Ara feia molts dies que tenia abandonades les receptes de muffins. Ja fa temps que em rondava pel cap que n’havia de fer, però no m’acabava de decidir per una recepta en concret. Al final vaig optar per fer-los de xocolata i melmelada de gerds i... la veritat és que és una combinació que mai falla. Aquest cop han servit per gaudir d’un esmorzar familiar de cap de setmana. És una llàstima que l’Yves no ens gravés mentre el Boletet i jo fèiem la sessió de fotos per poder fer aquesta entrada, va ser genial, no paràvem de riure i ell m’agafava la cinta de la càmera per ajudar-me! Crec que, quan sàpiga com funciona l’ordinador, també voldrà fer un bloc! Mentrestant us deixo amb la recepta d’avui, que per cert és ideal per fer-la amb nens
Ingredients:
1 iogurt natural
375 g de farina
250 g de sucre
50 ml d'oli d'oliva
1 sobre llevat Royal
250 g de xocolata fondant
1 c/c de canyella
50 ml de rom
Melmelada de gerds
3 ous
50 g d'ametlla molts
100 g de perletes de xocolata
Sucre glacé
Preparació:
Escalfem el forn prèviament a 180º. Posem els ous, la farina, el sucre, la canyella, el iogurt, el llevat i l'oli en un bol i ho barregem fins que ens quedi una massa homogènia. Seguidament afegim la xocolata fondant, prèviament desfeta, juntament amb el rom. Ho deixem reposar uns minuts i ho posem en motllos individuals. Els omplim fins a la meitat i afegim una cullerada de melmelada de gerds. Tornem a tirar una mica de massa fins a 3/4 i els acabem amb una cullerada de melmelada, unes quantes perletes de xocolata, ametlla mòlta i un bon polsim de sucre, per obtenir una crosta cruixent. Quan els tenim preparats els posem al forn durant 30 minuts. Els deixem refredar a temperatura ambient i els empolsem amb una mica de sucre glacé.
Me encanta la corteza crujiente que le has puesto!!! Y si tenlo por seguro que querrá su propio blog, el mio ya lo tiene jejeje
ResponEliminaBesitos
Yo no puedo hacerlos, si los hago me los como.
ResponEliminaQué pinta tienen los tuyos...
Segur que van volar! tenen un aspecte genial! i aixó que la xocolata no m'entusiasme massa, però el cruixent de sobre ha de ser deliciós!! petonets
ResponEliminaXocolata i gerds, la millor combinació del món mundial! I amb el toc de rom...
ResponEliminaJo diria que la xocolata i els gerds és la millor combinació mega-universal... M'he de posar a explorar els muffins, jo m'he quedat en les simples madalenes, però em penso que ho faré quan ja faci fresca per a posar-se el biquini...Aquests, amb la crosteta al damunt, són de mort!!! Petonets
ResponEliminaRecorda que me'n deus una!!! I una altra per la Noa :)
ResponEliminaptons
Hola guapa. Hace dias que no estaba operativa internautamente hablando, jajaja, y claro he ido directa a unos cuantos blogs, jejeje, aunque no sé que pasa que hay en algunos que no hay manera de poder conectar, ¿estaran de vacaciones?, espero que este me deje.
ResponEliminaBueno los muffins espectaculares, como todo lo que pones.
Que dusfrutes de las vacaciones, que siemnpre se hacen cortas. Un besete
Seguro que los disfrutasteis muchísimo en la comida familiar, se ven deliciosos! Nunca he probado la mermelada de frambuesas, a ver si consigo un poco. Bss
ResponEliminaQué pinta tan buena. Me la apunto. Besos
ResponEliminaMe encanta! Una vez más me dejas la boca llena de agua! El chocolate y la frambuesa es para mi la mejor combinación!!
ResponEliminaBesos
¡Qué pinta tienen!, la foto está increíble.
ResponEliminabesitos
Perfectos....Besos
ResponEliminaAcabo d'esmorzar peró em menjaria un parell ara mateix!
ResponEliminaUn petonàs,
Esther
Que bons amb aquesta crosteta de dalt. Jo també m'hi haig de posar a fer-ne. A casa ens encanta que sempre n'h hagin....
ResponEliminaOstres que monos t'han quedat, i la xocolate amb la melmelada de gerds... em fascina!!!
ResponEliminaPetonets.
Wow vaya corte que tiene ese muffins..........
ResponEliminaY bueno, seguro que se amina...
Besos.
¿Puc venir a esmorzar a casa teva dissabte que ve? :P
ResponEliminaQuina passada de muffins. Com bé dius, aquesta combinació no falla mai. Quina llàstima no poder-los mossegar.
ResponEliminaUna abraçada!
Un desayuno de lujo con tus dos hombres, es genial!, vete preparando para enseñarle como funciona el blog que tienes ayudante seguro
ResponEliminaUn beso
Judith, no pongas estas recetas tan buenas, a mí me pasa como a Isabel.... si los hago me los como yo solita y luego a ver dónde me meto el bikini este año, jajaja.
ResponEliminaComo siempre, te han quedado estupendos.
Besos
Quins muffins més potents! La combinació xocolata amb melmelada de gerds és una de les meves preferides.
ResponEliminaHUmmmmmmmmmmque bones , els propers que faci el fare de xocolata i amb aquesta crosta cruixent tan bona que hi has posat:
ResponEliminaPetons
Doncs ja tens rao, es ideal per fer-la amb nens...i ara q la meva judith esta de vacances, me l'imprimeixo i un dia d'aquests els tastem...ja t'explico...
ResponEliminaApa que bons Judith!! aquesta combinació és boníssima, em sembla que ningú s'hi pot resistir jejejej ni tan sols el bikini ;) provaré de fer-los!! petonets
ResponEliminaOOOOOOH!!!, TE HAN QUEDADO PRECIOSOS JUDITH Y ME LOS IMAGINO DELICIOSOS. BESOS
ResponEliminamuy buenos y la presentacion tambien
ResponEliminapetons
miquel
Quina pinta!! i amb aquesta crosteta han d'estar de vici.
ResponEliminaPer la pròxima volem aquestes fotos del making of eh! ;)
petonets!
eniales, y las fotos son ideales, seguro que estaban buenísimos.
ResponEliminaPetonets!!
Alba
Saps que estic fent ara mateix? Mirant la Fletxer per la tele 3! jajajaja És que he posat la tele i m'hi he quedat enganxada!
ResponEliminaNo sé si m'agrada més la nostra estimada Jessica o els teus muffins, però segur que me'n menjaria uns quants mentre veig la sèrie, què bons!!
Petonets
Sandra
Hola,
ResponEliminaA casa volarien segur... Quina pinta més esplèndida que tenen!!!!!!!!!! Petons
Realmente originales y muy bonitos, además esa costra crujiente me parece irresistible!
ResponEliminaMare meva, quina bona pinta!! Sort que mirar la pantalla encara no engreixa!
ResponEliminaNo importa que et digui que a casa aquests muffins volarien!!!!!
La pròxima vegada volem fotos del making off!
Petons!
Bonississsims !!! quin plaer menjar aquests muffins, porten tot de coses delicioses, i la crosteta cruixent un encert. petons,
ResponEliminaNo pares de fer muffins per favor!!
ResponEliminaSegur que el Boletet tindrà un bloc i cuinar`tan bé com tu. Aquests muffins fantàstics!
ResponEliminaUs ho haureu passat bé fent la foto, però és que a més a més us ha quedat maquíssima, amb la cinta vermella... amb aquesta pinta i aquesta crosteta, qui s'hi pot resistir?? :)
ResponEliminaM'encanten, al meu cachorro també m'ajuda a fer pastisso i muffins, però és una mica rarera i després no les vol tastar.
ResponEliminaJa m'he apuntat al gazpacho de memóries d'una cuinera. Gracias guapa, m'ha fet molta il.lusió.
Petonets
QUE LINDOS MUFFINS, E IMAGINO QUE BEM APETITOSOS.
ResponEliminaBJS
me acabo de dar cuenta que el tan denostado traductor de Google funciona bastante bien con el catalán! así que me he enterado de todo de tu receta! (ya, ya a´se que es inteligible, que se entiende bien....) pero los que nos sabemos nada de catalán cómo vamos a saber que gerds son ¿frambuesas? :D
ResponEliminaya no tengo problema ninguno para leer los fantásticos blogs de cocina en catalán, entre ellos el tuyo que es chachiguay, como diría mi sobrino....
Moltes gràcies por tu visita y tu comentario!
nyam nyam! aquesta recepte és perfecta per mi... visca el dolç.
ResponEliminaUala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No puc dir res més. M'has deixat bocavadada.........
ResponEliminaUn petonet
Tenen una pinta d'escàndol i segur que estan boníssims. Gràcies per compartir la recepta. Els faré.
ResponEliminaPetons
Chocolate y frambuesas es una combinacion ganadora por excelencia!!....te han quedado de maravillas.....y disfrutra el verano!!.....que siempre se pasa volando!!.........Abrazotes, Marcela
ResponElimina¡Qué delicia! ¡Me llevo uno para desayunar! Besos.
ResponEliminaBoníssims, i ho dic amb coneixement de causa. Aquests muffins van bé per recuperar forces!;) Però t'he de dir que es nota la mà del boletet, són més bons encara!
ResponEliminaPetonets.
Uauuu!!! ¿Per avui berenar ja no en deuen quedar oi?
ResponEliminaAqui no és el lloc indicat.. però vaig de"---", et volia preguntar si hi ha alguna manera que m'arribi al correo les propostes de les memories d'una cuinera perque no vull que se'm passin els plaços per alt!
Veo que no me has respetado ni lo más mínimo y has hecho cosas buenísimas. Tengo una buena tarea para recuperar.
ResponEliminaGracias por tu felicitación y tus palabras, eres un cielo :)
Estaré unos días sin internet.
Besos
Te quedaron espectaculares! Que divertido que es cocinar con los chicos! Y reir sin parar es lo mejor del mundo!
ResponEliminaCariños
Estos muffins estan de muerte, me han encantao!
ResponEliminaOh! Quina bona pinta!!! I la foto amb l'ajuda del Boletet és genial! :-)
ResponEliminaPetons!
Buenisimos...ya sabes que a mi tus muffins me deliran!
ResponEliminaBesotes linda.
pregunta, el chocolate fondant cuál es? el de cobertura?
ResponEliminaQuina pinta mes bona!!!
ResponEliminaCuans en surten en tota aquesta farina?
Petons maca
Madre mia Judith se me hace la boca agua con estos muffins, con lo que me gusta a mí el chocolate, besos eres una crack.
ResponEliminaQuina delícia que ens has presentat! Amb eixe crumble per damunt, m'encanta. A les meues filles també els agrada molt ajudar-me a la cuina, però després no volen tastar res, ja veus, no saben el que es perden. Disculpa els pocs comentaris que t'he fet últimament, he estat unes setmanes una mica agobiada amb les xiquetes per casa, reunions, etc. Ara estem de viatge a Lisboa, és el que té l'estiu, que tens menys temps per a estar a casa. Vaig a pegar una ullada a les receptes que has fet estos dies, que, de segur que són totes boníssimes. Besets.
ResponEliminaMadre mia, qué estan estupendos Juju, a foto está preciosa!!!
ResponEliminaBesitos.
Qué buenos, me encanta el chocolate y los muffins tiene unapinta...-ahora los tengo que preparar con mermelada. Un eo
ResponEliminaHe venido a conocerte -y es que te llamas igual que yo-, y nada más entrar en tu blog encuentro esta receta... mmmmm... que a una súper-golosa como yo ya la has conquistado, así que aquí me tienes como seguidora tuya oficial.
ResponElimina:)
Menuda pinta tienen esos muffins!!! Ahora ya me he suscrito para estar al dia de lo que publiques!
ResponElimina1 saludo bien grande!
Heva: ya soy seguidora del blog de Adan!!! Que chulo es!
ResponEliminaIsabel: seguro que el minichef te ayuda!
Roser: si vols els pots fer sense xocolata!
Irma: queda molt bé el rom
Montse: ja veuràs que quan comencis no pararàs!!! Són molt agraïts
Roser: la setmana que ve no fallo ;)
Laura: aprovecha el buen tiempo!!! Felices vacaciones guapa
Lydia: la tienes que tomar! Estoy convencida que te gustarà
Asun: gracias guapa
Valerie: jaajajajajajaja, te mando un par
Dadá: gracias guapa
Fréderique: gràcies
Esther: jajajaajajjajaja, els has de fer, ja veuràs que bons!
Catieu: és una molt bona combinació
Rosaleda: con el tiempo seguro que si!
Lucia: clar que sí! A quina hora vols venir? ;)
Nyanyels: si els fas els podràs tastar!! ;)
Chelo: al final entre el padre y el niño me va a quitar el puesto! Jajajaja
Ana: nada, le ponemos menos azúcar y listo!
Cristina: queda realment bona
Quima: la crosta és el millor!!! ;)
Sonia: ja em diràs si us agraden
Bet: per un no passa res!
Anna: gracias guapa
Miquel: moltíssimes gràcies
Ana: t’asseguro que no té desperdici. Imagina’t un nen de quasi un anyet ajudant-me... ;)
Alba: muchas gracias guapa
Sandra: jaajajajaja, quina enveja!
Eri: són una temptació!
Salomé: et toque de la crosta és lo mejor!
Paula: no apteixis que quan vinguis faré una recepta amb doble de xocolata!!!
Joaquima: gràcies guapa
Lola: jajaja, no pateixis!
Cristina: de moment és un bon ajudant
Anna: gràcies bonica
Artemisa’s: ajajajjaja, ala meva neboda li passa el mateix!
Saô: obrigada linda
Biscayene: jajaajaja, el traductor es bastante fiable en catalán, pero hay cada fallo... ;) bienvenida
Sweet: jijijiji, sabia que t’agradaria
Mª Jose: jajaajjajaajaja
Anna: ja em diràs quan la facis
Marcela: pues sí, ¿por qué pasa tan rápido?
Rous: muchas gracias
Moni: la propera vegada t’en portarem més!
Mª Glòria: massa tard
Pilar: bienvenida!!!! ;)
Erika: pues sí!!!
Rosilet: gracias guapa
Mercé: uf! Sort he tingut d’ell!
Mayte: y que no fallan! Jijiji
Sole: si guapa, es el de cobertura
Margot: van sortir uns 12 normals
Tere: gràcies guapa
Asela: disculpa?? Només faltaria guapa! Gaudeix de l’estiu!!! Que ja tindràs temps de posar-te al dia
Duxa: muito obrigada
Susan: la mermelada hacen que esten más humedos en el interior, queda genial! Ya me contaràs
AMD: bienvenida!
Lídia: gracias guapa! Bienvenida
Molts petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris