En un obrir i tancar d'ulls, gairebé sense adonar-nos-en, ja estem al mes de setembre. Un mes molt especial per a la família Bolet. Si cap, aquest encara ho serà més.
Després d'haver gaudit d'unes merescudes vacances tornem a iniciar l'activitat del bloc amb moltíssimes ganes i, sobretot, amb les piles carregades. Si us haig de ser sincera, durant les dues setmanes que he tingut vacances he gaudit al màxim dels meus dos amors i no hem parat ni un segon. Primer vam començar participant al Mercat vell de Conesa, obrint l'entrada de Can Jaumet. Després vam agafar un ferri direcció a Còrsega, una illa que teníem pendent des de feia molt de temps i que, per fi, ja hem pogut conèixer. Van ser 10 dies molt intensos on, sobretot, vam riure molt. Cada cop que havíem de canviar d'hotel, el Boletet ja no sabia ni on s'aixecava! Si mai us ha passat pel cap anar-hi, no ho dubteu gens! Les platges són espectaculars i els contrastos que hi ha entre l'interior i la costa són impressionants. Per últim, i no per això menys important, vam tornar a gaudir de la festa major del poble. Feia molts anys que no hi podíem anar i aquest any vam poder quadrar les vacances. Crec que ja us he comentat en alguna ocasió que a la festa major -ara ja fa 13 anys- va ser on ens vam conèixer l'Yves i jo. Així que ja us podeu imaginar com n'és d'especial poder ballar el ball de rams. Ah! Però aquest any hem tingut un ballarí d'excepció, us aviso que el Boletet apunta maneres.
Un cop acabades les vacances, em vaig reincorporar a la feina i ja fa més de dues setmanes que estic activa, així que les vacances queden un xic lluny. Per sort, quan pleguem de treballar sempre hi ha alguna cosa que podem fer aprofitant que la llum del sol dura fins tard.
Per no avorrir-vos més i anar escalfant els motors d'aquesta nova etapa us proposo una recepta on els ingredients principals són la xocolata i la cervesa negra. El resultat és boníssim i queda espectacular, sobretot gràcies al motlle que la família Llàbiro em va regalar, realment és una passada!
Espero veure-us per aquí una altra vegada. Ja sabeu, si teniu algun dubte o suggeriment només ens l'heu de fer arribar! Estarem encantats de poder-vos ajudar.
Ingredients Bundt:
300 g de farina per rebosteria
250 g de sucre
100 ml d'oli de gira-sol
150 ml de cervesa Guiness
50 g de cacau en pols
3 ous
50 g de nabius
50 g de gerds
50 g de nous
1 sobre de llevat Royal
Sucre glacé
Ingredients frosting:
250 g de mascarpone
250 g de nata per muntar
2 c/p de melmelada de nabius
2 c/s de sucre glacé
Preparació:
Escalfem el forn a 180º. Posem els ous i el sucre i batem fins obtenir una barreja escumosa. A continuació, afegim l'oli de gira-sol i la cervesa i seguim barrejant fins obtenir una crema homogènia. Incorporem a poc a poc la farina, el cacau i el llevat tamisats. Quan tinguem una barreja cremosa, afegim els nabius, els gerds i les nous esmicolades i ho incorporem. Posem la massa en 1 motllo, prèviament untat amb oli i amb un polsim de farina, a continuació afegim la massa i ho posem al forn durant 45 minuts. Un cop hagi transcorregut aquest temps, el deixem refredar 10 minuts i el desemmotllem. Després el deixem refredar sobre una reixeta. Abans de presentar-lo, el decorem amb una mica de sucre glacé.
Per preparar el frosting posem en un bol la nata, un cop muntada afegim el sucre i el mascarpone i amb l'ajuda de les barnilles elèctriques, a velocitat baixa, seguim mesclant. Per últim afegim la melmelada i ho acabem d'incorporar. Ho deixem refredar durant 30 minuts a la nevera abans de servir.
Hola guapa!! quines vacances més ben aprofitades :) Que bé tornar-te a llegir!!
ResponEliminaCom que de moment no tinc motlle de bundt, n'agafo un trosset del teu, que fa una pinta espectacular! ;)
Petons!
Que bien tenerte de vuelta del todo!!
ResponEliminaChica es que con una familia así da gusto.
Riquisimo.
Besos.
Així s'han d'aprofitar les vacances familia!!
ResponEliminaUn bundt perfecte (quin motlle més maco!!!) per començar, demà nosaltres toca el primer dia al cole dels grans per Polyanna, quins nervis!
Xocolata i cervesa, una recepta pendent des de molt de temps!
Petonets !
Palmira
Vaya vacaciones!!!!! El cake delicioso, tiene un pintón! Bss
ResponEliminaJo qué pinta me encuentro nada más volver!! Se ve exquisito. Besos.
ResponEliminaEl millor es això, disfrutar dels que més estimats i que per molts anys ho poguem fer!! Un bundt molt bó i amb aquest frosting ja perfecte!
ResponEliminaPetons maca
Hola de nuevo Judith ya veo que aunque ya llevas 2 semanas activa el recuerdo de las vacaiones perdura,aun tengo que buscar una escapada por Corcega,a ver si me animo en las proximas.
ResponEliminaCon este molde regalo de la familia es imposible fallar te ha quedado explendido y bien bueno
Peto
Benvinguda familia!!!
ResponEliminai aixi m'agrada una tornada ben dolça per fer més suportable la rutina.
Cuino bastant amb cervesa, pero mai ho he provat amb postres, ni dolços...aixi q prenc nota de la teva recepte.
Un petonet guapa
ResponEliminaJudith; Molt ben aprofitades aquestes vacances, i després per "relaxar-se" aquest bundt de xocolata molt ben acompanyat.
Salutacions Judith¡¡ :O) :O)
Judith! estic contenta que ja hagis tornat! saps qué? tinc un pastis de xocolata y cervessa negra a la gelera per portar a un sopar aquesta nit! molt semblant al teu, però jo li he possat taronja!
ResponEliminaHola guapa!
ResponEliminaQuant de temps feia que no deia res...és que els dies se'm fan molt curts!!
Però aquest pastís es mereix un comentari: oh!!!!
I les vacances a Còrsega un altre oh!! Nosaltres hi vam estar fa uns anys, i també ens ho vam passar pipa! La vam voltar també en 10 dies i ens ha quedat molt bon record. A més, ja vam veure que era una illa ideal per fer amb nens. Potser algun dia repetirem i la nostra Juju la podrà gaudir.
Fins aviat!
Hola guapa
ResponEliminaEncantada de saludar-te un altre cop, que curtes es fan les vacances quan es passa bé, veritat?
Però tornem a la rutina, de vegades dolça com aquest pastís, preciós i deliciós.
Un petó
i a sobre amb frosting de mascarpone!! que he de començar la dieta post-bikini!! jaja que boo!! petons i benvinguda!!
ResponEliminaQue bé tenir-te de nou aqui! aquest bundt és genial!
ResponEliminacarai quines vacances mes xules!
una abraçada
Tot i que faci dies que estàs amb el mode 'rutina on', és un plaer poder tornar a visitar-te!!
ResponEliminaMe n'alegro molt que les vacances hagin anat bé, ja veig que han estat molt intenses i profitoses, m'apunto la recomanació de Còrsega!
I quin inici de temporada més potent, aquest bundt fa una pinta espectacular!!
Molts petons!
Ben tornada!! me n'alegre que gaudireu de les vacances! se'm fan la boca aigua amb el pastís i les les dents llargues amb el motlle!! vaig darrere d'un nordic d'aquestos però piquen tant!! Aprofita'l perque els pastissos queden super bonics... Una abraçada, Marta
ResponEliminaHola! Acabo de tornar de les vacances i passo a saludar, tinc molta feina atrassada amb els blogs :)
ResponEliminaJa veig que heu passat unes bones vacances! Aquests dies tots estem tornant a la rutina, oi? I amb aquest bundt cake el retorn es fa més fàcil, la xocolata i la cervesa negra combinen a la perfecció!
Quina deliciosa manera de començar el "curs"!!! tinc ganes d'experimentar amb la cervesa en pastissos...
ResponEliminaBoníssim!!!!!!! As always!!!!!
ResponEliminaOstres (tot i que ara visc una mica lluny) sóc de Montblanc de tota la vida i mai havia sentit a parlar del marcat vell de Conesa. Llàstima que per les dates que veig que cau serà difícil que hi pugui anar algun any perquè faig les vacances més tard, però s'haurà d'estudiar per l'any vinent.
ResponEliminaEl bundt cake t'ha quedat de meravella i és que a mi tot lo que sigui semblant a un pa de pessic és lo que més m'agrada i si a sobre hi combines xoco i cervesa, digue'm que ho té tot.
Quina enveja de vacances!!! Una recepta perfecta per tornar de nou, m'ha encantat i el motlle preciòs!! petons
ResponEliminaQuina pinta té el pastís! i aquest motlle ha d'anar de conya... a veure quan em faig amb un d'aquests, quina enveja!
ResponEliminaPetons.
Quants dies sense entrades!! benvinguda!! que bé que hàgiu aprofitat tant les vacances, ara a adaptar-se al dia a dia. Aquest bundt cake ha d'estar boníssim, encara tinc pendent provar-ne algun amb cervesa negra i aquest té punts eh!!
ResponEliminaSeguro que lo pasateis genial!!! Este pequeñín apunta maneras para todo jaja
ResponEliminaBienvenida a la rútina y dentro de unos días (muy pocos) al cole!!!
Un besote!!!
Judith, ens fas fer dentetes amb tantes coses boniques que heu fet com expliques, i amb aquest bundt a aquestes hores..... quina gana fa venir!
ResponEliminaMoltes gràcies i bona tornada al blog!
Petons, bonica!
Reinaaaa!!! Ahir et vaig escriure i vec q no es va publicar :( bé, et deia q ja et trobàvem a faltar! Quines vacances més xules i ara toca rutina i dintre de 1 setmana cap al cole de grans!!! El Jan té unes ganeeees!!! I aquest motlle amb rexifla, a la carta de Reis va directe!!! I el bunt ideal, xoco i cervesa negra combinen a la perfecció!
ResponEliminaPetunets
Eva
Que bonito, dan ganas de darle un corte y comerse un trocito, te ha quedado de maravilla, besos
ResponEliminaSofía
Wow, espectacular! fantastic!
ResponEliminaPetonets guapa :)
Que guapo el motlle... jo també vaig de bundt cake avui , però hauré de canviar el motlle perque em quedin més lluits ;-)
ResponEliminaDesprés d'unes bones vacances la rutina és menys feixuga... tots a la feina, grans i petits!
PTNTS
Dolça
Deliciós aquest bundt!!! A més a més de l'exquisida combinació d'ingredients, la presentació del motlle és total! Feliç tornada!!! Petonets!
ResponEliminaNo tinc dubte que el resultat és boníssim perquè fa molt bona pinta!!
ResponEliminapetonets
Adoro la estètica de tus fotografías, tan elegantes pero con ese toque lleno de luz, y el cake es irresistible...yo temo pedir un molde porque sé que no lo usaré tanto...así que lo haré en verisón molde-casero-mayte. jajajaja.
ResponEliminaUn abrazo neni!!!!
Hola guapa! Nosaltres també vam gaudir de les festes del poble! Y Cerdenya la tinc tant pendent! Jo vaig fer un pastis de chocolata i cervessa i es brutal el gust, però veig que li podes nabius i gerds!! Així deu quedar increible!! Petons!
ResponEliminavaya comienzo impresionante!
ResponEliminaUn beso
Ese regalo merecía un estreno así de rico. Yo espero empezar el lunes, qué pereza después de todo el verano holgazaneando de blog!!
ResponEliminaBesamos guapa
Bunica!!!que bé que ja estiguis en marxa :) que bonissima pinta que té aquest bundt...i més amb cervesseta negra.... molts petonets
ResponEliminaha de ser deliciós!! el pastís guinness és un dels meu preferits, i aquesta variant amb fruits vermells li ha de donar un toc... Mmm!!!
ResponEliminaBenvinguda de nou, guapa! Muuua!
Benvinguda preciosa!!! M'en alegro que hagueu aprofitant tant les vacances... nosaltres hem fet igual, tot i que avui ja les veig molt i molt lluny, i crec que els petits encara mes... jajajaja
ResponEliminaCom li ha anat al Boletet el seu primer dia? Segur que genial!
El bundt, com no, extraordinari... mmmmmmmm
Un petonas
Aquest pastís l'hem de provat, fa una fila!!!
ResponEliminaQUIN PASTISSET TAN BONIC I GUSTOS!!!
ResponEliminaFELICITATS :)))