>

divendres, 9 de desembre de 2011

Assortiment de cremes

Us enrecordeu de l'aquelarre galetaire que us vaig comentar?. Doncs bé, en aquest dinar totes les assistents havíem de portar alguna cosa per dinar, i una de les meves primeres idees va ser una quiche o uns muffins salats. Les bruixetes es van anar animant i van comentar el que cada una portaria. Llavors se’m va ocórrer que podria ser bona idea fer alguna crema -no fa falta que us digui que m’agraden moltíssim, oi?-. Em tirava enrere que una de les bruixetes máster no li agradaven, ho vaig consultar i finalment em va animar a portar-les i vaig fer les 3 propostes que avui us presento. Nosaltres les vam prendre a temperatura ambient, però aquest tipus de cremes es poden degustar com més us agradin, fredes o calentes, servides en un bol o en versió xarrup per un còctel, això dependrà de vosaltres, una recepta molt lleugera i ràpida de fer que sempre va bé.

Molt bon cap de setmana, us espero la setmana vinent amb noves receptes, mentrestant gaudiu del cap de setmana!


Ingredients crema carbassa+mango:

1 carbassa petita
1 mango
1 ceba petita
2 patates grans
500 ml de brou de pollastre
100 ml de llet descremada
Sal
Pebre
Canyella en pols


Preparació:

En una cassola posem el brou de pollastre. Quan comenci a bullir, afegim la carbassa, les patates, la ceba, el mango, tot tallat a daus, ho salpebrem, tirem un polsim de canyella i un bon raig d'oli d'oliva i ho deixem bullir durant 30 minuts a foc mig. Un cop hagi transcorregut aquest temps ho posem en un recipient i ho passem pel minipimer fins que quedi una crema ben fina, sense grumolls, aleshores afegim la llet. 


Ingredients crema de portobellos+Pedro Ximenez:

5 patates
250 g de portobellos
1 ceba petita
500 ml de brou de pollastre
250 g de mascarpone
100 ml de llet descremada
Sal
Pebre
Pedro Ximénez


Preparació:

En una cassola posem el brou de pollastre. Quan comenci a bullir, les patates, la ceba,i els portobellos, tot tallat a daus, ho salpebrem i ho deixem bullir durant 30 minuts a foc mig. Un cop hagi transcorregut aquest temps ho posem en un recipient, afegim el formatge mascarpone, un raig de Pedro Ximenez i la llet descremada i ho passem pel minipimer fins que quedi una crema ben fina, sense grumolls.


Ingredients vichisoys+formatge blau:

4 porros
3 patates grans
100 g de formatge blau
500 ml de caldo de pollastre
100 ml de llet descremada
Sal
Pebre


Preparació:

En una cassola posem el brou de pollastre. Quan comenci a bullir, afegim els porros i les patates tot tallat a daus, ho salpebrem, tirem un bon raig d'oli d'oliva i ho deixem bullir durant 30 minuts a foc mig. Un cop hagi transcorregut aquest temps ho posem en un recipient i ho passem pel minipimer fins que quedi una crema ben fina, sense grumolls, aleshores afegim la llet i el formatge blau i ho tornem a passar pel minipimer.



66 comentaris:

  1. Quina idea més bona, unja crema per una trobada surt de l'ho habitual i segur que va ser una grata sorpresa per a tothom. La vichysois amb formatge blau m'ha conquistat, aquest matí a per formatge blau i ja tindré dinar.
    Petonets.
    MAR, de El que no mata engreixa

    ResponSuprimeix
  2. Que buenas interpretaciones.. las tres parecen nuevas ahora con esos pequeños arreglos que les hiciste, lo de añadir el queso a zul a la aburrida vichisoise me ha encantado! Besos

    ResponSuprimeix
  3. Genials! Totes m'anirien bé! I quina foto més xula! Bon cap de setmana, guapa! Fins la propera setmana!

    ResponSuprimeix
  4. No estaven bones, no... el següent!!!
    Fins i tot la que no vaig provar segur que ho estava! :P

    Crack!!

    Petonets preciosa!
    Sandra

    ResponSuprimeix
  5. Jo les vaig provar totes i això que era "l'obstacle" a que les portessis :P!! La veritat és que estaven molt bones i quina millor prova que ho digui algú a qui no li agraven! Ets uan crack guapa!!

    I quina presentació a més!!

    Molts petonets!

    ResponSuprimeix
  6. Aiiiiiiiix amb lo cremera que sóc jo!!! Me les apunto totes!! Sobretot la última, amb el que m'agrada la vichyssoise, ha d'estar molt bona amb el formatge blau... mm!!

    Petons maca, no tardaré a fer-les :)

    ResponSuprimeix
  7. Les cremes sempre venen de gust, tant estiu com hivern, fredes o calentes. Les teves 3 propostes m'encanten. No sabria amb quina quedar-me. Tot i així, només mirant els ingredients em decanto per la de carbassa i mango. Quina explusió de sabors, mare meva!

    Una abraçada i bon cap de setmana!

    ResponSuprimeix
  8. Estaven totes boníssimes, unes combinacions genials! Per agradar fins i tot als que no són massa fans de les cremes!;)
    Molts petonets i bon cap de setmana.

    ResponSuprimeix
  9. gostei das três , mas a do meio ficou com um cor linda..
    bom fim de semana
    bjs

    ResponSuprimeix
  10. Qué pasada de cremas!!! ya sabes que yo no soy una gran fan de ellas, pero la de puerros me gusta, es de las pocas, y con el queso... vamos, delicia ;)

    ResponSuprimeix
  11. oooHhhh!! ooohhhh!! oooohhhhh!! que em vols matar de gust??!!! per favor.....increible aquestes cremes!! em quedo amb les 3!!! però l'última substitueixo el formatge blau per formatge de cabra!! les vull tastar ja!!! petons

    ResponSuprimeix
  12. Ya sabes que yo como tu soy fans incondicional de las cremas!!! me encantan las tres, eso si, yo con caldo de verduras ;P y la que más, la que más, la de queso azul ¡pero si a ti no te gustaba!!! jajaja
    ¡Feliz fin de semana!!!

    ResponSuprimeix
  13. Bom dia Juju, é sempre um gosto passar por aqui, estas 3 propostas parecem-me estupendas;)
    Besos e bom fim de semana para ti:)

    ResponSuprimeix
  14. Quines combinacions més originals!!! A mi m'encanten les cremes, a casa en cauen cada setmana i pq no em deixen més.....
    Ptns

    ResponSuprimeix
  15. Quina xulada de cremes!! i aixi per emportar, bona pensada!

    ResponSuprimeix
  16. Quines cremes mes originals!! Tenen que estar de vici! Gràcies per les idees.
    Petons

    ResponSuprimeix
  17. Ets una crac!!!

    La de portobellos caurà en breu, segur.

    Petonets!!!

    ResponSuprimeix
  18. nyaaaa!! m'encanten les cremes i amb aquesta presentació m'entren ganes de robar-te les 3 ampolles!! ;)

    ResponSuprimeix
  19. Me encantan las tres versiones....... me puedo llevar un litro de cada??

    Besos y buen fin de semana.

    ResponSuprimeix
  20. Oh quina bona pinta que tenen totes!! Jo, però, em quedo amb la de carabassa i mango, els dos ingredients m'encanten i junts encara més, la provaré un dia d'aquests :P. Que wai lo de la reunió de bruixetes, segur que va ser xulíssim.

    Molts petonets!!!

    ResponSuprimeix
  21. original presentacion y muy buena la idea y un trio de cremas deliciosas
    bon cap de setmana
    peto

    ResponSuprimeix
  22. Per triar i menjar...Ens has donat una bona sol.lució. Tres cremes delicioses que et poden treure de qualsevol compromís...Perfecte!

    ResponSuprimeix
  23. M'encanta la presentació!!!! i trobo molt original portar cremes...se surt de lo típic!!!! I si a sobre l'Alba li van encantar...això és senyal que vas triunfar! ;)
    Petunets,
    Eva.

    ResponSuprimeix
  24. Juju,
    Que buena ideia de las cremas... La presentacion se ya quedado linda : )

    Besitos!

    ResponSuprimeix
  25. Jo també em quedo amb la de carbassa y mango!! aixó ha d'estar de vici!!
    Que bé que us ho passeu, eh??

    ResponSuprimeix
  26. Molt maques aquestes cremes, originals i bones mooooolt bones. Ja també soc de cremes més que de sopes... una magnifica proposta. Petons,

    ResponSuprimeix
  27. Yo como incondicional de las cremas me quito el sombrero cielo, además esas botellitas con ese "tapón tan Juju" son divinas.
    Besos mi niña, disfruta del fin de semana. Nos vemos el lunes
    besos

    ResponSuprimeix
  28. Carai, quina bona idea portar cremes per les bruixetes! Perquè sempre pensem amb coses molt sofisticades i a vegades en la senzillesa hi ha l'extraordinari!
    No sabia que hi havia una bolets que es diguessin portobellos...m'ho apunto!
    I jo també voto per la de carbassa amb mango! Dolça, dolça!

    Bon cap de setmana! (demà intentaré fer un altre post...és que estem a casa ma mare i em cuida la Juju mentre jo cuino i el meu comany pinta! jeje!!)

    ResponSuprimeix
  29. La presentación es genial y las cremas qué ricas! No sabría cual elegir!

    ResponSuprimeix
  30. Que monada de presentación!!!!!!! me gustan las tres cremas con combinaciones divertidísimas, pero la de calabaza y mango me ha enamorado! que disfrutes del fin de semana guapa, un beso

    ResponSuprimeix
  31. Ayy Judith, qué maravillosa forma de llevar estas cremitas.
    Están preciosas y tienen que estar deliciosas.
    Me apunto ahora mismo las recetas porque me he enamorado de todas ellas.
    Besos

    ResponSuprimeix
  32. Quina joia!
    Presentades amb ampolla guanenyn un munt.

    ResponSuprimeix
  33. Quines cremes més bones ..m'encanten, pero la del formatge blau ............huy quina bona idea m'has donat, ja que al meu home li encanta.
    Molt bona presentació i una idea molt original i sana.
    Petons

    ResponSuprimeix
  34. A mi me llegas con esos tres botes de tus maravillosas cremas y me da algo!!!

    A cual más rica :D

    Mil besos linda.

    ResponSuprimeix
  35. M'agraden les tres. No sabria amb quina quedar-me. Doncs amb totes!
    Bon cap de setmana

    ResponSuprimeix
  36. Nena, de veritat que no sé amb quina quedar-me!! (jaja veig que això ja t'ho han comentat) una proposta molt original, està súper bé per variar de la típica quische i queda molt elegant!! :)

    Un petonet!! :D

    ResponSuprimeix
  37. Una foto espectacular!!! tant com les cremes que com no sabria quina escollir em quedo amb les tres! Petonets i bon finde

    ResponSuprimeix
  38. Me gustan todas!!Y con esos botecitos que quedan tan bonitas, jeje.
    Un besote!

    ResponSuprimeix
  39. De calabaza y mangos!! Qué escándalo!
    Feliz finde guapa!

    ResponSuprimeix
  40. Aquestes cremes són una passada!!! Quina cosa més original!!!
    I presentades d'una manera tan maca... !!!!!
    Petons

    ResponSuprimeix
  41. A mi no m'agraden massa les cremes però curiosament aquestes tres em fan tant el pes, que me les tastaria sense excuses!!

    Es veuen tan bones....

    Petonets reina!

    ResponSuprimeix
  42. Quines convinacions més exótiques i temptadores! Segur que les vareu trobar boníssimes!!!!
    I una presentqció bella i cuidada!

    ResponSuprimeix
  43. I que bones que estaven Judith!!! la de mango i carbassa em va xiflar!!!
    Moltes petonets bonica!!

    ResponSuprimeix
  44. Bones bones! amb quina em quedaria??? millor un xarrup de cadascuna a més les ampolles son molt xules. Petonssss

    ResponSuprimeix
  45. Uau, el meu sopar favorit a l'hivern, cremetes. Peró he vist que li posses llet???Ostres la testaré, pq segur que li dona un puntet cremós molt bó. M'he encantat de la del portovello i Pedro Ximénez...Fa poc vaig comprar portobellos i no savia que fer-ne. Llàstima!!!els tornaré a buscar.

    Un petonet

    ResponSuprimeix
  46. mmm quines cremes més delicioses! jo aquesta tardor m'he aficionat a aquest plat, abans no m'agradava massa, però veient les possibilitats que té ara n'estic enganxada!

    Petons!

    ResponSuprimeix
  47. Que presentación más guapa!
    Yo no soy muy de cremas pero cuando son de las buenas como estas no me niego!!!!
    BESITOs
    http://notasenmicocina.blogspot.com/

    ResponSuprimeix
  48. que ricas cremitas. Me encanta la de portobello. Bss

    ResponSuprimeix
  49. Que podràs venir a cuinar a casa un dia? M'encanten les cremes.
    Nani

    ResponSuprimeix
  50. Juju, què s'ha de fer per poder-les catar? ara mateix em moro de la enveja. M'agraden molt els tres tipus no et posaria cap pega. I ara vé la pregunta, quina fotassa. No hi ha ni un mm de més entre ampolla i ampolla. Va, explica, com t'ho has fet? és una foto supersimètrica i compensada. Secrets d'artista suposo. Petonets guapa!!!

    ResponSuprimeix
  51. oooh segur que vas triunfar! Saps que no se que son portobellos... M'animaré a fer la tercera. Genaial!

    ResponSuprimeix
  52. Me encanta la presentación! Igual que que las cremas de las tiendas delicatessem, pero de mejor calidad, que no hay como lo casero!
    Adoro las cremas, las hago para mí, al mediodía de casi todos los días, de champis, de zanahoria, de guisantes, de calabacín, ...
    La foto preciosa! (como todas)
    Besotes

    ResponSuprimeix
  53. Carai!!! Quines cremes més bones!!! La de carbassa i mango ha de ser espectacular. De crema de carbassa en faig sovint, amb l'única fruita que la taronja. Ho provaré amb mango! Gràcies" Petonet

    ResponSuprimeix
  54. Avui no et diré que m'encanta la foto ni que fas unes combinacions fantàstiques..uppss, ja t'ho he dit!!
    Avui diré que vaig tenir la sort de poder tastar tootes aquestes cremes. Si una era bona l'altra encara era millor. La de mango i carbassa em va al.lucinar; la de portobellos i PX em va encantar, i la vichissoisse...ui, impossible quedar-se amb una crema només!!
    Petonets guapa!

    ResponSuprimeix
  55. Ala nena que bona idea, i les teves noves convinacions m'encanta, ara em fa falta compra un Mango per fer la primera perque carbassa sempre en tinc.

    A la meva darrera entrada que anava de sopes, per poc no arribo al repte de memòries d'una cuinera, vaig linkar la web per si algú encara volie més sopetes calentetes.

    Petonets

    ResponSuprimeix
  56. Pero mi niña, que te has metido en la cocina y no has salido, esto es un tres en uno en toda regla... pero como siempre me ha encantado lo que haces.
    Un besiño muy fuerte

    ResponSuprimeix
  57. Wow! me has impresionado con esta variedad de cremas.
    Cariños

    ResponSuprimeix
  58. Pues a mí también me parece una idea fabulosa y además con ese colorido nadie puede resistirse.
    Un besazo.

    ResponSuprimeix
  59. juju!! encara no havia vist l'entrada....ostres ja saps que jo sóc fan de la cullera...escolta m'encanten aquestes propostes! mai havia sentit a parlar dels portobellos, a Osona això encara no ha arribat!! ajajjaja
    Quina xulada de presentació

    petunikus

    ResponSuprimeix
  60. Cal que us digui que totes tres eren boníssimes?? ara si em feu triar em queda amb la de portobello i PX, la ganxita fa bots de pensar-hi!!
    Així que evidentment caurà aquestes festes... i les altres dues segur que també!!!
    Petonets

    ResponSuprimeix
  61. NO te digo nada me gustan las 3!, calentitas me las tomaba yo ahroa, que frío hace!
    Un beso guapa

    ResponSuprimeix
  62. M´en porto les tres sens dubte!!! m´agrada la presentació!! xuli, xuli!!Muaks

    ResponSuprimeix