Aquest cap de setmana ha estat molt intens! Dijous passat el Boletet va fer dos anys. Aquest dia va començar una llarga celebració compartida amb el iaio, ja que resulta que tots dos van néixer el mateix dia, però amb uns quants anys de diferència!! Per això vam anar a sopar a fora i vam arribar a casa a quarts d’una! Pobret, l’endemà era l’últim dia d’escola i ell hi va anar amb ressaca.
El divendres van arribar els nostres Amics de 1ª, l'Inês, el Ricardo i la nostra fillola Catarina per gaudir de la festa que dissabte vam organitzar pel Boletet. L'Inês, abans de venir, ens va fer una petició que no vam saber refusar, volia anar a sopar a la Bombeta, un petit local de tapes situat a la Barceloneta i que fan les millors bombes i braves de tot Barcelona. Vam anar amb transport públic i va ser molt i molt divertit. La Catarina i l’Àitor estaven emocionats i no paraven de jugar, i al final es van convertir en Superherois! Quin parell.
El dissabte ens vam aixecar ben aviat i vam començar a organitzar la festa. Vam comptar amb l’ajuda incondicional dels avis, de la família Llàbiro i els amics de 1ª. Entre capbussades i jocs a la piscina vam tenir temps de fer una bona barbacoa -i això que el cuiner major tenia un virus intestinal i no tenia el seu millor dia-.
El temps va passar volant i, quan ens en vam adonar, eren les 3:45! Nosaltres havíem convocat a la resta de convidats a les 4. En un 3 i no res ens vam aixecar de taula i entre tots vam muntar la superfesta del Boletet. El menú era senzill: entrepans de brioix, croissanets farcits, quiche de verdures, pastís de formatge, taula de formatges i chutney, llaminadures... i el pastís d’aniversari! Un pastís de Conguitos i crema de formatge -que hauré de repetir perquè no vaig fer cap foto, i no puc publicar la recepta- que va ser un èxit! Sobretot per l’homenatja’t. Ara ha descobert que és fan dels Conguitos!.
De moment us deixo amb la recepta del Chutney. Us recomano que el feu per quan tingueu convidats, combinat amb formatges és espectacular!. Mentrestant vaig començant a preparar maletes, perquè ens queda molt poquet per començar vacances!!!!
Ingredients:
1 ceba
1 mango
500 g de prunes grogues
50 ml de vinagre de Mòdena
1 c/c de canyella en pols
5 c/s de sucre
1 c/c d’anís en gra
Gingebre
Pebre vermell i negre en gra
Preparació:
Agafem la ceba, el mango i les prunes. Ho pelem i tallem a daus i ho posem a la cassola -millor que sigui antiadherent- juntament amb el vinagre, el sucre, 1 cullerada de cafè de canyella i uns quants grans de pebre, l’anís en gra i una mica de gingebre recent mòlt -aquestes mesures poden variar segons el vostre gust-. Ho cuinem a foc lent durant 25 minuts i ho anem remenant.
El divendres van arribar els nostres Amics de 1ª, l'Inês, el Ricardo i la nostra fillola Catarina per gaudir de la festa que dissabte vam organitzar pel Boletet. L'Inês, abans de venir, ens va fer una petició que no vam saber refusar, volia anar a sopar a la Bombeta, un petit local de tapes situat a la Barceloneta i que fan les millors bombes i braves de tot Barcelona. Vam anar amb transport públic i va ser molt i molt divertit. La Catarina i l’Àitor estaven emocionats i no paraven de jugar, i al final es van convertir en Superherois! Quin parell.
El dissabte ens vam aixecar ben aviat i vam començar a organitzar la festa. Vam comptar amb l’ajuda incondicional dels avis, de la família Llàbiro i els amics de 1ª. Entre capbussades i jocs a la piscina vam tenir temps de fer una bona barbacoa -i això que el cuiner major tenia un virus intestinal i no tenia el seu millor dia-.
El temps va passar volant i, quan ens en vam adonar, eren les 3:45! Nosaltres havíem convocat a la resta de convidats a les 4. En un 3 i no res ens vam aixecar de taula i entre tots vam muntar la superfesta del Boletet. El menú era senzill: entrepans de brioix, croissanets farcits, quiche de verdures, pastís de formatge, taula de formatges i chutney, llaminadures... i el pastís d’aniversari! Un pastís de Conguitos i crema de formatge -que hauré de repetir perquè no vaig fer cap foto, i no puc publicar la recepta- que va ser un èxit! Sobretot per l’homenatja’t. Ara ha descobert que és fan dels Conguitos!.
De moment us deixo amb la recepta del Chutney. Us recomano que el feu per quan tingueu convidats, combinat amb formatges és espectacular!. Mentrestant vaig començant a preparar maletes, perquè ens queda molt poquet per començar vacances!!!!
Ingredients:
1 ceba
1 mango
500 g de prunes grogues
50 ml de vinagre de Mòdena
1 c/c de canyella en pols
5 c/s de sucre
1 c/c d’anís en gra
Gingebre
Pebre vermell i negre en gra
Preparació:
Agafem la ceba, el mango i les prunes. Ho pelem i tallem a daus i ho posem a la cassola -millor que sigui antiadherent- juntament amb el vinagre, el sucre, 1 cullerada de cafè de canyella i uns quants grans de pebre, l’anís en gra i una mica de gingebre recent mòlt -aquestes mesures poden variar segons el vostre gust-. Ho cuinem a foc lent durant 25 minuts i ho anem remenant.
M'encanten els chutneys amb aquests agridolços!!!! i si amb formatges son una gran combinació!
ResponEliminaPer soposat me l'apunto!
ah!... i la taula de berenar de cumple em va semblar fantástica!!!!!
ResponEliminaFacilisimo y bien rico que tiene que estar. Tengo un mango en la nevera que está justo en su punto. Lo voy a hacer.
ResponEliminaQue divertido, al final superheroes!, jajajaja, me encanta!
No conec la Bombeta però uns amics de Barcelona en varen parlar d'aquest lloc, tinc unes ganes d'anar-hi.
ResponEliminaEncara no he fet cap vegada un chutney, i quan en veig un de tan bo penso que la pròxima te que esser la meva i sobretot amb formatges, quina bona idea!
Petons maca.
Judith, ya ví la foto de la mesa con todo preparado y tenía una pinta estupenda. Me apunto también lo de La Bombilla para cuando vaya a Barcelona. Un besito.
ResponEliminaMira que no convidar-me a la festa... hauria deixat la taula neta!!! Sobretot la taula de formatges amb chutney!!
ResponEliminaMolts petonets i bones vacances!!
Un cap de setmana ben complet! i jo a casa amb febre i mal de coll! no s'hi val!!
ResponEliminaM'agrada molt la recepta.
Jabvaig veure la taula parada...quin goig!!!!
ResponEliminaElnchutney queda apuntat!!
petonets.
Va ser una festa genial!!!! I el chutney està boníssim! m'encanta amb formatge i torradetes, acompanyant un bon vinet!!!!
ResponElimina¡¡¡ENHORABUENA!!!, qué alegría tan grande, no había leído la entrada anterior y es preciosa. Delicioso chutney, el mango me fascina, es de mis frutas favoritas, tiene una sabor intenso, es tan aromático y la textura es entre cremosa y firme... creo que voy a comprar uno ahora mismo. Un besote.
ResponEliminawww.cocinaamiga.com
Judith!!!Que bo!!!jejeje. Que tinguis unes bones vacances bunica!!!un petonet!!Ah: m'encanta la foto!!!
ResponEliminael chutney de mango me gusta mucho pero nunca lo hice, siempre lo he comprado ya preaprado. ¡vaya casualidad la del bolet y su abuelo! :)
ResponEliminaMe encanta Judith, pero tengo que confesar que lo preparo poco, mira que son sencillos y siempre los acabo comprando para muchas veces arrepentirme después porque el sabor no es lo que esperaba. Besos!!!
ResponEliminaT'encanta fer aquestes receptes! Què bo que es veu!
ResponEliminaUna abraçada
No has parado! esos cumples, cuando son tan peques, los hacemos más para que nosotros podamos verlos disfrutar, pero hay que aprovechar que crecen muy rápido!!
ResponEliminaEstá fantástico juju, com aromas que gosto muito!
ResponEliminaBeijinhos:)
Nunca fiz mas gostei muito do aspecto do teu.
ResponEliminabj
Juju!! un menú senzill?? un menú com déu mana per a una festa!! per cert la foto de la taula que vas penjar al FB tot va quedar preciós! jo ja hagués vingut a celebrar-ho tb! per cert, mai he fet chutney, però és una cosa que tinc pendent!
ResponEliminapetonets
Me l'imagino combinat amb un bon formatge de cabra i la veritat és que ha de ser deliciós! Només he provat un cop el chutney i em va sorprendre molt!
ResponEliminaMolts petons i ànims que ja queda menys per les vacances! ;)
Un chutney de senyor chutney. Em fas pensar que em queda encara un pot per gastar del que vais fer de carabassa.
ResponEliminaJudit i cal bolet sencer: bones vacances!
Fins la tornada,
Nani
Ais el Boletet, està fet un crack i la seva festa no podia ser menys! ;)
ResponEliminaM'encanta aquest chutney, el vull provar, ok? jejeje
Petonets
Sandra
Quina marató de celebracions i és que el boletet s'ho mereix. Em va encantar la taula de la festa, no sabria per on començar amb tantes delícies. Aquest chutney amb formatges seria un bon començament, m'encanta.
ResponEliminaEsperem amb impaciència el pastís de conguitos ;-)
Que tingueu molt bon viatge i que passeu unes bones vacances.
Petons
Quin finde més ple!! però pel Boletet el que sigui!!
ResponEliminaA nosaltres ens encanten els formatges, així que aquest Chutney ens els reservem per provar-lo ben aviat!!
Ptns!! i bnes vacances!!
Ese toque agridulce del chutney tiene que ir genial con queso ummmm
ResponEliminaAle, ale a preparar las maletas!!!!
Besitos :)
Hummmm!No pareu eh! Bon estiu una abraçada a tots
ResponElimina