>

divendres, 22 de juliol del 2011

Crema de galetes i Baileys


Fa uns dies vam decidir que durant el cap de setmana aniríem a la platja. Ja ho teníem tot preparat per marxar, només havíem d’anar a buscar el cotxe i les maletes -L’Yves és un dels afortunats que, durant els mesos de l’estiu, els divendres té jornada intensiva-. Així que a les 3 va anar al Bolet i es va trobar amb una petita sorpresa: no hi havia llum en tota l’illa! Per culpa d'una fuita d’aigua l’havien tallat. A les 6 de la tarda encara no havia tornat, així que vam decidir que no podíem deixar la nevera ni el congelador plens, com que no anàvem massa lluny i com, per sort, era final de setmana tampoc estava massa plena, vam decidir que en comptes de comprar menjar pel cap de setmana utilitzaríem el que teníem. Vam fer uns menús molt complerts i gens lleugers: espatlla de cabrit al forn amb patates, salmó amb herbes aromàtiques amb poma... i, com no, havíem d’acabar els àpats amb unes bones postres. Recordava que la Paula -Bon tiberi- havia publicat una crema de galetes que em vaig guardar a la carpeta de receptes pendents. Com no és d’estranyar l’he hagut d’adaptar -més que res perquè en aquells moments no tenia tots els ingredients- i el resultat és boníssim. Amb menys de 5 minuts de preparació obtenim una crema molt fina ideal per acabar un bon àpat. A veure si al final hauré de donar les gràcies als de la companyia elèctrica per no haver arreglat el llum a temps. 

Molt bon cap de setmana! Ens veiem dimarts, amb una entrada molt i molt especial…


Ingredients per a 4 persones:

3 iogurts grecs
50 ml de Baileys
10 galetes Maria
1 c/s de sucre morè


Preparació:

Posem en un recipient els iogurts grecs, les galetes esmicolades, el Baileys i el sucre morè i ho triturem tot, amb l’ajuda del minipímer, fins obtenir una crema molt fina sense cap tipus de grumoll. A continuació posem la crema als recipients on la vulguem servir i ho deixem refredar a la nevera durant un parell d’hores. Just abans de servir tirem un polsim de sucre morè per sobre.



51 comentaris:

  1. Bon dia! No em puc creure que sigui la primera a deixar un comentari! ;DDDD
    M'agrada molt la teva versió. Què bona la combinació galeta i baileys, oi?? Mmmmmm...
    Tanta sort que tenies la gelera mig buida perquè vaja quin menú d'emergència que vares fer!
    Petons i bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  2. Per favor!! Com poses aquest postre??!!! ha de ser una bojeria no??? me'n pendria 3 de seguits. galetes, baileys i iogurt grec!! un postre que no puc deixar escapar per gaire temps!!! petons guapa i bon cap de setmana

    ResponElimina
  3. Jo crec que si que els hi hauries de donar les gràcies!!!;-) Quines postres més bones, i ràpid de fer!
    Bon cap de setmana família!!!!

    ResponElimina
  4. Molt bones postres! I el fons blau... clar, com ha de ser per on van ser degustades, no? Felicitats!

    ResponElimina
  5. ¡Ummmm, qué crema más rica!. Toda una tentación.
    besitos

    ResponElimina
  6. Facil, rica y fresquiiiiiiita!!!!
    Me quedo a cenar, ahíii no que ya os la habeis comido!!!! jijiji
    Besos

    ResponElimina
  7. Imaginació al poder! m'encanta....
    bon cap de setmana **

    ResponElimina
  8. Un postre delicioso y rápido, me lo apunto.
    Besinos

    ResponElimina
  9. Com us alimenteu!!!!!!
    A mi que m'agrada tant el Baileys m'encantarien aquestes postres i, és clar, una presentació de luxe total!
    Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  10. Qué rico postre, una delicia, con lo que me gusta el Baileys, aunque no lo tomo porque es muy "cabezón" y al día siguiente me pasa factura :)
    Este noche tengo cena y me falta decidir el postre.
    Besos

    ResponElimina
  11. M'agraden molt aquestes postres, per servir-les ben fresquetes al final d'un sopar.... perfectes. Molt bona idea ;) Petonets

    ResponElimina
  12. molt be Judith facil i bo
    bon cap de setmana
    petons
    miquel

    ResponElimina
  13. qué bueno y qué fácil!!!!! te la copio completamente, de cabo a rabo :)

    ResponElimina
  14. Pues si que eres una chica con recursos,no dejas de cocinar aunque te dejen sin luz.
    Me encanta el Baileys asi que para mi este postre es una perdicion...si me emborracho sera por tu culpa ,tentadora.
    besitos cariño,ah! y haber si consigues ponerte morena,eh?
    esther

    ResponElimina
  15. Mi preciosa Juju!!!...a veces de los grandes desastre salen hermosos resultados!!!..es un festin digno de un rey lo que os preparasteis...y si te digo que esa paletilla me ha tentado sobremanera??? :)
    Yo tambien, mañana preparare un cochinillo por razones similares a las tuyas..en tema de conservacion!!. espero obtener unos tan maravillosos resultados mi linda amiga!
    Ah!!, la crema es fabulosa..y lo mejor, se hace en un pis pas!!!
    Ando un poco despistada con el blog, me disculparas si me pierdo alguna entrada???:)
    Que tengas un maravilloso fin de semana..nos vemos el lunes!!!!

    ResponElimina
  16. Qué crema tan rica y tan fácil!!!Es ideal para preparar en un momento y queda genial!!Un besote!!!

    ResponElimina
  17. ¡que fácil que es! lástima que lleve alcohol, aún tengo que esperar unas semanas para eso, jeje
    ¡buen finde, Ju!

    ResponElimina
  18. Si que se ve rica, si. ya ves, a veces los imprevistos nos sacan a flote parte de nuestra imaginación. Seguro que estaba buenísima!!!. buen finde para tí también. Besos

    ResponElimina
  19. Juju,
    Que delicia ficaram essas tacinhas... Lindas e super refrescantes para estes dias de calor. A apresentacao e fotos como sempre lindas : )

    Beijinhos e bom fim de semana!

    ResponElimina
  20. Jo la crema de galeta la faig molt a casa i es un exit, el que no li poso mai es Baileys... clar pq a casa s'ho prenen com yogur a mitja tarde...
    Molt bona presentació
    Bon cap de setmana
    Petons

    ResponElimina
  21. Quina crema més bona . A vegades les coses improvisades son les que surten millor.
    petons

    ResponElimina
  22. Tiene que estar divina!!! Además muy fácil. Feliz finde.

    ResponElimina
  23. Molt original i facileta!!! Per sorprendre uns convidats sense massa feina. Bona idea!!!
    Bon cap de setmana guapa!!!

    ResponElimina
  24. Que fàcil de fer, i ha d´estar bonissima, una crema per sorpendre!
    PEtons

    ResponElimina
  25. Pues si que vamos a tener que darle las gracias todos a la empresa electrica, porque Judith estoy como loca por tomarme una copa, deliciosa, ya la tengo guardada.
    Un beso y a disfrutar del finde, ya me tienes esperando al martes

    ResponElimina
  26. No sé dónde sacas tus recetas ni de dónde te inspiras pero cada una es más rica que la anterior!

    Besos

    ResponElimina
  27. Qué postre tan sencillito y tan bien aprovechado! En mi casa triunfaría así que tomo nota. Muacks

    ResponElimina
  28. Como sea....te quedo fabulosa!!.....no sabes como me gusta el Bailey....y este postre ya me fascino!!.......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  29. I tant que els hi has de donar les gràcies! Aquesta crema ha d'estar deliciosa i per acompanyar el menú que vau menjar encara més! Fins dimart... potser és una entrada preparada pel 26?? je,je
    Petons

    ResponElimina
  30. Ostres!! els de la companyia elèctrica us van fer treballar de valent a la cuina eh! però més val així, a nosaltres fa poc se'ns va descongelar un congelador i no ens en vam adonar fins al cap d'uns dies... va ser un desastre! L'any passat vaig provar el gelat de galeta, ara provaré això de la crema, deu ser boníssima!! petonets i fins dilluns, que bé! :D

    ResponElimina
  31. ESto es una golosada en toda regla que debería estar prohibida por la ley! Y fácil... para hacernos pecar sin pérdida de tiempo!

    ResponElimina
  32. Ja em va encantar la de la Paula, ara amb el Baileys... nyam!!
    Bon cap de setmana guapa!
    Petonets

    ResponElimina
  33. Se m'estan acumulant les cremes, jo també tinc pendent la de les galetes i ara aquesta!

    ResponElimina
  34. Hago bastantes preparaciones con Baileys, es de las pocas cosas con alcohol que me gustan y para los postres me parece ideal!!!!
    Esta crema es una delicia, seguro seguro :D

    ResponElimina
  35. Una absoluta delicia, me has conquistado. Me encanta el Bayles. Un beso

    ResponElimina
  36. Que rica esta cremita enriquecida con Baileys, ideal!!! besos guapa!

    ResponElimina
  37. Quina dependència mes gran tenim de la llum, però no toca altra... Aquestes postres sencilles però mooooolt bones, una crema que preparé segur. Petons, i fins dimarts.

    ResponElimina
  38. Un postre exquisito se ve hermoso yo quiero dos copas,que rico toqoe me encantó,abrazos grandes.

    ResponElimina
  39. FICOU MESMO UMA MARAVILHA, GOSTO MUITO DE BAILEYS.
    BJS

    ResponElimina
  40. Això sí que és prendre's els inconvenients amb bon humor i, sobretot, amb instint de xef! :D Aquesta crema té una pinta deliciosa, i si a més a més és tan fàcil de fer...!

    Espero que hagueu gaudit del cap de setmana :)
    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  41. Que postre tan rico, se me hace agua la boca con lo adicta que soy al baileys ya te imaginas...con tu permiso me copio la receta y como dicen ustedes los españoles.
    Un beso GUAPA!!!
    Tita

    ResponElimina
  42. Me la apunto para esas cenas que no te esperas de verano.
    Besos Sarah.
    Por cierto,me quedo de seguidora,he estado echando un ojillo y me gusta lo que veo,jeje

    ResponElimina
  43. No hay mal que por bien no venga! Aquestes postres tenen molt bona pinta, ningú ho diria que són fruit d'un incident!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  44. Vaya presentación, debe estar buenísimo. Un beso desde MURCIA.

    ResponElimina
  45. Quina crack! Tot això amb restes de nevera? jijijiji Aquesta crema de galetes també la tinc a pendents, recepta de la Paula i la Judith no pot fallar!
    Per cert, molt xules les cookies... i quin recipient més mono, no? :P
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  46. Paula: jajajaajja, havies de ser tu la priemra d’aquesta entrada ;P
    Roser: ja m’ho imaginava que t’agradaria... per què serà?
    Gemma: gràcies bonica
    Yves: quina sort que marxés el llum, eh??? Jajajajaja
    Dadá: gracias guapa
    Heva: te lo preparo otro día!
    Lídia: jijijijiji ;)
    María: ya me contaràs
    Frederique: ;)
    Moni: doncs potser si que t’hauré de convidar un mes seguit!
    Pilar: si quieres, lo puedes sustituir por otro licor cremoso
    Mar: i molt fàcils!
    Miquel: gràcies
    Biscayene: jajajajajajaja
    Esther: lo del moreno sigue difícil...grrrrrrrrrrr
    Juana: no te preocupes, que ya volveràs con ganas! Disfruta
    Josep: gràcies
    Cristina: ;)
    Alba: sí, un postre esprés
    Sole: lo sustituimos por dulce de leche si quieres
    Anna: pues sí! Viva la improvisación!
    Catarina: muito obrigada
    Neus: home, si és així millor que no en porti.
    Quima: doncs sí
    Labidú: y ràpida!
    Catieu: i que no esperem...
    Anna: ens va encantar!
    Chelo: estàs segura? Mira que no se lo merecen...
    Valerie: jijiji, esta es de Paula
    Lydia: ya me contarás
    Marcela: ;)
    Eri: jajajajajaja, ens vam posar les botes
    Bet: doncs sí, però així vam tenir una bona excusa per cuinar
    Salomé: no hombre no! Nada de prohibiciones
    Albota: ara tens dues versions
    VALC: ;)
    Pam: combina muy bien con cualquier tipo de postre
    Susan: pues ya tienes una receta más
    Eva: gràcies bonica
    Joaquima: si ens veiessin els nostres avant passats...
    Rosita: ahora te las mando
    Sao: muito obrigada
    Anna: no perdem mai l’humor! O quasi mai
    Tita: pues a ver si te tendremos que vigilar... jajajajaja
    Sarah: bienvenida
    Anna: sí! ;)
    Alp: gracias
    Foodafok: moltíssimes gràcies
    Sandra: el recipient és el més maco!!! Jajajaaj
    Luisa: ideal para passar un dia de calor
    Donibaneko: gràcies bonica

    Molts petonets i gràcies pels vostres comentaris

    ResponElimina