Ara que m’he estrenat en el món de les galetes sembla que m’està agradant. La recepta de les cookies era tan senzilla i el resultat va ser tan bo, que he decidit anar provant diverses fórmules. Aquest cop volia fer unes galetes amb xocolata i fruits vermells deshidratats que em va regalar la Moni, i és que tinc la sort que la meva súper sister cada cop que troba algun producte interessant en compra dos. Feia temps que tenia el paquet al rebost, però no acabava de veure amb què el podria utilitzar. La idea d’utilitzar-los a les galetes ha sigut molt bona! De fet l’Yves va dir: “què és això tan bo i vermell que hi ha dins de les galetes”? Ja veieu que el meu crític culinari ataca de nou! Però la cosa no es va quedar aquí. Quan van sortir del forn, estava tan contenta que no vaig voler esperar massa per tastar-les. Vaig mossegar un trosset i em van agradar molt, evidentment vaig demanar al crític que opinés, i voleu saber què em va dir? “Estan bones, però no són cruixents...”. Ostres tu! I jo ara què faig amb dues safates plenes de galetes? vaig pensar. Sort que el meu petit príncep és un fan incondicional del món de juju i no em fa mai cap lleig -en realitat l’Yves tampoc m’en fa cap-... A l’endemà, l’Yves va prendre dues galetes per esmorzar a la feina, i la meva sorpresa va ser quan vaig rebre un e-mail seu on em deia que les galetes estaven boníssimes! Que amb els dies guanyaven. I és que aquestes galetes aguanten perfectament fins a 4-5 dies sense haver-les de guardar en cap lloc especial. Així doncs, aquí us deixo la recepta de les galetes que amb el temps milloren...
El post d'avui té un protagonista, en Lluc, el nen més noble que he vist mai. Un nen rialler, feliç i molt carinyós, i gran protector del seu petit company d'aventures. Ell ens ensenya cada dia que en aquest món hem de compartir i estimar. Moltíssimes felicitats solet meu, aquesta tarda la família Bolet t'omplirem de petonets i et cantarem amb tota la il·lusió del món las mañanitas del rey David, feliç sant!!!!
Ingredients:
250 g de farina integral
200 g de farina d'ametlla
160 g de mantega
170 g de sucre morè
100 g de perletes de xocolata
100 g de cobertura xocolata blanca
150 g de fruites del bosc deshidratades
100 g de crocant d'ametlla
1/2 c/c de sal
2 c/s de cacao en pols
1 c/p d'essència de vainilla
1 c/c de bicarbonat
2 ous
Llet
200 g de farina d'ametlla
160 g de mantega
170 g de sucre morè
100 g de perletes de xocolata
100 g de cobertura xocolata blanca
150 g de fruites del bosc deshidratades
100 g de crocant d'ametlla
1/2 c/c de sal
2 c/s de cacao en pols
1 c/p d'essència de vainilla
1 c/c de bicarbonat
2 ous
Llet
Preparació:
Posem la mantega en un bol i la desfem al microones durant 30 segons a 800W (si ho preferiu es pot posar a temperatura ambient, tipus pomada). A continuació la barregem amb el sucre. Afegim els ous d’un en un i, quan estigui tot incorporat, afegim les farines, la sal, l'essència de vainilla, el cacau i el bicarbonat. Es pot remenar amb l’ajuda d’una cullera, ja que no ha de quedar una massa molt fina. Un cop tinguem la pasta, tirem un rajolí de llet i les fruites del bosc tallades a trossets petits i ho incorporem. Agafem boles de massa, més o menys de la mateixa mida, i els hi donem la forma desitjada. Les col·loquem a la safata del forn, on prèviament haurem col·locat un tros de paper, i les acabem decorant amb perletes de xocolata. Les posem al forn, prèviament escalfat a 180º, durant 15 minuts i les deixem refredar a temperatura ambient. Per acabar les decorem amb una mica de cobertura de xocolata blanca -prèviament desfeta-, una mica de crocant d'ametlla i les deixem refredar.
Quina pinta!!!! però a casa no duren 4-5 dies, en tres estàn llestas!!!d´aquestes no en tinc!!!Muaks
ResponEliminaQué glaseado!! qué cosa más rica... y yo con un mísero sandwich en el cuerpo... ;)
ResponEliminaHola Judith
ResponEliminaFan una cara que jase'lshi veu.
Unes fotos precioses
Que bé!! la meva mare sovint compra maduixes deshidratades i les posa a l'amanida o a algun pastís... bona idea a les galetes! i a més amb xocolata... perdició!!! Recordo que un dels primers cops que vaig fer galetes, les vaig treure del forn eren toves... les vaig tornar a posar més estona (mal fet!) i després eren dures com una pedra :( però així ja en vaig aprendre per sempre. M'encanten aquestes teves, quan tingui temps intentaré fer-les! una abraçada ben gran!!!!!!! :D
ResponEliminaBueno , ya veo que avos tampoco te la hacen fácil. Yo acá tengo tres críticos que opinan a rienda suelta sobre todo lo que se pone en la mesa. Y no siempre es lo que espero, pero eso es lo mejor de todo, porque son super sinceros y no me adulan.
ResponEliminaTus galles son re grandotas ideal para llevarse un par al trabajo en la cartera!
Cariños
Les galetes fetes a casa em tornen boja. No sé què tindran. Aquestes tenen un aspecte deliciós. I quin glacejat. Jo mai aconsegueixo que em quedi així. A veure si a la propera...
ResponEliminaUna abraçada!
amb un bon cafe i una mica mes de fred, deuen estar fantastiques, uhmm ja men pots guardar-menuna dotzeneta.
ResponEliminaMolts petons.
Doncs jo al rebost tinc gerds deshidratats... O sigui que m'hi hauré de possar perquè es veuen mot i mot bones!!
ResponEliminaPetons
No solo la receta me ha tentado....la foto me ha matado!!.....se ven deliciosas......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaDeliciosas!!! Y mimos pal peque que tiene buena madera...heredada de sus Padres ;)
ResponEliminaBesotes Nenina :D
Em fa gràcia veure com les nostres parelles s'han convertit en els nostres crítics. No ets la primera amb qui en parlo.
ResponEliminaDe fet, s'ho agafen molt seriosament!
;-)
Avui és el sant del super Lluc?! Moltes felicitats!! Mira que n'arriba a ser de guapo!
ResponEliminaLes galetes... què dir?! Són moooooooolt xules, decorades i tot? Mare meva, tu ens vols matar... jajajaja
Petonets reina meva!
Sandra
A mi me ha pasado lo mismo con las galletas, tengo dos recetas hechas que no he publicado todavía (una para mi y otra para mis colaboraciones, en esta segunda tambien le puse arandanos deshidratados), me paso el día experimentando con ellas, quitando mantequilla añadiendo productos integrales, unas veces con más exito que otras ;S Las tuyas me han encantado y la presentación es de 10 ¡que cobertura!!!
ResponEliminaMe encantan tus historias de la familia Bolet y muchas felicidades a Lluc!!!
Ai, que m'he emocionat i tot!!!!!!!!!!!!!Què puc dir jo del Lluc?
ResponEliminaNo et perdono que no me'n guardessis cap! T'han quedat perfectes, sort que et sortien "malament", ets una megacrack!
Us esperem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Molts petonets.
Jo, quina pintassa...ara tinc a la Judith de nou amb les teves magdalenes, ja no em deixa fer cap altres!!!
ResponEliminaJuju! però quina pinta aquestes galetes!! jo tb en vull per esmorzar!! ;) jejeje
ResponEliminamuakis
Hummmm !Pensi che saranno ancora buoni quando io arrivero ? ;)
ResponEliminaQstres noia, quina pinta . A mi també m'encanta fer galetes, pero no arribo mai a temps de publicar-les! Se les mengen abans, jajaja
ResponEliminaPetonets.
Trobo que aquestes galetes són molt bones, m'encanta la combinació que has fet de fruits del bosc i la xocolata!!
ResponEliminaEm vindrien genial per esmorzar ara mateix ;-)
Petons
Felicidades a Lucas y que decir de las galletas si es que te han quedado de maravilla, que presentación más linda!!!!
ResponEliminaBESITOs
Quina delicia!! I quina presentació!! M'en menjaria alguna ara per esmorzar...
ResponEliminaPetons
No m'estranya que al Boletet li encantin aquestes galetes!! Quina pinta que tenen...i si a sobre aguanten varis dies, genial! Naltres al jan carinyosament li diem que sembla el "monstre de les galetes" pq les devora literalment! jijiji!!! Si algún dia tens excedent ja ho saps! :)
ResponEliminaFelicitats al Lluc!!!
Petuents,
Eva.
La primera vegada que varem fer cookies ens va passar el mateix, estaven toves!!! Sort que l'endemà ja eren ben cruixents jejeje....
ResponEliminaLa teva combinació, ben deliciosa!!!
Felictats al petit Lluc!!!
Petonets guapa
Impresionantes Judith, tienen una pinta espectacular, que penita no poder comerme un par...me encanta la foto.
ResponEliminaUn besazo
Guapa, aquestes galetes son com tu!!! Que guanyes amb el dies ;-)
ResponEliminaFan una pintassa espectacular!!! M'encanta, com sempre (ho se, soc una pesada), la foto!!!
Feliç sant Lluc!
Un petonas
Sònia
Mi perdición!
ResponEliminaEstos pequeños pastelillos podrían hacerme cambiar de personalidad, trastornarme totalmente, ja, ja
Me encantan! Te han quedado tan "prolijos" y tienen que saber tan bien...
Además, con ese contraste de fruta que me hace creer que son light (tonta de mí)...
Besotes repostera
Jo per la conservació no pateixo, espera a tenir adolescents i veures com el menjar mai es fa malbe...jajaja no fan falta tuppers per conservar el menjar.
ResponEliminaLes galetes han d'estar bonisssssimes!!!
Un petonet
Quina bona pinta que fan! jo vull fruits vermells d'aquest deshidratats! no em sona tenir-los vists!
ResponEliminaMoltes felicitats per en Lluc,
Jo qué ricas, esas galletas son las que me receta el médico para mis males, mira a ver si te das por aludida :D
ResponEliminaMuchísimos besos y disfruta del día
Però quina maravella!! t'han quedat tan perfectes. Estàs aprenent massa ràpid, quina pressió!! :P
ResponEliminaEs veuen delicioses, de debò! Amb gustet d'ametlla, xocolata i els fruits vermells...mmm!!
Molts petonets i moltes felicitats al Lluc!!
Han d'estar delicioses, Judith! I amb el crocant i la xocolata blanca desfeta fan molta patxoca. A veure si m'animo a fer-les, que a casa sovint tenim fruits vermells deshidratats per mesclar amb els cereals i el iogurt!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Pero qué presencia tienen esas galletas mi Juju! Ya eres la reina de las cookies!
ResponEliminaAmb aquesta pinta qu tenen com vols que no siguin bones? La combinació m'encanta, i ara que tot just arrenca el fred m'apunto la recepta per tenir-les per esmorzar, que sóc molt gelosa jo...;D
ResponEliminaPetons!!!
Fer galetes i pa, son de les coses que més m´han engantxat, i veig que a tu també .. unes galetes delicioses que faré aviat. Quin goig que fan.... Ara toca gaudir-les amb el Lluc, un petó...
ResponEliminaAixò de fer galetes enganxa, oi? I si amb els dies milloren, són les galetes ideals! Tot i que no sé si a casa durarien gaires dies, je je je...
ResponEliminate han quedado muy bien y bonitas y las galletas con el paso de las horas algunas mejoran como estan tuyas,el critico lo debia saber je,je
ResponEliminafelicitats per Lluc
peto
Mare meva Judith, quines galetes!!! Segur que i canten els angels, m'emporto la recepta!!!
ResponEliminaSe'm fa la boca aigua amb la foto! Deuen ser BONÍSSIMES!
ResponEliminaQuina combinació!!!! T'estàs convertit en un petit monstre galetaire, ho saps, oi??
ResponEliminaCom t'ha de fer cap lleig el Boletet? És un petit gourmet amb potència!
Aquesta recepta me l'apunto que això de galetes que milloren amb els dies m'interessa.
Petons!
Juju,
ResponEliminaQue galetes mas lindas... Se quedaran con un aspecto fantastico : ) Se ven buenissimas.
Besitos
Juju,
ResponEliminaLo ya comentado... Pero veio una menssagem a dicir que lo servicio no estava aveible...
Besitos
ESSAS BOLACHAS FICARAM FANTÁSTICAS, JÁ COMIA UMAS QUANTAS.
ResponEliminaBJS
Aquestes són unes petites grans galetes!!! Quina passada!!! Fan molt bona cara!!! Requetapuntades!!
ResponEliminaPetonets!!
MAR:El que no mata engreixa
La verdad es que las galletas caseras enganchan, porque no tengo más tiempo porque si no me pasaría el día haciéndolas jeje. Se ven deliciosas las tuyas!
ResponEliminaNena que bona pinta, jo amb les galetes no passo de la recepta bàsica d'ou, farina, sucre i mantega, haure de provar noves convinacions!!!
ResponEliminaPetonets
Efectivament, les galetes estaven boníssimes!
ResponEliminaFelicitats Lluci Skywalker!
Dios mío, estas galletas lo tienen todo: chocolate negro, blanco y frutos rojos y secos!!!! Las tengo que probar ya!!!!!
ResponEliminaBesos.
Como que 4 o 5 dias! En mi casa no durarian nada porque me las comeria yo!!!! Judith se ven estupendas y preciosas! Besos
ResponEliminaT'han quedat precioses i tenen una pinta boníssima. Quina sort que milloren amb els dies, potser són màgiques i tot, Judith, has ideal una fòrmula explosiva, ha ha. Enhorabona! Besets.
ResponEliminaVolia dir "has ideat", se m'ha escapat una lletra.
ResponEliminaI tant que t´agafa fal.lera! Almenys a mi...Aquestes amb el punt de crocant deuen estar boníssimes.
ResponEliminaQué perfectas y apetitosas se ven. Tus recetas fantásticas, aunque me tenga que poner con el diccionario, te sigo desde ahora, saludos y besos desde mi cerro en el fin del mundo
ResponEliminaOh! Les haurem de provar!! I amb aquesta mena de crocant i les perles de xocolata i la fruita deshidratada... mmm! Me'n menjaria un parell per ara berenar! ;)
ResponEliminaPetons!
Vaya peazo de postres que preparas!! El otro dia hice tu crema de baileys con galletas y salió riquísima! La pondré en mi blog enlazando a tu receta para que se sepa de donde sale :-)
ResponEliminaSaludines y gracias
Hija mía, a tu madre adoptiva le vendrían genial un par de galletitas tan ricas para el café, ella no sabe hacerlas así de bonitas y de apetitosas.
ResponEliminaFirmado tu padre adoptivo.
Vale me has pillado soy Chelo, pero es que quiero esas galletas!
Te han quedado espectaculares! Un beso
ResponEliminaJudith quina pinta tenen aquestes galletes¡¡¡
ResponEliminaUna presentació expléndida.
Un petonet molt gros preciosa.
Nena, quines galetes més boniques, ni a la pastisseria són capaços de fer aquesta obra d'art, i perquè no les podem tastar perquè sinó.....
ResponEliminaMoltes felicitats a en Lluc, que ho gaudiu tots molt!
Estas galletas me parecen estupendas Judith. Tienen una pinta que dan ganas de comerse la pantalla!!!
ResponEliminaUn beso
Juju estão maravilhosas a tuas bolachas, na verdade fiquei encantada a olhar para esse luxo!!!
ResponEliminaBeijinhos linda:)
Judith, están geniales.
ResponEliminaTe han quedado estupendamente. La próxima vez mándame unas cuantas, ajajaj.
Besos, guapa
Ara estic una mica malalta i no puc menjar :(, però crec que estic millor perqué vull una de aquestes galetes espectaculars!
ResponEliminaJudith, tu com les galetes et millores amb escreix cada dia... les fotos, les receptes...Aquesta és per llepar-se els dits! Jo només n'he fet una vegada. Ahir, al curs del Caprabo, en vaig aprendre de 4 maneres. A veure què tal surten!! Petonets preciosa!
ResponEliminaEspectaculars, aquestes galetes, directes a pendents..............
ResponEliminaUn petonet
galletas exquisitas y glaseado brillante,son adorables,abrazos grandes.
ResponEliminaUnas galletas muy apetecibles, no me extraña con la pinta que tienen, todo un gran bocado, besitos.
ResponElimina