Un cop més el Monstre Culinari, l’Yves, no s’ha volgut perdre l’oportunitat de participar al repte d’aquest mes de Memòries d’una cuinera. A l’anterior post us explicava que a ell no li agrada la tonyina i a mi la maionesa, però els ous que sempre ha fet la Loles són aquests, així que ell va decidir aportar la recepta clàssica.
Els ous farcits són un plat ben fàcil que està a l’abast de tothom, i ara que ve el bon temps són ideals per deixar-los preparats abans d’anar a la platja, no creieu? Encara que amb el temps que tenim últimament no sé pas si haurem de tornar a fer el canvi d’armari. Aquest matí li comentava a L’Yves que creia que tornaria a posar la funda nòrdica al llit.
Espero que molts de vosaltres us animeu a fer una recepta d’ous farcits, us recordem que encara teniu de temps fins el dia 28 -si us passeu d'un dia ja sabeu que no passa res-, tingueu bloc o no! Ja estem rebent unes quantes receptes i la veritat és que un cop més us esteu superant! Moltíssimes gràcies per esforçar-vos cada cop en aportar una nova recepta. El proper dia 1 publicarem el resum de totes les participants, la vostra hi serà?
Ingredients 8 uts.:
Els ous farcits són un plat ben fàcil que està a l’abast de tothom, i ara que ve el bon temps són ideals per deixar-los preparats abans d’anar a la platja, no creieu? Encara que amb el temps que tenim últimament no sé pas si haurem de tornar a fer el canvi d’armari. Aquest matí li comentava a L’Yves que creia que tornaria a posar la funda nòrdica al llit.
Espero que molts de vosaltres us animeu a fer una recepta d’ous farcits, us recordem que encara teniu de temps fins el dia 28 -si us passeu d'un dia ja sabeu que no passa res-, tingueu bloc o no! Ja estem rebent unes quantes receptes i la veritat és que un cop més us esteu superant! Moltíssimes gràcies per esforçar-vos cada cop en aportar una nova recepta. El proper dia 1 publicarem el resum de totes les participants, la vostra hi serà?
Ingredients 8 uts.:
5 ous
1 llauna de tonyina en oli d'oliva
Maionesa
Sal
Pebre
Preparació:
A una cassola amb aigua bullint, afegim els ous -amb compte perquè no es trenquin- i els deixem durant 10 minuts. Els deixem refredar i els pelem. Els partim per la meitat, separem la clara del rovell. A un bol afegim els rovells de 4 ous -un el reservarem per decorar-, la tonyina, una cullerada de postres de maionesa per cada rovell, una mica de sal i un xic de pebre, ho triturem i, amb la pasta obtinguda, farcim les clares que teníem reservades. Guarnim els ous amb una mica de maionesa, un polsim de pebre i una mica d’ou ratllat
Són un plat ben senzill però a mi em fascinen, de veritat, en podria menjar quilos!
ResponEliminaPel que fa al fred, sí, jo ahir em vaig aixecar de matinada i vaig treure el nòrdic de l'armari perquè estàvem tremolant! Sense funda ni res el vam posar, hahaha!
Un petó!
PS: Estic una mica desapareguda però llegir-te, et llegeixo : )
A qui no li agraden els ous farcits? Son una delicia! Avere si em poso a fer la meva recepta! Petons
ResponEliminaJo és que em puc alimentar només d´ells...com m´agraden, aquests perfectes!!!! Petons
ResponEliminaA mi tampoc m'agrada la tonyina però ón un clàssic ques empre preparo en els buffets lliures de l'estiu...
ResponEliminaPetonets
Fàcils i sempre bons, Judith! Petons
ResponEliminaGuapi!!! que he aparecido y me chifla tu recetita de huevos rellenos, casi nunca los preparo pero espero animarme para presentarlos en Memorias. Besotes
ResponEliminaEs un clásico que me encanta. El Yves sí que sabe ;)
ResponEliminaHoy como huevos rellenos jeje
Besos
Senzills i boníssims!! un clàssic la combinació de tonyina amb ou dur!
ResponEliminapetonets
Jolin Judith, los hice dos veces este mes y no les hice foto!!
ResponEliminaPrometo aplicarme para el próximo mes... ;)
Senzills i saborosos... no fa falta més.
ResponEliminaUi jo no l'he tret pas el nòrdic! clar que a terrassa fa més fred i dormim amb la finestra oberta (sóm rarets).
ResponEliminaLa meva mare els fa així però hi posa també tallets de pernil i olives, queden boníssims! sobretot, com dius, després d'un dia de platja!
petonets
Los que más me gustan,son también los que aporté yo..... es que son los de siempre! Besos
ResponEliminaUn plato exquisito, sin lugar a dudas.
ResponEliminaBesos.
Ben pràctics i bons per transportar a la platja, al riu, a la muntanya, i perquè no? a un parc i improvitzar un pícnic! Els clàssics són els més bons per mi! I pel que fa al nòrdic jo he optat a deixar-lo i dormir damunt o sota segons el temps...he, heeee!!!
ResponEliminaPetonets guapos!
Jo confeso que dec ser la rara del país, però tinc una mala experiència amb els ous farcits, i és que al menjador de l'escola em feien molta engunia i m'obligaven a menjar-los! Però ja et dic que aquest no tenen la mateixa pinta que els que em feien a mi.... Em penso que me'ls haurieu d'haver cuinat vosaltres! jeje
ResponEliminaPetons ;)
Els de tota la vida; però a l'estiu son ideals per un rpimer plat bò i lleuguer . Jo encara estic pensant quins faré ....jejejejje
ResponEliminapetons
Boníssims...els faig igualets...petons
ResponEliminaEstoy editando las fotos para el post, al contrario que Ives, que ha preparado la versión clásica, decir que la mia es poco ortodoxa es quedarse corta jijiji
ResponEliminaNo es pot fer mès perfecte un clàsic!!!! mmm la maionesa i la tunyina....
ResponEliminaTipics? pero hi ha res millor? M'encanten aixi!!! Ole per l'Yves i per la Loles!!
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Aquests son els de tota la vida, els que feien les mames (bé, fem...), i si, perfectes per esperar a la nevera fins que tornem de la platjeta.
ResponEliminaPetonets.
Afegint-hi una mica de mostassa, aquests són com els que fem a casa! Boníssims i facilíssims de fer!
ResponEliminaMarta
Aunque sean los huevos a los que todos estamos acostumbrados, no dejan de ser un clásico estupendo. BeZitos.
ResponEliminaEls de sempre, de tota la vida, el més bons!!!
ResponEliminaPerò si no agrada la tonyina ni la mahonesa... veuràs aviat els que he fet jo que no porten ni una cosa, ni l'altra ;-)
Petons
Juju, hace mucho que no hago huevos rellenos, supongo que por el tiempo me apetecían otros platos... pero ahora que se acerca la calor, estos platos frescos apetecen!
ResponEliminaSaludines guapa!
Hola guapa tu
ResponEliminai que bons estan amb tots els farcits del mon, quan els poses a taula volen
mil petonets Susanna
UN clàssic és un clàssic, je je je...
ResponEliminaA mi sí que m'agradarien ;)
k bons m'encanten els ous farcits
ResponEliminajo sempre els he fet d'aquesta manera, pero gràcies al vostre repte m'estic inventant noves versions jeje petons
ResponEliminaApa, Yves molt bé. La meva mare sempre els feia així.
ResponEliminaNani
Una molt bona alternativa, sí senyora! petons!
ResponEliminauno de las maneras mas buenas que conozco y eso que no soy de huevos rellenos
ResponEliminapeto
Doncs sí, un plat que agrada a tothom, senzill i fresc A mi ara m'agrada molt fer-los. Li pose el que pile sense cap pega ;)
ResponEliminaUn petó guapi
genial! huevos y atún siempre van de la mano! :)
ResponEliminaSi que hacia tiempo!!!! pero has vuelto, jejeje, eso es lo que cuenta. Menudo postre mas rico Un besete
ResponEliminaAgggggggggggggg judith, esto se ha vuelto loco, loco, este comentario es el que he puesto en otro blog, jajajajaj, hay fantasmas
ResponEliminaYo te queria decir, que me encantan estos huevos, jajajaj
Y yo todavía los tengo pendientes..muy rica la versión tradicional.. Bss
ResponEliminaOVOS E ATUM COMBINAM MUITO BEM,FICOU UMA MARAVILHA.
ResponEliminaBJS
Aquest son els ous de casa meva, de tota la vida, bonissims!! Petons
ResponEliminaQue delicia Juju, faço uma receita parecida, e é sempre um sucesso.
ResponEliminaA foto está linda!
Besitos guapa.
oh!!!! Són els clàssics que tota la vida ha fet ma mare, ja sigui per un pícnic o per un dinar de pica pica amb amics i familia!! I saps, el dissabte per l'aniversari de la Juju els va fer...estaven boníssims malgrat no fes bon temps!
ResponEliminaPetons!
Pues tienen muy buena pinta!
ResponEliminaClassics....pero no per aixó menys bons...
ResponEliminaPetonets.
Aquests son el q m'agraden, els de tota la vida, la meva mare els hi posava una mica de pebrot escalivat i estaven bonisims.
ResponEliminaUn petonet
Hola preciosa, voy de tiempo fatal, ya he visto la cantidad de recetas tuyas que me he perdido, pero nada ya me pongo al día. Estos huevos es que siempre quedan bien, aunque me has tentado y mucho con los de anchoas y yogurt, esos te los copio ya!
ResponEliminaDoncs, a mi m´agraden moltíssim...La meva mare els feia així.
ResponEliminaEls ous farcits jo els relacione sempre al bon temps, i la veritat és que son tan sencills de preparar i tan bons, a mi m'encanten quasi de qualsevol forma. Aquest son més semblants als que preparem a casa meua.
ResponEliminaLa tenda-restaurant de la que parle al post, Cornellia and co, està a Barna, al carrer Valencia. Has estat?
Petons
m'apunto al plan! L'yves fa els ous farcits i nosaltres cap a la platja! jejeje!!!
ResponEliminaPetunets,
Eva.
M'encantan, aquests és podria dir que son els classics, tot i que m'he mare hi possava tomàquet fregit. Ummmmmmm, boníssims.
ResponEliminaUn petonet
Es verdad que son ideales para este tiempo, tal y como los hace mi madre. Geniales
ResponEliminaQue ricos, yo ya tengo los míos preparados para publicarlos, besos guapa.
ResponEliminaEstos huevos solemos prepararlos para Navidad, es que con el clima andamos al revés. O sea que los preparamos para la misma época, digamos. No se me hubiera ocurrido eso de llevarlos a la playa, una buena idea! La foto es muy tentadora!
ResponEliminaCariños
A mi la proposta clàssica ja em va bé!
ResponEliminaAra ja em pots esborrar de la llista negra...Espero que no em caigui cap meteorit per venir tard!;P
Molts petonets.
me encantan los huevos rellenos. Que ricos. Bss guapetona.
ResponEliminaLa vertitat és que sí: un clàssic!!
ResponEliminapetonets
Bon cap de setmana
Doncs a mi si que m'agraden!!!!! I a la foto fan mengera!!
ResponEliminaJo em demano: si a un no li agrada la tonyina i a l'altra no li agrada la maionesa...qui es va menjar aquests ous??? El Boletet????
Petonsss!!
Els classic, bonissims!!!
ResponEliminaEls clàssics. Boníssims
ResponEliminael de sempre, però què bons!!!!
ResponEliminael de sempre, però què bons!!!!
ResponElimina