Ja tornem a ser dia 15 -tot i que ja sigui gairebé dia 16-: Com cada mes, toca publicar la proposta de La recepta del 15, aquest cop dedicada a les cireres, un dels fruits més saborosos de l'estiu.
Des de què ha començat la temporada de les cireres he anat publicant unes quantes receptes: magdalenes i crema de formatge entre d'altres. Si us sóc sincera, no pararia de fer-ne.
Aquest cop he fet una recepta molt senzilla, però no per això menys bona. L'altre dia, quan vaig fer el pastís de xocolata amb crema de llima, el Monstre culinari -l'Yves- em va fer una petita crítica: li sobrava la menta -ell no la suporta-, així que vaig creure que seria bona idea repetir la crema i substituir la menta per trossets de cirera. El resultat és boníssim -i ben calòric-, i el Mostre culinari ha quedat encantat amb aquest canvi.
Gaudiu de les últimes hores del cap de setmana -nosaltres ho estem fent!- i demà comenceu amb un somriure d'orella a orella la setmana, ja veureu com així el proper divendres estarà més a prop.
Ingredients per a 8 uts.:
250 g de formatge cremós tipus Philadelphia
500 g de nata per muntar
2 llimes
150 g de sucre
50 g de cireres
Preparació:
Muntar la nata -és important que estigui freda per evitar que no qualli-, afegir el sucre, el suc de les llimes i incorporar-ho pausadament per evitar desfer la crema. A continuació, afegir la pell d'una llima ratllada i les cireres, sense pinyol, tallades a trossets, barrejar-ho, omplir els recipients i deixar-ho refredar a la nevera un mínim de dues hores -encara que us aconsello fer-ho el dia anterior-.
Ains, quina emoció que soc la primera en escriure't. Normalment o soc la ultima o se'm passa. :((.
ResponEliminaEl cas és que aquesta cremeta fa una pinta molt bona. M'agrada molt el toc de la llima i amb les cireres perfecte. Jo també prefereixo cireres a la menta. Petonets per la família i espero que us ho hagueu passat bé el cap de setmana.
Molt bona aquesta crema, ben fresqueta ! Petons
ResponEliminauna crema muy buena y aromatica, una combinacion sorprendentemente agradable
ResponEliminabona setmana
peto
Aquesta crema a de ser ben bona, de llimona la he menjat de llima no, però s´ha de semblar no? Petonets
ResponEliminaMe gusta más la lima que el limón, es como más elegantona, menos vista, no? ;)
ResponEliminabona combinació, la llima amb les cireres. una cremeta que ha de ser fabulosa. petons
ResponEliminaGran encert fer cas al monstre! ;-)
ResponEliminaRefrescant, àcid i dolç, una combinació quasi be...màgica...! però per mi li falta una coseta...MENTA... jejejeje
ResponEliminaPercet Juju, que ja vaig fer el teu gelat de MOJITO... SOBERB, els meus àmics els va encantar!
Petons
Aquesta crema ben fresqueta ha de ser bonissima .....i amb el toc de cireres ......hummmmmmmmmmm
ResponEliminaPetons
Aquesta crema de llima ha de ser sensacional. Refrescant a la força! m'apunto les dues versions ;)
ResponEliminammmmm..... segur que hi ha de combinar super bé les cireres!! que bona aquesta crema!
ResponEliminapetonets
Quins potets més xulos...
ResponEliminaM'agraden els citrics, aixi q aquesta segur q m'agrada
Un petonet
Doncs a mi m'encanta la menta i aquests potets també: de fora i el que hi has posat a dins!;)
ResponEliminaMolts petonets.
Molt bona i fresqueta, i el toc de les cireres per al meu gust també millor que amb la menta. Si que val la pena començar la setmana amb un somriure, total s'ha de passar igual ;).
ResponEliminaPetons
Que refrescant, me'n menjaria una ara! Petons
ResponEliminaQUE DELICIA DE CREME E COM SABOR A LIMA DEVE SER UMA VERDADEIRA PERDIÇÃO.
ResponEliminaBOA SEMANA
BJS
Umm, qué fresquita y apetecible para los días de calor. Me gusta!!!
ResponEliminaUn besote
Pues yo también me uno al cambio.
ResponEliminaMe gustan más las cerezas que la menta así que probaré esta versión en vez de la otra.
Besos, guapa
Mmmm, formatge Philadelphia i llima, bon contrast amb les cireres. Sembla un batut ben bo!
ResponEliminaPetonets ;-)
boníssin i refrescant!!! bsts
ResponEliminade lima, habrá que probar tal como lo cuentas me llevo la receta. Bss guapa.
ResponEliminaQuina monada de potets que ens presentes! Si de tant en tant s'ha de fer cas al monstre! jajajaja A mi me'ls pot donar amb o sense menta, eh? :P Segur que són boníssims!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar carinyo!
Petonets
Sandra
¿no le gusta la menta? desde hoy ha dejado de ser el monstruo culinario jijiji y lo de calórico ¿porque lo dices??? luego nadamos un ratito en la piscina y listo ;P
ResponEliminaBesitos!!!!
Y parece tan inofensiva a simple vista! jeje las calorías de esta crema merecen la pena, que buena pinta.
ResponEliminaUna bona combinació! Estem d'acord en que al ser crema sembla inofensiva caloricament! però mira, així potser ens ho menjariem més alegrament!
ResponEliminaPtns!!
jo en declino mes per l'herbasana en lloc de la menta però només perquè la tenc plantada a casa, ara bé la cirera m'agrada molt, el canvi estaria bé per jo, el resultat és fresc i la recepta molt fàcil, petonet
ResponEliminaSí que hace tiempo!!! me encanta esta cremita pero también me gustará con menta!!!besos,
ResponElimina(me siguen enamorando las fotos)
plas, plas, plas,,,,aplaudiments pel mestre culinari.. _i per la cuinera, es clar_..això caldrà tastar-ho
ResponEliminaJudith, ja deus sommiar amb llimes, no...tu i elles sou inseparables...Quina canya de recepta!
ResponEliminaMe quedo con tres vasitos con todas sus calorías por favor! Yo con cerezas en la nevera...y no pongo remedio, muy mal!
ResponEliminaBesitos!
Apenas veo las primeras cerezas...así que en cuanto pueda me pondré a ello...mientras disfruto de esta ricura....eres una artista Neni!
ResponEliminaMil besos.
Unes postres molt refrescants. Petons!
ResponEliminaAna de. 5 sentidos en la cocina
Me encanta tu crema. Muy fresquita para estos días.
ResponEliminaUna bona conbinació, jo aquest mes entre la meva germana que m'ha tingut tot el dia amunt i avall i les calors...
ResponEliminaUn petonet
Que rico!....de esto quiero yo!......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaUFFFF!!!
ResponEliminaEstic salivant, una crema irresistible!!
Bunica!!!!Quina pintassa!!!estava de vacances i no he pogut participar, a veure si puc amb memòries!!!!jejejejeje,,,alguna coseta fresqueta faré!!un besito!
ResponEliminaHa de ser deliciosa! ideal per a l'estiu. Ara que torna a apropar-se el cap de setmana potser la faré, que estaré solana que el nano se'n va a fer de cuiner a un casament!
ResponEliminapetonets
Quin bon invent!!!....com tots els teus!!!
ResponEliminaSalut!!
Olga
Me'n menjaria ara mateix. Sembla molt bo i refrescant!
ResponEliminaMarta
Yum, so pretty, I'll pin it!
ResponEliminaCiao
Alessandra
Ohh! ben fácil i boníssim segur!! mmm!! un altre que me'n porto a la llista d'estiu! ;)
ResponEliminaUn petonet i que passeu un cap de setmana fantàstic!
Muuua!
Judit, el teu monstre privat hauria d'estar gelós per la teva història amb les llimes. Hi tens una autèntica passió i no m'extranya: dónen per tant! Una combinació molt bona.
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
El monstre culinari devia estar content que pensessis en ell per modificar la recepta. Aquesta crema té una pinta deliciosa i molt refrescant.
ResponEliminaPetons
Que rica tiene que estar esta crema, me gusta mucho los ingredientes que tiene. Tomo nota de tu receta y si no te importa me quedo por aquí viendo todas las cosas ricas que tienes y las recetas que harás. Gracias y besos. Ana
ResponEliminaComo ya te dije he descubierto este verano la lima y esta cremita la tengo que probar
ResponEliminaBesos!!