A casa tenim un fan dels Petit suís i de les natilles. Si fos per ell, cada 5 minuts en menjaria, però per sort la resta de coses també li agraden i és fàcil fer-lo entrar en raó per portar una dieta equilibrada.
Sabeu de sobres que a casa tinc dos crítics culinaris i cada vegada és més difícil que em posin bona nota. Quan faig una nova recepta sempre espero els seus comentaris, tot i que a vegades no són tan positius com desitjaria. Per això quan els hi agrada una cosa sé que ho diuen sincerament.
Fa uns dies que vam comprar al mercat unes quantes fruites de la passió i van estar rondant per la nevera. Finalment, diumenge em va venir la inspiració i vaig pensar que seria bona idea usar aquests fruits tan saborosos per fer les natilles per a Memòries d'una cuinera. El resultat va ser espectacular, tant va ser així que el Boletet quan li preguntava si volia una natilla em deia: "sí, però les de la mama?". Quina il·lusió més gran sentir que el meu estimat Boletet i el Monstre culinari s'han tornat fans de les natilles de la mama!
Moltíssimes gràcies a tots els que feu possible que cada mes fem una bona recopilació de receptes per Memòries d'una cuinera. Recordeu, els més despistats, que teniu fins el proper dia 28 per presentar les vostres receptes. Us hi esperem a tots!
Ingredients per a 5 uts.:
500 ml de llet descremada
200 ml de nata per cuinar
4 fruites de la passió
125 g de sucre
40 g de Maicena
1/2 llima
2 rovells d'ou
Preparació:
Agafem la llet i la Maicena i la barrejarem amb l'ajuda del minipimer fins que no hi hagin grumolls. A una cassola posem la nata, el sucre, la barreja que hem fet abans, el suc de mitja llima, els rovells d'ou i la polpa de la fruita de la passió; ho cuinem a foc mig fins que comenci a espessir. Ho retirem del foc i ho posem als recipients on ho vulguem presentar. Ho deixem refredar a temperatura ambient i ho posem a la nevera durant un mínim de 3 hores.
Deliciosas...con ese toque dulzón que a mi me fascina de esta fruta, tu versión me encanta, natural que tu peque las pida :D
ResponEliminaBesos.
Me parece muy buena y me quedo con tu receta.Besos
ResponEliminaquina bona pinta! segur que sí que deuen estar encantats de les teves receptes. Petons!
ResponEliminaToma natilles!! Molt originals, sí senyora! Es nota que el Boletet té bon gust :) Les nostres vindran molt aviat! :P
ResponEliminaPetonets
Sandra
mmm molt original, m'agrada això de posar-li fruiteta a les natilles, tenen molt bona pinta, no m'extraña que estiguin encantats amb les teves receptes, és que són per llepar-se'n els dits jeje.
ResponEliminaPetonets!!
toma ya!!! passionals totals!! està de moda això del maracuyà! alla on vaig sempre em trobo amb el mojito de maracuya!! jajaj serà que tots necessitem una mica de passió a la vida davant de com està el món! ;-) fantàstiques! petons
ResponEliminaEl repte d'aquest mes segur que ens portarà molt records a tots que de petits en menjavem sovint i les vam deixar no sé ben bé perquè.
ResponEliminaMolt exòtica la teva proposta, apuntada com moltes altres, tindrem feina!!!
Petonets,
Palmira
Ohhh fruita de la passió! Té que quedar una combinació boníssima! petons
ResponEliminaohhhhh...jo també vui les natilles de la mama!!! jejeje!!! No m'estranya que el Boletet en sigui fan...han de ser delicioses amb el maracuyà! Nyaaaaam!!!
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Alaaaa, qué ricas, con fruta de la pasión!!!En Bilbao es difícil encontrar, solo venden en grandes establecimientos. Pero con la pintaza que tienen estas natillas, se hace lo que sea por conseguir esa fruta ;)
ResponEliminaUn besote
Això si que son unes natilles exótiques!! si les nostres avies aixequsin el cap dirien..."però que fan les nenes, coco, fruita de la pasió...això no son natilles!!" (al menys la meva ho diria!) Però visca la fusió i l'experimentació!
ResponEliminaUn petò!
Quines natilles més originals!!!El que em sorpren és incorporar-hi la fruita de la passió, però el que més em crida l'atenció, és que utilitzes llet descremada i nata....Per compensar, no? Jejeje Nosaltres mirarem de participar amb les clàssiques. Petonets. MAR, de EQNME
ResponEliminaEl boletet és un crack! Per cert, no hauria dit mai que li agradaven les natilles i els petit suisse,:DDD
ResponEliminaPetonets.
Um creme bem original,com maracujás eu certamente que ia gostar.
ResponEliminaFicou lindo.
bjs
Unes natilles molt suggerents. Petons!
ResponEliminaAna
Judith!! Ja torno a voltar per aquí, a punt per seguir les vostres delicioses natilles!! Aquest mes ens posarem les botes, segur!! Boníssim, això del petit suís. petonets!
ResponEliminaTú com sempre innovant i fent receptes originals!!! Bona combinació la que has triat. Aquest mes crec que ja no hi arribo, però puc intentar-ho que fins el 28 encara tinc temps!!!!????
ResponEliminaPetonets
Tienes que estar buenísimas con ese toque de fruta de la pasión. Besitos.
ResponEliminaAl petit li encanta tot, però sí, els petits suís el tornen boig!!!! i aquests natilles també! i val a dir-ho, a mi també m'encanten! quin gustet més bo!
ResponEliminaLa fruita de la passió queda molt be a les postres, pero mai les he tastat aixi, segur que están bonisimes.
ResponEliminaUn petonet maca
Me "Apasiona" esa fruta de la Pasión, así que esas natillas tienen que ser una locura de sabor. Besos
ResponEliminaUnes natilles molt exòtiques i suggerents!!!
ResponEliminaMmm boníssimes Juju!!! quina bona idea fer-les amb fruita de la passió, jo les vull fer demà, a veure si tinc temps, que ja les tinc pensades des de fa dies!!! Petonets!
ResponEliminaQue bona és aquesta fruita a veure si demà la trobo, perquè la fruita àcida em perd. Quines natilles de luxe!!! Petonets
ResponEliminaUmmm! Yo bo encuentro habitualmente la fruta pero la busco para hacerlas. Besos
ResponEliminaNo les he povat mai amb fruita ila veritat és que la fruita de la passió m'agrada molt. Molt originals i a més si han agradat tant a casa et pots donar per satisfeta!! Marta
ResponEliminaNatillas con fruta de la pasión, ¡esto me ha encantadooo!, es que la fruta de la pasión me re-chifla, no sabes con qué gusto me comería una ahora misma. Una verdadera delicia. Besotes guapa.
ResponEliminawww.cocinaamiga.com
Una combinació fantàstica!
ResponEliminaMarta
Siempre he pensado que esa fruta con ese nombre tan sugerente por lo menos hay que probarla una vez en la vida jaja, y si encima es en forma de natillas con más motivo. Deliciosas mi niña
ResponEliminaBesazos y feliz finde
tienen una pinta estupenda, nunca he probado la fruta de la pasión , pero tengo ganas. Besotes
ResponEliminaQue el què fem agradi als de casa és la millor recompensa que podem tenir com a cuineres, oi?
ResponEliminaI no m'estranya, perquè tenen una pinta deliciosa.
Però que bones, no? ja ho crec que tingueren èxit, nomes de veure-les a la foto ja en fan ganes, feliç cap de setmana, guapa
ResponEliminaPetons
O de mango o de fruita de la passió...ja es fàcil endevinar-te...Ara caldrà provar-les.
ResponEliminaQué bones les natilles i amb els fruits rojos deuen estar espectaculars!
ResponEliminapetons
Me encanta la fruta de la pasión, su aroma, su acidez...la utilizo muchísimo, pero nunca la he probado en natillas, tiene que estar riquísima! un besito
ResponEliminaMolt originals i segur que boníssimes!! tenen una pinta... !
ResponEliminano m'estranya que el peque vulgues les teves, perquè segur q eren delicioses!!
ResponEliminapetonets
Hola Judith! em pensava que t'havia comentat aquesta recepta, pero no ho vaig fer, dir-te que em vaig decidir y avui he presentat la meva proposta de natilles :)
ResponEliminales teves natilles em van encantar, m'agraden de tots els gustos pero la veritat que la porposta que ens presentes amb fruita de la passió les hauré de provar perqué tenen que estar realment molt bones :)
¡Hola Judith!
ResponElimina¿Qué tal, cómo va la semana?
¡Espero bien!
Bueno, el caso es que acabo mirando por la red me he encontrado con tu blog y me hacía ilusión pararme a saludar.
Como lo que veo me gusta, con tu permiso volveré.
Saludos desde felicidadenlavida;
Un abrazo,
Francisco M.
Ayyyy, Judith, que propuesta tan rica y original, con lo que me gustan las natillas y pensar que llevan también fruta de la pasión, ya es una ricura completa. Me llevo tu receta y la haré este finde.
ResponEliminaun besazo, guapísima
Em sap greu anar darrere d'un comentari que no m'agrada, però les teves natilles sí!!!!!!!
ResponEliminaUna abraçada i una est.........
Nani
Han de ser boníssimes, i originals! Aplausos (clapclapclap) i petons :-D
ResponEliminaNo he comido nunca fruta de la pasión , pero estas natillas se ven muyyy ricas.
ResponEliminaBesos!!!