>

dimarts, 27 de març del 2012

El número set

¿Creieu que els somnis es poden fer realitat? Doncs al Bolet sí. Com molts de vosaltres ja sabeu l’Yves és un amant de les lletres. Cada dia al seu bloc Amb idees a la llengua ens regala un petit tresor en forma de relat, igual que a Memòries d’una cuinera, on cada mes podem anar seguint les aventures de la petita Maria.

L’Yves és una persona molt tenaç que no para fins aconseguir el que es proposa. Diuen que a la vida hem de fer 3 coses: plantar un arbre, tenir un fill i escriure un llibre. Doncs bé, el meu gran amor des d’avui ja pot dir que ho ha fet tot -encara que, evidentment, li queda molt camí per endavant-. Un dels seus somnis era veure publicada una de les seves novel·les, i no ha parat fins aconseguir-ho. De sobres sabem que actualment és molt complicat que una editorial es fixi en un autor novell, i més des de que hi ha retallades a les subvencions, però no per això l’Yves s’ha donat per vençut. Ell ha seguit endavant. Com si d’un fill es tractés, ha mimat l’obra des de l’inici i, quan la va tenir enllestida, llavors va decidir fer un pas endavant. Encara recordo com si fos ara quan, fa dos anys, em deixava llegir les primeres línies d'El número set.  Cada cop que anava avançant em regalava l’oportunitat d’opinar, i us puc ben assegurar que hem compartit la il·lusió de que algun dia la veiéssim publicada des del primer dia. Ara aquest dia ha arribat i, com podeu veure, els somnis es poden fer realitat.

El proper dia 11 d’abril a les 7 de la tarda a la llibreia Catalònia de Barcelona es farà la presentació oficial d’El número set; així que si us ve de gust assistir-hi esteu tots convidats! Estic convençuda que l’Yves li encantarà estar rodejat de gent que l’aprecia. Sense allargar-ho més, us deixo l’enllaç del bloc El número set on podreu seguir totes les novetats i notícies que van sorgint d’aquest petit gran somni. Si algú de vosaltres està interessat en adquirir-l’ho només ha d’entrar a la pàgina de l'editorial Stonberg i comprar-lo, en un parell de dies el rebrà a casa.

En un altre ordre de coses; com ja venia anunciant fa uns quants dies a la pàgina del Facebook he decidit fer un sorteig, ja que hi ha moltes coses a celebrar. Com que sé que us agraden molt les sorpreses, no us diré encara quin serà el premi, però us donaré una petita pista, serà un premi molt dolç... Si voleu participar només heu de deixar un comentari en aquesta entrada i dir quin és el vostre còctel preferit. Què? Us animeu? El proper dia 7 d’abril desvelarem el nom del guanyador i el premi...



108 comentaris:

  1. Working on a dream... Gràcies!!!!!

    ResponElimina
  2. Felicitats Yves!! I per suposat Felicitats Judith. Els gastrobloggers farem que sigui el llibre més venut d' aquest Sant Jordi tot i que veure'l publicat ja ha de ser el més gran dels somnis. Gaudiu molt d' aquesta experiència!!

    ResponElimina
  3. moltes felicitats!!!la vida és perseguir i aconseguir els somnis!!!

    ResponElimina
  4. Ohhhh i ohhhhhh! Moltes felicitats per l´Yves, i per tu també, mentre llegia et juro que s´ha m´ha posat la pell de gallina.:)))Vaig a mirar "El numero 7" m´agrada el nom.
    Anem a fer xin xin amb el meu còctel preferit que és el mojito!!!ja ja!!! muaks a tots dos, no!!! a tots tres!! el petitó també es mereix un petonas:D

    ResponElimina
  5. L'espera ha merescut la pena!!!! Moooltes felicitats Yves per fer realitat el teu somni!!! Segur que serà un gran èxit, amb la il.lusió que li has posat no pot ser d'una altra manera!!! Enhorabona!

    mmmm....doncs jo ara si em pogués pendre un cocktail seria un mojito...un no...varis!!! Que això d'estar prenyi i no poder beure és molt dur...jijiji!!!

    Feliciatts parella!

    Petuents,
    Eva.

    ResponElimina
  6. Muchas felicidades!!! tu marido y yo nos dedicamos a lo mismo ;)

    ResponElimina
  7. ¡¡La meva més sincera enhorabona a l'Yves pel llibre!! moltes felicitats!!

    ResponElimina
  8. I tant que sí! enhorabona!! És emocionant veure com els somnis es fan realitat!! de veritat, moltes felicitats a l'Yves i a tu també per aquest suport incansable i aquesta vitalitat que sempre transmets en tot el que feu!Moooooooolts ptontetsss!!

    ResponElimina
  9. Judith, en este caso detrás de una gran mujer siempre hay un gran hombre. Felicidades a Yves por su libro, le diré a mi hermana que si puede se acerque a la librería
    Muchísimo éxito
    Besoooos Esther

    ResponElimina
  10. Quan els somnis es fan realitat i són el resultat d'un llarg esforç, encara són millors. Enhorabona a l'escriptor, a la coacher i al Boletet que segur que també ho ha patit! I pe rcelebrar-ho, jo em `prendria un "Vampiro" que és un coctail amb tequila, sangrita i suc de taronja que esta de mort.....

    ResponElimina
  11. Felicitats!! I per celebrar els somnis fets realitat, res millor que un bon gintonic!!

    Laura

    ResponElimina
  12. felicitades al Yves y a ti tambien porque algo tendras que ver y suerte en la presentacion y en la posterior venta.Mirare a ver si puedo acudir.
    Gracias por el sorteo,mi preferido es la caipiriña
    peto

    ResponElimina
  13. Hola Judiht
    Comparteixo la teva joia. També he tingut ocasió de viure tot aquest procés del naixement d'un llibre. Moltes felicitats

    ResponElimina
  14. Moltíssimes felicitats!!! quan un somni es fa realitat no hi ha paraules per descriure-ho, tot i que ho has explicat molt bé! Jo sempre dic que somiar és el principi d'un somni fet realitat. Espero que continueu gaudint de l'experiència i que tingui molt èxit!! miraré d'acostar-me a la llibreria, ja estaré al cas per si dieu l'hora! Doncs jo de còctels no hi entenc gaire, però un dia vaig barrejar suc de taronja amb licor de préssec i estava ben bo! Un petonàs!!

    ResponElimina
  15. Muchas felicidades a tu marido y a ti pues detras de un gran hombre siempre hay una gran mujer.
    Me encantaria participar en el sorteo y como coctel preferido no tengo ninguno pues pocos he tomado ,como tengo que decir uno me decido por el cosmopolitan.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
  16. Moltíssimes felicitats Yves!!!! Quina emoció no??? I escolta Judith, encara que estigui lluny, puc participar del sorteig igualment? El meu coctail preferit és el cosmopolitan!

    ResponElimina
    Respostes
    1. clar que si Cris!!! apuntadísima guapa. molts petonets

      Elimina
  17. Que alegria.....Felicitaciones para Yves y para ti!!.....no sabes lo feliz que me coloca saber que los suegnos se cumplen!!.....un fuerte abrazo a la distancia!!..........Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  18. Uuauu moltissimes felicitats!!! que guai nenaa!!!! el demanaré per sant jordii per descomptat!!! el cosmopolitan no l'he tastat mai, tu creus, i mira que si no he vist 10 vegades la serie al complet de "sexo en ny" no n'he vist cap!!! Realment el coctel que més m'agrada es el mojito....no puc evitar-ho!! petons

    ResponElimina
  19. Daiquiri de maduixa. Per cert la dedicatòria del 7 maquíssima!!!!!!!!

    ResponElimina
  20. Ohhhhh!!! Moltes felicitats!!! Ja sé quin llobre buscaré per Sant Jordi!!! Li desitjo tot l'èxit del món!!
    No sóc fan dels combinats, així que no podria dir-te quin és el emumoreferit, ho deixoma les teves mans que n'ets tota una experta. Què m'aconselles???
    Petonets guapa

    ResponElimina
  21. Aquest llibre serà meu!! jijijiji Aquesta tarda em llegiré les pàgines que hi ha disponibles (ahir no vaig tenir temps!!), però ja us dic ara que de moment la dedicatòria ja m'ha arribat... :)

    Enhorabona Yves, família això ho hem de celebrar amb unes CAIPIRINHES (ja saps quin és el meu còctel preferit, no? jejejeje) ben aviat! Estic molt contenta de tenir gent com vosaltres al meu costat, de moment el dia 11 segur que ens teniu per allà! :D

    Molts petonets guapos!!!!
    Sandra

    ResponElimina
  22. L'enhorabona a tots dos! Que sigui el primer de molts somnis acomplerts! I de pas, el meu és el mojito de maduixes! Una abraçada!

    ResponElimina
  23. Felicitats bolets!!!!i per cel.lebrar-ho un bon gin tonic a la vostra salut!muacs!!!

    ResponElimina
  24. Yves!!
    Moltes felicitats! Quina sorpresa! M'encanta l'argument i ja tinc ganes de llegir-lo! M'has solucionat el Sant Jordi per avançat :)) Et desitjo molta sort amb aquest nou projecte!
    Ahh, i la imatge de la portada és molt xula! Made in Judith?

    P.D. Judith, com ja saps, el meu cocktel preferit és la caipirinha de maduixa :)))

    ResponElimina
  25. Premi dolç? Mmmm... Que bó!!! El Blue Mary!!! Sens dubte!

    ResponElimina
  26. Quina il·lusió!!!! l'encarrego immediatament!
    petonets als tres

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja esta encarregat!
      ah!! i el meu coctel preferit es el margarita!!

      Elimina
  27. Quina il·lusió! Quins nervis, quantes emocions!Enhorabona!
    Això demana una súper celebració!;)
    Molts petonets.

    ResponElimina
  28. Oh! quina il.lusió no? Moltes felicitats a l´Yves, es que quan la feina es fa ben feta...Molts petons i espero que el llibre sigui un èxit.
    Be i parlant de cocktail...soc clàssica, un mojito...o dos...o tres!
    Fis aviat

    ResponElimina
  29. Moltes, moltes felicitats Yves!! Ja ho tinc apuntat a l'agenda, a veure si puc escapar-me....
    Un mojito, o dos!! però amb tanta celebració potser 3???
    Molts petons família!

    ResponElimina
  30. Felicitats!!!!!!!1 Ha de fe runa il·lusió ENORME :)
    A veure si em puc acostar el dia 11, que m'agradaria molt. I ja el tinc apuntat per la llista de St Jordi! ;)

    ResponElimina
  31. ¡Felicidades!, qué ilusión ver tu libro impreso,¡qué nervios!, me pilla un poquito lejos para ir, una pena.
    Apúntame al sorteo, me encanta la caipiriña.
    Un beso

    ResponElimina
  32. Waouu ! Sono molto contenta per Yves, devi essere molto fiera di lui. Un grosso abraccio a voi tre.
    PS : dobbiamo fare un nuovo appuntamento ...

    ResponElimina
  33. Felicidades a Yves. Da gusto ver como, a pesar de los tiempos que corren, todavía se pueden conseguir los sueños y hacer realidad los proyectos. Enhorabuena.
    Judith, cuando salgo de copas me gusta tomarme un gin tonic, pero también coincido contigo porque me gustan los coctails. Mi preferido es un daiquiri frío cubierto con espuma de daiquiri caliente. Es una pasada. En cuanto me recupere un poco del atracón de trabajo, prometo dedicarte un post con mi super daiquiri. BeZitos.

    ResponElimina
  34. Moltes felicitats familia! Jo no soc molt de beure pero m'agraden molt els mojitos i els san franciscos.

    ResponElimina
  35. Quina il.lusió que ha de fer això de veure un llibre publicat amb el teu nom! Enhorabona per l'esforç i el resultat! A mi només m'agraden els Sanfranciscus!

    ResponElimina
  36. Enhorabona!!!!! És una alegria veure com els somnis es fan realitat!!!!!! Còctel preferiet?!?!?!?! Tots!!! jejejejejeje Principalment la Margarita i el Mojito!!! (Ahir vaig comprar gelatina per fer les xuxes d'adults!)

    ResponElimina
  37. Enhorabona atots dos, a veure si arriba el llibre a Mallorca i en podem gaudir. Molta sort amb la presentació, les crítiques i i les vendes. Segur que després d'aquest en vendran més. El meu còctel preferit és el Bloody Mary!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Caterina, si el demanes através de la web de l'editorial t'arribarà sense cap problema, i els costs d'enviament són minims! ;P

      Elimina
  38. Muchas Felicidades por el libro,estaremos en la presentación sin falta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Y el cóctel preferido,es un clásico el gin tonic

    ResponElimina
  39. Ahhh! Ahir vaig deixar un comentari i no es va publicar!!!

    Tornem-hi: MOLTES FELICITATS YVES!!!
    Fa molta il·lusió poder veure publicat el teu propi llibre! I segur que serà el primer de molts altres que publicaràs! I moltes felicitats també a tu Judith! I gràcies pel sorteig, a veure si tenim sort!!

    El meu combinat ara mateix és el Gin Tonic (que original eehhh?? :P)!

    Molts petons!

    ResponElimina
  40. Felicitats família, que publicar un llibre fa molta il.lusió. El dia 11 no podre venir (tinc una de les meves celebracions...jeje) pero ja tinc llibre per Sant Jordi.
    A aquestes hores del mati...un San Francisco...que hem de pasar tot el dia !!!
    Petonets.

    ResponElimina
  41. enhorabona!! quin post més macu! i que seria la vida sense somnis??? i mira per on a vegades es fan realitat!! m'en alegro molt per vosaltres i per Yves!!
    molts petonets

    ResponElimina
  42. Enhorabona pel llibre! Costa molt això de publicar i me n'alegro de veritat d'aquest projecte fet realitat. Ara l'haurem de llegir ; )


    Un petó molt gran

    ResponElimina
  43. Muitas felicidades para o Yves, o sonho comanda a vida, nunca devemos deixar de sonhar.
    A minha bebida preferida é piña colada, CHEERS!!!
    Besos Juju.

    ResponElimina
  44. Felicitats pel llibre!! Jo estic una mica lluny sino segur que vindria...

    El meu coctel preferit és el cosmopolitan, caipirinha, sex on the beach...encara que aquests són els que més m'agraden, podria continuar dient, ja que sempre que en provo un m'encanta!
    Quines ganes de beure'n un!!
    Petonets

    ResponElimina
  45. Ohh felicitats a l'Yves!!! Sabies que m'encanta llegir? be, més aviat deborar llibres, no em duren res, com m'enganxin m'els acabo en una tarda, jeje.
    Potser m'animo a venir el dia 11 i tot, la llibreria Catalònia està bastant a prop de casa i l'hora està molt bé.
    El meu coctel preferit... el San Francisco, això sí, ab sucs de fruita natural :P.

    Molts petonets!!!

    ResponElimina
  46. Enhorabona! Si un té un somni no s'ha de donar per vençut mai i lluitar fins aconseguir-lo! Me n'alegro que tot hagi sortit bé i segur que serà tot un èxit.
    Petons

    ResponElimina
  47. Ostres quins cracks un escriptor i una superxef!!
    Moltes felicitats, la presentació és molt xula.
    A mi m'encanta el Martini Rosso o el Bermut!
    (ja saps sóc una mica borratxilla)
    Cris

    ResponElimina
  48. Enhorabuena Yves, qué ilusionado debes de estar. Deseo de corazón que tu libro sea todo un éxito. Seguro que así será.
    Besos

    ResponElimina
  49. Guapíssims! com me n'alegro!
    Per supossat que ens veiem el dia 11! i vull un exemplar signat ;)
    Molts petons familia bonica.

    ResponElimina
  50. Olvidé deciros que me gusta muuucho el mojito :)

    ResponElimina
  51. Moltes felicitats i molts èxits als millors boletets del món mundial!!! a mi no m'agraden massa els cocktels, així que un bon Ron negre amb cola!!! ;)

    ResponElimina
  52. Felicitats a tots. M'ha agrat molt la portada del llibre, aquesta escala de grisos el fa auster però al mateix temps delicat.
    Dels cocktels ja no me'n recordo, però hi poso el de Caipirinha.

    Mercè

    ResponElimina
  53. Que placer ! Poder publicar su propio libro! Les deseo lo mejor en este nuevo recorrido, y que vengan mucho libros más! Por lo del coctel a mí me resulta difícil ya que no tomo alochol , pero me encantaría alguna bebida con chocolatae blanco cardamomo y un poco de jugo de manzana verde , eso sería delicioso!
    Cariños

    ResponElimina
  54. Oooh! Quina bona noticia!!! Es ben veritat que quan es perseguixen, els somnis es fan realitat!!. Enhorabona!!!.
    El meu còctel favorit es el Singapore Sling... no gaire conegut per aqui, pero delicios! Que en fa de temps que no en prenc... :-) Petons!!

    ResponElimina
  55. Moltes felicitats! M'alegro molt de que hàgiu aconseguit fer realitat aquest somni, de debò:)
    Brindaria amb vosaltres i em prendria a la vostra salut una caipirinha, ben fresqueta i bona!
    Petons
    Marta

    ResponElimina
  56. Moltíssimes felicitats, sobretot al Yves pel seu somni fet realitat.
    Si visqués a Barcelona assistiria a l'esdeveniment, sens dubte. Serà molt emocionant per tots vosaltres i fins i tot pera mi que em sumo a la vostra alegria.
    Seguiré d'a prop la publicació.
    Us desitjo molta sort que segur tindreu.
    Un petó gran i una abraçada

    ResponElimina
  57. Moltes felicitats per l'Yves, mai s'ha de deixar de lluitar per un somni, i quan el veus enllestit et sents ben orgullós. La voluntat que ha tingut el teu marit li portarà molta sort, n'estic segura ;)
    Molts petons guapa, jo en tinc molts de còctels preferits! però em decantaré pel "destornillador" juju

    ResponElimina
  58. Moltes Felicitats, si puc vindré el dia 11

    ResponElimina
  59. Enhorabona!!!! Si que es un somni fet realitat!!! Ja tinc llibre per St Jordi!!! Felicitats Yves!!!
    El cocktel.... m'agraden molts!!! Pero em quedo amb el bananna mamma!!! Mmmmmm.. quins records!!!! jijijiji

    ResponElimina
  60. Moltes felicitats a tota la famíla Bolet, segur que tots hi heu posat el petit gra de sorra. No sóc massa de coctels, prefereixo una bona copa de cava però si n'haig de dir un em decanto per una Caipininha.
    Molts petonets a tots

    ResponElimina
  61. Guapus, això si que és una gran notícia!!!!!! Mira, ara n'estic llegint un i pensava que quan l'acabés el següent seria Memòra d'uns ulls pintats d'en Lluís Llach. Però sabeu què, el següent serà El número 7, estic convençuda que el senyor Llach no s'ho prendrà malament, per segons què el veig una persona tolerant. De veritat, això és realment un somni, suposo que l'Yves deu estar en un núvol, i tu també, clar. Moltes felicitats família. Quan l'hagi llegit en faig una crònica, que a partir d'aviat el blog també tindrà entrades sobre llibres.
    Petonets i una fortíssima abraçada!!!
    Ah, el còctel???? Noia, és molt difícil, és que l'únic que he arribat a prendre és el mojito i no em va agradar gaire. Ups! que avorrida, no? Ja tinc un nou repte, fer un coctel pel meu blog! Gràcies per ser com sou, entrar aquí sempre és pura vitamina.

    ResponElimina
  62. Eps, el d'abans era jo el Jari. Merda de tecnologia....

    ResponElimina
  63. Olé, olé i oléeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Visca l'Yves, visca la Judith i visca la família Bolet!
    Ahir quan vaig saber la notícia se'm va posar la pell de gallina. Quina emoció!!!
    Sempre dic (ja ho sabeu) que el món és dels valents i lluitadors. Escriure un llibre no és gens fàcil i el camí és llarg i complicat, per això, ara mateix heu d'estar eufòrics!!
    Ahir vaig llegir les pàgines que es poden llegir on line i em vaig quedar amb ganes de més. Així, que l'he de llegir per saber com acaba.
    Una cosa que pot interesar als que visquin on potser no arriba la distribució del llibre com és el meu cas(encara que sempre el podem demanar a la llibreria del poble) que si el compram on line amb enviament ordinari no hi ha despeses d'enviament. ;PP
    Estic convençuda que amb aquesta novel·la començarà una carrera literària important. Yves, no et cansis mai d'estar "working on a dream"!
    Petonssss!!
    PD: Realment he de dir quin còctel m'agrada? Uff, m'ho he de pensar...potser una caipi????

    ResponElimina
  64. Un llibre es sempre un petit tresor per descubrir. Serà el proper llibre a comprar. Moltes felicitats Yves, i a la resta de la familia

    ResponElimina
  65. Moltes felicitats pels dos! Celebreu-ho com toca! Ja tenim llibre per Sant Jordi;)
    El meu coctel preferit la caipirinha, m'encanta!
    Nuria

    ResponElimina
  66. Enhorabona guapos!! Em moro de ganes de llegir-lo. Espero arribar a temps el dia 11 i tenir un exemplar signat!! :)
    El meu còctel preferit...el Dry Martini de Maduixa del Gimlet!!

    Molts petonets per tots tres! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes felicitats, és una molt bona notícia!! Fa temps que seguim el teu bloc i ens agrada molt, casi tant com el cóctel Margarita!!

      Elimina
  67. Moltes felicitats a tots els membres del bolet i en especial a l'Yves, per cert el número 7 és el meu preferit ;-)
    El meu còctel, el daikiri (té història...),i el que em recorda l'adolescència el cervellet.
    Petons

    ResponElimina
  68. Moltes felicitats! Jo vaig néixer un set i m'agrada. Jo brindaria amb una caipirinha de coco, com no.
    Ptnts,
    Nani

    ResponElimina
  69. Felicitats parella!!! a ell per el seu llibre a tu per que amb el teu suport incondicional els projectes son més facils d'aconseguir. Saps q sempre t'ho dic quan parles de la familia, transmiteixes l'emoció i l'amor que sents per ells.

    Brindem per el llibre i pq aquesta il.lusió que sentiu i aquesta estimació duri per moooolts anys.

    Xin-Xin familia amb una Pinya colada

    Petons

    ResponElimina
  70. Moltes felicitats!!! us desitjo molts éxits! segur que esteu molt emocionats.. Gaudiu del moment. Petons per tota la familia.

    ResponElimina
  71. FELICITATS!!! Pels blogs, El Món de Juju i Memòries d'una Cuinera i per la primera novel·la de l'Ives.
    El meu còctel preferit és el Mojito!!!
    Montse S.

    ResponElimina
  72. Moltes felicitats a l'Ives pel seu llibre. Bé felicitats a tots els de la casa del Bolet, que segur que esteu molt contents.
    La veritat és que no sabria dir-te quin és el meu còctel preferit, perquè no solc beure'n, però m'agrada el mojito, és molt refrescant, això sí amb poc d'alcohol, no puc amb ell. El Malibú amb pinya també m'agrada molt. Et serveixen? Un beset.

    ResponElimina
  73. Muchas felicidades a Yves, ahora iré a ver, ya sabes que yo soy una devoradora incansable de letras....me dedico a eso, así que disfruto seguro tanto como con tus recetas, tu mimo buena vibra, linda!!!

    Mil besos...lo del sorteo, me chincho que tengo la cuenta "suspendida" en facebook....bah.

    ResponElimina
  74. Felicitats per tantes coses aconseguides!!!! Per soposat vull participar, tot i que no tinc un cocktail favorit doncs no bec gaire...però si ho fes no hi ha dubte que pendria Cosmopolitans, com les meves adorades noies de Sexo a Nueva York.
    Petons

    ResponElimina
  75. Doncs jo si que pense què els somnis es fan realitat, i sens dubte amb l'Yves està la prova. Enhorabona per la publicació, és cert què està difícil aconseguir-ho.
    El meu cocktail preferit és la pinya colada.

    Petons

    ResponElimina
  76. a vegades em penso q visc a la lluna!!!!!!!! el meu cocktail preferit era la capirinha però em vaig passar al mojitooooo!! petonets***

    ResponElimina
  77. Ohhh moltíssimes felicitats a l'Yves!!!! :D :D Tens raó que actualment és SÚPER difícil que et publiquin un llibre... ha de ser bo per força!! :D

    I quina súper manera de celebrar-ho, amb un sorteig... ole tú!! jaja

    El meu cocktail preferit és el Martini Royale (bé, només l'he tastat un cop, a Viena... però em va enamorar!! jaja)

    Un petonet guapa!!!

    ResponElimina
  78. Ay! que la Judith m´ha hagut de venir a estirar una orella perque no había dit el coctel!!!
    --> Daiquiri de maduixes naturals!!!

    ResponElimina
  79. Enhorabona!!! Moltes felicitats per un altre repte aconseguit, i que vinguin molts més!!! Doncs el meu cocktail preferit és la caipiroska de maduixes... nyaaaammm m'ha vingut de gust un però no puc sniffff.... Petonets Ju i que sigueu tenint molts èxits :).

    ResponElimina
    Respostes
    1. qui ets? has de deixar un nom per poder participar, sinó no se qui ets! 8(

      Elimina
  80. Què dir-vos que no us haguem dit abans? Ja sabeu com us apreciem la família RoJu i com ens encanta veure com sou de feliços i que ens deixeu compartir-ho amb vosaltres (i molt millor si ho fem prenent una CAIPIRINHA elaborada per la supercuinera). Petons consogres, jejeje!

    ResponElimina
  81. Petons guapos i felicitats a tots tres.
    Deu ser un plaer, veure publicat algo que tu has creat, amb ganes,ilussió i el recolsament familiar.
    Felicitats altre vegada.
    Una abraçada

    ResponElimina
  82. Molta sort a l'Yves pel llibre!! Felicitats de la bona!!! Gràcies per convidar-nos, però l'11 hem toca treballar... Que vagi molt bé la presentació!
    ah! jo sóc de mojito!!!

    ResponElimina
  83. Molta sort a l'Yves pel llibre!! Felicitats de la bona!!! Gràcies per convidar-nos, però l'11 hem toca treballar... Que vagi molt bé la presentació!
    ah! jo sóc de mojito!!!

    ResponElimina
  84. ¡Felicidades Yves! Seguro que será un éxito!!!
    Me encantaría poder asistir snif snif
    Aaaa mi coctel favorito ¿un batido de fresas? jajaja

    ResponElimina
  85. Sou un parell de cracks!! Enhorabona a tots dos!! Em fa molt feliç que els vostres somnis es cumpleixin!! Una forta abraçada.

    ResponElimina
  86. ¡felicitaciones a Yves por el gran logro! ¡y por muchos libros más! :)

    ResponElimina
  87. MUITOS PARABÉNS E MUITO SUCESSO.
    NA VERDADE APENAS BEBO CHÁ E ÁGUA ...
    BJS

    ResponElimina
  88. Aquí estoy otra vez, no soy muy de cocteles así que me quedo con un gin tonic bien preparado.
    Bss Esther

    ResponElimina
  89. Felicidades!!! tiene el exito asegurado...
    Besitos

    ResponElimina
  90. Mare meva!
    A casa vostra tot es converteix en éxit!
    Enhorabona, sincerament ho dic, no ho dic pas de cara al concurs, sino que realment penso que assolir una fita així avui en dia no té preu!
    No sabia que el relat de memories d'una cuinera fos de l'Yves! Sempre em preguntava d'on treieu el relat, la imaginació, el bon gust... Ara tot cobra un altra sentit, i de manera molt especial!
    Per molts anys podem gaudir de la seva lectura!
    Una abraçada ben forta

    ResponElimina
  91. em vaig alegrar molt per lo que significa per vosaltres lo del" numero 7" enhorabona segur que sera un exit total. i al meu coctel es un bon ron amb coca cola ben preparat,exelent. molts petons i una abraçada a l'Yves.

    ResponElimina
  92. MOltes felicitats familia!!! Espero llegir-lo molt aviat. Ja us explicaré.
    Petons,
    Esther

    ResponElimina
  93. Enhorabuena familia!!! me alegro mucho que vuestro sueño se haya hecho realidad es maravilloso.
    Que sepas que el titulo del libro engancha . Seguro que dentro de poco estará en la lista de los 10 más vendidos del Corte Inglés.
    Yo no soy mucho del alcohol , bueno de la cerveza si y de un buen vino también pero en cocteles ando un poco pez. El único que he provado ha sido la Caipirinha que en mi viaje a Brasil lo tomábamos a todas horas dentro de la piscina aix que recuerdos !!! jajajajaja.
    Besitos :)

    ResponElimina
  94. No saps l'alegria que aixó suposa, t'ho dic amb coneixement de causa, estic casada amb un escriptor que ha guanyat algun premi nacional, te moltes històries llargues dignes de ser una novel.la i mai les trobe perfectes.
    Moltes felicitats per tot dos, és una gran noticia.

    Molts petons

    ResponElimina
  95. Ayy mi niña, que he estado desenchufada de ordenador durante unas semanas y por poco me pierdo todo esto.
    Primero, felicidades por ese libro. Dale un beso enorme de mi parte y aunque ya he visto la invitación en facebook, me pilláis un poco lejos para poder asistir a la presentación, si no allí estaba yo la primera, jajajaj.
    Y segundo, me apunto al sorteo, como no me voy a apuntar, ahora mismo. ¡¡¡Quiero ese libro!!! En el blog me leo todas las entradas pegada a la pantalla, así que el libro tiene que ser genial. Si no me toca, salgo corriendo a comprarlo.
    Besos, guapos y enhorabuena.

    ResponElimina
  96. Juju,
    Muita sorte de certeza que vai ter muito êxito...

    Besitos grandesss Guapita

    ResponElimina
  97. El meu cocktail preferit el white Russian! Felicitats!

    ResponElimina