>

divendres, 23 de gener del 2015

Triflé de mores

Toc, toc. Què hi ha algú? Aquest inici d'any ha estat més estressat del que sol ser normalment. En quant al món laboral es refereix, aquest any es presenta molt complert, ple de nous projectes i poc temps per executar-los, així que el poc temps que em queda lliure l'aprofito per gaudir dels meus dos amors: el Boletet i l'Yves.

Però com que el bloc m'encanta i no m'agradaria abandonar-lo, per fi, he trobat una estona per poder publicar una nova recepta. I us haig de confessar que no tinc perdó, ja que en tinc unes quantes pendents de publicar i només requereixen una petita estona per escriure-les i preparar perquè tots vosaltres les pogueu gaudir.

A veure si, a partir d'ara, torno a publicar, al menys, un cop per setmana i ja torno a agafar la rutina del bloc, que us asseguro que per ganes no serà.

La recepta d'avui és molt fàcil, a més us pot solucionar les postres en un àpat improvisat amb convidats imprevistos. Aquests gotets tant vistosos els vam prepar el Boletet i jo en un tres i no res i vam deixar els gots ben nets. Espero que us agradin i us animeu a fer-los.

Molt bon cap de setmana a tots! I no oblideu que aquest mes a Memòries d'una cuinera us proposem fer mandonguilles. Nosaltres ja tenim la recepta pensada i aprofitarem el cap de setmana per cuinar-les, a veure què tal queden. La propera setmana veureu el resultat.


Ingredients per a 6 persones: 

Crema de mores:

200 ml llet
500 g de formatge tipus Philadelphia
250 g de formatge mascarpone
175 g de sucre
4 làmines de gelatina
250 g de mores

Per a la decoració:

200 g de galetes tipus Digestive
100 g de mantega
2 iogurts grecs
Mel de taronger
Mores 


Preparació:

En un bol posem la llet, els formatges, el sucre i els 250g de mores i ho triturem amb l'ajuda d'un robot fins obtenir una barreja homogènia i sense grumolls. Posem la barreja en una cassola i ho deixem a foc mig fins que comenci a bullir. En aquest moment és quan afegim  les làmines de gelatina -prèviament hidratades amb aigua freda-, ho remenem durant 1 minut i ho retirem del foc. Repartim la crema de formatge en un bol i ho deixem refredar un mínim de 3 hores.

Per a la presentació trenquem les galetes y les repartim en gots reservant una mica. A continuació posem la crema de formatge i mores que teníem reservada, els iogurts grecs i acabem de repartir les galetes. Decorem amb unes quantes mores fresques i una mica de mel de taronger. Reservem els gots a la nevera i els traiem 5 minuts abans de servir. És aconsellable que un cop muntats els gots no estiguin massa a la nevera, ja que la galeta perdria la textura cruixent. 



12 comentaris:

  1. Uaua!!!!!! Cómo me gusta, te ha quedado chulísimo, seguro que estaba bien rico. Bss.

    ResponElimina
  2. I molt bé que fas d'aprofitar el temps lliure per gaudir-lo amb qui vols! I pel bloc, sempre hi ha moments, que de vegades es fan esperar, però és més que comprensible.

    Clar que si compenses l'absència amb aquest trifle, el proper cop pots trigar tant com vulguis a publicar!!

    Petons, i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  3. Holaaaa!!!! si que i som i per unes postres com aquesta soc la primer de la fila jajajaja.
    Organitzat com et vagi be , fes el que mes t´agrada i quan puguis publiques, aqui estem i estarem.
    Bons gotets, molt bons i ràpids. Bon cds familia!

    ResponElimina
  4. Els trifles són molt agraïts, oi? Es preparen molt ràpid i tenen tantes possibilitats!
    Que gaudiu molt del cap de setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  5. Solo por el color debe estar delicioso! Besos

    ResponElimina
  6. mascarpone, mores i galetes, un trio que no puc evitar caure a la temptació! quina pinta!! ptons

    ResponElimina
  7. Sempre estic aquí esperante!!! :)
    Quin gotet més bo Judith, les mores tenen una pinta tremenda!
    A veure si em posso les piles amb memòries, que això no pot ser :(
    molts petonets grossos

    ResponElimina
  8. Uns gots espectaculars!!!! I.....mmmmmm......deliciosos!!!!
    Petonets i....bona setmana!!!
    Olga

    ResponElimina
  9. Que monos aquests gotes, i han d'estar de vici, a mésresulten molt lleugers, ho tenen tot! No se si saps que organitzo un concurs al meu blog, sortegem un lot de productes Castey valorat en 160€, tens tota la informació al bloc, m'encantaría comptar amb tu, a veure si t'animes! Una abraçada bonica!

    ResponElimina
  10. Unos gotets divinos¡¡
    petons i bona setmana

    ResponElimina
  11. Uns gotets molt bonics i bons, segur... La presentació t'ha quedat molt bé: els colors, la galeta i la fruita natural... Que bo!
    Marta

    ResponElimina