>

divendres, 18 de juliol del 2014

Meló amb caipirinha

Aquests dies la temperatura està pujant força i sembla que l'aire fresc ha marxat de vacances. No sé vosaltres, però al Bolet només tenim ganes de prendre coses fresques i ràpides de cuinar, així que aquests dies els nostres menús estan fets a base d'amanides, cremes fredes, gelats i, de tant en tant, alguna que altra caipirinha.

Els que sou pares estareu d'acord amb mi que és complicat combinar les vacances escolars amb les laborals. Els nens tenen dos mesos i mig de vacances i els pares, a no ser que siguin mestres, no podem gaudir de tants dies com voldríem al costat dels més menuts. En el meu cas només tinc un parell de setmanes i l'Yves en té tres, així que la resta de dies hem de comptar amb la súper ajuda dels avis. El Boletet té moltíssima sort de tenir a la Loles i el Guy, els pares de l'Yves, que li fan fer un munt d'activitats i no el deixen avorrir-se ni un segon. 

Aquests dies, aprofitant el bon temps, han decidit marxar uns dies a Cubelles i gaudir de la platja. El Boletet està molt feliç, ja que pot fer de peixet cada dia! Us haig de confessar que se'm fa un xic estrany no tenir-lo al Bolet i, tot i que sé que està feliç i com un rei, no porto massa bé la separació. Per sort tinc a l'Yves al meu costat i les noves tecnologies ajuden molt. Els Skype i  Whatts'up ens fan estar en contacte i informats i sembla que el nostre Boletet no està tan lluny. Com han canviat els temps, oi? No em puc imaginar els meus avis, quan anys enrere anàvem al poble, enviant un Whatt's up als meus pares, però per sort tots evolucionem i ens modernitzem.

No és nou dir que som fans de la caipirinha, no? Així que no us estranyarà que una de les receptes fresques que hem fet aquests dies, aprofitant que el petit no hi és, sigui un meló molt fresc macerat amb caipirinha. Us adverteixo que està boníssim i que entra molt bé, així que aneu amb compte i degusteu-lo a poc a poc. 

No creieu que és una bona recepta per començar el cap de setmana? Ja m'explicareu si us heu animat a fer-lo. Molt bon cap de setmana a tots! Tornem la propera setmana amb una nova entrada, al Bolet encara ens queden unes setmanes per agafar les vacances, així que de moment no tanquem el bloc.


Ingredients per a 4 persones: 


1 meló cantalupo
Mezclum floral amb flors de temporada de Can Garús
50 ml de cachaça
2 c/s de sucre
5 llimes
3 fulles de menta


Preparació:

Agafem el meló, tallem la part de dalt i el buidem de llavors. Amb l'ajuda d'un buidador rodó fem boles amb la polpa i les reservem en un bol. Afegim la cachaça, dues cullerades soperes de sucre i el suc de 5 llimes. Per últim, netegem les fulles de menta, les tallem i les afegim al bol. Ho deixem refredar a la nevera un mínim d'una hora i, abans de servir, afegim el mezclum de flors.



6 comentaris:

  1. Una recepta ideal per començar el cap de setmana i per combatre aquesta súper calor!! A més amb aquestes flors queda molt vistós ;-). Ànims amb la separació que d'aquí res el torneu a tenir a casa, un petó!

    ResponElimina
  2. Que refrescant! Sempre m'han encantat els còctels servits dins una fruita i aquest el trobo molt original, aquestes flors són genials!
    Un petó!
    Marta

    ResponElimina
  3. Molt maco! Jo ho acostumo a fer amb síndria i rom, a la que et despistes ja te l'has begut tot jaja

    ResponElimina
  4. Si que ha d'entrar bé aquest meló, i tant que si!!!!
    i de tant en tant separar-se de la canalla és bo i sobretot és moooolt sa!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Amb olor de vacances!!!! :) I els nens s'estimen moltíssim i els trobem a faltar quan no hi són però gaudir d'un còctel com aquest amb certa "calma" és tot un plaer ;)

    ResponElimina