Els que seguiu aquest bloc últimament us comento que, per temes laborals, no he estat molt per casa. Els retrobaments al Bolet són màgics. Tinc un parell de guapos que cada cop m’esperen amb els braços més oberts i us asseguro que és un plaer arribar a casa i veure lo contents que estan. Tot són rialles, petons i abraçades i és la millor recompensa que puc tenir després d'uns quants dies fora de casa. A més, de tant en tant, el Boletet i l’Yves em tenen preparada una sorpresa i aquest cop ha estat un parell de roses vermelles precioses!.
Per això quan em vaig plantejar fer els bombons per Memòries d’una cuinera vaig pensar que era bon moment per estrenar uns motllos que havia comprat ja fa un temps de roses, juntament amb aigua de roses i un colorant súper vermell! i tornar-lis d'una forma molt dolça les roses que ells m'havien regalat. El resultat va ser espectacular, realment sembla que t'estiguis menjant una rosa, això sí, us aviso que acabareu amb la llengua ben vermella, i sinó li pregunteu al Boletet que amb tots els que es va menjar semblava un vampir!
Moltíssimes gràcies a tots els que mes a mes feu l’esforç d’aportar una recepta als reptes que us proposem de Memòries d’una cuinera, estem encantats de seguir recopilant receptes tradicionals, esperem que us seguiu animant!. Recordeu que teniu fins el dia 28 per fer-nos arribar les vostres aportacions.
Molt bones vacances als que teniu la sort d’haver començat, i als que no, no patiu, queda molt poquet per divendres!. Gaudiu del bon temps i, sobretot, de la bona companyia. Us espero la propera setmana amb nova recepta.
Ingredients:
250 g de xocolata blanca per postres
2 c/s d’aigua mineral
1 c/s d’aigua de roses
Colorant alimentari vermell
Aranyons deshidratats
Preparació:
En un bol posem la xocolata esmicolada juntament amb l’aigua mineral i la de roses. Ho posem al microones durant 120 sg. Fem intervals de 30 sg. I anem remenant. Un cop obtinguda la textura desitjada afegim el colorant i remenem fins obtenir una barreja homogènia. Posem la xocolata en una màniga pastissera i omplim els motllos fins la meitat, afegim un aranyò deshidratat i acabem omplint amb la xocolata. Ho repetim fins haver omplert tots els motllos. Ho deixem reposar a la nevera durant un mínim de 24h.
Quin perill aquesta maneta!
ResponEliminaJo els vull tastarrrrrr! Se d'algu que li encamtarien els teus bombons, tambë li encantaven les roses.;)
Ets una crack, molts petonets!
M'encanta! són precioses aquestes petites roses, i amb la maneta, és moníssim! ^_^
ResponEliminaQuin bombó més bonic, si sembla una gominola, tan brillant!
ResponEliminaQuant temps ha aguantat el "model" posant per la foto abans de menjar-se-la? :-D
Aquesta maneta m´encanta!!! va i el bombó també, quin color mes vistos! Petonets
ResponElimina¡Qué precioso Judith!, me encanta.
ResponEliminabesitos guapa
Pero que bons aquets bombons Judith, quina foto mes xula! jo també vull que em quedi la llengua vermella amb un bombó d'aquests!
ResponEliminamira que aquest mes pensava fer-ne uns pero em sembla que no hi seré a temps...
¡Qué entrada tan hermosa!, cuántas rosas, cuántos besos y cuántos abrazos y esa manita con el bombón de mamá, qué cosa tan bella. ¡Me ha encantado!. Un besote,
ResponEliminawww.cocinaamiga.com
Quina bombons tan bonics i originals t'han quedat!! A veure si arribo a temps a fer la meva recepta de bombons! petosn
ResponEliminaAdorei e achei muito original.
ResponEliminaBoa semana
bjs
Moltes gràcies a vosaltres també per fer-ho possible, m'agrada molt participar-hi sempre que puc, perquè així provo de fer noves receptes que potser fins ara no coneixia o que encara no m'havia animat a fer, com és el cas dels bombons, que em semblava que havien de ser molt complicats i al final, gràcies a la proposta d'aquest mes, m'hi vaig animar i vaig veure que no ho són tant ;)
ResponEliminaAquests bombons t'han quedat preciosos i tenen tota la pinta d'estar boníssims! ;)
Una abraçada i bona setmana!!
Quins bombones més originals . T'han quedat preciosos!! Gracies a vosaltres per proposar-nos un repte cada més, es una forma de que aixi fem treballar els nostre cervell, per aconseguir una bona recepta
ResponEliminapetons
Quina passada de bombons! I la foto, preciosa!
ResponEliminaPetons!
OH, quins bombons tan vistosos i acolorits! I amb l'aroma de roses i els aranyons deshidratats han de ser deliciosos, de vici total...
ResponEliminaUau! Espectacular, quin color, sí! Fa mengera... he he. Estic amb tu, la rosa vermella també és la meva flor preferida, quasi igual que el girasol! Petons i gràcies per la proposta!
ResponEliminaQue lindo color estos bombones son preciosos además de originales .que pases unas fiestas estupendas ...besos MARIMI
ResponEliminaualaaa que xulus t'han quedat, a més de bons, han de tenir un sabor molt exclusiu!! petons
ResponEliminaTe han quedado de un rojo espectacular. Buena idea lo de las endrinas. besos.
ResponEliminaQuins bombons i quin post més tendres i amorosos!!! Això és cuinar amb sentiment... Tens una gran sensibilitat!
ResponEliminauauuu que bons!! amb xocolata blanca i de rosa! nyam nyam, segur q no n'han sobrat....
ResponEliminapetonets
Deliciosos i atractius!
ResponEliminaEt volia donar les gràcies per les paraules tan delicades que tens quan em visites el bloc, la veritat és que dóna gust comptar amb la teva companyia
Segur que quan viatges li portes cosetes xules al Boletet!!jejejeje. T'han quedat genial, m'encanta la forma!! un mes sense participar i ja us trobava a faltar..jejeje. Un petonet
ResponEliminaNena quines roses!!! uns bombons moníssims!! són molt Juju ;) m'encanten!! Jo encara no els he pogut fer, a veure si tinc temps que m'agradaria molt participar aquest cop!! petonets!!
ResponEliminaQue bombones!!!!, riquísimos, te han quedado genial.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Quina preciositat de bombons i de fotografia!!! Amb la mà del boletet aguantant el bombó amb tanta cura.... és preciosa!! Els bombons han de ser ben curiosos i molt bons! Proposta de 10!
ResponEliminaaixxxxxxxxxx...quina manetaaaaa!!! No m'estranya que li quedés la boca vermella...si els bombons són de totolata un vici total!
ResponEliminaA gaudir de les vacances amb els teus homes...t'ho mereixes!
Petunets,
Eva.
Haig de dir que suposo que els bombons serán bons, però la foto es preciosa!!!
ResponEliminaPetonets.
He començat bé el matí! només veig que bombons! Esteu fetes unes artistes bomboneres!!! aquest els pots patentar pel dia de Sant Jordi!!, t'han quedat maquíssims i de suposar que bons!! Bona Mona!
ResponEliminaAmb aquests bombons segur que vareu gaudir molt. T'han quedat preciosos.
ResponEliminaNani
Rojos, rojos!!! había que verle la boquita jejeje que chicos más apañados tienes, da gusto salir de viaje si después te espera un recibimiento tan cariñoso y ahora a ¡disfrutar!!!
ResponEliminaQuè fins i delicats t'han quedat els bombons! A mi també m'agraden molt les roses, són unes flors molts especials ;-)
ResponEliminaque bombons tan espectaculars¡¡¡¡.amb xocolata blanca, el meu preferit. M'he quedo amb les ganes de menjar-men 1 o 2 o 3......
ResponEliminaquina idea més bona per anar pensant amb Sant Jordi!! el color ha quedat perfecte i segur que estaven boníssims
ResponEliminaPerò que bonics, i la maneta, una preciositat!
ResponEliminaQuines idees més espectacularssssss!!!
ResponEliminaAquest cop no arribo a les memories!
;-)
Quins bombons més bufons!
ResponEliminaAquest color vermell tant intens impacta molt!
LEs podries patentar per Sant Jordi!
Bona Pasqua!!
ptns!!
Qué preciosidad, en esa manita!
ResponEliminaQue bonito!!! Yo me compré unos moldes y todavía no los he estrenado. A ver si me animo con esta receta.
ResponEliminaBesos!!
Me encanta tu modelo!!!! Cuando le he mostrado la receta a mi madre y le digo que esta bellísimo tu peque que si es un modelazo y tal, me suelta : "ves...ya podrías tener uno para tus fotos al menos hija mía"...jajajajaj no tiene remedio.
ResponEliminaUn abrazo neni, ya de vuelta, disfrutando de tus recetas, me llevo el antojo de estos bombones!
divinos estos bombones y mas encima de la mano de tu hijo. Fantastica foto
ResponEliminapeto
Quina monada de bombó i de maneta que l'aguanta, Ju! :) M'ha encantat aquest vermell tan intens, és una idea genial per Sant Jordi, també!
ResponEliminaUn petonet, maca!
muy bonito!! saludos.
ResponEliminahola os recomiendo visitar web interesante www.consultadetaroteconomico.com
ResponEliminaEsta foto me tiene enamorada, es la prueba de que "lo bueno si breve, dos veces bueno". Es sensacional (al bombón se le supone la excelencia)
ResponEliminaBesotes y buen finde.