Des de que el Boletet va néixer i em vaig reincorporar a la feina el meu temps per dinar ha canviat. He tingut la sort de poder comprimir les 8 hores laborals i així poder conciliar , per dir-ho d'alguna manera, l'horari laboral i el familiar. Us haig de confessar que si fos per mi amb 5 minuts en tindria prou per dinar, si això suposés poder sortir 30 minuts abans, però es veritat que tothom necessitem un mínim per poder desconnectar.
Ara, cada matí al sortir de casa, m'acompanya una carmanyola amb el dinar. Els menús solen ser variats, encara que hi ha dies que em fa molta mandra cuinar i acabo menjant un sandvitx o una mica de fruita -ho se, no és el més adequat per a una dieta equilibrada, però al Bolet és impossible fer tupers d'un dia per l'altre!-.
Aquest mes a Memòries d'una cuinera us hem proposat fer dinar de carmanyola, així que aquí us deixo amb la meva proposta, uns pebrots farcits amb llenties els quals són tan fàcils de menjar com de cuinar! Un plat complert, juntament amb una peça de fruita, per poder-lo degustar a qualsevol lloc -ni que sigui assegut davant de l'ordenador-.
Espero que molts de vosaltres us animeu a tornar a participar als reptes que us proposem cada mes, de moment ja hem rebut un munt de receptes de vells coneguts i de moltes cares noves. Recordeu que teniu de temps fins el proper dia 28 per deixar-nos les vostres propostes ja siguin noves o velles, tingueu bloc o no. Moltíssimes gràcies a tots aquells que hi participeu, esperem poder fer un bon recull que ens serveixi a tots per fer dinars de carmanyola.
Ingredients per a 4 p:
Pebrots petits sweet bites
200 g de llenties
50 g de formatge feta
50 g d'olives negres sense pinyols
15 g de pipes pelades
Sal
Pebre
Oli d'oliva
Alfàbrega
Preparació:
Agafem els pebrots, tallem la part de alt i buidem l’interior i els reservem. En un bol posem les llenties, el formatge feta esmicolat, les olives negres tallades a trossets i les pipes, ho salpebrem i tirem una mica d'alfàbrega fresca i un bon raig d’oli d’oliva. Amb aquesta barreja farcim els pebrots i els deixem a la nevera un mínim de 30 minuts.
*Nota: si no us agraden els pebrots crus, els podeu coure al forn o al microones prèviament.
Em sembla una recepta boníssima! molt bona idea per dinar de tupper i per dinar a taula també!
ResponEliminaMolt bona idea aquesta recepta. Petons!
ResponEliminaAna
Adoro pimentos mas nunca os recheei.
ResponEliminaEsses ficaram uma delicia,gosto muito de lentilhas
bjs
Més fàcil impossible!! M'ha encantat la proposta. petons
ResponEliminaAvui en menjo jo de llenties, Judith, no com aquestes, però!!! I em sembla molt bona proposta fer servir el pebrot cru com a recipient per encabiri una amanida tan bona com aquesta. Petonets.
ResponEliminaQué original!!! A més, amb els pebrots de colors queda un plat espectacular, ni que jo em segueixi mantenint allunyada dels pebrots jejeje, el farcit me l'apunto per les albergínies o els carbassons farcits :P.
ResponEliminaPetonets!!
Hola guapa! m'encanta l'amanida de llenties i és un bon recurs per portar dins la carmanyola. Aquesta versió amb els pebrots m'encanta, jo en vaig fer una de molt semblant (també amb formatge feta i pebrots farcits de llenties) per una Recepta del 15, quina casualitat!
ResponEliminaPetonets!!
M' apunto a aquest delicios plat ple de colors i sabor. Petonet
ResponEliminaQuin goig que fan i que bons que deuen ser!
ResponEliminaUna proposta molt bona i amb llenties que són perfectes per cuidar-nos molt, Així mai les he preparat però encara que no siguin per omplir un tupper les farem aviat!
ResponEliminaI si que és dificil combinar-ho tot...
Molts petonets,
Palmira
Nes... espero que el teu bolet es trobi 100% recuperat, segur que amb les galetes de lacasitos i conguitos la recuperació ha anat més ràpida ;-) Jo també tinc a punt la recepta, a veure si no em despisto com sempre. Aquesta idea dels pebrots és genial, no hi havia pensat mai... sempre faig amanida de llenties, però ara ho faré al revés, farciré els pebrots!
ResponEliminaReceta con gran colorido ..el relleno me encanta es novedoso...besos
ResponEliminaAmb els colors, m'entra de seguida. Boníssim
ResponEliminaJudith; Una recepta molt tentedora i d'aquelles que amb el llegum com a ingredient, fa per tornar a repatir.
ResponEliminaSalutacions Judith¡¡ :O)
La proposta d'aquest mes pel Memòries m'encanta, perquè porto ja molts anys amb el tupper amunt i avall diàriament, i se m'acaben les idees! En el meu cas el que faig és tot el que puc ho faig per avançat, i tinc un calaix del congelador on només hi ha carmanyoles, i vaig agafant una diferent cada dia.
ResponEliminaA partir d'avui, incorporo un nou plat al meu menú, ja que m'ha agradat molt aquesta amanida de llenties amagada en els pebrots.
Petons!
Me encantan las lentejas y los pimientos...combinados tienen que estar de lujo.
ResponEliminaqué original propuesta niña, sana y muy rica. Oblígate a comer algo más que un sandwich, que tienes que dar ejemplo ;)
ResponEliminaA ver si me reincorporo a los retos
Besos
Qué bons els pebrots farcits! la setmana passada vaig fer-ne encara que amb un altre farciment, però m'apunto també aquest que ha d'estar ben bo!
ResponEliminafa temps que tinc pendent fer pebrots farcits! a veure si m'animo com a taper! jeej petons
ResponEliminaUna recepta original ideal per la carmanyola.
ResponEliminaAmb les olives negres i les pipes, ha de quedar un farcit molt gustós.
Mmmm, los he visto rellenos de arroz, pero de lentejas!!???!!??!?!? Me encanta la idea!!!!! Besitos!
ResponEliminaQue bo, Judith! M'agrada la idea, en prenc nota. Moltes gràcies!!!
ResponEliminaFacilíssima!! Una recepta ràpida i sana!! Apuntada!! Tot i que poder m'apuntaria a fer-los amb pebrots escalivats :P
ResponEliminaPetonets guapa. MAR, de EQNME
Que receta tan completa y vistosa!!!
ResponEliminaQue apañada que eres Juju!!!
Una recepta facil e ideal per portar amb tapper.... o no !
ResponEliminaPetonetsss!!
Una recepta de carmanyola molt bona i molt sana! Fins i tot els colors transmeten energia :) Petonets!
ResponEliminame gusta el pimiento crudo asi que ningun problema por ello,buena propuesta y bien sana
ResponEliminaBss
Una recepta de les que m'encanten!!! Obrir la carmanyola i trobar-te aquesta barreja de color i d'aromes.... mmmmm.... ni que sigui a la feina, aquest es un plat 10!!!
ResponEliminaM'he passat molts anys dinant de carmanyola... ara nomes ho faig un dia i m'encanta marxar de casa amb la meva bosseta del tresor ;-)
Un petonas
Un plat ben senzill i útil per a dur de carmanyola!
ResponEliminaquina pinta....
Lídia
M'encanten, així en format mini són una passada!
ResponEliminaT'he dit ja mooooooooooooooooooooooooooooooooltes felicitats?
Muakis.
Que original y apetecible me resulta esta receta, tengo que prepararla.
ResponEliminaGracias por compartirla.
Un saludo.
Molt original aquests farcit!
ResponEliminaPetons
Carai nena, quina bona pinta! Jo tambe dino de carmanyola alguns dies per poder sortir abans i t'entenc perfectament. Petonets
ResponEliminaUna molt bona idea, el convinat de llenties del farcit.
ResponEliminaSalutacions
Ostras, aquesta vegada no arribo al memòries.... que vagi molt be...
ResponEliminaMolt bona la idea...
Petonets...
Ei Judit,
ResponEliminaFaig tard aquest, la primera vegada que em passa, i la posaré més tard, encara que no tingueu la foto m'hi podreu posar l'enlaç. M'agrada molt la teva proposta. Les llenties a casa volen i els pebrots ni et dic, siguin crus o escalivats. Torno a la normalitat i amb ganes de veure tot el que has publicat.
Una abraçada,
Nani
Qué apatecibles! y los colores preciosos. Besos
ResponEliminaUna proposta ben acolorida i original...
ResponEliminaPetonets bonica
A mi tambè se m'ha pasat aquest mes, però no tornarà a pasar. Molt bona preposta, ferro i proteína i verdura fresca...!!!!
ResponEliminaBonísim a mès!
Quina delícia de melmelada! Aquesta és d'aquelles que agraden a petits i grans!! I la proposta del Memòries, que xula que us ha quedat! gràcies pel repte, molt xulo!! Petons
ResponElimina