>

dimarts, 5 de juliol del 2011

Muffins de xocolata i melmelada de gerds

Ara feia molts dies que tenia abandonades les receptes de muffins. Ja fa temps que em rondava pel cap que n’havia de fer, però no m’acabava de decidir per una recepta en concret. Al final vaig optar per fer-los de xocolata i melmelada de gerds i... la veritat és que és una combinació que mai falla. Aquest cop han servit per gaudir d’un esmorzar familiar de cap de setmana. És una llàstima que l’Yves no ens gravés mentre el Boletet i jo fèiem la sessió de fotos per poder fer aquesta entrada, va ser genial, no paràvem de riure i ell m’agafava la cinta de la càmera per ajudar-me! Crec que, quan sàpiga com funciona l’ordinador, també voldrà fer un bloc! Mentrestant us deixo amb la recepta d’avui, que per cert és ideal per fer-la amb nens


Ingredients:

1 iogurt natural
375 g de farina
250 g de sucre
50 ml d'oli d'oliva
1 sobre llevat Royal
250 g de xocolata fondant
1 c/c de canyella
50 ml de rom
Melmelada de gerds
3 ous
50 g d'ametlla molts
100 g de perletes de xocolata
Sucre glacé


Preparació:

Escalfem el forn prèviament a 180º. Posem els ous, la farina, el sucre, la canyella, el iogurt, el llevat i l'oli en un bol i ho barregem fins que ens quedi una massa homogènia. Seguidament afegim la xocolata fondant, prèviament desfeta, juntament amb el rom. Ho deixem reposar uns minuts i ho posem en motllos individuals. Els omplim fins a la meitat i afegim una cullerada de melmelada de gerds. Tornem a tirar una mica de massa fins a 3/4 i els acabem amb una cullerada de melmelada, unes quantes perletes de xocolata, ametlla mòlta i un bon polsim de sucre, per obtenir una crosta cruixent. Quan els tenim preparats els posem al forn durant 30 minuts. Els deixem refredar a temperatura ambient i els empolsem amb una mica de sucre glacé.




60 comentaris:

  1. Me encanta la corteza crujiente que le has puesto!!! Y si tenlo por seguro que querrá su propio blog, el mio ya lo tiene jejeje
    Besitos

    ResponElimina
  2. Yo no puedo hacerlos, si los hago me los como.
    Qué pinta tienen los tuyos...

    ResponElimina
  3. Segur que van volar! tenen un aspecte genial! i aixó que la xocolata no m'entusiasme massa, però el cruixent de sobre ha de ser deliciós!! petonets

    ResponElimina
  4. Xocolata i gerds, la millor combinació del món mundial! I amb el toc de rom...

    ResponElimina
  5. Jo diria que la xocolata i els gerds és la millor combinació mega-universal... M'he de posar a explorar els muffins, jo m'he quedat en les simples madalenes, però em penso que ho faré quan ja faci fresca per a posar-se el biquini...Aquests, amb la crosteta al damunt, són de mort!!! Petonets

    ResponElimina
  6. Recorda que me'n deus una!!! I una altra per la Noa :)
    ptons

    ResponElimina
  7. Hola guapa. Hace dias que no estaba operativa internautamente hablando, jajaja, y claro he ido directa a unos cuantos blogs, jejeje, aunque no sé que pasa que hay en algunos que no hay manera de poder conectar, ¿estaran de vacaciones?, espero que este me deje.

    Bueno los muffins espectaculares, como todo lo que pones.

    Que dusfrutes de las vacaciones, que siemnpre se hacen cortas. Un besete

    ResponElimina
  8. Seguro que los disfrutasteis muchísimo en la comida familiar, se ven deliciosos! Nunca he probado la mermelada de frambuesas, a ver si consigo un poco. Bss

    ResponElimina
  9. Qué pinta tan buena. Me la apunto. Besos

    ResponElimina
  10. Me encanta! Una vez más me dejas la boca llena de agua! El chocolate y la frambuesa es para mi la mejor combinación!!

    Besos

    ResponElimina
  11. ¡Qué pinta tienen!, la foto está increíble.
    besitos

    ResponElimina
  12. Acabo d'esmorzar peró em menjaria un parell ara mateix!
    Un petonàs,
    Esther

    ResponElimina
  13. Que bons amb aquesta crosteta de dalt. Jo també m'hi haig de posar a fer-ne. A casa ens encanta que sempre n'h hagin....

    ResponElimina
  14. Ostres que monos t'han quedat, i la xocolate amb la melmelada de gerds... em fascina!!!

    Petonets.

    ResponElimina
  15. Wow vaya corte que tiene ese muffins..........
    Y bueno, seguro que se amina...

    Besos.

    ResponElimina
  16. ¿Puc venir a esmorzar a casa teva dissabte que ve? :P

    ResponElimina
  17. Quina passada de muffins. Com bé dius, aquesta combinació no falla mai. Quina llàstima no poder-los mossegar.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  18. Un desayuno de lujo con tus dos hombres, es genial!, vete preparando para enseñarle como funciona el blog que tienes ayudante seguro
    Un beso

    ResponElimina
  19. Judith, no pongas estas recetas tan buenas, a mí me pasa como a Isabel.... si los hago me los como yo solita y luego a ver dónde me meto el bikini este año, jajaja.
    Como siempre, te han quedado estupendos.
    Besos

    ResponElimina
  20. Quins muffins més potents! La combinació xocolata amb melmelada de gerds és una de les meves preferides.

    ResponElimina
  21. HUmmmmmmmmmmque bones , els propers que faci el fare de xocolata i amb aquesta crosta cruixent tan bona que hi has posat:
    Petons

    ResponElimina
  22. Doncs ja tens rao, es ideal per fer-la amb nens...i ara q la meva judith esta de vacances, me l'imprimeixo i un dia d'aquests els tastem...ja t'explico...

    ResponElimina
  23. Apa que bons Judith!! aquesta combinació és boníssima, em sembla que ningú s'hi pot resistir jejejej ni tan sols el bikini ;) provaré de fer-los!! petonets

    ResponElimina
  24. OOOOOOH!!!, TE HAN QUEDADO PRECIOSOS JUDITH Y ME LOS IMAGINO DELICIOSOS. BESOS

    ResponElimina
  25. muy buenos y la presentacion tambien
    petons
    miquel

    ResponElimina
  26. Quina pinta!! i amb aquesta crosteta han d'estar de vici.
    Per la pròxima volem aquestes fotos del making of eh! ;)
    petonets!

    ResponElimina
  27. eniales, y las fotos son ideales, seguro que estaban buenísimos.
    Petonets!!
    Alba

    ResponElimina
  28. Saps que estic fent ara mateix? Mirant la Fletxer per la tele 3! jajajaja És que he posat la tele i m'hi he quedat enganxada!
    No sé si m'agrada més la nostra estimada Jessica o els teus muffins, però segur que me'n menjaria uns quants mentre veig la sèrie, què bons!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  29. Hola,
    A casa volarien segur... Quina pinta més esplèndida que tenen!!!!!!!!!! Petons

    ResponElimina
  30. Realmente originales y muy bonitos, además esa costra crujiente me parece irresistible!

    ResponElimina
  31. Mare meva, quina bona pinta!! Sort que mirar la pantalla encara no engreixa!
    No importa que et digui que a casa aquests muffins volarien!!!!!
    La pròxima vegada volem fotos del making off!
    Petons!

    ResponElimina
  32. Bonississsims !!! quin plaer menjar aquests muffins, porten tot de coses delicioses, i la crosteta cruixent un encert. petons,

    ResponElimina
  33. Segur que el Boletet tindrà un bloc i cuinar`tan bé com tu. Aquests muffins fantàstics!

    ResponElimina
  34. Us ho haureu passat bé fent la foto, però és que a més a més us ha quedat maquíssima, amb la cinta vermella... amb aquesta pinta i aquesta crosteta, qui s'hi pot resistir?? :)

    ResponElimina
  35. M'encanten, al meu cachorro també m'ajuda a fer pastisso i muffins, però és una mica rarera i després no les vol tastar.
    Ja m'he apuntat al gazpacho de memóries d'una cuinera. Gracias guapa, m'ha fet molta il.lusió.

    Petonets

    ResponElimina
  36. QUE LINDOS MUFFINS, E IMAGINO QUE BEM APETITOSOS.
    BJS

    ResponElimina
  37. me acabo de dar cuenta que el tan denostado traductor de Google funciona bastante bien con el catalán! así que me he enterado de todo de tu receta! (ya, ya a´se que es inteligible, que se entiende bien....) pero los que nos sabemos nada de catalán cómo vamos a saber que gerds son ¿frambuesas? :D

    ya no tengo problema ninguno para leer los fantásticos blogs de cocina en catalán, entre ellos el tuyo que es chachiguay, como diría mi sobrino....

    Moltes gràcies por tu visita y tu comentario!

    ResponElimina
  38. nyam nyam! aquesta recepte és perfecta per mi... visca el dolç.

    ResponElimina
  39. Uala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No puc dir res més. M'has deixat bocavadada.........

    Un petonet

    ResponElimina
  40. Tenen una pinta d'escàndol i segur que estan boníssims. Gràcies per compartir la recepta. Els faré.
    Petons

    ResponElimina
  41. Chocolate y frambuesas es una combinacion ganadora por excelencia!!....te han quedado de maravillas.....y disfrutra el verano!!.....que siempre se pasa volando!!.........Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  42. ¡Qué delicia! ¡Me llevo uno para desayunar! Besos.

    ResponElimina
  43. Boníssims, i ho dic amb coneixement de causa. Aquests muffins van bé per recuperar forces!;) Però t'he de dir que es nota la mà del boletet, són més bons encara!
    Petonets.

    ResponElimina
  44. Uauuu!!! ¿Per avui berenar ja no en deuen quedar oi?

    Aqui no és el lloc indicat.. però vaig de"---", et volia preguntar si hi ha alguna manera que m'arribi al correo les propostes de les memories d'una cuinera perque no vull que se'm passin els plaços per alt!

    ResponElimina
  45. Veo que no me has respetado ni lo más mínimo y has hecho cosas buenísimas. Tengo una buena tarea para recuperar.
    Gracias por tu felicitación y tus palabras, eres un cielo :)
    Estaré unos días sin internet.
    Besos

    ResponElimina
  46. Te quedaron espectaculares! Que divertido que es cocinar con los chicos! Y reir sin parar es lo mejor del mundo!
    Cariños

    ResponElimina
  47. Estos muffins estan de muerte, me han encantao!

    ResponElimina
  48. Oh! Quina bona pinta!!! I la foto amb l'ajuda del Boletet és genial! :-)
    Petons!

    ResponElimina
  49. Buenisimos...ya sabes que a mi tus muffins me deliran!

    Besotes linda.

    ResponElimina
  50. pregunta, el chocolate fondant cuál es? el de cobertura?

    ResponElimina
  51. Quina pinta mes bona!!!
    Cuans en surten en tota aquesta farina?
    Petons maca

    ResponElimina
  52. Madre mia Judith se me hace la boca agua con estos muffins, con lo que me gusta a mí el chocolate, besos eres una crack.

    ResponElimina
  53. Quina delícia que ens has presentat! Amb eixe crumble per damunt, m'encanta. A les meues filles també els agrada molt ajudar-me a la cuina, però després no volen tastar res, ja veus, no saben el que es perden. Disculpa els pocs comentaris que t'he fet últimament, he estat unes setmanes una mica agobiada amb les xiquetes per casa, reunions, etc. Ara estem de viatge a Lisboa, és el que té l'estiu, que tens menys temps per a estar a casa. Vaig a pegar una ullada a les receptes que has fet estos dies, que, de segur que són totes boníssimes. Besets.

    ResponElimina
  54. Madre mia, qué estan estupendos Juju, a foto está preciosa!!!
    Besitos.

    ResponElimina
  55. Qué buenos, me encanta el chocolate y los muffins tiene unapinta...-ahora los tengo que preparar con mermelada. Un eo

    ResponElimina
  56. He venido a conocerte -y es que te llamas igual que yo-, y nada más entrar en tu blog encuentro esta receta... mmmmm... que a una súper-golosa como yo ya la has conquistado, así que aquí me tienes como seguidora tuya oficial.
    :)

    ResponElimina
  57. Menuda pinta tienen esos muffins!!! Ahora ya me he suscrito para estar al dia de lo que publiques!
    1 saludo bien grande!

    ResponElimina
  58. Heva: ya soy seguidora del blog de Adan!!! Que chulo es!
    Isabel: seguro que el minichef te ayuda!
    Roser: si vols els pots fer sense xocolata!
    Irma: queda molt bé el rom
    Montse: ja veuràs que quan comencis no pararàs!!! Són molt agraïts
    Roser: la setmana que ve no fallo ;)
    Laura: aprovecha el buen tiempo!!! Felices vacaciones guapa
    Lydia: la tienes que tomar! Estoy convencida que te gustarà
    Asun: gracias guapa
    Valerie: jaajajajajajaja, te mando un par
    Dadá: gracias guapa
    Fréderique: gràcies
    Esther: jajajaajajjajaja, els has de fer, ja veuràs que bons!
    Catieu: és una molt bona combinació
    Rosaleda: con el tiempo seguro que si!
    Lucia: clar que sí! A quina hora vols venir? ;)
    Nyanyels: si els fas els podràs tastar!! ;)
    Chelo: al final entre el padre y el niño me va a quitar el puesto! Jajajaja
    Ana: nada, le ponemos menos azúcar y listo!
    Cristina: queda realment bona
    Quima: la crosta és el millor!!! ;)
    Sonia: ja em diràs si us agraden
    Bet: per un no passa res!
    Anna: gracias guapa
    Miquel: moltíssimes gràcies
    Ana: t’asseguro que no té desperdici. Imagina’t un nen de quasi un anyet ajudant-me... ;)
    Alba: muchas gracias guapa
    Sandra: jaajajajaja, quina enveja!
    Eri: són una temptació!
    Salomé: et toque de la crosta és lo mejor!
    Paula: no apteixis que quan vinguis faré una recepta amb doble de xocolata!!!
    Joaquima: gràcies guapa
    Lola: jajaja, no pateixis!
    Cristina: de moment és un bon ajudant
    Anna: gràcies bonica
    Artemisa’s: ajajajjaja, ala meva neboda li passa el mateix!
    Saô: obrigada linda
    Biscayene: jajaajaja, el traductor es bastante fiable en catalán, pero hay cada fallo... ;) bienvenida
    Sweet: jijijiji, sabia que t’agradaria
    Mª Jose: jajaajjajaajaja
    Anna: ja em diràs quan la facis
    Marcela: pues sí, ¿por qué pasa tan rápido?
    Rous: muchas gracias
    Moni: la propera vegada t’en portarem més!
    Mª Glòria: massa tard
    Pilar: bienvenida!!!! ;)
    Erika: pues sí!!!
    Rosilet: gracias guapa
    Mercé: uf! Sort he tingut d’ell!
    Mayte: y que no fallan! Jijiji
    Sole: si guapa, es el de cobertura
    Margot: van sortir uns 12 normals
    Tere: gràcies guapa
    Asela: disculpa?? Només faltaria guapa! Gaudeix de l’estiu!!! Que ja tindràs temps de posar-te al dia
    Duxa: muito obrigada
    Susan: la mermelada hacen que esten más humedos en el interior, queda genial! Ya me contaràs
    AMD: bienvenida!
    Lídia: gracias guapa! Bienvenida

    Molts petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris

    ResponElimina