Ara que ja comença a fer més calor, no em negareu que el què més ve de gust és menjar-se un gelat per suportar millor les altes temperatures, oi?
Tenim sort i al costat de casa hi ha una de les millors geladeries de Barcelona, així que sovint anem a fer un gelat. Més ara que el Boletet s'ha aficionat al gelat de maduixa -el preferit del papa és el de festucs i el de la mama és el de llet merengada-. Són un gelats cremosos i molt calòrics, però de tant en tant no fan mal, no?
Feia dies que tenia ganes de fer gelat a casa. Sou molts blocs els que aquests últims dies heu presentat receptes fantàstiques i, sobretot, molt llamineres. Molts de vosaltres heu emprat màquines específiques per fer aquesta delícia dolça, però els que em coneixeu ja sabeu que les màquines i jo no som massa amigues -sobretot per l'espai que ocupen a la cuina-, així que vaig intentar fer un gelat amb una textura cremosa, a veure com quedava. Us haig de dir que el resultat és fantàstic, ha quedat molt cremós i és molt senzill de fer, així que animo a tothom a fer-ne, sobretot si teniu petits a casa. Ens hauríeu d'haver vist ahir al Boletet, a l'Yves i a mi fent-l'ho i, sobretot, tastant-lo. A més, cada un de nosaltres vam aportar una idea al gelat! Aquest cop vam experimentar junts.
Aprofito aquesta recepta per presentar-la al concurs vamos a hacer helados de la Rosilet del bloc Suggar-r ,-un bloc fantàstic que si no el coneixeu us animo a visitar-lo, no us en panadireu- que ens anima a fer gelats. I vosaltres, us animeu a presentar una recepta?
Ingredients (6 uts):
200 ml de nata per muntar
250 g de formatge cremós tipus Philadelphia
1 c/s de melmelada de maduixa
100 g de sucre
Petazetas recoberts de xocolata
Colorant alimentari vermell
Essència de vainilla
Preparació:
Posem la nata a un bol i la muntem amb unes barnilles metàl·liques elèctriques. Un cop la tinguem a punt, afegim el sucre i l'acabem de muntar. A continuació, afegim el formatge, la melmelada de maduixa, una mica d'essència de vainilla i unes gotes de colorant alimentari vermell. Ho barregem tot amb les barnilles metàl·liques. Quan tinguem una barreja homogènia, afegim un bon grapat de petazetas coberts de xocolata i ho barregem. Omplim els motllos de gelat, eliminant els excessos de crema amb l'ajuda d'una espàtula, i els deixem al congelador un mínim de 12 h.
¿¿¿qué son los petazetas???
ResponEliminason un tipo de caramelos Sole, te dejo un enlace con información http://es.wikipedia.org/wiki/Peta_Zetas
EliminaOooooooooooh, ooooooooooh, oooooooooooh!!! Jo aquest finde vull fer un gelat i que quedi ben cremós... però segur que tan original com aquest no serà! M'encanta!! I més el bitxo que se l'està menjant! jejeje
ResponEliminaPetonets carinyet!
Sandra
Me gusta mucho más el helado de detrás ¡Donde va a parar!
ResponEliminaQué grande está Judith, parece mentira como crecen. Va a ser la envidia de sus amigos en el colé, con esa supermamá que le hace cosas tan ricas
Besos
Que helado tan divertido con los petazetas! Veo que al peque le encantó... yo hago uno de fresas con queso crema y es el que más me gusta. Besos
ResponEliminaCarai el bitxet com s´està ficant... increible amb tant pocs ingredients quin gelat més perfecte .. m´agrada!! petons
ResponEliminaJo també em vull posar a fer gelats, que encara no ho he provat mai. La teva recepta em sembla fantàstica i es pot veure amb aquesta foto tan maca,del teu fill llepant-se els dits!jejej petons
ResponEliminaDel heladito hipercalorico no te digo nada jajaja que no, que te ha quedado fantástico ¡con petazetas! jajaja asique ya has estrenado los moldes :)
ResponEliminaPero esas manitas y esa carita que se adivina y además ayudante de cocina ¡pero que joya tienes en casa!!! Un beso para ti y para el ayudante un achuchón!!!
Esta semana ya llevo dos helados....éste tiene una pinta fantastica y con sorpresa, jajajaj
ResponEliminaBss
No ha estat mojito...oooohhhh!!! però formatge i freses, és molt bona combinació...i a sobre amb petazetas...Quin puntaç!!! La poso a pendientes, proqeu te molt bona pinta!!!!
ResponEliminaSi ja em tenies convençuda de comprar els motlles ara encara en tinc més ganes!
ResponEliminaQuin ajudant més guapíssim que tens, diga-li que miri el whatsapp!:DDDD
una proposta explosiva!!... i deliciosa...
ResponEliminaQue xulo el punt dels petazetas!!! El boletet deu haver posat una cara molt divertida mentre es menjava el gelat, per cert boníssim!!! Petons
ResponEliminaMadre mía, Juju, no me gusta, me encanta! Y más aún el Boletet! Me lo como a él también!
ResponEliminaNunca he tenido en mi poder esos petazetas, pero me los imagino con el saborcito a fresa y me da algo!
Muchísimas gracias por participar reina!
siempre he querido usar los petazetas en la cocina, tiene que quedar muuuy original. y tu helado se ve de lujo,jiji.
ResponEliminamuaak
ESSE GELADO FICOU LINDO DEMAIS, E COM PETAZETAS DEVE SER UMA DELICIA A CADA DENTADA...
ResponEliminaBJS
Ohhhh amb petites explosions a la boca!!!! ja ja!!! això ha de ser una canya!!!! Muaksssssss!!!
ResponEliminaNyam, i amb formatge, super cremós. Quin estiu ens espera!!!!
ResponEliminaPetonets
Oh!!! t'ha quedat fantàstic tant cremós. Al nen es veu que li encanta
ResponEliminaole helado¡¡ y con que gusto se lo esta comiendo el teu petit bolet y me imagino la cara cuando encuentre las petazetas
ResponEliminafantastico Judith
peto
Tens rao...
ResponEliminaAmb la calor els gelats venen de gust...També tens rao dir que tenim sort de viure al costat de la Sirvent...Perooo aquest gelat no el tenen...es molt original i m'agradara tastar i sentir el crick..crack dels Peta- zetas
un petonet
Anda que no!!!El Boletet s'ho passa en gran!!!jejejeje...té que estar boniiissim!!!!muaka
ResponEliminaSi es que al ver la foto se me olvida leer toda la receta, que manitas tan gorditas y que bonito tiene que estar este peque. El polo también te ha salido muy guapo.
ResponEliminaAins que foto!
Nena té una pinta exquisita!! :) M'encanta, m'ho apunto ^^
ResponEliminaWOW!!....con peta zetas!!....esto es genial....explosion de sabores en la boca.....literalmente!!......Abrazotes, Marcela
ResponEliminai els petazetas exploten o ja s'han estovat??? aquest gelat té una pinta mortal noia, el teu fill es veu com el disfruta, i m'ho esta contegiant!!jeje petons
ResponEliminaexploten!
EliminaNeni la receta esta de vicio, pero por favor esa fotografía...es lo más divino que he visto hoy!!!
ResponEliminaMil besos preciosa.
Apa!! Boníssima proposta, Judith! I és cert, que potser sense màquines els gelats no queden 100% però ja et dic que el teu sembla una meravella! I això dels petazetas... que xulo, no? Jo només els havia provat en amanida. Veig que el boletet el va gaudir intensament... he he . Petons
ResponEliminaGenials, en les peta zetes?.cuan de temps! :-) un beset perleta
ResponEliminaQuan vas publicar al facebook vaig pensar... de què l'haurà fet? perquè alguna cosa quotidiana segur que no! I l'he encertada, a qui se li era passat pel cap els petazetas?? jejej. Quin toc més original i bo, estic segura que vau disfrutar tots tres com nens ;)
ResponEliminaTenim uns motlles de Silikomart per estrenar!!! M'has convençut, i amb els petazeta, més que originals!!! M'emporto volant aquesta recepta, i al Boletet perquè no puc que si no....quina monada!!!
ResponEliminaPetonets
A l'estiu els gelats són les meves psotres preferides!
ResponEliminaEls petazetas deuen ser una sopresa molt divertida, je je je... I amb el colorant queden uns gelats sensacionals.
Et pots creure que encara mai he fet gelat a casa... i en tinc moltes ganes, però sempre em fa l'impressió que és molt laboriós, i ja veig que tot el contrari... M'encanta el punt que li dones amb els petazetas!!
ResponEliminaHa d'estar boníiisim!!!
Petonets
Anche la mia bimba ne andrebbe matta ;) lieta di averti trovata!
ResponEliminaBuona giornata
Sonia
No crec que diexes res!!!! Així s'han de menjar els gelats! I tant!!!!!!!
ResponEliminaUn gelat molt saborós... M'encanta! Petons
Nena quin gelat més original!!!! jo també tinc moltes ganes de fer-ne, de gelats... i altres cosetes bones!! De moment toca pensar en el còctel, a veure què surt! Per cert, m'encanta la foto amb el Boletet! és un nen preciós :) petonets guapa!
ResponEliminaquin gelat més bo!! i amb petazetas incluides, quina gràcia!! jo fa dies també en vaig fer de maduixa i els meus nebots estaven encantats!!
ResponEliminapetonets
Els petazetas gelats continuen petant?
ResponEliminaEls gelats són molt nutritius, i si no s'hi posa massa sucre són ben sans. Aquests fan una pintassa...
El Boletet cada dia està més guapo, quin gran model!!! si no fos perquè ells no fan gelats tan bons te l'intentarien fitxar els de la frigo!!
petonets
sí Alba! segueixent cruixents ;P hauries d'haver vist la cara del Boletet, és fan dels Petazetas!!!
EliminaJudith, me encanta ese helado. Yo suelo hacer mucho en casa con queso y distintos sabores. Es una forma fácil y rápida de hacerles helados a los niños.
ResponEliminaBesos, guapa
Quin gelat més bonic t'ha quedat!!
ResponEliminaFa la pinta de ser mooolt cremós!!
Ptns!!
Que bo que deu ser...
ResponEliminaI com disfruta, el que el menja!!!
Petonets.
Era impossible descobrir de quin gelat es tractava!!!! Quina passada, el toc de petazetas m'ha conquistat!!! El probarem segur!!
ResponEliminaAixò si...el millor de tot: el super model que tens per les teves sessions!!
Petons!! MAR, de El que no mata engreixa
Que rico se ve y el boletet se esta poniendo las botas ja,ajaj,aja,a,aja, besos.
ResponEliminaUauuu! tinc ganes de fer-me amb uns motlles com aquests! han de donar molt joc! i amb el toc dels petazetas ha de ser boníssim! una explosió de sensacions! jajaj!
ResponEliminaUn petonet per tu i per aquest boletet tan rebufó! ;)
Quin gelat més original, ha de ser "explosiu"!
ResponEliminammmmmm...només veure la doto em venen ganes de fer-li una mossegada! Al teu nen i al gelat! :)
ResponEliminaLa meva mami és una fan de la llet merengada amb força canyella per sobre!
Petunets,
Eva.
Ooooooooh!!! Jo també estic fent proves de gelat aquesta dies i també sense màquines i la veritat és que queden boníssims. La idea dels peta zetas m'ha encantat.
ResponEliminaNenaaa, lo que m'es m'agrada es aquesta boqueta llepant-se el ditet...
ResponEliminaUn petonet
De petit feia gelats tipus polo. Mai sabia com havia de fer els de crema... Ara ja els podem fer! Hmmmmm
ResponEliminaOOOOH! aquest l'haig de fer! sembla molt ràpid i gustós! Per cert, quines manetes tan.... boniques! la foto m'encanta!
ResponEliminaMarta
Sempre em sorprents amb les receptes que penges i, aquesta vegada, no ha set l'excepció. Barrejar maduixes amb formatge fresc està molt bé (deliciós), però a més barrejar-hi "petazetas". Uau! Quina delícia! I quins espetecs!
ResponEliminaUna abraçada!
Això és un gran gelat!!! per a xupar-se els dits...! me l'apun to!
ResponEliminaQuin nebodet més guapo que tenc!!!! Ja es veu que li va agradar l'experiment!!! I el toc de petazetas genial!
ResponEliminaJo penso com ell: el millor gelat els de maduixes, però no dic mai que no als de iogurt, llimona, llet merengada, vainilla, avellana,.....però mira per on, els de xocolata no m'emocionen!! I no importa dir quin és el que més li agrada al soci, oi??
Aiiiiiiiiiiii, vull un motlle per fer gelats com el teu!! Xulíssims!!!
Petons!!
Vaya helado, un vicio...
ResponEliminaQuina recepta més original!!! I segur que és boníssima!!! Ets una artista!!!
ResponEliminaQuina delicia, donen moltes ganes de menjar-se'l! El color t'ha quedat magnífic, i el toc dels petazeta ha de ser molt divertit. Provaré també aquesta recepta.
ResponEliminaPetons
OH que tremenda combinación para un helado, me flipa la idea de los peta zetas bañados en chocolate, sin duda un helado super original! bravo! un beso
ResponEliminaGran proposta, espere que tingues sort al concurs!!
ResponEliminaPetons
Pascu Vicens
http://viajealcentrodelacocina.blogspot.com.es
me parece una combinación perfecta. Besotes.
ResponEliminaPorqué estas cosas tan buenas tienen que engordar de esta manera??
ResponEliminaEstá rico, rico uhmmm!!!
Besos!!!
Judith, l'hauré de provar, perquè quan vaig gelat a casa em faig un tip de batre perquè no cristalitzi!!!
ResponEliminaBon estiu, bonica!!!!
JUdith esa foto del peque con el helado en la mano rechupeteandose el dedo, me lleva hasta un sabor acidito y cremoso a la vez. Tiene qeu estar muy rico.
ResponEliminaSuerte.
Bss
Virginia "sweet and sour"
Me ha parecido una propuesta genial! El punto del petazeta Debe ser autentico, al morderlo me lo imagino cremoso y chispeante!
ResponEliminaMucha suerte, tienes mi voto!!
Besos.
jaja,no me puedo imaginar como acabaron esas manitas rechonchitas, la receta genial, bssss y suerte para tod@s
ResponEliminaMe alegra que Rosilet me haya traído hasta aquí!! Desde que vi la foto de ese polo y al nene chupándose el dedo quería venir a verte, así que aquí estoy y me quedo!!! Una foto preciosa y un polo de lo más tentador!!
ResponEliminaBesotesss
M'acava de venir de gust un gelat....La foto preciosaaaaaaaaaa.
ResponEliminaUn petonet
Me gusta tu receta ,el nene con el helado ni hablar ,,un gusto me quedo por tu bloc
ResponEliminaHola Judith,
ResponEliminaQuins motllos utilitzes per a que et queden amb forma tipus "magnum"?
I per recobrir els petazeta, amb xocolata fondit i deixar endurir, veritat?
Gràcies per les aclaracions, el meu fill major està desitjant que fem aquesta recepta, jejeje
Un petonet.
Hola Roser. Els motllos són de la marca Silikomart i els petazetas ja els venen així, són de la marca Home Chef. Si vols ho pots trobar a la botiga Mylovelyfood et deixo l'enllaç per si no la coneixes http://shop.mylovelyfood.com o a qualsevol altre botiga que venguin estris de cuina i productes alimentaris d'aquest estil. Qualsevol dubte m'escrius un e-mail.
EliminaMoltes gràcies. Vaig de cap a l'enllaç, jejeje
Elimina