Aquest cop els nois de La recepta del 15 m’ho han posat molt fàcil amb la xocolata. No és cap secret que m’agrada moltíssim. A més, a casa no sóc l’única, ja que tant el Boletet com a l’Yves els hi encanta, sobretot després d'aquest estiu, ja que el Boletet va descobrir els entrepans de “totolata” que li preparava el seu papa! Hauríeu d’haver vist els seus ulls cada cop que veia l’Yves a prop del pot de Nutella...
A casa sempre hi ha l’eterna discussió a l’hora de comprar crema de xocolata. L’Yves és més de Nocilla, però a mi m’agrada molt més la Nutella, així que... Sabeu qui guanya sempre? Doncs per si no us ho podeu imaginar només heu de mirar la foto. Personalment m’agrada molt més la consistència de la Nutella, que és un xic més sòlida i té un gust més fort d’avellanes. Però els amants de la Nocilla no patiu, que si m’oferiu un entrepà de Nocilla no us el refusaré pas.
La recepta d’avui és un simple cake que ha resultat ser un vici. L’única diferència amb les altres receptes que ja tinc publicades al bloc és que el formatge i la Nutella en comptes d’incorporar-los homogèniament a la massa, s’han de posar com si fossin uns entrebancs, sense barrejar molt, així de tant en tant ens trobem amb unes petites sorpreses. És un pastís molt esponjós, que acompanyat d’una bona capa de Nutella i uns Lacasitos fan que comencis el dia amb molta energia! Ideal per celebrar que ahir dia 14 va fer 12 anys que vam decidir l'Yes i jo que els petons eren millor en persona... T'estimo!!!!
Espero que us animeu ben aviat a fer-l’ho, i si es així m’envieu les fotos i les publicarem a la pàgina del Facebook. Us animeu?
Espero que us animeu ben aviat a fer-l’ho, i si es així m’envieu les fotos i les publicarem a la pàgina del Facebook. Us animeu?
Mentres us ho repenseu, aprofitaré per felicitar al Xavi, que avui fa anys! i de ben segur que serà un aniversari molt dolç amb tanta xocolata per la xarxa. Moltíssimes felicitats guapo!
Bon cap de setmana, descanseu i gaudiu molt! I sobretot, aprofiteu per fer cuinetes i bons àpats.
Ingredients:
3 ous
1 iogurt grec
125 ml de llet descremada
250 g de sucre
375 g de farina
1 sobre de llevat tipus Royal
Essència de vainilla
200 g de formatge tipus Philadelphia
200 g de Nutella
50 g de crocant d’avellanes
1 c/s de mantega
1 iogurt grec
125 ml de llet descremada
250 g de sucre
375 g de farina
1 sobre de llevat tipus Royal
Essència de vainilla
200 g de formatge tipus Philadelphia
200 g de Nutella
50 g de crocant d’avellanes
1 c/s de mantega
Preparació:
Escalfem el forn a 180º. En un bol posem el iogurt i els ous i ho batem amb unes barnilles fins obtenir una crema fina. A continuació afegim el sucre, un raig d’essència de vainilla, la llet i la mantega fossa i ho tornem a remenar. Tamisem la farina juntament amb el llevat i ho incorporem a la barreja anterior. Ho deixem reposar uns minuts, i abans de posar-ho al motllo afegim el formatge cremós i la nutella, amb l’ajuda d’una cullera i sense remenar massa, ens interessa que no quedi una barreja homogènia, finalment ho posem en un motllo prèviament untat amb oli. Per finalitzar, ho empolvorem amb una mica de sucre i el crocant d’avellanes; tot ben repartit per la superfície. Ho posem al forn durant 45 minuts o fins que punxem el ganivet i ens surti net. Un cop hagi transcorregut aquest temps, ho deixem refredar, a temperatura ambient, abans de desemmotllar-ho.
Tengo que reconocer que soy más de Nocilla, por eso de irnos al producto español, pero he de reconocer que la Nutella es más auténtica.
ResponEliminaEso sí, lo que me va es tu bizcocho!!
WOW!....que no lo vea mi hija que me lo va a pedir!!....delicioso.....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaPues a mi me parece una mezcla genial...la de la nutella...pero he decidido hacer una versión mexicana...jajajajaja ;)
ResponEliminaMe encanta tu cake neni, esta para comerlo trozo a trozo muy despacito!
Besotes y buen fin de semana!!
jolin quina bona pinta noia!!! bona combinació la de nutella i formatge!!!! molt original! petonets
ResponEliminaJo també sóc mig i mig, m'agrada la Nocilla de tota la vida peró m'encanta la Nutella amb aquest gust fort de d'avellanes, així que sigui com sigui a mi ja m'encanta aquest Cake.
ResponEliminaUn petonàs
Qui es pot resisitir a aquest cake?! Quina delícia! A casa sempre hem set de Nocilla, però quan veiem els pots de Nutella (que els fem servir de gots) plens de dibuixos que ens agraden, epecialment a la meva nena (Hello Kitty o els Barrufets), van a casa directament. És un vici que tenim.
ResponEliminaUna abraçada i bon cap de setmana!
Muy bueno, una gran merienda.
ResponEliminabesos.
JUEGO DE SABORES
Delicioso cake, me encanta!. Tomo nota, gracias y besos Ana
ResponEliminaJo tambe prefereixo la Nutella... i a sobre d'aquest cake es de vici total... Petons!
ResponEliminaMmmmmm! Una bona pensada això de decorar amb Lacasitos.
ResponEliminaOoooh!! m'eh quedat sense comentaris...crec que tot el que porti nutella ha de ser increiblement boníssim i aquest cake té una pinta!! Normal que es comenci el dia amb energia així!!
ResponEliminamolts petonets bonica!!
Que gràcia m'ha fet "totolata" jajaja m'el menjaría al Boletet i al cake.
ResponEliminaPetonets i una estimadeta!
Ohhhhhhhhhhhhh...això es diu començar el dia amb l'energia pels núvols!!!!
ResponEliminaQuina cosa més bonaaaaaaaaaaaa!!!
Veig que hi ha polèmica amb la nutella i la nocilla. A casa l'Òscar és de la Nocilla i jo de la Nutella, però guanya ell per ser el xocoaddicte de la família. Al Bolet guanyarà el que digui el Boletet. Ell té a veure amb el tema Lacasitos, oi?? No pateixis, estic segura que es posarà del costat de la mare...pobre Yves!!
Moltes felicitats per ahir!!! ;PP
Petons
Jo també sóc més de Nutella, però no li faig pas un lleig a la Nocilla. Sempre i quan no sigui de dos colors, quin fàstic!!!
ResponEliminaM'heu guardat un tallet de cake? am molta nutella i lacasitos!!!!!!
petonets
pero quina bona pinta te aixo!!!! jo soc molt de nutella!!^^
ResponEliminaJudith!!!!!Primer felicitats per aquests 14 anys,,,,i segon,,,quan em convides a esmorçar????jejeje. Té que estar deliciós, si ho veu l'Alex (nutelladicte) ja m'ho està demannat!!jajajaja. petons
ResponEliminaQuin invent Judith!!! És genial! Ets genial! :) Felicitats per l'aniversari!!! L'amor és molt inspirador! :) Per cert, jo voto per la Nutella, per a mi més saborosa.
ResponEliminaHola Juju, adoro nutella, acho-a formidável nestas massas,
ResponEliminacom toda a certeza ficou uma delicia!
Beijinhos.
¡ENHORABUENA. Qué cosa tan rica, se me hace agua la boca!. Me comería un cacho ahora mismo, tengo baja de azúcar. Un beso,
ResponEliminawww.cocinaamiga.com
Un bon berenar sense cap dubte.
ResponEliminaun petonet
Tot lo que porti nutella m'encanta i tu no només li has possat a la massa, sino que també l'untes, i amb lacasitos per sobre...Espectacular!!!!
ResponEliminaUn petonet
Pues a mi me da igual una que otra y en cake pues ya si que me entrego totalmente , que rico!
ResponEliminaUn besazo y buen finde
Felicitats per l'aniversari....i jo soc de NOCILLA!!!! De tota la vida...
ResponEliminaPerò si m'haig de menjar aquest cake, també ho faré,eh!...jeje
Petonets.
Sembla molt esponjós i bo. Et pots creure que no he tastat mai la Nutella? Això ho haig de solucionar aviat!
ResponEliminaMarta
això ha d'estar d'impacte.... mare meva, aquesta recepte del 15 ens matarà!!!!!!!
ResponEliminaJo tambè soc de Nutella!!!!
jo en sé d'un que no deixaria ni una engruna!!! sobretot per la capa de "itos"...jejeje!!
ResponEliminaQuina bona manera de començar el dia!!!! Felicitats parella!
Petunets,
Eva.
Demà 4 mes a esmorzar!!! el meu marit cafè, els nens llet jo un té amb un nuvol de llet ok? ja ja!!!! Remuaks!!!!
ResponEliminaQuina pinta tan bona!! Tinc que fer-lo!!! Petons
ResponEliminaQuin bon cake per esmorzar o berenar. tot i que segur que un troseet ve de gana en qualsevol momento. Boníssima combinació la de formatge i nutella.
ResponEliminaPetonets.
M'ha agradat ml,t la idea aquest de posar la nutela imelmformatge a cullerades dins del cake. S'ha de notar més i cada queixelada diferent. Ho provarem.....
ResponEliminaPtns guapa
A mi me preparas una tambien untada con Nutella, jeje, que rico!! Bss
ResponEliminaUn cake deliciós!!!!!
ResponEliminaPer que serà tant bó, tot el que dur xocolata?
Petons
PARA MIM QUE ADORO CHOCOLATE ESTA UMA DELICIA.
ResponEliminaA FATIA BARRADA COM NUTELLA ESTA MESMO A PEDIR UMA DENTADA.
BOM DOMINGO
BJS
Se ve un bizcocho riquísimo!!. un trocito para mi té me tomaba enseguida. Besos
ResponEliminaQuina bona pinta!!!! i amb lacasitos a la llesca ????? deliciós!!! petons,
ResponEliminaAixò d'ajuntar en un sol pastís el formatge i la xocolata, és una temptació massa fort!!
ResponEliminaFelicitats x l'aniversari!!
ptns!!
Toc toc, se puede?
ResponEliminaNo quiero ni mirar este cake, es una auténtica tentación, así que espero tu próxima receta, ah!! y exijo que sea light!
besos
una estupenda y fantastica combinacion,la nutella siempre esta divina donda la pongas
ResponEliminabona setmana
peto
JO indiscutiblement preferixo la Nutella! aquest cake és boníssim, jo avui en necessitaria un tros perquè el dilluns em consta un munt!!
ResponEliminapetonets
Jo en se d'uns (i d'una...) que si els hi faig això em fan la onada!!!
ResponEliminaJordi
A mi més que la totolata m'encanta el Toto!!!;)
ResponEliminatotolata, lalitos, quin súper cake!ja,ja,ja
Molts petonets.
Judit, com sempre molt bé. Un cake de revista.
ResponEliminaNani
Hola corazón, qué tal fue ese verano. Hay que ver como me alegras la vista nada más llegar, con lo que me gusta la nutella!!!!
ResponEliminaBesos para tí y tus chicos
A casa sempre es menjava nocilla, però la nutella m'encanta també!! I més m'agrada aquest super cake de celebració d'aniversari! Quina pinta!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Ummmm que ricoooo !! ya lo tengo apuntado para hacer mañana.
ResponEliminaYa te contaré !!
Besos!!
Buen cake. A mi la nutella me gusta mucho mas que la Nocilla. Ya se que la nocilla es de aquí, pero es mas dura, el sabor es distinto.
ResponEliminaUn pedacito de ese cake ahora con un buen café con leche, en la gloria.
Bss
Virginia "sweet and sour"
Ummmm que rico tenia que estar te ha quedado de lujo.
ResponEliminaYo tambien soy mas de nutella.
Bicos mil wapa.
La setmana passada el vàrem fer i està de nyam!! L'única diferència és que vam utilitzar mascarpone en comptes de philadelfia i estava tan i tant bo que tenim la recepta molt ben apuntada per repetir-la!!
ResponEliminaPetonets!! MAR, de EQNME
Oh!!! Quina bona pinta!!!
ResponEliminaQueda anotadíssim a la llibreta de receptes!
És fantàstic!
Salutacions!
Tremenda! jo també sóc de Nutella, m'encanta!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/