>

dilluns, 25 de març del 2013

Bombons de rosa i aranyons

Pels qui em coneixen no és un secret que m’agraden les flors. I a qui no, veritat?.  Però  si haig d’escollir la que més m’agrada ho tinc clar: les roses vermelles. És una flor que em té captivada, no només pel seu aroma sinó pel seu color intens i passional, i a casa ho tenen molt clar.

Els que seguiu aquest bloc últimament us comento que, per temes laborals, no he estat molt per casa. Els retrobaments al Bolet són màgics. Tinc un parell de guapos que cada cop m’esperen amb els braços més oberts i us asseguro que és un plaer arribar a casa i veure lo contents que estan. Tot són rialles, petons i abraçades i és la millor recompensa que puc tenir després d'uns quants dies fora de casa. A més, de tant en tant, el Boletet i l’Yves em tenen preparada una sorpresa i aquest cop ha estat un parell de roses vermelles precioses!.

Per això quan em vaig plantejar fer els bombons per Memòries d’una cuinera vaig pensar que era bon moment per estrenar uns motllos que havia comprat ja fa un temps de roses, juntament amb aigua de roses i un colorant súper vermell! i tornar-lis d'una forma molt dolça les roses que ells m'havien regalat. El resultat va ser espectacular, realment sembla que t'estiguis menjant una rosa, això sí, us aviso que acabareu amb la llengua ben vermella, i sinó li pregunteu al Boletet que amb tots els que es va menjar semblava un vampir!

Moltíssimes gràcies a tots els que mes a mes feu l’esforç d’aportar una recepta als reptes que us proposem de Memòries d’una cuinera, estem encantats de seguir recopilant receptes tradicionals, esperem que us seguiu animant!. Recordeu que teniu fins el dia 28 per fer-nos arribar les vostres aportacions.

Molt bones vacances als que teniu la sort d’haver començat, i als que no, no patiu, queda molt poquet per divendres!. Gaudiu del bon temps i, sobretot, de la bona companyia. Us espero la propera setmana amb nova recepta.


Ingredients:

250 g de xocolata blanca per postres
2 c/s d’aigua mineral
1 c/s d’aigua de roses
Colorant alimentari vermell
Aranyons deshidratats


Preparació:

En un bol posem la xocolata esmicolada juntament amb l’aigua mineral i la de roses. Ho posem al microones durant 120 sg. Fem intervals de 30 sg. I anem remenant. Un cop obtinguda la textura desitjada afegim el colorant i remenem fins obtenir una barreja homogènia. Posem la xocolata en una màniga pastissera i omplim els motllos fins la meitat, afegim un aranyò deshidratat i acabem omplint amb la xocolata. Ho repetim fins haver omplert tots els motllos. Ho deixem reposar a la nevera durant un mínim de 24h.



43 comentaris:

  1. Quin perill aquesta maneta!
    Jo els vull tastarrrrrr! Se d'algu que li encamtarien els teus bombons, tambë li encantaven les roses.;)
    Ets una crack, molts petonets!

    ResponElimina
  2. M'encanta! són precioses aquestes petites roses, i amb la maneta, és moníssim! ^_^

    ResponElimina
  3. Quin bombó més bonic, si sembla una gominola, tan brillant!
    Quant temps ha aguantat el "model" posant per la foto abans de menjar-se-la? :-D

    ResponElimina
  4. Aquesta maneta m´encanta!!! va i el bombó també, quin color mes vistos! Petonets

    ResponElimina
  5. ¡Qué precioso Judith!, me encanta.
    besitos guapa

    ResponElimina
  6. Pero que bons aquets bombons Judith, quina foto mes xula! jo també vull que em quedi la llengua vermella amb un bombó d'aquests!
    mira que aquest mes pensava fer-ne uns pero em sembla que no hi seré a temps...

    ResponElimina
  7. ¡Qué entrada tan hermosa!, cuántas rosas, cuántos besos y cuántos abrazos y esa manita con el bombón de mamá, qué cosa tan bella. ¡Me ha encantado!. Un besote,

    www.cocinaamiga.com

    ResponElimina
  8. Quina bombons tan bonics i originals t'han quedat!! A veure si arribo a temps a fer la meva recepta de bombons! petosn

    ResponElimina
  9. Adorei e achei muito original.
    Boa semana
    bjs

    ResponElimina
  10. Moltes gràcies a vosaltres també per fer-ho possible, m'agrada molt participar-hi sempre que puc, perquè així provo de fer noves receptes que potser fins ara no coneixia o que encara no m'havia animat a fer, com és el cas dels bombons, que em semblava que havien de ser molt complicats i al final, gràcies a la proposta d'aquest mes, m'hi vaig animar i vaig veure que no ho són tant ;)

    Aquests bombons t'han quedat preciosos i tenen tota la pinta d'estar boníssims! ;)

    Una abraçada i bona setmana!!

    ResponElimina
  11. Quins bombones més originals . T'han quedat preciosos!! Gracies a vosaltres per proposar-nos un repte cada més, es una forma de que aixi fem treballar els nostre cervell, per aconseguir una bona recepta
    petons

    ResponElimina
  12. Quina passada de bombons! I la foto, preciosa!
    Petons!

    ResponElimina
  13. OH, quins bombons tan vistosos i acolorits! I amb l'aroma de roses i els aranyons deshidratats han de ser deliciosos, de vici total...

    ResponElimina
  14. Uau! Espectacular, quin color, sí! Fa mengera... he he. Estic amb tu, la rosa vermella també és la meva flor preferida, quasi igual que el girasol! Petons i gràcies per la proposta!

    ResponElimina
  15. Que lindo color estos bombones son preciosos además de originales .que pases unas fiestas estupendas ...besos MARIMI

    ResponElimina
  16. ualaaa que xulus t'han quedat, a més de bons, han de tenir un sabor molt exclusiu!! petons

    ResponElimina
  17. Te han quedado de un rojo espectacular. Buena idea lo de las endrinas. besos.

    ResponElimina
  18. Quins bombons i quin post més tendres i amorosos!!! Això és cuinar amb sentiment... Tens una gran sensibilitat!

    ResponElimina
  19. uauuu que bons!! amb xocolata blanca i de rosa! nyam nyam, segur q no n'han sobrat....

    petonets

    ResponElimina
  20. Deliciosos i atractius!
    Et volia donar les gràcies per les paraules tan delicades que tens quan em visites el bloc, la veritat és que dóna gust comptar amb la teva companyia

    ResponElimina
  21. Segur que quan viatges li portes cosetes xules al Boletet!!jejejeje. T'han quedat genial, m'encanta la forma!! un mes sense participar i ja us trobava a faltar..jejeje. Un petonet

    ResponElimina
  22. Nena quines roses!!! uns bombons moníssims!! són molt Juju ;) m'encanten!! Jo encara no els he pogut fer, a veure si tinc temps que m'agradaria molt participar aquest cop!! petonets!!

    ResponElimina
  23. Que bombones!!!!, riquísimos, te han quedado genial.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  24. Quina preciositat de bombons i de fotografia!!! Amb la mà del boletet aguantant el bombó amb tanta cura.... és preciosa!! Els bombons han de ser ben curiosos i molt bons! Proposta de 10!

    ResponElimina
  25. aixxxxxxxxxx...quina manetaaaaa!!! No m'estranya que li quedés la boca vermella...si els bombons són de totolata un vici total!
    A gaudir de les vacances amb els teus homes...t'ho mereixes!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  26. Haig de dir que suposo que els bombons serán bons, però la foto es preciosa!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  27. He començat bé el matí! només veig que bombons! Esteu fetes unes artistes bomboneres!!! aquest els pots patentar pel dia de Sant Jordi!!, t'han quedat maquíssims i de suposar que bons!! Bona Mona!

    ResponElimina
  28. Amb aquests bombons segur que vareu gaudir molt. T'han quedat preciosos.
    Nani

    ResponElimina
  29. Rojos, rojos!!! había que verle la boquita jejeje que chicos más apañados tienes, da gusto salir de viaje si después te espera un recibimiento tan cariñoso y ahora a ¡disfrutar!!!

    ResponElimina
  30. Què fins i delicats t'han quedat els bombons! A mi també m'agraden molt les roses, són unes flors molts especials ;-)

    ResponElimina
  31. que bombons tan espectaculars¡¡¡¡.amb xocolata blanca, el meu preferit. M'he quedo amb les ganes de menjar-men 1 o 2 o 3......

    ResponElimina
  32. quina idea més bona per anar pensant amb Sant Jordi!! el color ha quedat perfecte i segur que estaven boníssims

    ResponElimina
  33. Però que bonics, i la maneta, una preciositat!

    ResponElimina
  34. Quines idees més espectacularssssss!!!
    Aquest cop no arribo a les memories!
    ;-)

    ResponElimina
  35. Quins bombons més bufons!
    Aquest color vermell tant intens impacta molt!
    LEs podries patentar per Sant Jordi!
    Bona Pasqua!!
    ptns!!

    ResponElimina
  36. Que bonito!!! Yo me compré unos moldes y todavía no los he estrenado. A ver si me animo con esta receta.
    Besos!!

    ResponElimina
  37. Me encanta tu modelo!!!! Cuando le he mostrado la receta a mi madre y le digo que esta bellísimo tu peque que si es un modelazo y tal, me suelta : "ves...ya podrías tener uno para tus fotos al menos hija mía"...jajajajaj no tiene remedio.

    Un abrazo neni, ya de vuelta, disfrutando de tus recetas, me llevo el antojo de estos bombones!

    ResponElimina
  38. divinos estos bombones y mas encima de la mano de tu hijo. Fantastica foto
    peto

    ResponElimina
  39. Quina monada de bombó i de maneta que l'aguanta, Ju! :) M'ha encantat aquest vermell tan intens, és una idea genial per Sant Jordi, també!

    Un petonet, maca!

    ResponElimina
  40. hola os recomiendo visitar web interesante www.consultadetaroteconomico.com

    ResponElimina
  41. Esta foto me tiene enamorada, es la prueba de que "lo bueno si breve, dos veces bueno". Es sensacional (al bombón se le supone la excelencia)
    Besotes y buen finde.

    ResponElimina