L'entrada d'avui és molt especial. Voleu saber per què? Doncs perquè la nostra estimadíssima Paula de Bon Tiberi fa anys! I clar, les rul·leres no podíem pas deixar passar l'oportunitat de felicitar-la a través del bloc, el qual ens ha unit.
Aquest cop hem decidit que havíem de fer una celebració molt especial i plena d'energia, per això hem decidit la Moni, la Laura i la Sandra preparar-li una poció màgica perquè es carregui d'energia, ja que aquest any la necessitarà de valent.
Aquest estiu, per fi, el Boletet ha conegut en persona a la tieta mallorquina i us haig de dir que s'ha quedat sorprès de tanta dolçor. Per això hem decidit preparar-li un refrescant batut de meló un xic diferent, ben fresquet i un toc salat el qual farà que tingui tota la sort del món, però shhhhhhhhh, és una fórmula secreta!
Moltíssimes felicitats bonica, estic convençuda que aquest any un del teus somnis es farà realitat, i més tenint al costat un xocoadicte tant fantàstic com el teu! Gaudeix molt d'aquest dia i fes un últim esforç, ja saps que val la pena no? Unes caipirinhes ben fresquetes t'estant esperant….
Ingredients (per a 2 persones):
1 meló rodó tipus Cantalupo taronja
200 g de formatge tipus philadelphia
4 d'alfàbrega
100 ml de llet descremada
Popurri de 5 pebres
Sal
Oli d’oliva
Preparació:
Agafem el meló, tallem la part de dalt, traiem les llavors i la polpa. El tallem a daus i el posem a un recipient. Afegim el formatge cremós, les fulles d'alfàbrega, un rajolí d'oli d'oliva, la llet, un polsim de pebre i una mica de sal i ho triturem tot amb l'ajuda d'un minipimer. Un cop tinguem una crema fina, ho deixem reposar durant una hora a la nevera. Servim la crema al meló buit i ho decorem amb una mica de pebre i unes fulles d'alfàbrega.
Molt original aquest batut, m'agrada el punt salat! Petons
ResponElimina¡Si que es una receta especial, qué cosa tan rica, enhorabuena a todas!. Petons guapetona.
ResponEliminawww.cocinaamiga.com
Una receta muy especial y muy rica, muchas felicidades a todos, besos
ResponEliminammm... que bo, Judith! Meló cantaloup! I el toc de tres pebres hi queda la mar de bé! Felicitats per la Paula! La cuideu molt bé, veig! Petons
ResponEliminaSuper Original!!!!!!!!Qué especial y qué buena!!!
ResponEliminaPor fin estoy de vuelta Judith, nos vemos por aquí!!
Besotes
Que orignal y que chula presentación. Me encanta. Bss.
ResponEliminaMe gusta muchísimo. Me encantan las cremas frías, y ya con esta presentación es total. Felicidades a Paula. Un beso.
ResponEliminaSegur que amb aquest batut pot amb tot....que booooo!!!
ResponEliminaPetonets.
Mmmm! QUE buena combinación, yo me lo bebía enterito.
ResponEliminaBessos
boniiiiiiiissim!!!!!!!!!!!i la foto maquiiiiiiissiiiiima!!jejejeje.petonets
ResponEliminaQue rico para beberla....deliciosa!.....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaVisca els batuts salats jajaja ole tu, m'encanta com l'has presentat! La Paula estarà encantadíssima i amb les piles ultra carregades!
ResponEliminaPetonets bonica meva!
Sandra
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
ResponEliminaGràcies!!!
Vàrem quedar encantants amb tota la família Bolet i amb el nostre nebodet (gendre)!!;P
M'encanta el batut i la presentació de luxe!!!Si amb això no carrego bé les piles és que no tenc remei!!
M'encanta!
Gràcies per fer-me sentir tan especial! Sou les millors!
Petons!
TEM UM ASPECTO DELICIOSO, ADOREI A APRESENTAÇÃO.
ResponEliminaBJS
Quin batut més bo Judith! sobretot m'encanta la presentació.
ResponEliminaOriginal, rápido y muy apetitoso.
ResponEliminaBss
Virginia "sweet and sour"
No he pres mai res semblant, però aquest meló m´agrada molt per el seu perfum:))) Muaksss
ResponEliminapero que bo!!:)
ResponEliminapetons!
jo no soc gens fan del meló, més aviat no m'agrada pero a la Paula segur que li sentarà estupendament!! petons
ResponEliminaLa presentació es una passada :) m'encanta (K)
ResponEliminaUuuummm,
ResponEliminaque original y que bueno.
La presentación es preciosa.
Te felicito.
Un saludo.
Ohhh!!!Això te molt bona pinta!!! Jo aquest estiu n'he fet un desemblant però amb iogurt en comptes de formatge, el congelava i em feia polos, així em treia una miqueta el cuquet dels gelats :).
ResponEliminaM'encanta la presentació!!!!
Petonets!!
original y bueno ademas de bien presenatdo asi,me gusta
ResponEliminapeto
Que ricooo, como me gusta este envase, jejejeje
ResponEliminaBss
Felicitats Paula!!!
ResponEliminaQuina proposta més original de batut! Clar que venint del món de juju, era d'esperar!! Segur que ha de ser boníssim i com t'he dit abans, la presentació és de luxe!! :)
ResponEliminaMolts petonets!
Te ha quedao hermoso Neni! Me encanta el melón y es una delicia así como lo presentas. Mil besotes y felicidades para Paula.
ResponEliminaQuina presentació més xula!!! I un batut deliciós, segur que a la Paula li haurà encantat.
ResponEliminaPetons guapa
batut de meló i formateg??? mmmmmmm....que bo que ha d'estar!!!! I servit així només em falta una platja per tumbar-me i gaudir!!! :))
ResponEliminaPetunets i felicitats a la Paula!!!!
Eva.
Un batut ple de sabor per a la Paula,per molts anys!
ResponEliminaEres una artista como la copa de un pino! todo te sale maravillosamente
ResponEliminaMoltes felicitats a la Paula i fantastic aquest meló :)
ResponEliminaNena, amb aquests batuts que proposeu per celebrar l'aniversari de la Paula podria ben bé pensar que encara estic de vacances i traslladar-me a qualsevol xiringuito de platja, malgrat el dia gris i plujós d'avui!
ResponEliminaMarta
Quins batuts més bons que heu preparat! La presentació de 10!
ResponEliminaPetons
Mónica
Juju!!! m'encanta aquesta combinació de meló i crema de formatge ha de quedar deliciós!
ResponEliminapetonets
M'encanta el batut i la presentació. Esperem que doni tota l'energia que necessitarà la nostra super Paula!!!!
ResponEliminapetonets
Hola Judith guapa tu
ResponEliminaUn batut deliciós sense cap dubte i original, no el coneixia pas
mil petonets Susanna
Me parece un batido fabuloso, seguro que le gustará y le dará mucha energía :) Besossssssss
ResponEliminaQué bueno!! El toque de albahaca me parece perfecto.
ResponEliminaaixò és pecat mortal!!!deliciós!!!!!bsts
ResponEliminaRefrescant i sabrosa
ResponEliminaun petonet
Què bo, fresquet i energètic!!! I super bona la presentació, et transporta a paissatges exòtics!!! :)
ResponEliminaCuátno cariño se nota en tu entrada, así da gusto tener amigas. El refresco me encantaría probarlo, veniendo de ti seguro que es algo trasgresor, me gusta.
ResponEliminaUn besazo
Moltes felicitats Paula! El batut es veu deliciós i la presentació és exquisita.
ResponEliminaUna abraçada!
Un batut original i molt gustós, amb les pebres i l'alfàbrega ha de quedar molt bo.
ResponEliminaNo se m´ha acudit mai posar-li formatge al meló...Què original!
ResponEliminaHola Juju, que linda apresentação, é delicioso servir
ResponEliminadentro das próprias cascas de fruta, essa meloa é da qualidade que mais gosto;)
A foto está estupenda!
Besitos guapa.
Un batut molt original .......segur que càrrega d'energia.
ResponEliminapetons
Holaaaaaaa, Judith!! Y yo sin saber que ya andabas por aquí, ¡¡qué alegría!!
ResponEliminaPues ya me puse al día con tus recetas y si este batido se ve delicioso el cake de nuttella, ni te digo, se ve fantástico, que por cierto me compré en Francia este verano un librito de recetas en las que todas llevan Nuttella, así que me pondré las botas.
un besazo, preciosa y feliz finde
no més la presentació ja és per treure's el barret!!,,, i tot plegat :espectacular!!
ResponEliminaNo se que m'agrada més si la sopa o el platet ;-P, una presentació super guapa, m'encanta fer servir la fruita per emplatar.
ResponEliminaUn petonet
Vaya delicia de sopa y la has presentado genial!
ResponEliminaMmmmm!
ResponEliminaFelicitats Paula! Veig que et cuiden aqueste noies, eh?
Petonets a totes!
tota una experiència conviure amb un altre monstre...
ResponEliminaso yummy.. new to me bookmarked to try
ResponEliminagreat-secret-of-life.blogspot.com