji
Mayte: tu siempre tan mona!! Gracias cariño. Estos quedaron con un buen coqpete!!!!
Roser: has de tastar aquest frosting! El pots fer amb Baileys!!! ;)
Yves: mare meva, ara tinc dos gulis a casa! Jijijiji
Joaquina: el limoncello ha quedat realment bo! Un cupcake molt suau
Gemma: sí! Últimament estic canviat l’aní que tant m’agrada en pastissos
Mireia: gràcies pels teus comentaris i la teva visita! Ara a creuar les dues els dits! ;P
Cristina: sí, és el licor per excel•lència a Itàlia
Albota: jijiji, i el teu aniversari? Quan és??? ;P
Pilar: cuando vengas te haré unos!! ;)
Nica: estan realmente buenos! Un peligro
Artemisa’s: l’Yves diu que estic enganxada, i crec que té raó!! ;)
Valerie: muchas gracias! Ya os contaré
Catieu: sí, el frosting segur que l’Annie el fa molt bé
Alba: es que no puc amb la mantega! En canvi aquest queda genial! I també compacte
Dadá: a ver si hago unos para halloween!!!
Tere: y saben mejor
Sandra: jijiji, visca les rul•leres!!! ;P
Sao: sim, uma tentaçâo!!!
Silvia: gràcies bonica
Moni: jajajajaja, jo se d’un que li van encantar!!!!
Susan: gracias
Antonia: estaben muy ricos
Claudia; si la crema està densa no tindràs cap problema per fer-les
Esther: gràcies bonica
Pilika: bienvenida!!! Gracias por tus palabras.
Belén: ho són, un perill!
Gemma: ;)
Calohe: estos al no llevar mantequilla quedan muy suaves
Narcís: és un licor típic d’Itàlia a base de llimones, és molt bo
Neus: gràcies bonica
Sole: tic tac tic tac, Poyo????? ;)
Núria: gràcies
Heva: y cuando es tu cumple????
Bet: ja he vist la crónica! Jijijiji
Laura: és molt fàcil. A més, auest és del súper. Només has d’anar afegint poc a poc gotes i amb l’ajuda d’una cullera vas remenant. Dependrà e l’ intensitat del color que vulguis obtenir que hauràs d’afegir més o menys.
MJ: ha estat molt contenta!
Mercè: gràcies bonica. L’entrega de premis és el dia 1 d’octubre
Lídia: doncs t’has d’animar!!!! Aquest frosting és molt senzill
Isabel: mucho más sanos!
Receptes.cat: gràcies
Chelo: jajaja, pues si te tomas uno, todavía más!!! ;P
Miquel: moltes gràcies
Isa: bienvenida
María: el peque muy bien! Es un correcaminos! Jijijiji, está hecho un bombón
Elena: gracias por tus palabras! La combinación nos ha encantado: limoncello+mascarpone!!!!
Paula: puedes sustituir el limoncello por una gotas de zumo de limón
Moltes petonets i gràcies pels vostres coementaris
Estão lindos Juju, num cenário cheio de requinte!
ResponEliminaUm beijinho.
Y yo comiendo mis tortitas de verduras viendo esta foto con los dientes largos...ya he visto que ha Paula le ha encantado, no es para menos!
ResponEliminaBesitos!
Me encantan los cupcakes de limón y estos con mascarpone en el nuttercream, wow, suenan deliciosos.
ResponEliminaComo puedo sustituir el limoncello? Sera que nadamas con una cucharada de zumo de limon? o le agrego un chorrito de vodka? NOTA: No puedo esperar una semana para que se prepare el 'licor'.
ResponElimina