>

dimarts, 18 de setembre del 2012

Batut de meló i formatge per a la Paula


L'entrada d'avui és molt especial. Voleu saber per què? Doncs perquè la nostra estimadíssima Paula de Bon Tiberi fa anys! I clar, les rul·leres no podíem pas deixar passar l'oportunitat de felicitar-la a través del bloc, el qual ens ha unit.

Aquest cop hem decidit que havíem de fer una celebració molt especial i plena d'energia, per això hem decidit la Moni, la Laura i la Sandra preparar-li una poció màgica perquè es carregui d'energia, ja que aquest any la necessitarà de valent. 

Aquest estiu, per fi, el Boletet ha conegut en persona a la tieta mallorquina i us haig de dir que s'ha quedat sorprès de tanta dolçor. Per això hem decidit preparar-li un refrescant batut de meló un xic diferent, ben fresquet i un toc salat el qual farà que tingui tota la sort del món, però shhhhhhhhh, és una fórmula secreta!

Moltíssimes felicitats bonica, estic convençuda que aquest any un del teus somnis es farà realitat, i més tenint al costat un xocoadicte tant fantàstic com el teu! Gaudeix molt d'aquest dia i fes un últim esforç, ja saps que val la pena no? Unes caipirinhes ben fresquetes t'estant esperant….


Ingredients (per a 2 persones):

1 meló rodó tipus Cantalupo taronja
200 g de formatge tipus philadelphia
4 d'alfàbrega
100 ml de llet descremada
Popurri de 5 pebres
Sal
Oli d’oliva


Preparació: 

Agafem el meló, tallem la part de dalt, traiem les llavors i la polpa. El tallem a daus i el posem a un recipient. Afegim el formatge cremós, les fulles d'alfàbrega, un rajolí d'oli d'oliva, la llet, un polsim de pebre i una mica de sal i ho triturem tot amb l'ajuda d'un minipimer. Un cop tinguem una crema fina, ho deixem reposar durant una hora a la nevera. Servim la crema al meló buit i ho decorem amb una mica de pebre i unes fulles d'alfàbrega.



55 comentaris:

  1. Molt original aquest batut, m'agrada el punt salat! Petons

    ResponElimina
  2. ¡Si que es una receta especial, qué cosa tan rica, enhorabuena a todas!. Petons guapetona.

    www.cocinaamiga.com

    ResponElimina
  3. Una receta muy especial y muy rica, muchas felicidades a todos, besos

    ResponElimina
  4. mmm... que bo, Judith! Meló cantaloup! I el toc de tres pebres hi queda la mar de bé! Felicitats per la Paula! La cuideu molt bé, veig! Petons

    ResponElimina
  5. Super Original!!!!!!!!Qué especial y qué buena!!!
    Por fin estoy de vuelta Judith, nos vemos por aquí!!
    Besotes

    ResponElimina
  6. Que orignal y que chula presentación. Me encanta. Bss.

    ResponElimina
  7. Me gusta muchísimo. Me encantan las cremas frías, y ya con esta presentación es total. Felicidades a Paula. Un beso.

    ResponElimina
  8. Segur que amb aquest batut pot amb tot....que booooo!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  9. Mmmm! QUE buena combinación, yo me lo bebía enterito.
    Bessos

    ResponElimina
  10. boniiiiiiiissim!!!!!!!!!!!i la foto maquiiiiiiissiiiiima!!jejejeje.petonets

    ResponElimina
  11. Que rico para beberla....deliciosa!.....Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  12. Visca els batuts salats jajaja ole tu, m'encanta com l'has presentat! La Paula estarà encantadíssima i amb les piles ultra carregades!
    Petonets bonica meva!
    Sandra

    ResponElimina
  13. Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
    Gràcies!!!
    Vàrem quedar encantants amb tota la família Bolet i amb el nostre nebodet (gendre)!!;P
    M'encanta el batut i la presentació de luxe!!!Si amb això no carrego bé les piles és que no tenc remei!!
    M'encanta!
    Gràcies per fer-me sentir tan especial! Sou les millors!
    Petons!

    ResponElimina
  14. TEM UM ASPECTO DELICIOSO, ADOREI A APRESENTAÇÃO.
    BJS

    ResponElimina
  15. Quin batut més bo Judith! sobretot m'encanta la presentació.

    ResponElimina
  16. Original, rápido y muy apetitoso.

    Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  17. No he pres mai res semblant, però aquest meló m´agrada molt per el seu perfum:))) Muaksss

    ResponElimina
  18. jo no soc gens fan del meló, més aviat no m'agrada pero a la Paula segur que li sentarà estupendament!! petons

    ResponElimina
  19. La presentació es una passada :) m'encanta (K)

    ResponElimina
  20. Uuuummm,
    que original y que bueno.
    La presentación es preciosa.
    Te felicito.
    Un saludo.

    ResponElimina
  21. Ohhh!!!Això te molt bona pinta!!! Jo aquest estiu n'he fet un desemblant però amb iogurt en comptes de formatge, el congelava i em feia polos, així em treia una miqueta el cuquet dels gelats :).
    M'encanta la presentació!!!!


    Petonets!!

    ResponElimina
  22. original y bueno ademas de bien presenatdo asi,me gusta
    peto

    ResponElimina
  23. Que ricooo, como me gusta este envase, jejejeje
    Bss

    ResponElimina
  24. Quina proposta més original de batut! Clar que venint del món de juju, era d'esperar!! Segur que ha de ser boníssim i com t'he dit abans, la presentació és de luxe!! :)

    Molts petonets!

    ResponElimina
  25. Te ha quedao hermoso Neni! Me encanta el melón y es una delicia así como lo presentas. Mil besotes y felicidades para Paula.

    ResponElimina
  26. Quina presentació més xula!!! I un batut deliciós, segur que a la Paula li haurà encantat.
    Petons guapa

    ResponElimina
  27. batut de meló i formateg??? mmmmmmm....que bo que ha d'estar!!!! I servit així només em falta una platja per tumbar-me i gaudir!!! :))
    Petunets i felicitats a la Paula!!!!
    Eva.

    ResponElimina
  28. Un batut ple de sabor per a la Paula,per molts anys!

    ResponElimina
  29. Eres una artista como la copa de un pino! todo te sale maravillosamente

    ResponElimina
  30. Moltes felicitats a la Paula i fantastic aquest meló :)

    ResponElimina
  31. Nena, amb aquests batuts que proposeu per celebrar l'aniversari de la Paula podria ben bé pensar que encara estic de vacances i traslladar-me a qualsevol xiringuito de platja, malgrat el dia gris i plujós d'avui!
    Marta

    ResponElimina
  32. Quins batuts més bons que heu preparat! La presentació de 10!
    Petons
    Mónica

    ResponElimina
  33. Juju!!! m'encanta aquesta combinació de meló i crema de formatge ha de quedar deliciós!

    petonets

    ResponElimina
  34. M'encanta el batut i la presentació. Esperem que doni tota l'energia que necessitarà la nostra super Paula!!!!
    petonets

    ResponElimina
  35. Hola Judith guapa tu

    Un batut deliciós sense cap dubte i original, no el coneixia pas
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  36. Me parece un batido fabuloso, seguro que le gustará y le dará mucha energía :) Besossssssss

    ResponElimina
  37. Qué bueno!! El toque de albahaca me parece perfecto.

    ResponElimina
  38. això és pecat mortal!!!deliciós!!!!!bsts

    ResponElimina
  39. Què bo, fresquet i energètic!!! I super bona la presentació, et transporta a paissatges exòtics!!! :)

    ResponElimina
  40. Cuátno cariño se nota en tu entrada, así da gusto tener amigas. El refresco me encantaría probarlo, veniendo de ti seguro que es algo trasgresor, me gusta.
    Un besazo

    ResponElimina
  41. Moltes felicitats Paula! El batut es veu deliciós i la presentació és exquisita.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  42. Un batut original i molt gustós, amb les pebres i l'alfàbrega ha de quedar molt bo.

    ResponElimina
  43. No se m´ha acudit mai posar-li formatge al meló...Què original!

    ResponElimina
  44. Hola Juju, que linda apresentação, é delicioso servir
    dentro das próprias cascas de fruta, essa meloa é da qualidade que mais gosto;)
    A foto está estupenda!
    Besitos guapa.

    ResponElimina
  45. Un batut molt original .......segur que càrrega d'energia.
    petons

    ResponElimina
  46. Holaaaaaaa, Judith!! Y yo sin saber que ya andabas por aquí, ¡¡qué alegría!!

    Pues ya me puse al día con tus recetas y si este batido se ve delicioso el cake de nuttella, ni te digo, se ve fantástico, que por cierto me compré en Francia este verano un librito de recetas en las que todas llevan Nuttella, así que me pondré las botas.

    un besazo, preciosa y feliz finde

    ResponElimina
  47. no més la presentació ja és per treure's el barret!!,,, i tot plegat :espectacular!!

    ResponElimina
  48. No se que m'agrada més si la sopa o el platet ;-P, una presentació super guapa, m'encanta fer servir la fruita per emplatar.

    Un petonet

    ResponElimina
  49. Vaya delicia de sopa y la has presentado genial!

    ResponElimina
  50. Mmmmm!
    Felicitats Paula! Veig que et cuiden aqueste noies, eh?
    Petonets a totes!

    ResponElimina
  51. tota una experiència conviure amb un altre monstre...

    ResponElimina
  52. so yummy.. new to me bookmarked to try
    great-secret-of-life.blogspot.com

    ResponElimina