>

dimarts, 2 d’agost del 2011

Pasta amb mango, formatges i vinagreta de nous

Últimament la nostra nevera està una mica buida -per no dir molt buida-. I és que per una raó o una altra no la volem omplir. Serà perquè les vacances estan a prop? O, serà perquè ens estem tornant mandrosos? De totes maneres hem de seguir menjant. Ahir vam fer una visita ràpida al supermercat i quan li vaig preguntar a l'Yves què voldria per sopar... A que no sabeu què em va dir? Doncs sí, l'heu encertat: pasta. Aquest cop al ser el primer dia d'agost, i caure en dilluns, no fa falta que us digui que el supermercat també feia una mica de pena. Així doncs vaig haver d'improvisar una mica. Amb un paquet de pasta seca, una mica de formatge blau -sí, heu llegit bé, formatge blau!!!!- i un mango vam tenir un sopar d'allò més refrescant, i sobretot ràpid.


Ahir va ser una tarda molt especial, i és que vaig tenir l'honor d'anar al cinema a veure l'última pel·lícula del Harry Potter amb la Princess. Ens ho vam passar genial, a més l'Aina li va fer un gran favor a l'Yves. Encara que no us ho creieu, no li fa gaire el pes aquest mag adolescent, de fet li fan por les seves pel·lícules, però shhhhh, que no ho sàpiga ningú. Va ser una tarda on vaig poder gaudir de la seva companyia… De fet ja sabem quina serà la propera peli que hem d'anar a veure! Però crec que ens haurem d'esperar una mica.


Mentre esperem que s'estreni la nova pel·lícula de la saga Crepuscle, per anar-la a veure amb la Princess, us deixo aquesta pasta ràpida i molt refrescant. Espero que us agradi molt.


Ingredients:

250 g de llacets de verdures
100 g de formatge feta
100 g de formatge blau
50 g de nous
1 mango
100 g de sàlvia vermella

Ruca
5 raves 
Olives negres sense pinyol
Olives verdes sense pinyol
Vinagre de Mòdena
Mel de romaní
Oli d’oliva

Llavors de sèsam negre
5 pebres
Sal



Preparació:

Agafem la pasta i la bullim fins que estigui "al dente", normalment fan falta uns 10 minuts per aquest tipus de pasta. Mentrestant, tallem a daus el mango, els formatges, les olives i els raves i ho reservem. Un cop tinguem la pasta al punt, l'escorrem i la col·loquem en un bol. Afegim els formatges, el mango, les olives, els raves i les fulles de sàlvia i ruca i ho barregem. A continuació, preparem la vinagreta. Posem 3 cullerades d'oli per una de vinagre de Mòdena; afegim un polsim de pebre i de sal, una cullerada sopera de mel de romaní, una mica de sèsam negre i les nous esmicolades. Ho remenem i amanim la pasta.




36 comentaris:

  1. Bon dia pel dematí!!
    Només tu podies fer aquest plat de pasta tan original, quina passada! M'ha encantat això de la sàvia vermella, no la coneixia!

    Uis, em sembla que a la pròxima peli m'hi apunto segur!! jijijijiji

    Petonets preciosa!!!!!
    Sandra

    ResponElimina
  2. Juju! quina pasta més original!! m'encanta!!

    muakis

    ResponElimina
  3. Quin plat més bo. Jo no ser com m'ho faig però amb això de les amanides de pasta no me'n surtu, o a un no li agrada això o a l'altre no li agrada alló i al final acabem amb salsa de tomàquet i formatge ratllat. jejejeje.
    Gràcies pels teus comentaris, si, estic activa però a vegades massa i necessito posar el fre, perquè acabo el dia esgotada, però les ganes i l'emoció a vegades et fa fer més del que pots, perquè quan tot va rodat no hi ha problema però quan, com ahir, a última hora del dia, alguna cosa es regira llavors ja em llevap, i acabo el dia que no puc amb la meva ànima.
    Bé, com que veig que la teva cuina no pare aniré passant per aquí cada setmana a veure què fas.
    Ui, les pelis de Harry Potter a casa també agraden molt, però les dues últimes ens les hem perdur. Ja les veurem més endavant!
    Una forta abraçada guapíssima!

    ResponElimina
  4. Tinc una amiga, que quan li demanes que vol per menjar, sempre respon espaguettis! jajaja Sempre li venen de gust... Amb aquesta preparació segur que se'n lleparia els dits. Prenc nota.
    Petons.

    ResponElimina
  5. EU ADORO PRATOS DE MASSA, A TUA FICOU UMA MARAVILHA.
    BJS

    ResponElimina
  6. Judith, aquestes amanides ràpides són genials a l'estiu! I ben bones!! Segur que la Princess en guardarà un bon record d'aquestes tardes al cine. ;)
    Petons!

    ResponElimina
  7. Jo, sobretot a l'estiu, faig força amanides de pasta i amb una bona quantitat de productes diferents tens un plat únic fantàstic,no?
    Jo tampoc coneixia la sàvia vermella...
    Petonets.

    (per cert, a mi tampoc m'agraden les pelis del nen mag...jiji)

    ResponElimina
  8. Super deliciosa!!
    Y muy original. No suelo poner fruta a los platos salados y la verdad es que no sé por qué, tengo que probarla...

    ResponElimina
  9. Una amanida frescaa, lleugera i original. M'encanta la combinació de salat amb dolç. Me l'apunto.
    Per cert, gràcies pel comentari ;) Petonets

    ResponElimina
  10. Judith, qué pasta más original.
    No he probado nunca esa combinación con la pasta.
    Ahora mismo me la apunto.... ya tengo la comida para el finde.
    Besos

    ResponElimina
  11. Savia vermella!!! M'has deixat morta!!!! 0__0'

    El plat: original, fresc, sa... que mes es pot demanar???? ;-)
    Ah! I m'uneixo a l'Yves... a mi tambe em fan una "miqueta" de por.... jajajaja
    Un petonet
    Sònia

    ResponElimina
  12. Ya sabia yo que acabarias siendo ratona como yo, y además con queso azul!!! Me encanta!!! Yo estuve el sábado viendo la misma, y sin niños!!!
    Besitosssss

    ResponElimina
  13. ¡pero que plato! ¡hermoso! variedad de sabor y color, me encanta.
    ¿así que estuviste viendo la peli de Harry Potter? Yo también tuve que ir, a acompañar a unos sobrinitos, ¡y agradecí que fue la última peli! Eso sí no hacen secuelas sobre la vida de los hijos, jejeje
    ¡Saludos!

    ResponElimina
  14. Quina bona combinació. I jo tampoc coneixia la salvia vermella. Sempre ens sorprens. Ets de la que tens molt bones ocurrencies davant pocs ingredients. I pel que fa a la película no son gaire del meu estil però si la companyia era tant bona ... je,je

    ResponElimina
  15. Judith,hola preciosa,gracies per el teu coemntari,ets un sol jo també te anyoraba molt i quant he arribat i he vist aquesta maravella m'has cautivat per qué la combinació i el colorit son perfectes.
    Ja estic en voltros,un petonet ben gross.

    ResponElimina
  16. Mira! Ambas hemos optado por una ensalada! Me encanta la tuya, creo que la haré muy pero muy pronto!!

    Muchos besos

    ResponElimina
  17. Quin sopar tan bo! Jo com l'Yves m'agrada la pasta!!!!

    ResponElimina
  18. Els plats de pasta sempre van bé!!!!

    ResponElimina
  19. Judith! he descobert avui el teu blog i m'encanta! Quina meravella!!!!!
    Sí, la dolçoreta de les peres combina genial amb l'acidessa dels gerds. Prova-ho!
    EM quede una estoneta vegent les teues receptes.
    Salutacions, Rosanna (cosas con encanto)

    ResponElimina
  20. Muy original, me encantó tu plato improvisado., no se porque todo lo que es improvisado resulta tan bien.
    Bss
    Buenas Vacaciones!!
    Tita

    ResponElimina
  21. Quina bona combinació, amb el que m'agrada el mango y els formatges...
    Petons
    Recetasdemon

    ResponElimina
  22. Peo que buena idea, que plato de pasta tan rico y lleno de color, babeando me tienes!

    ResponElimina
  23. La mescla ha de ser deliciosa! el plat té una presència fantàstica!! tinc ganes de menjar mango!! petons

    ResponElimina
  24. qué delicia!!! nunca he comido pasta con mango, pero me da que tiene que ser un bocado delicado ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
    http://galletilandia.cultura-libre.net

    ResponElimina
  25. Original y exquisita me encantó,un plato surtido y colorido,estupendo,abrazos grandes.

    ResponElimina
  26. Una manera ben original de preparar la pasta. Segur que estaba bonissima:
    Petons ¡¡¡

    ResponElimina
  27. Sovint els plats improvisats són els més bons. Aquesta sensació de fer net de nevera abans de marxar de vacances és sensacinal ;)
    Jo també sóc de vacances, així que vinc a desitjar-te molt bon estiu. Ens veiem el setembre!

    ResponElimina
  28. Judithhhhh guapísima ¿aún no te has ido de vaciones?.Una ensalada original y llenita de magníficos sabores ¡un 1o de oro!.
    Te mando muchos besos

    ResponElimina
  29. Que bien le queda el mango a la pasta,me ha gustado el resto de combinaciones,las salvia roja,maravillosa,un plato fantástico ;))hay que ver que lo que sale de las sobras...

    Un beso

    ResponElimina
  30. Sí, estic passant revista als posts que se m'han passat per alt.
    M'encanta la pasta, m'encanta el mango...no cal dir res més, no??? ;DD

    ResponElimina
  31. uau, quina combinació tan genial! pots estar segura que me l'apunto!!! mmmmm m'has fet venir una gana...!! jaja

    ResponElimina
  32. Sandra: la sàvia la pots trobar a unes bossetes de Florette, o potser al mercat fresca
    Lídia: gràcies bonica
    Gemma: Sempre és difícil contentar a tothom! I més si sónnens
    Mari: uf! Amb lo bo que és anar variant!!!
    Sao: obrigada
    Mercè: segur que sí! És un solet
    Gemma: sí, a més la pots deixar feta abans, i quan la prenguis estarà ben fresqueta!
    Isabel: ves, a mi me encanta combinar fruta en los platos que no sean dulces y postres!
    Mar: ja em diràs quan l’hagis tastat
    Ana: és fresquina y viene de maravilla porque és súper sana.
    Sónia: ostres! Si no fa por, jajajajaja, quin parell! Ja acompanyaré jo a la Ju i als bessons quan la puguin veure
    Heva: jajajajajaja, el queso siempre me ha encantado, pero el azul o fuerte es otra cosa, sólo en pequeñas dosis! Jajajajajaja
    Sole: a mi me gusta Harry Potter! ;)
    Rous: ;)
    Dadá: gracias guapa
    Laura: doncs l’has de tastar. És similar als espinacs baby...
    Agüe: benvinguda de nou!
    Valerie: en esta époco sólo apetecen ensaladas, verdad?
    Cristina: ja veig que no és un bitxo raro.. ;P
    Yves: jajajajajaja, ja ho sé ja!
    Rosanna: benvinguda al bloc!
    Tita: sí, tienes razón, a veces quando menos lo preparamos el resultado es mucho mejor! ¿Será por qué no esperamos nada?
    Mónica: ;)
    Chelo: jajajaja, a ti te gusta todo! Eso no vale! ;P
    Roser: realment no sé si és bona època pel mango, però els que he comprat han sortit molt bons
    Paula: combinan muy bien
    FDC: gracias
    Rosita: gracias
    Quima: a nosaltres ens va agradar molt
    Gemma: totalment d’acord! Et pots creure què no vam deixar res a la nevera? Bones vacances bonica
    Maria: ya he vuelto, ooooooooooooooo
    Silvia: el mango le da un punto dulzón y muy refrescante!
    Paula: jajajaja, no fa falta guapa, ja saps que no poso notes als seguidors, però si fos així crec que tu no la pots tenir més alta! ,P
    Anna: ja em diràs si la fas!

    Molts petonets a tots i gràcies pels vostres comentaris

    ResponElimina
  33. Ai, per favor, si que m'havia perdut receptes!!!!!

    ResponElimina