Sembla que a poc a poc anem tornant a la normalitat. Tots els integrants del Bolet ja anem a l'escola i treballem, els partits de futbol han tornat -de moment només en format "pretemporada"-, els menús intentem que siguin una mica més lleugers, tornem a llevar-nos aviat, i un munt de coses que vosaltres mateixos esteu experimentant, oi? Però el que no hem fet es perdre les ganes de fer els nostres aperitius. No hi ha res millor, després d'una jornada laboral i haver gaudit d'una bona estona del nostre petit príncep, que fer una pausa i dedicar-nos una estona per a nosaltres. Per a xerrar del dia, del temps, o simplement de la mosca que en aquell moment està passant pel nostre davant -i que es fa tan pesada-. Per això, avui, us proposo una recepta molt senzilla ideal per fer un aperitiu en bona companyia. Espero que us agradi i us ajudi a començar la setmana amb energia! Així dóna gust, veritat!?
Ingredients:
2 tomàquets de branca
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
1/2 ceba
1 gra d'all
Oli d'oliva
Tabasco
Pebre
Sal
Nachos
Preparació:
Agafem els tomàquets, la ceba, els pebrots i ho tallem a trossets petits. Posem en un vas una mica d'oli, un polsim de sal i de pebre, l'all tallat a trossets petits i un rajolí de tabasco -dependrà de com ho vulguem de picant-, ho mesclem i amanim la barreja anterior. Amb l'ajuda del minipimer ho triturem una mica, però sense que ens quedi un puré massa fi. És aconsellable que quedin trossets sencers i, si és necessari, ho rectifiquem de sal, pebre i oli. Ho posem durant 1/2 hora a la nevera i ho servim juntament amb uns nachos.
No em parlis de llevarme aviat... que això de les 5:20 cada día encara em trastoca!! XD
ResponEliminaQue bona aquesta salsa, me la deixo guardada que m'ha agradat molt!
Petonets
Gràcies pels ànims que em dona la recepta. Jo començo demà a treballar i ja porto dos dies que només dic que m´hauran de posar piles Duracell de gamma extra...
ResponEliminaGuardem una nachos per demà,ok?
Gracias por la receta, porque tengo algunos pidiendola a gritos.
ResponEliminaBesos y buena semana.
Hello!!!!!!! Que tal maca?? Ja veig que heu tornatrás a la rutina pero com jo dic amb un somriure i un caprici diari molt millor.
ResponEliminaM'he de posar al Dia de les teves receptes peró sobretot vui que facis un petó gegant al petitet pel seu primer anyet, encara que sigui amb molt retard.
Ens agraden molt els nachos i aquesta salseta em de tastar-la.
Petonets maca,
Esther
Un petonàs maca,
Esther
Jo m'apunto a una sessió de nachos per parlar de la mosca que passa per la paret... i moltes altres coses interessants que segur que ens sortirien! jajajaja Que no se'ns acabarà la corda! :P
ResponEliminaQuè bonica la foto! :)
Petonets carinyet!
Sandra
Nosaltres, a casa, també en tenim un en plena pretemporada futbolera.
ResponEliminaPero els aperitius de diumenge no es poden perdonar...
Petonets.
Ara torne de vacances i em trobe amb aquesta refrescant recepta teua.
ResponEliminaSabies que m'encantes els nachos???
Encantat de veure't de nou.
Con los calores que por aquí aún azotan, cae muy bien esta salsita como tu dices, en buena compañía! Dónde te tengo que dar la dirección para mi botecito?
ResponEliminaFeliz semana mi niña!
un delicioso aperitivo a cualquier hora y lugar y compartirlo mejor
ResponEliminapetons
miquel
Ummmmmmmmm, boníssim i picant!
ResponEliminaAixò de tornar a començar costa, eh.
Molts petonets.
Jo juraria q no he menjat mai nachos...serà possible? els poso a la llista de la compra i ho tasto aviat!
ResponEliminaVuelvo luego que estoy con el movil que no me traduce y hoy si que no te entiendo nada!!!
ResponEliminaBss
Nena la rutina es molt dolenta...jajajaj d'aquia a res ja superat o no??? ja veurem
ResponEliminaM'agrada la teva salseta per acompanyar nachos.
Petonets
Que bien me viene tu receta! Además me has dado la idea de hacer tu salsa y comprarme unos nachos en cuanto vuelve a Málaga jaja
ResponEliminaBesos!!
Pues como bien dices la compañía es fundamental, así que ¿a qué hora dices que quedamos para tomar ese rico aperitivo?
ResponEliminaBesos guapa
El colorcito de la salsa permite adivinar un exquisito sabor, pero yo voy a declinar, mi estómago no lo admite.
ResponEliminaun besazo, guapi
Judith!! vaya foto. Solo me ha faltado abrir la boca para comer ese bocado tan apetecible. Muchas gracias por tu visita. Petons
ResponEliminaNUNCA COMI NACHOS, MAS ADOREI O ASPECTO E ADORO PICANTE.
ResponEliminaLOGO ESTAVA PRONTA PARA PROVAR...
BOA SEMANA
BJS
Dios mío! Me voy pitandooooooooooooooo! Volveré cuando pueda tomarlos con una cervecita fría, calculo que en el 2021... Besos
ResponEliminaSi mi Juju!!, porfin llega la normalidad a la vida!!!!!...a mi me falta una semana pero ya veo la luz!!! :)
ResponEliminame encantan los nachos y esa foto que nos presentas es hermosisima amiguita!
Feliz semana!!! y besitos!
Quin aperitiu mes bo! jo tinc ganes ja de la normalitat, de la rutina i el nene a l'escola...pero encara disfrute de les meues vacances jejejej. Un beset precioseta!
ResponEliminaM'agradem molt les salses a l'estil mexicà per poder "dipejar", aquesta té molt bona pinta i amb el toc picant...perfecte!!
ResponEliminaPetons
perfecto!!! queda apuntado para el viernes! que antojo!
ResponEliminaesto me encanta! adoro la comida tex mex. adoro los nachos con guacamole o con salsita o pico de gallo o lo que sea. adoro la foto también, que me invita a abrir la boca esperando que llegue ese glorioso bocado :)
ResponEliminaTengo un amigo que cuando se los haga se va a quedar "pasmao". que rico!!!. Un beso
ResponEliminaque rica salsa, y la verdad que cuesta hacerse a la rutina. Bss.
ResponEliminaEls nachos m'agraden sols i amb qualsevol salsa!! es un aperitiu fantàtic! i si la salsa té un toc picant molt millor!! jo normalment li poso cayena en pols. Encara mai he provat el tabasco...aviat l'adquiriré! me n'has fet venir ganes!! petons
ResponEliminaUalaaaaaa!! Quin aperitiu!!! Jo m'apunto a la reunió per parlar de mosques, formiguetes i altres bestioletes semblants.
ResponEliminaMolt xula la foto. Però això ja no és novetat!!
Petons!
Alaaaaaaaaaaaaa que bueno.
ResponEliminaQuieres que yo ponga unas cervecitas bien frescas.
Judith,quins nachos més autentics i la salseta m'encanta¡¡¡
ResponEliminaUn petonet ben gros guapísima.
Hola!!!!!!!, pero que foto!!!!!, venga que tengo la boca abierta dámelo!, que buena idea, mira que ponemos recetas pues esta es la primera vez que la veo, genial!
ResponEliminaUn besazo guapa!
Judith! Quines paraules tan savies!!!! Si es que amb aquestes entrades, amb aquestes fotos i aquestes receptes: em tens el cor robat!!!! ;-)
ResponEliminaUn petonas
Sònia
oh què bo! s'assembla moltíssim a la salseta que faig pels musclos al vapor, però sense picant. Surt molt bona y refrescant, ho provaré amb el tabasco que a casa també ens agrada el toc que dona. Quina foto més suggerent!!!! boníssim!
ResponEliminaMil petons, guapa.
Me encantan los nachos, yo tengo una receta por ahí de nachos que tengo que publicar porque me pirran!!!!!!!besitos guapa.
ResponEliminaFantàstic per a refer-se de tot un dia de treball, tornar a casa i relaxar-se mentre gaudeixes d'aquest aperitiu ha de ser sensacional!
ResponEliminaOh!! aquest aperitiu ha d'agradar a la força. Jo sóc molt de nachos amb guacamole o amb formatge però una versió una mica me´s lleugera no m'anirà malament, jeje!! Té molt bona pinta i amb aquesta foto venen ganes de mossegar la pantalla!!
ResponEliminaMolts petonets guapaaaaaa!!!!
soy una amante de las salsas picantes
ResponEliminaSi llegas a acercar la mano un poco más, te doy un "bocaíto" en el dedo.
ResponEliminaUn aspecto tremendamente apetecible.
Besitos.
Ostres, així en cru no ho he provat mai, quan he llegit els ingredients em pensava que seria una salsa cuita! Així fresqueta ha d´estar molt bona!
ResponEliminaPetons
Judith!! que bo no? aquest estiu m'he aficionat a fer guacamole, amb la recepta de la Roser de trifàsic de baileys i ens ha agradat molt. Provarem també aquesta salsa picant, a la meva germana els nachos li encanten!! petonets :)
ResponEliminaNo m'agrada, no... m'encanta! I és que m'encanta el picant, i així fresquet més encara!
ResponEliminaA viam si se m'encomana una mica d'aquesta energia vostra!
petonets
Deliciosos...sencillos, rápidos :D
ResponEliminaBesotes, nenina.
Esta salsa en mi casa va a encantar!!
ResponEliminaUn besote guapa!
Molt bona foto! Sobretot per la mà que aguanta el Nacho...
ResponEliminaAquí va la meva pregunta, per què es diuen Nachos?
Anniki: ostres! Que aviat!!!!
ResponEliminaCristina: cóm ha anat la primera setmana??? Molt pesada?
Rosaleda: ya me contaràs
Esther: benvinguda! Ja li he fet un parell de petonets ben grossos! Gràcies bonica
Sandra: jajajaja, crec que no ens faltaran temes! Som unes cotorres
Gemma: ni dissabte! I si fos per l’Yves cada vespre
Xavier: benvingut! No ho sabia, però són un vivi
Rosilet: te mando un poco! Jijiji
Miquel: sí, amb alguna cosa ben fresqueta
Moni: doncs sí, però avui en dia és una sort poder tornar
Sònia: no? No pot ser!
Esther: aiaiaiaiaiaiaiai. Cualquier cosa me dices!
Neus: sí, ja ni m’enrecordo! Jajajaja
Pilar: sbes que eres bienvenida siempre!
Isabel: elimina el tabasco y listo!
AQHMC: gracias a ti
Sâo: no???? No pode ser
Salomé: jajaja, pero si esta salsa es light!
Juana: gracias cariño
Lola: ja queda poquet!
Roser: sobretot picants!!!
Antonia: antojo?????
Sole: ves, con el guacamole no puedo... 8(
Anna: ya me dirás si le ha gustado!
Luisa: un poco
Roser: canyella? Apuntat!!! Ja et diré que tal
Paula: apuntadíssima, ja ho saps!!! ;)
Trini: bienvenida! Aceptadas las cervezas, pero la mía con limón! Jijiji
Agüe: ,)
Chelo: jajaja, vigila no muerdas a Yves!
Sònia: gràcies bonica, ja saps que m’encanten les teves visites
Maduixa: sí, també l’he fet pels musclos!!! ;) però sense tabasco
Tere: y con quesos fundidos??? ummmmmmmmmmmmm
Gemma: sí, és una bona teràpia per relaxar-nos!
Alba: aix, amb el guacamole no puc!
Fran: pues esta la puedes hacer tan picante como te guste! Dependerá de la cantidad de tabasco que pongas
ZG: jajajajajaja, no se yo si a Yves le gustaria
Anna: també ho pots fregir tot, però en cru queda molt fresquet!
Bet:ja em diràs si t'agrada aquesta
Albota:doncs sí! us volem ja de tornada!!!
Mayte: y picantes!!!
Zaida: ya me contarás
Yves: vigila que més d'un et vol mossegar el dit!
Molts petonets i gràcies pels vostres comentaris