>

dissabte, 26 de juliol del 2014

Moltíssimes felicitats...4!

Tres, dos, un … Per molts anys! Doncs sí, per fi ha arribat el dia que tant desitjaves, avui és el teu aniversari. Ja no farà falta que ens preguntis quants dies queden per fer 4 anys, perquè aquest dia ja ha arribat.

Ara que ja ets més gran i t’adones del que significa el pas del temps és divertit veure com, tant tu com nosaltres, tenim una visió diferent. A tu se’t fa etern esperar un any perquè torni a arribar un dels dies que més t’agraden, el teu aniversari; en canvi, al papa i a mi se’ns passen els dies volant. Ara entenc quan la meva iaia em deia “no tinguis presa en fer-te gran, que no te n’adonaràs i ja estaràs desitjant no haver viscut tan ràpid la teva vida”. Doncs sí, els anys passen sense adonar-nos-en al teu costat i més ara que ja ets un petit homenet, o hauríem de dir un petit heroi?

Enrere han quedat els pirates i ara, juntament amb el teu inseparable Lluc, t’has convertit en un superheroi capaç de convertir un dia trist en un dia inoblidable. I per què? Doncs perquè sempre tens a punt un dels teus somriures o una de les teves frases que tant ens agraden al papa i a mi. Potser tu encara no n'ets conscient, però quan de sobte, mentre estem caminant pel carrer, ens pares, ens mires, ens abraces i ens dius t’estimo, sense que t’haguem dit res, el nostre voltant comença a girar i els ulls se’ns comencen a omplir de llàgrimes. Quan siguis gran esperem que valoris, com ho fas ara, el significat d’aquesta paraula tan simple, però plena de sentiments. De sobres sabem que no ho dius per dir, que realment ho sents. Ets un nen encantador i ple d’energia que ens fa ser cada dia un xic més feliços, si és que es pot.

Ara només queda que amb el pas del temps segueixis sent el nen encantador que cada any és un xic més gran i segueixis compartint amb nosaltres tots els teus somnis. Esperem, tant el papa com jo, passar una vida molt llarga al teu costat i seguir gaudint dels petits regals que ens dones al estar al teu costat.

Aprofita i sigues un gran heroi aquesta tarda a la festa que ja portem dies preparant i que amb tanta il·lusió estàs esperant. Agafa forces per poder bufar les espelmes del pastís, i no oblidis demanar els 3 desitjos de rigor; però, sobretot, no oblidis mai seguir sent feliç, és el més important en aquesta vida, i sembla ser que se’t dona força bé de moment. El papa i jo et desitgem un bon aniversari i que siguis molt feliç, avui i sempre... Per molts anys superheroi!!!



1 comentari:

  1. Moltes felicitats petit boletet!!!!!!! Què content que va estar!!!!!

    ResponElimina