>

dilluns, 26 de maig del 2014

Blody Mary de cireres amb broquetes d'anxoves i formatge

El passat divendres, després d'haver-ho intentat durant molt de temps, vam poder anar a sopar al restaurant Tickets, el restaurant de tapes que tenen els germans Adrià al Paral·lel de Barcelona. Si us haig de ser sincera, jo ja fa temps que havia desistit de fer la reserva, ja que cada cop que ho havia intentat no tenia sort. Fa un parell de mesos la Tània, em va dir que havia aconseguit taula per 4, així que tant l'Yves com jo no ho vam dubtar; sabíem que la bona companyia estava assegurada.

Vam deixar aconsellar-nos per les cambreres, la Gemma i la Laia, el menú degustació; però, tot i que tot estava boníssim, vam sortir amb un regust agredolç. Ens faltava més sorpresa en els plats que ens van proposar. Exceptuant un parell o tres de plats, la resta els vam trobar bastant normals. Potser la difusió mediàtica d'aquest restaurant i la família Adrià ens havia fet pensar que tots els plats tindrien elaboracions impossibles de fer a casa, al menys amb els productes que podem trobar a qualsevol nevera o rebost, però si li doneu un cop d'ull al recull d'imatges que hem penjat a la pàgina de Facebook d'El món de juju dels plats que vam degustar potser us feu una idea més acurada del que vull dir.

Aquest mes a Memòries d'una cuinera us hem proposat fer tapes, així que com us podeu imaginar desprès d'haver anat a sopar a un restaurant com el Tickets us podeu imaginar que el meu cap estava ple d'idees. No és un secret que els còctels ens agraden molt al Bolet, així que aquest cop aprofitant que ens havien regalat una caixa de cireres boníssimes de Sant Climent vaig decidir versionar un clàssic el Blody Mary, un còctel on l'element principal és el suc de tomàquet. Personalment no sóc massa fan d'aquest còctel així que vaig pensar que si el versionava potser acabaria canviant d'idea i així va ser. La combinació ens va agradar molt, sobretot després d'haver-lo deixat una estona a la nevera per servir-lo ben fred.

Moltíssimes gràcies a tots els que feu possible que cada més fem un recull de receptes ben coloristes. Recordeu que teniu fins el proper dia 28 per deixar-nos el vostre enllaç amb la recepta participant al bloc. Us hi esperem! Aquest cop us ho hem posat ben fàcil, no creieu?


Ingredients per a 6 uts.: 

2 tomàquets madurs grans
10 cireres
Tabasco
50 ml de vodka
50 ml d'aigua mineral
El suc de mitja llimona
Sal 
Pebre
Anxoves
Tomàquets cirerols
Mini formatges frescs


Preparació:

Rentem els tomàquets, els pelem i els posem en un bol juntament amb les cireres sense pinyol, el vodka, el suc de llimona, l'aigua mineral, unes gotes de tabasco, ho salpebrem i triturem fins que ens quedi tot ben incorporat i sense grumolls i ho reservem a la nevera. Abans de servir preparem les broquetes combinant els tomàquets cirerols, les anxoves i el formatge fresc i ho decorem els vasets on prèviament haurem posat el còctel que prèviament hem fet.



16 comentaris:

  1. facil y rico rico....no se puede pedir más.

    Nosotros también fuimos al tickets y nos pasó como a vosotros...algunos platos me sorprendieron por sencillos, pero estaban todos estupendos la verdad

    ResponElimina
  2. Quins gotets tan vistosos. Semblen molt bons, i fan festa! Perfecte, perquè si a sobre són fàcils de fer no es pot demanar més.
    Almenys ara ja no pots dir que no has anat al Tickets ;)
    Marta

    ResponElimina
  3. Quina bona idea de blody Mary amb cireres, un got delicios i molt diferent, el probarem. Petons

    ResponElimina
  4. Quan les expectatives són altes de vegades surts una mica desil.lusionat però aquest gotets són fabulosos.

    ResponElimina
  5. Judith, qué bueno. Estas son mis recetas favoritas de todo tu repertorio. Ya sabes que no voy mucho por el tema dulce. Estupenda propuesta. Besitos.

    ResponElimina
  6. Hola reina!!

    Ja vaig llegir la teva sensació del tickets (que sàpigues que no ets la primera persona que ho diu). Si vols que et digui la veritat jo tinc una llarga llista de restaurants abans d'arribar a ell.

    Pero aquests xarrups són super monos!!!! ademés de bons és clar.

    Molts petonets reina meva!

    ResponElimina
  7. Un buenísima idea como aperitivo! Me muero por probarlo!
    Un beso

    ResponElimina
  8. Quina versió tan original i bona! Jo tampoc sóc gaire fan d'aquest còctel però amb aquest toc segur que queda genial! petons

    ResponElimina
  9. quina bona pinta!!! i quina presentacio tan xula!! petons

    ResponElimina
  10. Uau! Quina delícia més refrescant, Judith!

    ResponElimina
  11. Que bonito Juju!!! y que envidia tu cena aunque sea con sabor agridulce, voy a ver el enlace de fb para ponerme los dientes largos. Un besazo!!!

    ResponElimina
  12. Una tapa molt encertada!! I gràcies per convidar-nos a la vostra experiència al Tickets amb aquesta crònica :) Petonets!

    ResponElimina
  13. OOOoohhh!!! Aquesta me l'apunto per un sopar amb amics!!!! Què exòtic!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  14. Unos vasitos tentadores solo con verlos,super apetecibles y buenos
    Bona setmana
    peto

    ResponElimina
  15. Tenen un color preciós i una presentació espectacular!! Quina sort que vau poder anar a sopar al Tickets!!
    Una abraçada,

    ResponElimina