Anys i anys, per molts anys, a la una per molts anys… Avui, 30 d'abril, és un dia molt important. És l'aniversari de la Sandra d'Els fogons de la Bordeta. No és un aniversari qualsevol, avui és especial perquè fa 30 anys!
Què us puc dir de la Sandra si tots vosaltres ja la coneixeu? És una persona extravertida que irradia alegria per allà on passa. La primera vegada que ens vam trobar, vam començar a xerrar i semblava que ens coneguéssim de feia anys -serà pels milers d'e-mails que ens havíem intercanviat abans?-. Quan estàs amb ella no pots parar de riure, i això és molt important avui en dia, com a mínim jo ho valoro moltíssim.
Avui, la família Bolet et volem felicitar d'una manera molt especial. Quina millor manera que fer-ho amb una bona caipirinha? Doncs aquí tens la nostra versió! Però com veuràs no és l'única, ja que la Moni -Coses de llàbiro-, la Laura -Coure Coulants- i la Paula -Bon Tiberi- també t'han preparat una versió. Evidentment no és una caipirinha qualsevol, ja que tu et mereixes això i molt més!
Esperem que tinguis un dia molt especial i que siguis molt feliç! Ja sabem que a la Bordeta heu començat la festa. Estic convençuda que avui t'espera un dinar de luxe i moltíssimes coses més. Nosaltres, mentrestant, no trobem data per fer el nostre tall de red velvet, et felicitem amb aquesta creme Brûlée de caipirinha que t'asseguro que està boníssima. Gaudeix molt d'aquest dia tan especial i, sobretot, bufa fort les espelmes! Per molts anys solet.
Ingredients crema:
450 ml de llet
50 ml de cachaça
125 g de sucre
3 pells de llima
2 rovells d’ou
20 g de midó
Canyella en pols
1 llima
Preparació:
En una cassola posem la llet, la cachaça, les pells de llima i ho portem a ebullició. Un cop arrenqui el bull apaguem el foc i ho reservem. En un bol agafem els rovells d’ou i els barregem amb el sucre fins que blanquegin. Afegim a poc a poc el midó, dissolt prèviament amb una mica de llet, i el passem per un colador. Ho barregem de mica en mica i afegim la llet que hem reservat amb molta cura. Un cop tenim una barreja homogènia, afegim el suc de mitja llima i ho posem en una cassola a foc lent. No parem de barrejar i, un cop estigui espès, ho retirem del foc i ho posem als recipients perquè es refredi. Un cop la crema s’hagi refredat a temperatura ambient -entre, 15 ó 20 minuts-, la posem a la nevera i la deixem refredar. Abans de servir ratllem una mica de pell de llima, irem un polsim de canyella i sucre, i amb l'ajuda d'un bufador cremem el sucre fins que ens quedi ben torrat.
Ummmmmmmm, que bona proposta i per una boníssima causa. La Sandra és especial!!! segur que li encantarà aquesta sorpresa. Petons guapa.
ResponEliminaQue rica esta crema con el toque de caipirinha, uhmmm!!! Felicidades a Sandra....Besitos
ResponEliminaAquesta setmana santa vam estar de vacances amb uns amics i ell es de Brasil... total, que m'he acabant aficionant a la caipirinha!! Em porto la teva recepta!! Petons
ResponEliminaBuuuuuuuuuuf, buuuf, buuuuuuuuuuuf!!! Porto un dia tonto de plorera... i em trobo això de les meves nines? Ja us podeu imaginar què estic fent, no? jajaja ploro llàgrimes de caipirinha (o sigui d'alegria!!)!
ResponEliminaAquesta creme brulee és l'òstia, com tota la família Bolet!! Gràcies bonics meus, se us estima!! GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES!!
Milions de petonets, sou les millors!!!
Sandra
Milers de mails??????!!!!!!!!
ResponEliminaCom m'agraden les cremes catalanes i les cremes brulées!! Si li posam el toc de caipi...ufffffff!!!! Canvio tupper de galetes per creme brulée!!!
Segur que a la Sandra li encantarà!! M'agradaria veure quina careta fa quan ho estigui llegint.
Petons!!!
PD: La cafetera no és meva!! Jo era l'assessora per decidir quina comprar!!
quien los pillara los 30 años ja,ja fantastica esta creme brulee de caipirinha y veo que a la Sandra tambien le ha gustado.
ResponEliminabona setmana Judith
peto
Ostres que originals!! jajja m'ha agradat molt la idea, i la pinta és espectacular!! a la Sandra segur que li ha fet molta ilusió!! Felicitats Sandra!!a mi encara em queden 3 anyets per canviar de década...uffff jo també vull que em preparin aquests gotets de creme brule pero amb mojito! ho hauré d'anar dient perquè s'ho apuntin! jajaj petons
ResponEliminaUna crema molt original Judith i ja veus que a la sandra li ha encantat, ara mateix passo pel seu blog a felicitar-la.
ResponEliminaPetons
NUNCA FIZ CREME-BRULEE,GOSTEI DO TEU ,BEM ORIGINAL.
ResponEliminaE COM UM ASPECTO BEM DELICIOSO.
PARABÉNS PARA A TUA AMIGA.
BOA SEMANA
BJS
Que imaginativas son mis chicas!!! no dejais de sorprenderme :)
ResponEliminaVoy a felicitar a Sandra!!!
Moltes felicitats, Sandra!!!!!! Segur q passes un gran dia!!!!
ResponEliminaVisca les caipis!
Quina bona idea!!!! te una pinta estupenda...he de fer un dinar i no descarto fer aquest postre!!!!!
ResponEliminaUna recepta bonissima per celebrar un aniversari i més!! Petons
ResponEliminaJudith, ¡qué buenas recetas las de las 4! Acabo de pegarme un recorrido "alcohólico" super divertido. Son geniales. Además, hay una coincidencia que me ha hecho muchísima gracia. Hoy también es mi CUMPLEAÑOS. Así que ahora mismo felicitaré a Sandra. Ya no se me va a olvidar nunca.
ResponEliminaohh!! quin post més macu!! i segur que aquesta creme brulee va quedar deliciosa!!!!
ResponEliminapetonets**
Quina crema tan especial i quina dedicatòria tan maca.
ResponEliminaUn petó per totes
Fa molt bona pinta...i és q si és de Caipirinha, dolent no pot pas ser!!
ResponEliminaQuin regal més macu li heu fet a la Sandra!
Petons!!
Molt bona proposta segur que li agrada molt a la Sandra!
ResponEliminaUn petonet
30 anys és una edat molt especial i es mereix una gran celebració!
ResponEliminaLa crema ha de ser boníssima, amb el gustet del licor i la llima... segur que la Sandra quedarà encantada amb aquesta dedicatòria ;)
La crema i la caipirinha per separat boníssimes, pertant juntes pot ser molt interessant!
ResponEliminaMolt original...no podies estar-te de posar-hi llima, eh?
ResponEliminaEstic totalment amb tu Sandra, la ostiaaaaaaaaa!!!! Que bo ha de ser!!!
ResponEliminaQué original!. No imagino el sabor, aunque, supongo, tiene el contraste dulce de la crème brûlée y la acidez de la caipirihna, no????
ResponEliminaMuy original, Jurdith...
Besitos y besotes
Que original!!! Jejeje... te les penses totes!!! Segur que li ha encantat.....
ResponEliminaPetonets
Nyaaaaam!!!!quina dedicatòria més maca i bona!!!per molts anys, Sandra!!i petonets a vosaltres!!!
ResponEliminaCarai! Que contenta que deu estar la Sandra amb els regalets de les blocaires! Moltes felicitats a ella (ara hi vaig...) i a tu per la original crema!
ResponEliminaQue vicio por favor!!! Esto debe estar más que buenoo!!
ResponEliminaMil besos Neni, ahora me voy a felicitar a Sandra!
La caipirinha ha estat l'estrella de la festa, oi? Carai, la Sandra no es pot queixar amb aquests dolços que li heu fet! I exòtics 100%
ResponEliminaMenudo regalazo corazón, es una delicia.
ResponEliminame voy a darle un tirón de orejas a Sandra, que últimamente llego tarde a todos los sitios 8/
Besos
Nena, nena, nena, tinc pendent la creme bruleé, el Miquel em va recomanar que la fés i tal i com ell diu, "Qui els agafés!!!" Un regal molt i molt especial...
ResponEliminaUn petonet
Però qué original!!! M'encanta, te molt bona pinta, segur que és tota una delícia!
ResponEliminaPetonets!!
devien ser espectaculars! i dic devien perque si fos jo no n'hagues deixat ni una gota!
ResponEliminaun petonet
Quina passada... què original! Tard, però vaig a felicitar-la!!!!!! Petons
ResponEliminaMolt bona pensada aquesta crema!
ResponEliminaNani
Ohhhh que contenta deu estar la Sandra amb totes aquestes receptes tan bones! és molt original aquest postre, sou unes cracks fent versions de coctels eh?? ;) petonets
ResponEliminaI tens raó, trobar gent amb qui es pot riure això avui en dia és molt important!
Això ho hauré de provar es un barreja sorprenent!!!!!!!!!
ResponEliminasalutacions, Anja de blogandcook.
Que pinta tan buena, Judith, me encantaría probarla. Ahora mismo voy a saludar a Sandra, aunque sea tarde...
ResponEliminaun besazo, preciosa
Sóc molt fan de la crema així que amb un toc diferent m'encantaria.
ResponEliminaPobreta Sandra, quina plorera!:P
Molts petonets.
Apaaa!! si la caipirinha ja m'agrada en versió creme brulée ha de ser massa!!! felicitats a la Sandra, segur que haurà estat contentíssima de veure com heu pensat en ella! :)
ResponEliminaUn petonàs guapa!
M'imagino el que habrás gaudit amb aquesta crema, amb el que t'agrada la caipirinya i a més fer-la per algu especial.
ResponEliminaPetons
Que exotismo en esta receta. Sólo leerla y ya me entran ganas de ponerme manos a la obra. Que maravilla!!! Besos guapa
ResponEliminaLo que da una caipirinha eh! Mira nada más que postre divino has hecho! Felicidades a Sandra y a sus amigas que le hacen estas delicias!
ResponEliminaBesotes!!!
Una versió exquisita de la Cremé Brulée.
ResponEliminaPetons maca
Un pedazo de regalo, debe estar delicioso. Un beso
ResponEliminaLa Sandra és estupendíssima!!!!!!! i aquesta creme brulee també!!
ResponEliminapetonets
Tienen una pinta genial, hay que ponerse manos a la obra y probar. Saludos desde Conil ( Cadiz) . ve mi blog sobre alquiler vacacionas.
ResponElimina