Hola a tothom! Com han anat aquestes festes nadalenques? Al Bolet les hem pogut gaudir molt en companyia de tots aquells que més estimem. El Boletet cada any és més gran i ja comença a tenir il·lusió per les petites coses que fan especials aquests dies: Fer cagar el Tió, conèixer el Pare Noel, gaudir amb companyia dels llabironets de la cavalcada de Reis i moltes més activitats.
Aquests dies la família Bolet hem aprofitat per passar uns dies a Cantàbria, i una de les millors experiències que hem pogut compartir plegats ha estat anar al Parc de Cabàrceno, on els animals poden gaudir d'una àmplia zona d'esbarjo. Hauríeu d'haver vist la carona del Boletet quan va veure els elefants, les zebres i, sobretot, els tigres. Encara que voleu saber quin va ser el seu animal preferit? Doncs l'estruç.
També hem aprofitat per fer un intensiu perquè el nostre petit príncep parlés un xic més -i el puguem entendre-. Des de ben petit s'ha espavilat per fer-se entendre, mitjançant signes, però ja va sent hora que anomeni les coses pel seu nom. Aquests dies hem aprofitat per fer aquest intensiu i us haig de dir que sembla ser que funciona! Que contents que estem l'Yves i jo.
Com no, també hem aprofitat per gaudir de bons menús en bona companyia. Des què vàrem començar la nostra relació ja fa un xic més de 12 anys, l'Yves i jo vam establir el repartiment dels festius nadalencs, així que des del principi ho hem respectat i intentem compartir amb les dues famílies aquestes festes. Haig de dir que, a més, com que he estat de vacances he pogut gaudir del Boletet i dels Llabironets com mai! Hem tingut la sort de tenir com a convidats VIP a l'Aina i el Lluc, i el Boletet ha estat un amfitrió de Luxe. Tenim la sort que els llabironets són uns nens meravellosos i el Boletet els adora, així que era fàcil tenir-los a tots contents.
Durant aquestes festes no he cuinat massa. Normalment som convidats, però aquest cop el nostre pare ens va demanar si volíem portar els aperitius el dia de Nadal la Moni i jo. Ja us podeu imaginar lo emocionades que vam estar. Durant dies ens vam estar trucant, enviant whattsapp, e-mails… Per comentar els aperitius que faríem i, finalment, vam fer un assortiment molt complert que va agradar a tots.
Els xarrups que avui us presento són una bona opció com a aperitius que vulgueu preparar amb antelació. A més de ser molt fàcils de fer, tenen un contrast de sabors boníssim, espero que us animeu ben aviat a preparar-los. Si no us agrada el mojito sempre esteu a temps de variar el còctel, només heu de triar l'opció que més us agradi.
Ingredients (12 uts.):
200 ml de nata
50 ml de rom
El suc d'una llima
4 fulles de gelatina
Unes fulles de menta
1 c/s de sucre morè
Crocant d'ametlla
Encenalls de pernil ibèric
Preparació:
En una cassola posem la nata, el rom, una cullerada sopera de sucre morè i el suc de llima, ho deixem a foc mig fins que comenci a bullir. En aquest moment és quan afegim les fulles de gelatina -prèviament hidratades amb aigua freda-, ho remenem durant 1 minut i ho retirem del foc. Afegim les fulles de menta tallades a trossets i remenem. Repartim en vasets tipus xarrup la panacota i la deixem quallar a la nevera durant un parell d’hores, com a mínim. A l’hora de servir, traiem uns minuts abans la panna cotta i decorem els vasets amb una mica de crocant d'ametlla i uns encenalls petits de pernil ibèric.
Guapaaaa!!m'encanta veuret per aquí un altre cop. I ademés amb aquest luxe d'apetitiu...bonissim!!molts petonets
ResponEliminaL'estruç????!!!! jajaja!! és la bomba el Boletet!!! :) I tu tranquila, que quan es llenci a parlar després no callarà...
ResponEliminaAquesta pannacota té una pinta increible...hauré de pendre nota, que aviat tinc un sopar d'aquells de quedar bé!!!
Petunets,
Eva.
Oooooooooooooooooh! Són espectaculars! Feliç 2013 família Bolet!!!
ResponEliminaÉs que l'estruç és un animal molt elegant, jejje. M'alegro de que hagueu aprofitat al màxim aquestes festes. El panacota de mojito amb crocant i pernil sona molt i molt bé, però no m'acabo d'imaginar el gust que deu tenir. La presentació és de matrícula jejeje.
ResponEliminaPetonets!!
De vicio tienen que estar esos vasitos¡¡¡¡, ummmm, que ricosss, y bien presentados, me encantan, besos
ResponEliminaTotal y absolutamente un vicio Neni!!!
ResponEliminaMil abrazos.
Bon Dia Judith. Quin luxe d'aperitiu. Deu ser boníssim. Ais, que a mi la foto del Boletet em va semblar Cabárceno però no vaig gossar dir res perquè no sabia que havíeu menjat. Aquell parc és xulíssim. Als meus també els va encantar. Un petó ben fort per tots 3 i ja veig que el Boletet ha començat amb molt bon peu el 2013. A gaudir-lo, doncs!!!!
ResponEliminaL'estruç el va captivar....sobretot quan es menjava la mà d'aquell nen...
ResponEliminaBona foto! Bon menjar!
L'estruç??? Jo crec que la Polyanna no sap ni quin animal és! Però de parlar ja m'agradaria una mica de silenci, quan no parla s'inventa cançons.
ResponEliminaM'alegro que les festes fossin bé i és que amb aquest tipus de gotet no pot ser d'una altra manera!
Petonets,
Palmira
Quantes coses aquests dies... sempre són moments màgics per disfrutar amb família! per cert, aquest aperitiu és molt original i senzill, queda apuntat per pròxims àpats!
ResponEliminapetonets
Us agafo la idea...(amb el teu permis...)m'encanta el mojito!!!
ResponEliminaPetonets.
Que pinta y que original. Me llevo tu receta. Bss
ResponElimina¡Qué gracioso, es que el avestruz es un animal muy original!, ya verás que luego no parará de hablar. El aperitivo se ve delicioso, me encanta.
ResponEliminabesitos guapa
Bon any familia!!!
ResponEliminaQue l'estruç sigui l'animal preferit del boletet m'ha deixat sense paraules, jeje. Serà tan original com la mare, que mira quins aperitius tan bons i diferents prepara ;)
Petonets!!
Judith!!Hace cuanto tiempo!! Feliz año nuevo guapa!
ResponElimina¿Así que estuviste por el norte? Ayyy, la de veces que he ido yo a Cabarceno!!!Me gusta que le guste la avestruz, qué máquina!
Y me gustan estos sorbitos, qué buenos!!!En mi pueblo solemos hacer "la fiesta del mojito". La próxima vez me presento con esto y triunfo!!!
Un besote!
Molt originals Judith i amb un contrast d'ingredients molt diferents!!
ResponEliminaMai he fet panacota (de cap tipus) i és una d'aquelles coses que tinc pendents. Potser aquest any... La veritat és que tenen un aspecte deliciós i la combinació de sabors extraordinària. Una gran aportació per l'àpat.
ResponEliminaUna abraçada!
Hola corazón, ya veo que has disfrutado de lo lindo de las Fiestas, y es que con peques en casa son de otra manera, aunque Lucía disfruta mucho con los primos y comprando los regalos.
ResponEliminaUn vasito delicioso, sin duda con sabores interesantes.
Besitos
Uns aperitius molt elegants i orginials, ideals per un dinar tan especial com el de Nadal. Segur que el vostre pare va quedar molt content ;)
ResponEliminaQuina passada d'aperitiu Juju! Seguiu així amb el boletet que el treball a casa ajuda moltíssim! :)
ResponEliminaUn petonet i bon any, guapa!!
Hola guapa! Aquests xarrups tenen molt bona pinta! Així que Cantabria? saps? Jo no he estat mai i diuen que es preciós! Lo dels aperitius nosaltres, els tres fills, ens encarreguem sempre de fer-los, fins i tot hi ha competició! Un petonàs!
ResponEliminaMe encanta estos pequeños aperitivos o entrantes que tienen el tamaño justo para saborear y no empachar. El contraste con las virutas de jamón me parece soberbio.
ResponEliminaun besazo, enorme, Judith y felicísimo año
Puff! Esta es la Judith que me apasiona. Me encantas estos inventos que sacas de vez en cuando. Absolutamente genial. Me lo copio para hacerlo un día. Un besazo enorme.
ResponEliminaCon la boca abierta me voy, que pasada de vasitos, que foto, que presentación!
ResponEliminaMe quedo por aquí viendo todo todo.
Besazos.
Excelente aspecto e acredito que de sabor seja divino.
ResponEliminaGostei muito.
bjs
Sorprenent aquesta pannacotta. Petons!
ResponEliminaAna
Ei Judith, heu canviat la caipirinha per el mojito eh! Una molt bona panacota. Un feliç 2013!
ResponEliminaNani
és un petit lapsus, ja saps que som fans de les caipirinhes! ;)
EliminaMe encanta como introduces el mojito en tus recetas
ResponEliminapara mi tiene muchooooo arte!!!
Me encantaría que me invitaras a comer uno, porque en casa
entre niños y enfermos no puedo hacer estas maravillas.
Besos preciosa y Feliz Año Nuevo!!!
Feliz Año Judith!!! veo que vuelves fuerte y con recetas tan originales como siempre y encima riquisimo!!!
ResponEliminaBss
Bon any família
ResponEliminaBocabadada estic amb aquesta recepta, això se a de provar, el vostre pare estigué content, segur!
Petons
Judith feliz Año y que mejor que celebrarlo con esta rica panacota que por supuesto me la llevo sin falta
ResponEliminapeto
Quina delícia!!!! i quin bon relat de les festes nadalences!!! el parc de Cabàrceno és realment espectacular, un goig de parc natural, ben respectuós amb els animals!!!!
ResponEliminaMooolt bon any per a la família Bolet!!!!
Petons!!!!
Feliz Año Judith!
ResponEliminaVeo que has disfrutado de lo lindo estas fiestas, me alegro muchisimo. El peque crece sin parar y estará para comerselo, verdad?. De tu receta decirte que me ha encantado la mezcla, como siempre soy una fans incondicional de tus mezclas, me encantan!
Aix que bons!!!!!! jo aquest any no he cuinat i encara menys fet la foto, pero la teva m encanta!!!
ResponEliminapetonets
Hola Juju!Menuda recepta, quina pinta!
ResponEliminaHe estat treballant a un nou blog i m'agradaria que li pegares un cop d'ull,
http://lawebcinera.es/
Salutacions!
Una recetaza! Qué combinación, me encanta! Besos y feliz año
ResponEliminaMe puedo imaginar su carita en Cabarceno, nosotros lo conocimos este verano y todavía no sabemos que animal es su favorito porque le gustaron todos jeje
ResponEliminaFeliz año familia!!!!
Respecto a animales + niños, los felinos tienen reputación de majestuosos, pero luego los niños siempre eligen a los que les llaman la atención. Mi sobri tiene un idilio con los hipopótamos, desde que los vio en el zoo de Barcelona.
ResponEliminaUna propuesta muy interesante, aunque yo no esperaría a las fiestas para hacerlo y cualquier día puede caer para las visitas.
Un besote.
Uns vasets deliciosos!! Quina bona pinta!!
ResponEliminaPetonets guapa
Hola! Ja et trobavem a faltar! Ja vaig que les festes han anat d'allo mes be, me'n alegro molt. Aquesta panacota deu ser un vici. Petonets
ResponEliminaQue aspecto maravilhoso !
ResponEliminaUma delicia!
Quina bona pinta tenen Judith, i quina enveja eixa escapadeta a Cantabria, ja fa temps que tinc ganes d'anar. Feliç any a tota la familia!
ResponEliminaPetons
Ets única, un plat així d'original només podia sortir de la teva cuina! Us imagino a les sisters pensant els aperitius, segur que us ho vau passar de conya!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Judith me dejas con la boca abierta, me encanta este aperitivo tan original!!!! la presnetación es estupenda y la combinación de sabores y texturas es....WOW...un aperitivo excelente que pienso hacer en casa!!!! un besito
ResponEliminaHola guapi!!! bon any!!! Quins gotets mes bons i originals, no he menjat mai res semblant!!! m´els enporto!!! Muaks
ResponEliminaEls llabironets tenen molta sort.
ResponEliminaEts la crack de la gelatina!!!
Molts petonets.
hosties !!!...ups, perdó...
ResponElimina...m'encanta això.
M'agrada molt la idea i me la guard per provar-la aviat. Té una pina boníssima, segur que a casa la gaudíreu de veres.
ResponElimina