Hola a tothom! Per fi ja torno a publicar. Ho faig uns dies més tard del que us havia dit, però la tornada a la normalitat ha estat un xic més dura del que ens pensàvem.
Les vacances varen servir per desconnectar de la vida virtual -que bona falta em feia- i carregar piles, encara que us haig de confessar que aquestes piles deuen ser de poca qualitat, perquè últimament estic esgotada, sort que al Bolet hi ha dos “marujos” que valen un imperi.
Com us podeu imaginar, els fogons i fins i tot el forn no han parat de funcionar, però la càmera ha quedat aparcada en un segon pla. Fa dies que li donava voltes a la recepta que obriria la nova temporada d'el món de juju i m’ha costat moltíssim decidir-me. Finalment he optat per unes postres molt senzilles que faran la delícia de qualsevol comensal, unes figues amb una salsa molt fresca i suau amb un toc de llima -com no!-, us podreu resistir a no fer-les?
Aquest mes de setembre està ple de celebracions especials. Començant per avui: ja que és l’aniversari de la meva estimada Onegraphicgirl -i que ben aviat celebrarem!-. Seguit per l’aniversari de la nostra fillola Catarina: els súper padrinhos ja tenim les maletes a punt per anar a Porto aquesta tarda i gaudir de la festa de Mickey que la Inês li està preparant, però shhhhhh, ella encara no ho pot saber!. Moltíssimes felicitats a les dues.
Mentre no arriba l’hora de marxar aprofitaré per passar llista a tots els seguidors, a veure si no m’heu fet el salt durant l’estiu! Benvinguts a tots i bon cap de setmana.
Ingredients per a 2 persones:
4 figues de coll de dama
1 iogurt natural
Mel de taronger
Crocant d’ametlla
1 llima
Unes fulles de menta fresca
Preparació:
Netegem les figues, tallem una mica la part del coll i les partim en quarts. Posem en un bol el iogurt natural, un parell de cullerades de postres de mel, unes fulles de menta picades i el suc de mitja llima. Ho barregem i ho deixem reposar a la nevera durant un mínim d’una hora. Per a la presentació col·loquem els quarts de figa en un plat, les banyem amb la salsa de iogurt que prèviament hem fet i acabem de guarnir amb crocant d’ametlla, pell de llima recent ratllada i unes fulles de menta.
Present! ja em pots tatxar de la llista :P !
ResponEliminaBenvinguda de nou Judith, m'alegro de que tornis a ser per aquí!
Bienvenida Judith.
ResponEliminaMe alegra tenerte de vuelta.
Besos.
bon començament! Petons!
ResponEliminaBon dia!! Poc a poc ja anem tornant tots...
ResponEliminaPetons
Ohhh delicioses quina convinació mes bona!!
ResponEliminaBenvinguda!!
Bonica, quina pinta que té això!!!
ResponEliminaMoltes gràcies per la part que em toca i disfruteu molt per Porto!!! Requetemucaks!!!! ;)
Benvinguda Juju, som-hi!! La veritat és que les vacances es posen bé!!
ResponEliminaquines figues més bones amb aquesta salseta, saps que ahir en vaig comprar a la fruiteria? és que a mi em tornen boja! hauré de provar aquesta proposta!
petonets
i bon cap de setmana, que vagin bé les celebracions!
Benvinguda a la normalitat, encara que jo aquesta setmana estic de vacances, jeje! Però ja s'acaba, arriba el cru hivern! Sort que tenim els calor de les nostres cuines que el farà més reconfortable! Bé, guapa, que vagi molt bé a Porto i jo em quedo aquí tastant aquesta delícia!
ResponEliminaPetonets a tots!
Ahhhhhhhhhhhhhhhhh! S'ha perdut el comentari!!!
ResponEliminaTorne'm-hi, jeje. Ja no me'n recordo, ups! Això, que benvinguda, encara que jo estic aquesta setmana de vacances, però s'acaba i ens hem de preparar pel cru hivern. Sort que tenim la caloreta de les nostres cuines per fer-ho menys feixuc. Que vagi molt bé Porto, jo mentrestant em quedo aquí tastant aquesta delícia.
Petonets a tots!
Perdona que haga tanto tiempo que no me asomo por tu blog , pero igual que tú he querido desconectar de todo , de cocina , de cámara y de blogs.
ResponEliminaYa de vuelta todas otra vez empezamos la con la rutina que a veces es tan necesaría.
Me encanta tu postre y ese toque de lima debe ser una maravilla.
Nunca había trabajado con lima y este verano la he conocido y hemos hecho muy buenas migas , me ENCANTA!!!!
Muchos besitos guapaaa!!! Prometo ponerme al día en tú blog poco a poco.
DEW!!!
Me alegra tenerte de vuelta guapa. Que delicia de receta. Bss
ResponEliminaUn lujo de receta! La probaremos!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
Quin plat mès bonic, sensual i fàcil!!!! mmmm pel findi!
ResponEliminaUn plat que fa setembre, m'encanten les figues i amb iogurt són d'escàndol!
ResponEliminaBen tornada guapa, espero les teves receptes tan innovadores ;)
Petons!
les figues amb iogurt, formatge i pernil salat son un encert sens dubte....em falta tastar-les amb mascarpone....ha de ser un vici total!! petons
ResponEliminaBenvinguts de nou!!!!
ResponEliminaA mi també m'està costant una mica, i encara no he publicat res... aviam si em poso ja les piles. tornar a la rutina sempre costa una mica.
Però has començatt amb molt bon peu, la temporaa promet ;)
Petonets
Benvingudaaaaa!!! a mi m'encanta el setembre, com pels nens per mi comença l'any! i aquest curs ve cargat de nous projectes! jijiji!!!! ;)
ResponEliminaM'encanten les figues!!!! I combinades amb el iogurt i el toc de llima deuen ser delicioses i ben refrescants per la calor que torna a fer! les probarem!!!
Que vagi molt bé el finde per Porto!
Petunets,
Eva.
A mi em sembla que hauries de canviar la marca de les piles, ja,ja,ja
ResponEliminaUna combinació sorprenent, ha d'estar molt bona!
Ja em pots treure de la llista que et segueixo de mooooooooolt a prop!
Molts petonets i molts beijinhos per la vostra súper fillola!
Bienvenida guapa, ya se te echaba de menos, me encanta el comienzo que has tenido con estos ricos higos, un beso y estoy impaciente por descubrir tus nuevas propuestas, mil besos.
ResponEliminaHola Juju, fico feliz com o teu regresso:)
ResponEliminaAdorei a tua proposta, tem uma apresentação linda!
Beijinhos.
Que ricos los higos!!!. Me encanta la mezcla con yogurt. Yo acabo de hacer la ultima receta con ellos. Este año empezaron temprano y hemos podido disfrutarlos un montón. Besos y bienvenida
ResponElimina¡Qué alegría verte de regreso!, aquí estamos otra vez. Qué buena pinta tienen estos higos. Tengo yo unos vecinos con una higuera que está a punto de reventar, a ver si les pido unos cuantos para hacer tu receta adaptada a nuestra dieta. Un besazo,
ResponEliminawww.cocinaamiga.com
Benvinguda!! Espero que hagueu gaudit al màxim de les vacances tu i la teva famila! M'encanten les figues!! Són tan dolcetes... Petons
ResponEliminaBenvinguda de nou!! quina recepta més senzilla i més bona!! aquestes són les millors figues d'aquest moment, i per mi, del món!!
ResponEliminaOoooeeeeee!! Nova temporada del super món de Juju, ja tenia mono de llegir-te! Saps que m'encanten i em rexiglen les figues? No podies començar amb una recepta millor, encara que per arrodonir-ho... caipirinha per carregar les nostres piles quan? ;)
ResponEliminaMoltes felicitats a les "cumpleñeras" i que vagi molt rebé per Porto!
Petonarros!
Sandra
No puc menjar figues ni mel (la diabetes té les seves manies ;-) però de bon gust em llepava els dits amb aquest postre tan sensacional: ha de ser super dolç (què bé que combinen el iogur i la mel) i lleuger.
ResponEliminaBenvinguda! :-D
Petons
Bienvenida!!.....aaaa....higos....esa foto esta maravillosa...a mi me encantan y no concibo los veranos sin comerlos....la foto esta preciosa.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaHola Neni!!!! Me encanta volver a leerte y disfrutar de tus cosas ricas, este postre es ideal...me encanta!!
ResponEliminaEspero que disfrutes mucho el fin de semana, mil besos :D
Benvinguda de nou!! per mi el setembre també és mes de celebracions, de menjar moltes figues i de disfrutar perquè baixen les temperatures que per mi ja va bé.
ResponEliminaUna recepta ben fresca per una tornada feliç
Petonets guapa
Nena, quina pinta tenen les figues...m'encanten i potser més, pq només les gaudi'm molt poc temps...Potser ja hi ets a Porto, veig que no perds el temps, just acabes de tornar de vacances i tornes a marxar...
ResponEliminaUn petonet
me alegro ya de tu vuelta,bienvenida de nuevo y poco a poco te iras cargado las pilas y estas figues con esta humilde salsa estan tremendamente ricas
ResponEliminabon cap de setmana
peto
tengo por casa un montón de higos que cogimos hace poco de una higuera y ya no sabía cómo hacerlos así que graciassssssssss!!!
ResponEliminaMolt bona combinació Judith, benvinguda de nou!!!!
ResponEliminaUn petonet
Benvinguda de nou! Mica en mica tots anem tornant a la normalitat.
ResponEliminaLa combinació de figues i iogurt queda sensacional, val la pena aprofitar ara la temporada de figues, que surten boníssimes.
I ja veig que t'espera un setembre a tope!
BEM VINDA ...
ResponEliminaADOREI A SUGESTÃO POIS SOU LOUCA POR FIGOS E IA ADORAR PROVAR OS TEUS.
ESTA UMA MARAVILHA.
BOM FIM DE SEMANA
BJS
M'agradat molt la combinació d'ingredients, super bonas aquestes figues.
ResponEliminaBenvinguda i petons
Avui per la ràdio sentia que les figues coll de dama són les més preuades i ara que és l'època han d'estar boníssimes i amb aquesta salseta insuperables!!
ResponEliminaQue vagi molt bé l'escapada a Portugal i totes les celebracions que tingueu aquest mes!
Molts petonets guapíssima!!
Hola Judit benvinguda de nou !!! ..unes postres bonissimes i fàciles de fer.
ResponEliminapetons
Hola guapa!!! la verdad es que "la vuelta" a la vida cotidiana ha sido dura, a mi se me hace cuesta arriba!!!! en fin endulcémonos un poco el regreso con estos higos tan ricos que nos muestras, me encanta el punto de la lima. Un beso
ResponEliminaHola guapi!!! estic com tu a mig gas!!! Ja tinc ganes de saber com tinc les figues de casa, fa uns dies encara eren un pel verdes!!! em sembla una idea genial la que ens proposes!!! Ja he fet un foradet al teu calaix del congelador:))))) Muaks
ResponEliminaQué higos más lindos Judith! Nosotros aún estamos esperándolos... Y este año se van a retrasar bastante.
ResponEliminaMe alegra que ya vuelvas a publicar normalmente.
Beistosssssssss
Boníssima idea!!! La nova temporada promet :)
ResponEliminaNo hi ha res com unes bones postres per tornar a l'activitat, com aquestes figues tan ben guarnides!
ResponEliminaohhh....deliciosa combinación ya los he visto en el mercado y los haré ,linda foto,abrazos y abrazos.
ResponEliminaFàcil i bona combinació= PERFECTE!
ResponEliminaHola Judith!!!Mira quina casualitat, les dues ens hem estrenat amb figues!!!jajajajajaja.....la foto m'encanta, un petonet.
ResponEliminaA mi me parece una receta perfecta para abrir la temporada, sencilla, refrescante, de temporada ¿que más se puede pedir?
ResponEliminaDisfrutad mucho en Oporto ¡Besos!!!!
Buenisimos estos higos y que pinta que tienen!!! Bss
ResponEliminaBen tornada y ben alimentada amb aquestes figues...
ResponEliminaUna abraçada i bona Diada,
Nani
Que estamos aquí, chiquitina, para darte la bienvenida después del verano. Yo creo que con la crisis, ahora venden las pilas de mala calidad, no eres la única! jejejeje...
ResponEliminaOye, higos, miel y yogur...lo tengo en versión helado en el congelador, para merendar hoy por la tarde ;) es que los higos me gustan de cualquier manera...y como me quedaron algunos, los tomaré tal cual nos los traes hoy ;)
Ahhh Oporto...que me encanta!
Besitos reina!
Un postre fantastico aprovechando que ahora estamos en epoca de higos, me encanta como todo lo que veo por tu blog, me quedo por aqui para no perderme nada, besitos
ResponEliminaHola hola!!!quina bona recepta per tornar a la realitat!!!!la combinació de les figues amb els làctics és genial!!! ja tornem tots a agafar ritme ;)
ResponEliminapetonets!!!
una reentrè maravillosa. spero que hayas disfrutado! besos
ResponEliminaAra estic sola i segrestada al sofà, però quan torni el majordom li exigiré aquest berenar!!!!!!!
ResponEliminaNo compris més piles al xino, no valen res!
petonets
Hola bonica...
ResponEliminaBenvinguda a la normalitat.
M'agraden aquestes postres, son refrescants i lleugeres.
Un petonet