Últimament al Bolet sembla que la feina s’ha multiplicat per 5 i les hores no ens arriben per res, a més no se si us ho he comentat en algun altre post, però sóc especialista en quedar amb més d’una persona el mateix dia a la mateixa hora. Ho se, sóc un desastre i ja vaig tenint edat per tenir una agenda, veritat? Però sabeu el que passa, que si tinc una agenda no la miro ni que sigui electrònica.
També aquesta setmana al Bolet s’han ajuntat viatges laborals amb maratons “Springteanes” i clar, entre uns i altres hem pogut gaudir poc, però per sort el cap de setmana ja està aquí i tot i que tenim un munt de coses planejades a fer, aquests dos dies ens serviran per descansar, desconnectar i sobretot, gaudir del nostre petit príncep. Ah! I a sobre demà estem de celebració. És el Sant de l’Yves, i com mana la tradició ho celebrarem amb un bon menú. Aquest no el tinc massa clar, encara l’haig de consultar amb el meu petit “pinxe”, però aquesta tarda farem una reunió d’urgència per veure amb que sorprenem al Monstre Culinari.
De moment us deixo la meva aportació a Memòries d’una cuinera, on aquest mes us hem proposat fer ous farcits. Com podreu veure, són uns ous ben simples, on he substituït els dos ingredients més comuns: la maionesa -no m’agrada-, i la tonyina -no li agrada a l’Yves-. Espero que us agradi i que tots vosaltres -tingueu bloc o no- us animeu a fer una recepta d’ous farcits, per poder fer un bon recull.
Molt bon cap de setmana a tots! Gaudiu del bon temps i aprofiteu per experimentar a la cuina...
Ingredients 8 uts.:
5 ous
8 filets d’anxova amb oli
1 iogurt grec
Oli d’oliva
Sal
Pebre
8 filets d’anxova amb oli
1 iogurt grec
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Preparació:
En una cassola amb aigua bullint afegim els ous -amb compte perquè no es trenquin- i els deixem durant 10 minuts. Els deixem refredar i els pelem. Els partim per la meitat, separem la clara del rovell. En un bol afegim els rovells de 4 ous -un el reservarem per a decorar-, els filets d’anxova tallats a trossets, un rajolí d’oli, una cullerada de postres de iogurt grec per cada rovell, una mica de sal i un xic de pebre, ho triturem i amb la pasta obtinguda farcim les clares que teniem reservades. Guarnim els ous amb una mica de iogurt grec, un polsim de pebre i una mica d’ou ratllat.
Els ous farcits m´encanten, encara he de fer els meus!!! però això del iogurt grec ho trobo genial. Una proposta boníssima!!! petonet i bon CDS
ResponEliminaHola Judit guapa tu
ResponEliminai que bons, anoto la teva proposta, de super 10, (COM SEMPRE)
Mil petonets Susanna
geniales! me encanta la anchoa, y con el huevo va muy bien. lo raro es el yogur, una combinación muy novedosa para mí.
ResponEliminaMe encantan los huevos rellenos, no he usado yogur nunca y probaré.Yo soy fatal para las agendas, la última la he perdido así ya te digo.
ResponEliminaM'agrada la teva proposta i segur que m'encantaria provar-los
ResponEliminaUna abraçada
M'ha agradat molt el toc del iogurt en comptes de mayonesa. Em penso que te'l copiaré. Petonets. MAR, de El que no mata engreixa
ResponEliminaUna bona alternativa! Al meu xicot tampoc li agrada la tonyina i tindré que pensar com els faig... Petons
ResponEliminaUna propuesta nada vista y original. habrá que probarla!!!. besos y buen finde
ResponEliminajuasjuasjuas!! doncs ja t'aviso que els nostres seran de tonyina i maionesa, m'agraden tant els que es fan a casa que no tinc ganes d'innovar! :P Ens els menjarem a la Bordeta moooolt a gust! Aquests han de ser ben originals... però a mi no m'agraden les anxoves! :P En qüestió d'ous farcits hauríem de buscar una recepta comuna! jijiji
ResponEliminaAaais, quedar!! Què difícil que és! Buuuaaaaa... jo crec que han escurçat els dies, jo no tinc temps per fer-ho tot!!! M'heu de dir com ho teniu la setmana que ve! jijiji
PEr si demà no hi penso(cosa molt probable tal com tinc el cap últimament): FELICITATS YVES!!! Que passeu un dia i un finde genial!!
Petons guapos!
Sandra
Judith, yo soy igual de despistada que tú. Siempre tengo que decir eso de "recuérdamelo.... pero recuérdamelo de verdad que se me olvida". Somos unos desastres, jajajaja.
ResponEliminaTe han quedado genial estos huevitos. Me apunto a lo de no ponerle mayonesa. Yo ya estoy pensando en los míos. A ver si esta vez no se me pasa.
Besos, guapa
Qué ricos, me encantan los huevos rellenos, me pare e una receta muy "de casa". Cada casa tiene su receta y todas ricas.
ResponEliminaBesos linda
Han de quedar supergustosos i a la vegada més suaus amb el iogurt. M'agraden!!!!
ResponEliminaA viam si aquesta setmana faig els nostres, últimament no tenim temps per a res.....
petonets!!!!!!!!!!
ole, ole!!! i que vagi molt bé la celebració del monstre!!!!
ResponEliminala veritat es que no sòc "fan" dels ous farcits però m'encanten amb la seva estética golosa!!!! i si a mes no has seguit "els canons tradicionals" i tenen altres ingredients, perfecte!!!
ResponEliminaBonna celebracio!!!!!!
Que ricos!!! Dime a mi de tiempo, con el esguince apenas puedo terminar compromisos, y tampoco es de aprovechar mucho el tiempo porque no puedo estar sentada...así que de trabajo poco ya verás la semana que entra...espero que disfruten mucho el fin de semana y disfrutar a través de tus fotografías ese menú que tú y el pequeñín habrán ideado! Los huevos fantástiscos...yo tengo ya la idea de como presentar los míos...espero para la próxima semana...;)
ResponEliminaMil besos Neni.
no soy de huevos rellenos,pero eso no implica que no vea que tu propuesta es muy buena y un relleno diferente y con el toque de yogur la va muy bien.
ResponEliminaFelicidades para Yves mañana
bon cap de setmana i bona taula dema
peto
Amb el iogurt no n'hem fet mai... Deu quedar molt bo!
ResponEliminaMarta
Que bons així amb iogurt també han de quedar bé:
ResponEliminapetons
GOSTO MUITO DE OVOS E ESSES COM ESSE RECHEIO DEVEM SER UMA MARAVILHA.
ResponEliminaBOM FIM DE SEMANA
BJS
Doncs si, els ous farcits a mi m'agraden amb tonyina i maionesa, pero estic donant-li voltes per fer-los originals!! Aquest "alternatius" han de estar molt bons! Petonets i bon cap de setmana
ResponEliminaostrse que originals!! jo ja tinc els meus a punt a punt!!! a veure que surt! jejej tindreu tantes receptes diferents...son tan versatils aquests farcits!! petons
ResponEliminaUna boníssima adaptació d'aquest clàssic sensacional!
ResponEliminaBoníssims, Judith! Per menjar d'una sola mossegada! Això del iogurt m'hi ha agradat molt! Petonet
ResponEliminaUna manera diferent de preparar-los, està be tindre una alternativa a la mayonesa, i amb el yogurt grec ha de quedar igual de apetitós. Molt bona pinta Judith, i ánims amb aquestes setmenes que semblen de locura.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana
Que bueno! no se me hubiese ocurrido combinar estos ingredientes, se los haré a mi marido que le encantan las anchoas.
ResponEliminaBESITOs
Una rica alternativa!! Bss
ResponEliminaFelicitats!!! encare estic a temps falten unes hores per acabar el dia.
ResponEliminaOriginal aquest farcirment, el iogurt els ha de fer lleugers.
Petons i acabar de pasar un bon cap de setmana
Moltes felicitats Yves!
ResponEliminaQue vol dir que no t'agrada la maionesa???...a casa no pot faltar mai un pot!!! jejeje!
Aquests ous farcits són ben originals...el que no fagis tu!!! Ets una crack!
Petunets,
Eva.
Nena, que feiem abans sense el iogurt grec??? Ara ho aprofitem per tot, aquest cop si que hi arrivaré, ja els tinc a la recàmera. jajajaj
ResponEliminaUn petonet
Que original, a combinação está perfeita;)
ResponEliminaA foto está tão bonita, como já nos habituaste,
beijinho e bom fim de semana.
Quins ous mes originals!!!
ResponEliminaPetonets.
Felicidades Yves!!!! Espero que tengais un día maravilloso :)
ResponEliminaA mi me gustan mucho los huevos rellenos y sin embargo no los preparo mucho por qu me da la sensación de que es un comida un poco fuerte, probare con tu receta pues parece mas suave sin la mahonesa. Feliz día a los tres. Bss.
ResponEliminaQue original relleno has preparado Judith! ya estoy deseando probar las anchoas con yogur! un besito guapa
ResponEliminaCom sempre, sorprenent!!
ResponEliminaEls nostres ous encara no estan, a veure si espavilem!!
Ptns!!
Que bons no? Tú sempre ens sorprens amb la combinació d'ingredients!!! Segur que estaven molt bons. M'encanten les anxoves i si són de L'Escala encara més ;)
ResponEliminaPetonets
Finalment arribo!;)
ResponEliminaAnxoves amb iogurt? Això s'ha de tastar! Ets la reina de les combinacions exòtiques.
Petonets.
Ommmm, de tant en tant va bé parar per respirar una miqueta!!! :) aquests ous farcits fan una pinta espectacular!!! petonets!!!
ResponEliminaque conbinacion tan suave y buena , me encata¡¡¡¡¡
ResponEliminaJo també sóc de les que les agendes no em serveixen per res!! I també em passa igual, em falta temps!!
ResponEliminaLa combinació amb el iogurt l'hauré de provar! Ah! I felicitats a l'Yves!
Petons
Anxoves i iogurt, quina combinació més peculiar!!! Venint de tu de ben segur deliciosa!!!
ResponEliminaPetonets guapa
Una propuesta maravillosa, Judith.
ResponEliminaCuriosa combinación la del yogur.
Besos
Una opció d'aquelles que sempre pots tirar de nevera, amb ingredients habituals, fàcils i molt complementaris! Chapeau!! Petonets guapíssima!
ResponEliminaMe encantan Judith, el que lleve yogur es para mi un valor que cotiza porque ultimamente lo utilizo mucho en cocina y me parece no solo rico, también muy sano. Me encantan tus fotos y como los has presentado, te han quedado preciosisisisimos.
ResponEliminaun besazo, guapísima y feliz finde
Chiquitinaaaa! Hasta cuándo es que se pueden enviar las recetas a Memories...este mes queremos participar con el Coc-korikó y si no me pongo hoy a ponerme al día lo olvido por completo! A ver si nos da tiempo!!!
ResponEliminaEstos están de viciooo!
Un beso reina!
Iogurt com a substitut de la maionesa?? I anxoves en el lloc de la tonyina?? Només puc dir una cosa...oléeeeeeeeeee tu!!!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaAgenda???!!! Jo no sé anar sense agenda...i a falta d'una en tenc dues!!! I cada dia tenc programat el que he de fer!!! ;DDD Apuntat: no regalar mai una agenda a la Jud...no la utilitzarà!! Jajajaja
Petonsssssssss!!
Aquests s'hauran de provar!!!
ResponEliminaHola Judith. Qué buena alternativa la tuya para la mahonesa!! Tienen que estar buenísimos. Pronto recibirás una sorpresa. Solo pido un poco de tiempo. Un beZito. Enhorabuena.
ResponEliminabon combinació!
ResponEliminahavia provat de farcir-los de iogurt i succedani de caviar però aquests teus també els haurè de probar....
prenc nota.
Una salutació,
Mercè
www.unestapes.blogspot.com