Us enrecordeu de l'aquelarre galetaire que us vaig comentar?. Doncs bé, en aquest dinar totes les assistents havíem de portar alguna cosa per dinar, i una de les meves primeres idees va ser una quiche o uns muffins salats. Les bruixetes es van anar animant i van comentar el que cada una portaria. Llavors se’m va ocórrer que podria ser bona idea fer alguna crema -no fa falta que us digui que m’agraden moltíssim, oi?-. Em tirava enrere que una de les bruixetes máster no li agradaven, ho vaig consultar i finalment em va animar a portar-les i vaig fer les 3 propostes que avui us presento. Nosaltres les vam prendre a temperatura ambient, però aquest tipus de cremes es poden degustar com més us agradin, fredes o calentes, servides en un bol o en versió xarrup per un còctel, això dependrà de vosaltres, una recepta molt lleugera i ràpida de fer que sempre va bé.
Molt bon cap de setmana, us espero la setmana vinent amb noves receptes, mentrestant gaudiu del cap de setmana!
Ingredients crema carbassa+mango:
1 carbassa petita
1 mango
1 ceba petita
2 patates grans
500 ml de brou de pollastre
100 ml de llet descremada
Sal
Pebre
Canyella en pols
Preparació:
En una cassola posem el brou de pollastre. Quan comenci a bullir, afegim la carbassa, les patates, la ceba, el mango, tot tallat a daus, ho salpebrem, tirem un polsim de canyella i un bon raig d'oli d'oliva i ho deixem bullir durant 30 minuts a foc mig. Un cop hagi transcorregut aquest temps ho posem en un recipient i ho passem pel minipimer fins que quedi una crema ben fina, sense grumolls, aleshores afegim la llet.
Ingredients crema de portobellos+Pedro Ximenez:
5 patates
250 g de portobellos
1 ceba petita
500 ml de brou de pollastre
250 g de mascarpone
100 ml de llet descremada
Sal
Pebre
Pedro Ximénez
Preparació:
En una cassola posem el brou de pollastre. Quan comenci a bullir, les patates, la ceba,i els portobellos, tot tallat a daus, ho salpebrem i ho deixem bullir durant 30 minuts a foc mig. Un cop hagi transcorregut aquest temps ho posem en un recipient, afegim el formatge mascarpone, un raig de Pedro Ximenez i la llet descremada i ho passem pel minipimer fins que quedi una crema ben fina, sense grumolls.
Ingredients vichisoys+formatge blau:
4 porros
3 patates grans
100 g de formatge blau
500 ml de caldo de pollastre
100 ml de llet descremada
Sal
Pebre
Preparació:
En una cassola posem el brou de pollastre. Quan comenci a bullir, afegim els porros i les patates tot tallat a daus, ho salpebrem, tirem un bon raig d'oli d'oliva i ho deixem bullir durant 30 minuts a foc mig. Un cop hagi transcorregut aquest temps ho posem en un recipient i ho passem pel minipimer fins que quedi una crema ben fina, sense grumolls, aleshores afegim la llet i el formatge blau i ho tornem a passar pel minipimer.
Quina idea més bona, unja crema per una trobada surt de l'ho habitual i segur que va ser una grata sorpresa per a tothom. La vichysois amb formatge blau m'ha conquistat, aquest matí a per formatge blau i ja tindré dinar.
ResponEliminaPetonets.
MAR, de El que no mata engreixa
Que buenas interpretaciones.. las tres parecen nuevas ahora con esos pequeños arreglos que les hiciste, lo de añadir el queso a zul a la aburrida vichisoise me ha encantado! Besos
ResponEliminaGenials! Totes m'anirien bé! I quina foto més xula! Bon cap de setmana, guapa! Fins la propera setmana!
ResponEliminaNo estaven bones, no... el següent!!!
ResponEliminaFins i tot la que no vaig provar segur que ho estava! :P
Crack!!
Petonets preciosa!
Sandra
Jo les vaig provar totes i això que era "l'obstacle" a que les portessis :P!! La veritat és que estaven molt bones i quina millor prova que ho digui algú a qui no li agraven! Ets uan crack guapa!!
ResponEliminaI quina presentació a més!!
Molts petonets!
Aiiiiiiiix amb lo cremera que sóc jo!!! Me les apunto totes!! Sobretot la última, amb el que m'agrada la vichyssoise, ha d'estar molt bona amb el formatge blau... mm!!
ResponEliminaPetons maca, no tardaré a fer-les :)
Les cremes sempre venen de gust, tant estiu com hivern, fredes o calentes. Les teves 3 propostes m'encanten. No sabria amb quina quedar-me. Tot i així, només mirant els ingredients em decanto per la de carbassa i mango. Quina explusió de sabors, mare meva!
ResponEliminaUna abraçada i bon cap de setmana!
Estaven totes boníssimes, unes combinacions genials! Per agradar fins i tot als que no són massa fans de les cremes!;)
ResponEliminaMolts petonets i bon cap de setmana.
gostei das três , mas a do meio ficou com um cor linda..
ResponEliminabom fim de semana
bjs
Qué pasada de cremas!!! ya sabes que yo no soy una gran fan de ellas, pero la de puerros me gusta, es de las pocas, y con el queso... vamos, delicia ;)
ResponEliminaoooHhhh!! ooohhhh!! oooohhhhh!! que em vols matar de gust??!!! per favor.....increible aquestes cremes!! em quedo amb les 3!!! però l'última substitueixo el formatge blau per formatge de cabra!! les vull tastar ja!!! petons
ResponEliminaYa sabes que yo como tu soy fans incondicional de las cremas!!! me encantan las tres, eso si, yo con caldo de verduras ;P y la que más, la que más, la de queso azul ¡pero si a ti no te gustaba!!! jajaja
ResponElimina¡Feliz fin de semana!!!
Bom dia Juju, é sempre um gosto passar por aqui, estas 3 propostas parecem-me estupendas;)
ResponEliminaBesos e bom fim de semana para ti:)
Quines combinacions més originals!!! A mi m'encanten les cremes, a casa en cauen cada setmana i pq no em deixen més.....
ResponEliminaPtns
Quina xulada de cremes!! i aixi per emportar, bona pensada!
ResponEliminaQuines cremes mes originals!! Tenen que estar de vici! Gràcies per les idees.
ResponEliminaPetons
Ets una crac!!!
ResponEliminaLa de portobellos caurà en breu, segur.
Petonets!!!
Molt bona presentació...
ResponEliminapetonets
nyaaaa!! m'encanten les cremes i amb aquesta presentació m'entren ganes de robar-te les 3 ampolles!! ;)
ResponEliminaMe encantan las tres versiones....... me puedo llevar un litro de cada??
ResponEliminaBesos y buen fin de semana.
Oh quina bona pinta que tenen totes!! Jo, però, em quedo amb la de carabassa i mango, els dos ingredients m'encanten i junts encara més, la provaré un dia d'aquests :P. Que wai lo de la reunió de bruixetes, segur que va ser xulíssim.
ResponEliminaMolts petonets!!!
original presentacion y muy buena la idea y un trio de cremas deliciosas
ResponEliminabon cap de setmana
peto
Per triar i menjar...Ens has donat una bona sol.lució. Tres cremes delicioses que et poden treure de qualsevol compromís...Perfecte!
ResponEliminaM'encanta la presentació!!!! i trobo molt original portar cremes...se surt de lo típic!!!! I si a sobre l'Alba li van encantar...això és senyal que vas triunfar! ;)
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Juju,
ResponEliminaQue buena ideia de las cremas... La presentacion se ya quedado linda : )
Besitos!
Jo també em quedo amb la de carbassa y mango!! aixó ha d'estar de vici!!
ResponEliminaQue bé que us ho passeu, eh??
Molt maques aquestes cremes, originals i bones mooooolt bones. Ja també soc de cremes més que de sopes... una magnifica proposta. Petons,
ResponEliminaYo como incondicional de las cremas me quito el sombrero cielo, además esas botellitas con ese "tapón tan Juju" son divinas.
ResponEliminaBesos mi niña, disfruta del fin de semana. Nos vemos el lunes
besos
Carai, quina bona idea portar cremes per les bruixetes! Perquè sempre pensem amb coses molt sofisticades i a vegades en la senzillesa hi ha l'extraordinari!
ResponEliminaNo sabia que hi havia una bolets que es diguessin portobellos...m'ho apunto!
I jo també voto per la de carbassa amb mango! Dolça, dolça!
Bon cap de setmana! (demà intentaré fer un altre post...és que estem a casa ma mare i em cuida la Juju mentre jo cuino i el meu comany pinta! jeje!!)
La presentación es genial y las cremas qué ricas! No sabría cual elegir!
ResponEliminaQue monada de presentación!!!!!!! me gustan las tres cremas con combinaciones divertidísimas, pero la de calabaza y mango me ha enamorado! que disfrutes del fin de semana guapa, un beso
ResponEliminaAyy Judith, qué maravillosa forma de llevar estas cremitas.
ResponEliminaEstán preciosas y tienen que estar deliciosas.
Me apunto ahora mismo las recetas porque me he enamorado de todas ellas.
Besos
Quina joia!
ResponEliminaPresentades amb ampolla guanenyn un munt.
Quines cremes més bones ..m'encanten, pero la del formatge blau ............huy quina bona idea m'has donat, ja que al meu home li encanta.
ResponEliminaMolt bona presentació i una idea molt original i sana.
Petons
A mi me llegas con esos tres botes de tus maravillosas cremas y me da algo!!!
ResponEliminaA cual más rica :D
Mil besos linda.
M'agraden les tres. No sabria amb quina quedar-me. Doncs amb totes!
ResponEliminaBon cap de setmana
Nena, de veritat que no sé amb quina quedar-me!! (jaja veig que això ja t'ho han comentat) una proposta molt original, està súper bé per variar de la típica quische i queda molt elegant!! :)
ResponEliminaUn petonet!! :D
Una foto espectacular!!! tant com les cremes que com no sabria quina escollir em quedo amb les tres! Petonets i bon finde
ResponEliminaM'encanta la foto.
ResponEliminaMe gustan todas!!Y con esos botecitos que quedan tan bonitas, jeje.
ResponEliminaUn besote!
De calabaza y mangos!! Qué escándalo!
ResponEliminaFeliz finde guapa!
Aquestes cremes són una passada!!! Quina cosa més original!!!
ResponEliminaI presentades d'una manera tan maca... !!!!!
Petons
A mi no m'agraden massa les cremes però curiosament aquestes tres em fan tant el pes, que me les tastaria sense excuses!!
ResponEliminaEs veuen tan bones....
Petonets reina!
Quines convinacions més exótiques i temptadores! Segur que les vareu trobar boníssimes!!!!
ResponEliminaI una presentqció bella i cuidada!
I que bones que estaven Judith!!! la de mango i carbassa em va xiflar!!!
ResponEliminaMoltes petonets bonica!!
Deliciosas todas, mmmmmmm!!!Besos
ResponEliminaBones bones! amb quina em quedaria??? millor un xarrup de cadascuna a més les ampolles son molt xules. Petonssss
ResponEliminaUau, el meu sopar favorit a l'hivern, cremetes. Peró he vist que li posses llet???Ostres la testaré, pq segur que li dona un puntet cremós molt bó. M'he encantat de la del portovello i Pedro Ximénez...Fa poc vaig comprar portobellos i no savia que fer-ne. Llàstima!!!els tornaré a buscar.
ResponEliminaUn petonet
mmm quines cremes més delicioses! jo aquesta tardor m'he aficionat a aquest plat, abans no m'agradava massa, però veient les possibilitats que té ara n'estic enganxada!
ResponEliminaPetons!
Que presentación más guapa!
ResponEliminaYo no soy muy de cremas pero cuando son de las buenas como estas no me niego!!!!
BESITOs
http://notasenmicocina.blogspot.com/
que ricas cremitas. Me encanta la de portobello. Bss
ResponEliminaQue podràs venir a cuinar a casa un dia? M'encanten les cremes.
ResponEliminaNani
Juju, què s'ha de fer per poder-les catar? ara mateix em moro de la enveja. M'agraden molt els tres tipus no et posaria cap pega. I ara vé la pregunta, quina fotassa. No hi ha ni un mm de més entre ampolla i ampolla. Va, explica, com t'ho has fet? és una foto supersimètrica i compensada. Secrets d'artista suposo. Petonets guapa!!!
ResponEliminahomemade creams.. wow!
ResponEliminaoooh segur que vas triunfar! Saps que no se que son portobellos... M'animaré a fer la tercera. Genaial!
ResponEliminaMe encanta la presentación! Igual que que las cremas de las tiendas delicatessem, pero de mejor calidad, que no hay como lo casero!
ResponEliminaAdoro las cremas, las hago para mí, al mediodía de casi todos los días, de champis, de zanahoria, de guisantes, de calabacín, ...
La foto preciosa! (como todas)
Besotes
Carai!!! Quines cremes més bones!!! La de carbassa i mango ha de ser espectacular. De crema de carbassa en faig sovint, amb l'única fruita que la taronja. Ho provaré amb mango! Gràcies" Petonet
ResponEliminaAvui no et diré que m'encanta la foto ni que fas unes combinacions fantàstiques..uppss, ja t'ho he dit!!
ResponEliminaAvui diré que vaig tenir la sort de poder tastar tootes aquestes cremes. Si una era bona l'altra encara era millor. La de mango i carbassa em va al.lucinar; la de portobellos i PX em va encantar, i la vichissoisse...ui, impossible quedar-se amb una crema només!!
Petonets guapa!
Ala nena que bona idea, i les teves noves convinacions m'encanta, ara em fa falta compra un Mango per fer la primera perque carbassa sempre en tinc.
ResponEliminaA la meva darrera entrada que anava de sopes, per poc no arribo al repte de memòries d'una cuinera, vaig linkar la web per si algú encara volie més sopetes calentetes.
Petonets
Pero mi niña, que te has metido en la cocina y no has salido, esto es un tres en uno en toda regla... pero como siempre me ha encantado lo que haces.
ResponEliminaUn besiño muy fuerte
Wow! me has impresionado con esta variedad de cremas.
ResponEliminaCariños
Pues a mí también me parece una idea fabulosa y además con ese colorido nadie puede resistirse.
ResponEliminaUn besazo.
juju!! encara no havia vist l'entrada....ostres ja saps que jo sóc fan de la cullera...escolta m'encanten aquestes propostes! mai havia sentit a parlar dels portobellos, a Osona això encara no ha arribat!! ajajjaja
ResponEliminaQuina xulada de presentació
petunikus
Cal que us digui que totes tres eren boníssimes?? ara si em feu triar em queda amb la de portobello i PX, la ganxita fa bots de pensar-hi!!
ResponEliminaAixí que evidentment caurà aquestes festes... i les altres dues segur que també!!!
Petonets
NO te digo nada me gustan las 3!, calentitas me las tomaba yo ahroa, que frío hace!
ResponEliminaUn beso guapa
M´en porto les tres sens dubte!!! m´agrada la presentació!! xuli, xuli!!Muaks
ResponElimina