L'entrada d'avui és molt especial. Voleu saber per què? Doncs perquè la nostra estimadíssima Paula de Bon Tiberi fa anys! I clar, les rul·leres no podíem pas deixar passar l'oportunitat de felicitar-la a través del bloc, el qual ens ha unit.
Aquest cop hem decidit que havíem de fer una celebració molt especial i plena d'energia, per això hem decidit la Moni, la Laura i la Sandra preparar-li una poció màgica perquè es carregui d'energia, ja que aquest any la necessitarà de valent.
Aquest estiu, per fi, el Boletet ha conegut en persona a la tieta mallorquina i us haig de dir que s'ha quedat sorprès de tanta dolçor. Per això hem decidit preparar-li un refrescant batut de meló un xic diferent, ben fresquet i un toc salat el qual farà que tingui tota la sort del món, però shhhhhhhhh, és una fórmula secreta!
Moltíssimes felicitats bonica, estic convençuda que aquest any un del teus somnis es farà realitat, i més tenint al costat un xocoadicte tant fantàstic com el teu! Gaudeix molt d'aquest dia i fes un últim esforç, ja saps que val la pena no? Unes caipirinhes ben fresquetes t'estant esperant….
Ingredients (per a 2 persones):
1 meló rodó tipus Cantalupo taronja
200 g de formatge tipus philadelphia
4 d'alfàbrega
100 ml de llet descremada
Popurri de 5 pebres
Sal
Oli d’oliva
Preparació:
Agafem el meló, tallem la part de dalt, traiem les llavors i la polpa. El tallem a daus i el posem a un recipient. Afegim el formatge cremós, les fulles d'alfàbrega, un rajolí d'oli d'oliva, la llet, un polsim de pebre i una mica de sal i ho triturem tot amb l'ajuda d'un minipimer. Un cop tinguem una crema fina, ho deixem reposar durant una hora a la nevera. Servim la crema al meló buit i ho decorem amb una mica de pebre i unes fulles d'alfàbrega.